Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι πρόβλημα είχε? Στο changelog οντως ειχε διόρθωση της external.

Η 4.4.2 δεν επετρεπε τη μεταφορα αρχειων αλλα κ το edit αρχειων στην external sd με τη χρήση 3rd party προγραμμάτων (πχ xplore). Οσοι έχετε την τελευταια 4.4.2 αντιμετωπιζετε αυτό το πρόβλημα;

Ρε παιδια δε συνχρονιζει για πειτε τι κανω?

Πρεπει να ανοιξεις το συγχρονισμο κατεβαζοντας κατω την κουρτινα.

Η 4.4.2 δεν επετρεπε τη μεταφορα αρχειων αλλα κ το edit αρχειων στην external sd με τη χρήση 3rd party προγραμμάτων (πχ xplore). Οσοι έχετε την τελευταια 4.4.2 αντιμετωπιζετε αυτό το πρόβλημα;

Εχεις δίκιο δεν μπορω να κανω rename.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδιά υπάρχει για το κινητό silicon covers για τις υποδοχές της φόρτισης και τον άκουστικον; είχα στο μήλο και προστατεύουν και από υγρασία και σκόνη.... Αν ξέρει κανενας ας δώσει κανένα λινκ... Στο ebay δεν μπορώ να βρω....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά υπάρχει για το κινητό silicon covers για τις υποδοχές της φόρτισης και τον άκουστικον; είχα στο μήλο και προστατεύουν και από υγρασία και σκόνη.... Αν ξέρει κανενας ας δώσει κανένα λινκ... Στο ebay δεν μπορώ να βρω....

Τα μόνα που βρήκα είναι αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/Wholesale-Micro-USB-Earphone-Anti-Dust-plug-Cover-Galaxy-Note-N7000-N7100-S3-S4-/261379803139?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cdb734803

για τα ακουστικά θα είναι οκ μάλλον, για την usb δεν ξέρω, και εγώ στην ίδια αναζήτηση είμαι.

Μόνο με την θήκη που έχω την rock που έχει ενσωματομένα dust covers για ολη την usb θύρα.

Τα μόνα που βρήκα είναι αυτά http://www.ebay.co.uk/itm/Wholesale-Micro-USB-Earphone-Anti-Dust-plug-Cover-Galaxy-Note-N7000-N7100-S3-S4-/261379803139?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3cdb734803

για τα ακουστικά θα είναι οκ μάλλον, για την usb δεν ξέρω, και εγώ στην ίδια αναζήτηση είμαι.

Μόνο με την θήκη που έχω την rock που έχει ενσωματομένα dust covers για ολη την usb θύρα.

Για το δικό μας πιο είναι; ευχαριστώ!

ΥΓ η Rock πια είναι; δώσε κανένα λινκ....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Για το δικό μας πιο είναι; ευχαριστώ!

ΥΓ η Rock πια είναι; δώσε κανένα λινκ....

την έχουν και μαγαζιά στην ελλάδα, εγώ την αγόρασα απο ελληνικό μαγαζι 15Ε

http://www.rockphone.cn/en/Html/Product/49.html

την έχουν και μαγαζιά στην ελλάδα, εγώ την αγόρασα απο ελληνικό μαγαζι 15Ε

http://www.rockphone.cn/en/Html/Product/49.html

βέβαια σαν την spigen δεν είναι αυτή η ποιότητα απλά δεν υπάρχει .

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-slim-armor.html

εγώ έχω αυτήν σε κόκκινο

http://www.spigen.com/galaxy-note-3-case-neo-hybrid.html

συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά λόγο tapatalk δεν δεν μπορούσα να βάλω φώτο.

Ρε παιδια δε συνχρονιζει για πειτε τι κανω?

με δύο δάχτυλα κατέβασε την πάνω μπάρα και εκεί κάνε ενεργό αυτό.

[ATTACH]41813[/ATTACH]

νομίζω ότι με την μαμά εφαρμογή για διαχείριση αρχείων τα κάνει αυτά έτσι δεν είναι? Οπότε το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές εγώ με solid Explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ίσως να παίζει ρόλο η κουστομ ρομ.

Πρεπει να ανοιξεις το συγχρονισμο κατεβαζοντας κατω την κουρτινα.

Σωστος νασαι καλα ρε φιλε...δεν τοχα σκεφτει

Σωστος νασαι καλα ρε φιλε...δεν τοχα σκεφτει

Απλα λιωνει την μπαταρια. Στην 4.3 δεν ηταν ετσι. Αυτο με εχει χαλασει πολυ

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

νομίζω ότι με την μαμά εφαρμογή για διαχείριση αρχείων τα κάνει αυτά έτσι δεν είναι? Οπότε το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές εγώ με solid Explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ίσως να παίζει ρόλο η κουστομ ρομ.

Όντως τα κάνεις κανονικά όλα αυτά με την μαμά εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:offtopic:

φίλε μου :araditsas αν γίνεται μπορείς να μου δώσεις την Φώτο που έχεις στο backgroud το δρακάκι πολύ φοβερό ?

:thanks:

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Έχει κανείς πρόβλημα με τον S finder? Δε μου εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα! Αν κάνω reboot μου δίνει αποτέλεσμα στην πρώτη αναζήτηση και μετά τίποτις. Έκανα factory reset, όλα οκ, δούλευε μια χαρά. Άφησα τις εφαρμογές μου να ξαναφορτώσουν σιγά σιγά μέσω play store, πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σημειωτέον δεν έχω κάποια "περίεργη" εφαρμογή (αν και είμαι root) και το greenify δεν το εγκατέστησα ξανά στην αρχή για να δοκιμάσω τι παίζει. Επίσης είχα βγάλει την εξωτερική κάρτα sd μήπως το επηρεάζει, χωρίς αποτέλεσμα.

Το είδα στο xda, το πρόβλημα αναφέρεται και από άλλους χρήστες, χωρίς να προτείνεται λύση. Προφανώς κάποιο app δημιουργεί conflict, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιο. Και δεν αντέχω να τα περνάω ένα ένα... Κανείς καμία ιδέα;

Γιάννης

νομίζω ότι με την μαμά εφαρμογή για διαχείριση αρχείωνκκανονικα τα κάνει αυτά έτσι δεν είναι? Οπότε το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές εγώ με solid Explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ίσως να παίζει ρόλο η κουστομ ρομ.

Πράγματι , οι "μαμά" εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Η 4.4.2 απαιτεί επί πλέον permissions

για εγγραφή στην extSD. Έτσι οι άλλες εφαρμογές χρειάζονται updates. Ορισμένες, όπως

ο file manager ( RHYTHM Software) και ο ES File Explorer, ήδη τώρα λειτουργούν κανονικά.

Υπάρχει βέβαια και λύση για όλες τις εφαρμογές, αλλά απαιτεί rooting.

:offtopic:

φίλε μου :araditsas αν γίνεται μπορείς να μου δώσεις την Φώτο που έχεις στο backgroud το δρακάκι πολύ φοβερό ?

:thanks:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2475986

θα το βρεις εδώ στο ποςτ #343

βέβαια σαν την spigen δεν είναι αυτή η ποιότητα απλά δεν υπάρχει .

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-slim-armor.html

εγώ έχω αυτήν σε κόκκινο

http://www.spigen.com/galaxy-note-3-case-neo-hybrid.html

Δινω εγω μια metal slate, slim armor.Οσοι πιστοι προσελθετε...

Ειναι σφραγισμενη στο κουτι της με την αποδειξη απο το Amazon.de.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Nομιζω οτι ειναι λιιιιγο καλυτερη

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Nομιζω οτι ειναι λιιιιγο καλυτερη

Γιατί νομίζω ότι σε μένα έχει περισσότερη κατανάλωση . Την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση και το έστησα από την αρχή. Έχει κάποια επιπλέον ρύθμιση για θέμα μπαταρίας από την 4.3????

Εγω και με την 4.3 παντα εχω την εξοικονομιση...ετσι κρινω...παραπανω ρυθμισεις δε γνωριζω,περαν του τι εφαρμογες (ενεργοβορες)εχει ο καθενας

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Εγω και με την 4.3 παντα εχω την εξοικονομιση...ετσι κρινω...παραπανω ρυθμισεις δε γνωριζω,περαν του τι εφαρμογες (ενεργοβορες)εχει ο καθενας

Το έχω κανονικά χωρίς εξοικονόμηση με το ίδιο στήσιμο με 4.3 η μόνη έχτρα εφαρμογή που έβαλα ήταν το Tapatalk . Μήπως κανείς άλλος έχει θέμα?

είναι γνωστό ότι στην κιτκατ έχει λιγότερη αυτονομία αλλά μικρή διαφορά ..

την εξοικονόμηση ενεργή το βλέπω λάθος χαρείτε το τηλέφωνο σας αφού βγάζει άνετα την ημέρα και μην στερηστε την ταχύτητα του γνώμη μου.

Το ταπαταλκ κανένα θέμα απολύτως η καλύτερη εφαρμογή.

είναι γνωστό ότι στην κιτκατ έχει λιγότερη αυτονομία αλλά μικρή διαφορά ..

την εξοικονόμηση ενεργή το βλέπω λάθος χαρείτε το τηλέφωνο σας αφού βγάζει άνετα την ημέρα και μην στερηστε την ταχύτητα του γνώμη μου.

Το ταπαταλκ κανένα θέμα απολύτως η καλύτερη εφαρμογή.

Έχει αλλάξει το μενού στον λογαριασμό Google με τις υπηρεσίες τοποθεσίας .λέω μήπως θέλει να ρυθμίσω κάτι εκεί? Επίσης το gps και με 4.3 το είχα ανοιχτό πάντα , υπάρχει κάνας σοβαρός λόγος να το έχω ανοιχτό? ???

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)