ageliko445 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ρε παιδια δε συνχρονιζει για πειτε τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Τι πρόβλημα είχε? Στο changelog οντως ειχε διόρθωση της external. Η 4.4.2 δεν επετρεπε τη μεταφορα αρχειων αλλα κ το edit αρχειων στην external sd με τη χρήση 3rd party προγραμμάτων (πχ xplore). Οσοι έχετε την τελευταια 4.4.2 αντιμετωπιζετε αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ρε παιδια δε συνχρονιζει για πειτε τι κανω? Πρεπει να ανοιξεις το συγχρονισμο κατεβαζοντας κατω την κουρτινα. Η 4.4.2 δεν επετρεπε τη μεταφορα αρχειων αλλα κ το edit αρχειων στην external sd με τη χρήση 3rd party προγραμμάτων (πχ xplore). Οσοι έχετε την τελευταια 4.4.2 αντιμετωπιζετε αυτό το πρόβλημα; Εχεις δίκιο δεν μπορω να κανω rename. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά υπάρχει για το κινητό silicon covers για τις υποδοχές της φόρτισης και τον άκουστικον; είχα στο μήλο και προστατεύουν και από υγρασία και σκόνη.... Αν ξέρει κανενας ας δώσει κανένα λινκ... Στο ebay δεν μπορώ να βρω.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά υπάρχει για το κινητό silicon covers για τις υποδοχές της φόρτισης και τον άκουστικον; είχα στο μήλο και προστατεύουν και από υγρασία και σκόνη.... Αν ξέρει κανενας ας δώσει κανένα λινκ... Στο ebay δεν μπορώ να βρω.... Τα μόνα που βρήκα είναι αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/Wholesale-Micro-USB-Earphone-Anti-Dust-plug-Cover-Galaxy-Note-N7000-N7100-S3-S4-/261379803139?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cdb734803 για τα ακουστικά θα είναι οκ μάλλον, για την usb δεν ξέρω, και εγώ στην ίδια αναζήτηση είμαι. Μόνο με την θήκη που έχω την rock που έχει ενσωματομένα dust covers για ολη την usb θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Τα μόνα που βρήκα είναι αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/Wholesale-Micro-USB-Earphone-Anti-Dust-plug-Cover-Galaxy-Note-N7000-N7100-S3-S4-/261379803139?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cdb734803 για τα ακουστικά θα είναι οκ μάλλον, για την usb δεν ξέρω, και εγώ στην ίδια αναζήτηση είμαι. Μόνο με την θήκη που έχω την rock που έχει ενσωματομένα dust covers για ολη την usb θύρα. Για το δικό μας πιο είναι; ευχαριστώ! ΥΓ η Rock πια είναι; δώσε κανένα λινκ.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Για το δικό μας πιο είναι; ευχαριστώ! ΥΓ η Rock πια είναι; δώσε κανένα λινκ.... την έχουν και μαγαζιά στην ελλάδα, εγώ την αγόρασα απο ελληνικό μαγαζι 15Ε http://www.rockphone.cn/en/Html/Product/49.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 την έχουν και μαγαζιά στην ελλάδα, εγώ την αγόρασα απο ελληνικό μαγαζι 15Ε http://www.rockphone.cn/en/Html/Product/49.html βέβαια σαν την spigen δεν είναι αυτή η ποιότητα απλά δεν υπάρχει . http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-slim-armor.html εγώ έχω αυτήν σε κόκκινο http://www.spigen.com/galaxy-note-3-case-neo-hybrid.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά λόγο tapatalk δεν δεν μπορούσα να βάλω φώτο. Ρε παιδια δε συνχρονιζει για πειτε τι κανω? με δύο δάχτυλα κατέβασε την πάνω μπάρα και εκεί κάνε ενεργό αυτό. [ATTACH]41813[/ATTACH] Η 4.4.2 δεν επετρεπε τη μεταφορα αρχειων αλλα κ το edit αρχειων στην external sd με τη χρήση 3rd party προγραμμάτων (πχ xplore). Οσοι έχετε την τελευταια 4.4.2 αντιμετωπιζετε αυτό το πρόβλημα; νομίζω ότι με την μαμά εφαρμογή για διαχείριση αρχείων τα κάνει αυτά έτσι δεν είναι? Οπότε το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές εγώ με solid Explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ίσως να παίζει ρόλο η κουστομ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πρεπει να ανοιξεις το συγχρονισμο κατεβαζοντας κατω την κουρτινα. Σωστος νασαι καλα ρε φιλε...δεν τοχα σκεφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σωστος νασαι καλα ρε φιλε...δεν τοχα σκεφτει Απλα λιωνει την μπαταρια. Στην 4.3 δεν ηταν ετσι. Αυτο με εχει χαλασει πολυ Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 νομίζω ότι με την μαμά εφαρμογή για διαχείριση αρχείων τα κάνει αυτά έτσι δεν είναι? Οπότε το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές εγώ με solid Explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ίσως να παίζει ρόλο η κουστομ ρομ. Όντως τα κάνεις κανονικά όλα αυτά με την μαμά εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 :offtopic: φίλε μου :araditsas αν γίνεται μπορείς να μου δώσεις την Φώτο που έχεις στο backgroud το δρακάκι πολύ φοβερό ? :thanks: Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Έχει κανείς πρόβλημα με τον S finder? Δε μου εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα! Αν κάνω reboot μου δίνει αποτέλεσμα στην πρώτη αναζήτηση και μετά τίποτις. Έκανα factory reset, όλα οκ, δούλευε μια χαρά. Άφησα τις εφαρμογές μου να ξαναφορτώσουν σιγά σιγά μέσω play store, πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σημειωτέον δεν έχω κάποια "περίεργη" εφαρμογή (αν και είμαι root) και το greenify δεν το εγκατέστησα ξανά στην αρχή για να δοκιμάσω τι παίζει. Επίσης είχα βγάλει την εξωτερική κάρτα sd μήπως το επηρεάζει, χωρίς αποτέλεσμα. Το είδα στο xda, το πρόβλημα αναφέρεται και από άλλους χρήστες, χωρίς να προτείνεται λύση. Προφανώς κάποιο app δημιουργεί conflict, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιο. Και δεν αντέχω να τα περνάω ένα ένα... Κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 νομίζω ότι με την μαμά εφαρμογή για διαχείριση αρχείωνκκανονικα τα κάνει αυτά έτσι δεν είναι? Οπότε το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές εγώ με solid Explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ίσως να παίζει ρόλο η κουστομ ρομ. Πράγματι , οι "μαμά" εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Η 4.4.2 απαιτεί επί πλέον permissions για εγγραφή στην extSD. Έτσι οι άλλες εφαρμογές χρειάζονται updates. Ορισμένες, όπως ο file manager ( RHYTHM Software) και ο ES File Explorer, ήδη τώρα λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει βέβαια και λύση για όλες τις εφαρμογές, αλλά απαιτεί rooting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 :offtopic: φίλε μου :araditsas αν γίνεται μπορείς να μου δώσεις την Φώτο που έχεις στο backgroud το δρακάκι πολύ φοβερό ? :thanks: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2475986 θα το βρεις εδώ στο ποςτ #343 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 βέβαια σαν την spigen δεν είναι αυτή η ποιότητα απλά δεν υπάρχει . http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-slim-armor.html εγώ έχω αυτήν σε κόκκινο http://www.spigen.com/galaxy-note-3-case-neo-hybrid.html Δινω εγω μια metal slate, slim armor.Οσοι πιστοι προσελθετε... Ειναι σφραγισμενη στο κουτι της με την αποδειξη απο το Amazon.de. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εντυπώσεις κάνεις για την μπαταρία σε 4.4.2 σε σχέση με 4.3 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Nομιζω οτι ειναι λιιιιγο καλυτερη Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Nομιζω οτι ειναι λιιιιγο καλυτερη Γιατί νομίζω ότι σε μένα έχει περισσότερη κατανάλωση . Την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση και το έστησα από την αρχή. Έχει κάποια επιπλέον ρύθμιση για θέμα μπαταρίας από την 4.3???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγω και με την 4.3 παντα εχω την εξοικονομιση...ετσι κρινω...παραπανω ρυθμισεις δε γνωριζω,περαν του τι εφαρμογες (ενεργοβορες)εχει ο καθενας Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 παιδια help δεν μπορω να δημιουργησω hotmail account συνεχεια μου βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγω και με την 4.3 παντα εχω την εξοικονομιση...ετσι κρινω...παραπανω ρυθμισεις δε γνωριζω,περαν του τι εφαρμογες (ενεργοβορες)εχει ο καθενας Το έχω κανονικά χωρίς εξοικονόμηση με το ίδιο στήσιμο με 4.3 η μόνη έχτρα εφαρμογή που έβαλα ήταν το Tapatalk . Μήπως κανείς άλλος έχει θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 είναι γνωστό ότι στην κιτκατ έχει λιγότερη αυτονομία αλλά μικρή διαφορά .. την εξοικονόμηση ενεργή το βλέπω λάθος χαρείτε το τηλέφωνο σας αφού βγάζει άνετα την ημέρα και μην στερηστε την ταχύτητα του γνώμη μου. Το ταπαταλκ κανένα θέμα απολύτως η καλύτερη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 είναι γνωστό ότι στην κιτκατ έχει λιγότερη αυτονομία αλλά μικρή διαφορά .. την εξοικονόμηση ενεργή το βλέπω λάθος χαρείτε το τηλέφωνο σας αφού βγάζει άνετα την ημέρα και μην στερηστε την ταχύτητα του γνώμη μου. Το ταπαταλκ κανένα θέμα απολύτως η καλύτερη εφαρμογή. Έχει αλλάξει το μενού στον λογαριασμό Google με τις υπηρεσίες τοποθεσίας .λέω μήπως θέλει να ρυθμίσω κάτι εκεί? Επίσης το gps και με 4.3 το είχα ανοιχτό πάντα , υπάρχει κάνας σοβαρός λόγος να το έχω ανοιχτό? ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts