maklovin1979 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλησπερα σας,σκεφτομαι να το παρω απο το birdphone,το εχει παρει κανεις απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 @tresor_jim Το αυτοκόλλητο από πίσω έτσι εύκολα βγαίνει σε όλες τις συσκευές λόγω του σαγρέ back cover. Αν είχε τα αυτοκόλλητα περιμετρικά στο bezel σημαίνει αχρησιμοποίητο γιατί είναι πολύ δύσκολα να τοποθετηθούν ξανά. Όμως ....... το κουτί δεν είναι τυλιγμένο με ζελατίνα και τέλος η γλώσσα που θα πρέπει να δεις όταν το ανοίξεις είναι της χώρας από όπου έχει έρθει εισαγωγή η συσκευή. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) @tresor_jim Το αυτοκόλλητο από πίσω έτσι εύκολα βγαίνει σε όλες τις συσκευές λόγω του σαγρέ back cover. Αν είχε τα αυτοκόλλητα περιμετρικά στο bezel σημαίνει αχρησιμοποίητο γιατί είναι πολύ δύσκολα να τοποθετηθούν ξανά. Όμως ....... το κουτί δεν είναι τυλιγμένο με ζελατίνα και τέλος η γλώσσα που θα πρέπει να δεις όταν το ανοίξεις είναι της χώρας από όπου έχει έρθει εισαγωγή η συσκευή.[/quote λογικα θα τους παρω ενα τηλεφωνο αυριο... ισως τη ζελατινα την εβαλαν για σταχτη στα ματια? εχς την εντυπωση οτι εχω ξαναβρει σε κινητο αλλα δε θυαμαμαι σε ποιο! θα το κοιταξω μη τυχον υπαρχει κανα θεμα με γρατσουνια αν κδε το πιστευω.. δε μπορω να χωνεψω οτι αυτος που εκανε επαναφορα εργοστ αν ειχε ανοιχτει για καποιο λογο το κινητο δεν το αφησε στην γαλλικη γλωσσα!?? αν δουλευει τελεια το κινητο κ δω οτι ειναι καινουργιο κ αγρατσουνιστο το κραταω... παντως αυτοκολλητα κινητου μπαταριες καλωδια τα παντα ηταν στη θεση τους και σφραγισμενα και ακομα ειναι δε προλαβα να ανοιξω τιποτα! και τα αυτοκολλητα ασφαλειας πανω στο κουτι δεν φαινονταν καθολου να εχουν πειραχτει!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ Edited February 27, 2014 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλησπερα σας,σκεφτομαι να το παρω απο το birdphone,το εχει παρει κανεις απο εκει? Να το πάρεις είναι καλό μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδιά τον ήχο όταν τραβάς φώτο πως τον απενεργοποιώ... Δεν μπορώ να το βρω.... Τα φώτα σας please Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αγόρασα το τηλέφωνο την 28/01/2014 από Ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα και αντικαθιστώντας το Note 2. Με το που το άνοιξα,ζήτησε αναβάθμιση και κατέβασε την 4.4.2. Δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή ή το λειτουργικό,όμως η φωτογραφική του μηχανη και ειδικά η εστίαση ειναι απογοητευτική. Επίσης το S-Pen μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται αρκετά πιό αργά από αυτό του Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αγόρασα το τηλέφωνο την 28/01/2014 από Ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα και αντικαθιστώντας το Note 2. Με το που το άνοιξα,ζήτησε αναβάθμιση και κατέβασε την 4.4.2. Δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή ή το λειτουργικό,όμως η φωτογραφική του μηχανη και ειδικά η εστίαση ειναι απογοητευτική. Επίσης το S-Pen μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται αρκετά πιό αργά από αυτό του Note 2. Δεν εστιάζει η κάμερα; Σώπα καλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αγόρασα το τηλέφωνο την 28/01/2014 από Ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα και αντικαθιστώντας το Note 2. Με το που το