zapcor32 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ναι ακριβώς έτσι κάνει. Μακάρι να είναι η μπαταρία και να μην χρειάζεται να ανοίξει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 πιστεύω πως αυτό είναι φιλε. βρες γρήγορα μια και δοκίμασε κάποιος θα έχει ίδιο τηλέφωνο κοντά σου δεν μπορεί και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ναι έχω έναν αλλά το βράδυ θα δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 μακάρι να είναι αυτό και με ευχαριστείς μετά χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Από σήμερα, κάτοχος και εγώ πλέον της εν λόγω συσκευής... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος, αλλά στο pop up που ρωτάει να επιλέξεις την εφαρμογή που θες να κάνεις χρήση για να ανοίξεις πχ ένα link αν δεν έχεις ορίσει default, αντί να επιλέξεις και να πατήσεις το κουμπί τώρα, μπορείς να κάνεις διπλό tap. Απλά το αναφέρω... Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παιδια θελω να ρωτησω:εκτος απο το airdroid με ποιο αλλο προγραμμα μπορω να χρησιμοποιω το κινητο μεσω wifi? επισης στο airdroid μπορω να βαλω το whatsapp μεσα στς εφαρμογες που μπορω να χρησιμοποιησω? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakos1974 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 μετα απο μια βδομαδα χρησεως συμπληρωματικης αναβαθμισεις 4.4.2,τα θεματακια που ειχα με τις κλησεις λυθηκαν.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Call recorder λειτουργει τελικα η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Call recorder λειτουργει τελικα η οχι? Το πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων που έχω γράφει στο FAQ Dear Sir/Madam, Thank you for using the Automatic Call Recorder. We found that there are only noises in recorded files after firmware update (Android 4.4 kitkat update) in some devices (Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 and etc). We see this is not an application issue and this problem occurs because the manufacturing company intentionally sent the firmware without including the library for call recording. (As for the Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005, the call recorder function was provided in 4.3 jellybean firmware, but excluded in 4.4 Kitkat) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παιδια μπορούμε να βαλουμε κιτ κατ χωρις να χασουμε εγγυηση???υπαρχει τροπος???αν ναι ποιος είναι αυτός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων που έχω γράφει στο FAQ Dear Sir/Madam, Thank you for using the Automatic Call Recorder. We found that there are only noises in recorded files after firmware update (Android 4.4 kitkat update) in some devices (Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 and etc). We see this is not an application issue and this problem occurs because the manufacturing company intentionally sent the firmware without including the library for call recording. (As for the Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005, the call recorder function was provided in 4.3 jellybean firmware, but excluded in 4.4 Kitkat) Αρα δε μπορουμε να χουμε? Δεν υπαρχουν εναλακτικες σε οοολλο το διαδικτιο??? Τι θελουμε ρε παιδια??? Ραδιοφωνο κ recorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αρα δε μπορουμε να χουμε? Δεν υπαρχουν εναλακτικες σε οοολλο το διαδικτιο??? Τι θελουμε ρε παιδια??? Ραδιοφωνο κ recorder Εγώ ραδιόφωνο δεν θέλω. Ακούω μέσω Tune in. Έχω ένα πρόγραμμα 2GB το οποίο με 1,5 ώρα κάθε μέρα δεν τελειώνει ποτέ. Όσον αφορά την αναβάθμιση σε kitkat δεν είσαι ντε και καλά υποχρεωμένος να την κάνεις. Εγώ δεν θα την κάνω για πολλούς και διαφόρους λόγους, ένας εκ των όποιον είναι και ότι θα χάσω τις εγγραφές των κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αρα δε μπορουμε να χουμε? Δεν υπαρχουν εναλακτικες σε οοολλο το διαδικτιο??? Τι θελουμε ρε παιδια??? Ραδιοφωνο κ recorder Τότε παίρνεις άλλο κινητό. Απλά τα πράγματα. Με το ζόρι samsung;;;;; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Χρησιμοποιει κανεις το sketchbook; Πως μπορω να αφαιρεσω τη βουλιτσα που υπαρχει κατω; Δε με αφηνει να ζωγραφισω κοντα σαυτην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια αναφερομαι γενικος...μια ολοκληρωμενη συσκευη hi end πρεπει να ταχει ολα ανεξαρτητα μαρκας δικαιωματων κτλ..ναι ακους μουσικη με streamming αλλα τι πειραζει το ραδιοφωνο?θα αλλαξω συσκευη μολις βγει η επομενη καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παιδια μπορούμε να βαλουμε κιτ κατ χωρις να χασουμε εγγυηση???υπαρχει τροπος???αν ναι ποιος είναι αυτός?οεο???:):(:O:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια αναφερομαι γενικος...μια ολοκληρωμενη συσκευη hi end πρεπει να ταχει ολα ανεξαρτητα μαρκας δικαιωματων κτλ..ναι ακους μουσικη με streamming αλλα τι πειραζει το ραδιοφωνο?θα αλλαξω συσκευη μολις βγει η επομενη καλυτερη ολα τα 4g δεν εχουν ραδιο πλην του z1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 οεο???:):(:O:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ολα τα 4g δεν εχουν ραδιο πλην του z1. Το HTC one είναι 4G και έχει ραδιοφωνο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια αναφερομαι γενικος...μια ολοκληρωμενη συσκευη hi end πρεπει να ταχει ολα ανεξαρτητα μαρκας δικαιωματων κτλ..ναι ακους μουσικη με streamming αλλα τι πειραζει το ραδιοφωνο?θα αλλαξω συσκευη μολις βγει η επομενη καλυτερη Και εμένα με χάλασε η απουσία ραδιοφώνου αλλά έχω bluetooth με ραδιόφωνο, οπότε μικρό τοκα. Τι να κάνω που I love Note ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια αναφερομαι γενικος...μια ολοκληρωμενη συσκευη hi end πρεπει να ταχει ολα ανεξαρτητα μαρκας δικαιωματων κτλ..ναι ακους μουσικη με streamming αλλα τι πειραζει το ραδιοφωνο?θα αλλαξω συσκευη μολις βγει η επομενη καλυτερη Ακόμα και αν είχε ραδιόφωνο δεν θα το χρησιμοποιούσα. Το ότι χρειάζεται τα ακουστικά για κεραία δεν ενοχλεί κανέναν; Εγώ ακούω ραδιόφωνο στο κρεβάτι, στην τουαλέτα, στη δουλειά, πάντα με ανοικτή ακρόαση. Και θεωρώ επικίνδυνο πολύ να έχω ακουστικά γιατί μπορεί να μπλεχτούν πουθενά και να τα πάρω παραμάζωμα μαζί με το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ακόμα και αν είχε ραδιόφωνο δεν θα το χρησιμοποιούσα. Το ότι χρειάζεται τα ακουστικά για κεραία δεν ενοχλεί κανέναν; Εγώ ακούω ραδιόφωνο στο κρεβάτι, στην τουαλέτα, στη δουλειά, πάντα με ανοικτή ακρόαση. Και θεωρώ επικίνδυνο πολύ να έχω ακουστικά γιατί μπορεί να μπλεχτούν πουθενά και να τα πάρω παραμάζωμα μαζί με το κινητό... Εντάξει αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει η επιλογή για όποιον το χρειάζεται. Σιγά το κόστος Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το HTC one είναι 4G και έχει ραδιοφωνο αα σορρυ τοτε,ετσι λεγαν οταν ειχε βγει το s4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και το G2 εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Tι να το κάνουμε βρε παιδιά το ''διαφημισόφωνο'' το 2014 από την στιγμή που έχουμε TuneIn, Spotify και τόσα άλλα για να ακούμε μουσική και μάλιστα χωρίς ακουστικά όπου δεν τα χρειαζόμαστε. Βέβαια περί ορέξεως ............... :whistle: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) παιδια γιατί η αυτόματη φωτεινότητα μου φαίνεται τοσο σκοτεινή? Μηπως είναι καλύτερα κάτω απο τη μέση αλλα χωρίς αυτόματη ή ειναι κάτι άλλο? Edited March 14, 2014 by cac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts