Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μόνοι που δεν έχουμε πάρει την 4.4.2 είμαστε εμείς με τις Ελληνικές(EUR) συσκευές και οι UK;;;

Ουτε εγω με orange france.. εχω παρει κατι κ με εκνευριζει αυτο..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ουτε εγω με orange france.. εχω παρει κατι κ με εκνευριζει αυτο..

Ειναι γνωστη αυτη η ιστορια με τα updates της σαμμυ απο εποχη Galaxy S1. Εχει συζητηθει απειρες φορες χωρις να βγαινει ακρη η καποια εξηγηση απο την ιδια την εταιρια. Αυτο μπορει, αυτο κανει. Πολυς κοσμος δεν γνωριζει τι παιζεται με τα updates, απλως καθεται με αυτο που εχει και οταν ερθει το update λεει "α ηρθε ενα update ας πατησω ληψη". Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη, αλλιως "Odin" :)

Έχει αργήσει πολύ η αγγλική και μου κάνει τεράστια εντύπωση.

Και το Odin δεν είναι λύση μιας και σου βγάζει το κινητό εκτός εγγύησης.

Εμείς με τα ουγγρικα ποτε θα την πάρουμε την έξτρα αναβάθμιση ?εχει έρθει σε κανέναν ?

Eμενα δεν μου εβγαλε ενημερωση αυτοματα πηγα και πατησα ενημερωση λογισμικου και την εβγαλε αν θες δοκιμασε το εχω βαλτικης εγω

Και το Odin δεν είναι λύση μιας και σου βγάζει το κινητό εκτός εγγύησης.

Εάν βάλεις την επίσημη πολωνική θα γράψει ο knox ? ΟΧΙ .Τότε γιατί χάνεις την εγγύηση ?

Την χάνεις την εγγύηση. Αν το πας στο σέρβις πρέπει να το πας με την ρομ που είχε όταν το αγόρασες και ότι αναβαθμίσεις πήρε η ρομ αυτή. Το knox είναι για "πείραγμα" του κινητού

Την χάνεις την εγγύηση. Αν το πας στο σέρβις πρέπει να το πας με την ρομ που είχε όταν το αγόρασες και ότι αναβαθμίσεις πήρε η ρομ αυτή. Το knox είναι για "πείραγμα" του κινητού
Μακάρι να κάνεις λάθος γιατί είναι πολύ τραβηγμένο αυτό που λες , είπαμε δεν έχεις εγγύηση αν γράψει ο Knox αλλά να την χάσεις εάν έχεις κάποια άλλη επίσημη ρομ δεν το πιστεύω με τίποτα.

παιδες τελικα το χτυπησα απο kaizer και το εβαλα να φορτιζει κι εγω ολα οκ σφραγισμενο ασφαλως, απο γερμανια φαινεται να ειναι.

πρεπει να προσεξω κατι να ελεγξω δλδ στην αρχη πχ καμερα - πληκτρα - οθονη για να σιγουρευτω οτι δεν εχει καποιο ελαττωμα?

αυτα μεχρι τις επομενες ερωτησεις και ασφαλως ευχομαι καλη συνεργασια σε ολους εμας τους κατοχους και καλη απολαυση της υπερσυσκευης

Εντελως φιλικα εισαι λαθος σαυτο.Αν περασεις official rom με odin δεν χανεις την εγγυηση.Εννοειτε οτι πρεπει να κανεις σωστα την διαδικαδια και να περασεις την σωστη ρομ.Και παντα με την προυποθεση να μην εχει γραψει το knox.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Για τηλεφώνησε να δεις στην smartec να δεις τι θα σου πουν. Και για να είμαι τόσο σίγουρος για αυτό που λέω κάπως το γνωρίζω.

παιδες τελικα το χτυπησα απο kaizer και το εβαλα να φορτιζει κι εγω ολα οκ σφραγισμενο ασφαλως, απο γερμανια φαινεται να ειναι.

πρεπει να προσεξω κατι να ελεγξω δλδ στην αρχη πχ καμερα - πληκτρα - οθονη για να σιγουρευτω οτι δεν εχει καποιο ελαττωμα?

αυτα μεχρι τις επομενες ερωτησεις και ασφαλως ευχομαι καλη συνεργασια σε ολους εμας τους κατοχους και καλη απολαυση της υπερσυσκευης

Ευχαριστημενος απο kaizer?γιατι και εγω σκεφτομαι να το παρω απο κει!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

αγαπητε επειδη πηγα και το πηρα απο εκει οι συσκευες τους δεν παιζονται μιλαω για kaizerstore δεν ξερω τη σχεση του με το shop

και με πηραν και τηλεφωνο μετα την παραγγελια ολα αψογα... απλα δεν το εχω ενεργοποιησει ακομα δεν εχο μικρο σιμ!!!

θα σου πω αυριο αλλα η πρωτη εντυπωση μια χαρα

Εντελως φιλικα εισαι λαθος σαυτο.Αν περασεις official rom με odin δεν χανεις την εγγυηση.Εννοειτε οτι πρεπει να κανεις σωστα την διαδικαδια και να περασεις την σωστη ρομ.Και παντα με την προυποθεση να μην εχει γραψει το knox.

H επίσημη θέση της samsung είναι οτι αν αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει.

Υπάρχουν βέβαια αρκετές περιπτώσεις οπού η συσκευή πήγε στο service με διαφορετικοί official firmware και το δέχτηκαν κανονικά .

Samsung galaxy s21+

Παίδες, μου κάνει το εξής κουφό: όταν βάζω wi-fi δεν συγχρονίζει το Gmail, μου βγάζει δεν υπάρχει σύνδεση, όταν το κάνω χειροκίνητα, στα e-mail, δεν εμφανίζει τις εικόνες και στο Facebook, δεν μπαίνει σε σελίδες ομάδων, βγάζει λες και δεν υπάρχει σύνδεση. Είναι κάποια ρύθμιση ή είναι καινούργιο bug;

πριν λιγο καιρό πείραμε την 4.4.2 , προχθές ήρθε άλλο ένα update των 28.28Mb και σήμερα ενώ περίμενα τον πιτσιρικά να σχολάσει μου έγραψε πως υπάρχει και άλλο update:!:

Το έχω ρυθμίσει να κάνει μόνο μέσω Wi Fi κι έτσι πάτησα ακύρωση...

Ήρθα λοιπόν σπίτι ψάχνω και OTA και μέσω KIES 3 , αλλά τίποτα...

μου λέει πως έχω την τελευταία ... τί λέτε να παίζει?

(έχω Ελβετικό χωρίς root N9005XXUENB1)

Έχει αργήσει πολύ η αγγλική και μου κάνει τεράστια εντύπωση.

Τελικά δόθηκε πριν λίγες ώρες (H3G)

Αναμονή για EUR και France/Orange

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αντε με το καλο.. κ σε μας.. να δουμε αν θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο το τελειο κινητο μας :-)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Τελικά δόθηκε πριν λίγες ώρες (H3G)

Αναμονή για EUR και France/Orange

Ναι αλλά σε branded συσκευή. Όχι στο BTU.

Για τηλεφώνησε να δεις στην smartec να δεις τι θα σου πουν. Και για να είμαι τόσο σίγουρος για αυτό που λέω κάπως το γνωρίζω.

H εμπειρία έχει δείξει ότι πρόβλημα υπάρχει αν το κινητό είναι branded και έχεις αλλάξει rom.

Ισχύει αυτό που έχω ακούσει ότι με την kit Kat έχεις ελαφρά χειρότερη μπαταρία επειδή δεν αφήνει τους επεξεργαστές να ηρεμήσουν; και ότι παίζουν σε υψηλές συχνότητες ;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)