άνοιξα,ζήτησε αναβάθμιση και κατέβασε την 4.4.2. Δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή ή το λειτουργικό,όμως η φωτογραφική του μηχανη και ειδικά η εστίαση ειναι απογοητευτική. Επίσης το S-Pen μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται αρκετά πιό αργά από αυτό του Note 2. Για το s pen δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά... Αλλα για την εστίαση υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση... Ενώ στο νοτε 2 γίνονταν ακαριαία.... Πάντως η συσκευή πλησιάζει το smoothness του 5αριου που είχα.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως παιδιά αυτό με την εστίαση τελικά μήπως είναι θέμα snapdragon; διότι και σε LG g2 υπάρχει το θέμα πιο έντονο βέβαια κει σε z1.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Για το s pen δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά... Αλλα για την εστίαση υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση... Ενώ στο νοτε 2 γίνονταν ακαριαία.... Πάντως η συσκευή πλησιάζει το smoothness του 5αριου που είχα.... Εδώ δεν μιλάμε για μικρή καθυστέρηση... Ειδικά σε κοντινη εστίαση,δεν καταφέρνει να εστιάσει με τίποτα!!! Με το S2 ξεκίνησα να βγάζω τις καθημερινές φωτογραφίες μου. Με το S3,ξεκίνησα να βγάζω και μερικές των διακοπών μου. Με το Note 2,ξέχασα που είναι η φωτογραφική μου μηχανή και η κάμερα. Με το Note 3,φτου και από την αρχή...:( Το κακό είναι ότι το αγόρασα για την usb 3.0 που έχει,θεωρώντας ότι οι πολλές φωτογραφίες που θα βγάζω,θα μεταφέρονται ταxύτατα στο laptop. Edited February 27, 2014 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια μεσω odin για να περάσουμε γαλλική τικαρρουμε το phone bootloader update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πέρασα σήμερα την γαλλική. Στις επαφές όταν πατώ επεξεργασία επαφής η λέξη ακύρωση είναι γραμμένη ως ακυρω-ση. Τι είναι πάλι αυτό. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εδώ δεν μιλάμε για μικρή καθυστέρηση... Ειδικά σε κοντινη εστίαση,δεν καταφέρνει να εστιάσει με τίποτα!!! Με το S2 ξεκίνησα να βγάζω τις καθημερινές φωτογραφίες μου. Με το S3,ξεκίνησα να βγάζω και μερικές των διακοπών μου. Με το Note 2,ξέχασα που είναι η φωτογραφική μου μηχανή και η κάμερα. Με το Note 3,φτου και από την αρχή...:( Το κακό είναι ότι το αγόρασα για την usb 3.0 που έχει,θεωρώντας ότι οι πολλές φωτογραφίες που θα βγάζω,θα μεταφέρονται ταxύτατα στο laptop. Όταν δεν υπάρχει καλώς φωτισμός εστιάζει μόνο με φλας ενεργό... Χωρίς φλας πολύ δύσκολα .. Δοκίμασε το... Πάντως στην καθήμερινοτητα δεν υπάρχει διαφορά με το νοτελι 2... Τα παιδιά που έχουν 4.4 έχουν δει βελτίωση; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όταν δεν υπάρχει καλώς φωτισμός εστιάζει μόνο με φλας ενεργό... Χωρίς φλας πολύ δύσκολα .. Δοκίμασε το... Πάντως στην καθημερινοτητα δεν υπάρχει διαφορά με το νοτελι 2... Τα παιδιά που έχουν 4.4 έχουν δει βελτίωση; Η προσπάθεια που αναφέρω έγινε με το φως ημέρας! Αναφέρω επίσης ότι το τηλέφωνο φοράει την 4.4.2,άρα αν δεν την έχεις,μην περιμένεις βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Η προσπάθεια που αναφέρω έγινε με το φως ημέρας! Αναφέρω επίσης ότι το τηλέφωνο φοράει την 4.4.2,άρα αν δεν την έχεις,μην περιμένεις βελτίωση. Με φως ημέρας δεν έχω κανένα θέμα τραβάει ακαριαία.... Το εχω δυο μέρες και το έχω αλλάξει τα φώτα στους φώτο.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με φως ημέρας δεν έχω κανένα θέμα τραβάει ακαριαία.... Το εχω δυο μέρες και το έχω αλλάξει τα φώτα στους φώτο.... Δοκίμασε σε κοντινό πλάνο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δοκίμασε σε κοντινό πλάνο :( Το εχω δοκιμασει... Αλλα θα σου πω για σίγουρα αύριο το πρωί.... Τα παιδιά εδώ δεν μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους που του έχουν καιρό..... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλησπερα σας,σκεφτομαι να το παρω απο το birdphone,το εχει παρει κανεις απο εκει? φιλε και εγω απο εκει το πηρα μια χαρα ειναι ακριβως οπως το ειχα παρει απο το καταστημα της γερμανιας μονο στο πισω καπακι αυτο γραφει 4g.ενω το γερμσνικο δεν εγρσφε.κατα τα αλλα ιδιο με το γερμανικο καμια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια θα ηθελα να κανω ενα σχολιο για την υποστιριξη της σαμσουνγκ ....... Δεν εχω ξανα αντιμετωπισει καλυτερη εξυπηρετηση μπηκα στο site και πηγα στην επιλογη που λεει online υποστηριξη λες και εγραφα σε facebook εστειλα την ερωτηση μου και δεν τους πηρε πανω απο 30 δευτερολεπτα να μου απαντησουν τους ρωτησα για την εγγυηση του κινητου μου εστειλα το imei και μου απαντησαν αμεσως και με πολλες πληροφοριες δεν νομιζω να ειναι υπολογιστης καθ οτι φαινοταν πολυ φυσικη η συνομιλια...ρωτησα επισης και για την αναβαθμιση που διορθωνει καποια κακως κειμενα της ΚΙΤ ΚΑΤ αλλα μου παν δεν εχουν ακομα καποια ενημερωση για το ποτε θα ρθει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εμένα πάντως η αναβάθμιση δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εμένα πάντως η αναβάθμιση δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. κ γω γαλλικο εχω σημερα το πηρα αλλα αναβαθμιση δε μου βγαζει οταν πηγαινω στις ενημερωσεις! πρεπει να το κανω μεσω pc? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Από ότι είδα σε προηγούμενο ποστ σου είπες ότι το κινητό σου λέει Orange France, γι'αυτή την έκδοση δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση, μόνο για τα γαλλικά Τηλέφωνα που δεν ανήκουν σε πάροχο.Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Πέρασα σήμερα την γαλλική. Στις επαφές όταν πατώ επεξεργασία επαφής η λέξη ακύρωση είναι γραμμένη ως ακυρω-ση. Τι είναι πάλι αυτό. ...κουφό bug μεν, πραγματικότητα δε... το επιβεβαιώνω! Αν και δεν είναι κάτι "τρομερό", λες "γμτο"... δεν σταματά να μας εκπλήσσει η Sammy :p Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) ...κουφό bug μεν, πραγματικότητα δε... το επιβεβαιώνω! Αν και δεν είναι κάτι "τρομερό", λες "γμτο"... δεν σταματά να μας εκπλήσσει η Sammy :p Φίλε μου υπάρχει λύση είναι να πας ρυθμίσεις προσβάσιμοτητα και να απενεργοποιησεις τις εφαρμογές τρίτων Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Λάθος έκανα αυτό πήγαινε για την αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο Edited February 28, 2014 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδιά τον ήχο του Κλείστρου πως το απενεργοποιώ; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το εχω δοκιμασει... Αλλα θα σου πω για σίγουρα αύριο το πρωί.... Τα παιδιά εδώ δεν μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους που του έχουν καιρό..... Χτύπα με το δαχτυλό σου εκεί που θες να εστιάσει,μην το αφήνεις να παίζει μόνο του. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts