anna2 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Με chrome δοκίμασες? Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και μόλις δοκίμασα στο outlook μου να δω φωτογραφίες και δεν χρειαζόταν κατέβασμα. Μου τις έδειχνε κανονικά. Όχι δεν το δοκίμασα. Θα δοκιμάσω, ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Όχι δεν το δοκίμασα. Θα δοκιμάσω, ευχαριστώ. Νομίζω θα είσαι εντάξει. Εναλλακτικά κατέβασε την εφαρμογή από το play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outlook.Z7&hl=el Μπορεί να βολέψει καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Νομίζω θα είσαι εντάξει. Εναλλακτικά κατέβασε την εφαρμογή από το play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outlook.Z7&hl=el Μπορεί να βολέψει καλύτερα. Το Outlook όπως προανέφερα το δοκίμασα και δεν τις έδειχνε. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 μετα την μεγαλη απογοητευση του σ5 παιδια σημερα εκανα παραγγελια το νοτε 3.θα ηθελα να μου πει καποιος με τι καρτα να το ενεργοποιησω πρωτη φορα?το κινιτο ειναι ευρωπαικης εισαγωγης τωρα γαλλιας θα ειναι γερμανιας δεν γνωριζω ακομη.το προηγουμενο που ειχα το ειχα παρει απο γερμανια εβαλα καρτα της γερμανιας πρωτα δουλεψε μια χαρα μετα εβαλα ελληνικη της κοσμοτε και δουλεψε μια χαρα.τωρα ε αν βαλω ελληνικη πρωτα ενδεχεται να μην δουλεψει μετα γερμανια?πρεπει πρωτα να βαλω γερμανικη σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα με το note 3 όλες είναι macro. Αναμένω εντυπώσεις. Προσπαθώ να τις ανεβάσω αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τα κατάφερα! https://www.dropbox.com/sc/02vaiha0k37tyyi/n9EJ520JIY φιλε μου πως στην ευχη τραβαω φωτο με macro; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 φιλε μου πως στην ευχη τραβαω φωτο με macro; Ναι και εγω θα ηθελα να το μαθω αυτό! ως τώρα τέτοιες φωτο έχω τραβήξει μονο με DSLR μηχανές! πως εστιάζουμε σε ενα σημείο; και τι ειναι το macro? Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 φιλε μου πως στην ευχη τραβαω φωτο με macro; Απλα τραβας απο πολυ κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Κι ενα "ταπ" στην οθονη....... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ακριβώς τραβάω πολύ κοντά. Και εστιάζω με αφή στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Η λειτουργία μετατροπής της σημείωσης σε κείμενο έχει αναγνώριση σε ελληνικά ή μόνο English (uk) που βγάζει; Και αν ναι πως προσθέτουμε ελληνικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 μετα την μεγαλη απογοητευση του σ5 παιδια σημερα εκανα παραγγελια το νοτε 3.θα ηθελα να μου πει καποιος με τι καρτα να το ενεργοποιησω πρωτη φορα?το κινιτο ειναι ευρωπαικης εισαγωγης τωρα γαλλιας θα ειναι γερμανιας δεν γνωριζω ακομη.το προηγουμενο που ειχα το ειχα παρει απο γερμανια εβαλα καρτα της γερμανιας πρωτα δουλεψε μια χαρα μετα εβαλα ελληνικη της κοσμοτε και δουλεψε μια χαρα.τωρα ε αν βαλω ελληνικη πρωτα ενδεχεται να μην δουλεψει μετα γερμανια?πρεπει πρωτα να βαλω γερμανικη σιμ? Αφού είναι από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, θα βάλεις κανονικά την micro sim του παρόχου σου. Θα ενεργοποιηθεί κανονικά. Εμένα είναι Ελβετικό και το ενεργοποίησα με την κάρτα που είχα (Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Η λειτουργία μετατροπής της σημείωσης σε κείμενο έχει αναγνώριση σε ελληνικά ή μόνο English (uk) που βγάζει; Και αν ναι πως προσθέτουμε ελληνικά ; Και σε ελληνικά και με εξαιρετική επιτυχία μάλιστα . Κατεβάζεις τις γλώσσες που θες Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αφού είναι από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, θα βάλεις κανονικά την micro sim του παρόχου σου. Θα ενεργοποιηθεί κανονικά. Εμένα είναι Ελβετικό και το ενεργοποίησα με την κάρτα που είχα (Vodafone). σωστα αλλα αν πας εξωτερικο θα δεχθει καρτα σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 σωστα αλλα αν πας εξωτερικο θα δεχθει καρτα σιμ? ναι κανονικά μόνο στην ενεργοποίηση πρέπει να προσέξεις και αφού είναι ευρωπαϊκής ένωσης βάλε την ελληνική κάρτα και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Και σε ελληνικά και με εξαιρετική επιτυχία μάλιστα . Κατεβάζεις τις γλώσσες που θες Ok, thnx. Από που κατεβάζω όμως την ελληνική γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα έκανα και εγώ την μετάβαση από note 2. 4.4 σε ελληνική συσκευή πότε θα δούμε; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα έκανα και εγώ την μετάβαση από note 2. 4.4 σε ελληνική συσκευή πότε θα δούμε; Στην αναμονή είμαστε.... Υπομονή Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα έκανα και εγώ την μετάβαση από note 2. 4.4 σε ελληνική συσκευή πότε θα δούμε; Φαρσοκωμωδια καταντησε.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Δυστυχώς όλα με καθυστέρηση τα έχουμε. Αλλά αυτή τη φορά δεν είμαστε μόνοι μας είναι και άλλες χώρες που δεν έχουν λάβει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα έκανα και εγώ την μετάβαση από note 2. 4.4 σε ελληνική συσκευή πότε θα δούμε; Στην αναμονή είμαστε.... Υπομονή Φαρσοκωμωδια καταντησε.. Δυστυχώς όλα με καθυστέρηση τα έχουμε. Αλλά αυτή τη φορά δεν είμαστε μόνοι μας είναι και άλλες χώρες που δεν έχουν λάβει την αναβάθμιση.Παίδες μην βιάζεστε, καλύτερα να την πάρετε τελευταίοι και χωρίς τα γνωστά προβλήματα. Γιατί εσείς χωρίς root θα λέτε καλά ειμασταν στα 4.3 όλα δούλευαν ρόλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Η λειτουργία μετατροπής της σημείωσης σε κείμενο έχει αναγνώριση σε ελληνικά ή μόνο English (uk) που βγάζει; Και αν ναι πως προσθέτουμε ελληνικά ; Που ειναι αυτη η λειτουργια???????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Το ξανα γραψα ημουν ευτυχης κατοχος κατοχος νοτε 3 μετα τα χθεσινα ειμαι πανευτυχης κατοχος νοτε 3 . Ευτυχως καταλαβα νωρις πως η σαμσουνγκ κορυφαιο της κινητο θεωρει το νοτε και αφιερωνει κατι περισσοτερο στην εξελιξη του απο την σειρα s .. κινετσι μετα το s3 lte ηξερα πως το μονο κινητο που θα με ικανοποιησει ειναι αυτο και με δικαιωσε η επιλογη μου .........φανταζομαι ορισμενοι εχετε το ιδιο συναισθημα Εγώ δεν είμαι χαιρέκακος. Περίμενα να δω νέες καινοτομίες οι οποίες θα περάσουν και στο επόμενο Note. Διότι συνήθως η σειρά S δείχνει που θα κινηθεί η σειρά Note. Όμως... η τεχνολογική εξέλιξη δεν είχε να παρουσιάσει κάτι νέο. Ούτε νέους επεξεργαστές μιας και ο Snapdragon 800 είναι άψογος και αλαγκάριστος, ούτε νέες κάρτες γραφικών, ούτε μπαταρίες φυσικά, ούτε οθόνες (που πιθανώς να είχαν αρνητικό αποτέλεσμα στη ζωή της μπαταρίας). Η μόνη εξέλιξη είναι η φωτογραφική κάμερα και οι αισθητήρες αποτυπωμάτων και καρδιακών παλμών, που σαν features είναι τραβηγμένα απ τα μαλλιά γιατί έπρεπε να παρουσιάσουν και νέο. Συν ότι τώρα η 4.4 έκδοση του Android καταλαμβάνει λιγότερη μνήμη για να τρέξει, άρα δεν είναι απαραίτητα τα 3GB μνήμης. Άρα είμαι μεν χαρούμενος που δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από το S5, αλλά και σκεπτικός σχετικά με το επόμενο Note που δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τί θα βάλουν. Δηλαδή έχω μια ιδέα (οι αισθητήρες που λέγαμε), αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ δεν είμαι χαιρέκακος. Περίμενα να δω νέες καινοτομίες οι οποίες θα περάσουν και στο επόμενο Note. Διότι συνήθως η σειρά S δείχνει που θα κινηθεί η σειρά Note. Όμως... η τεχνολογική εξέλιξη δεν είχε να παρουσιάσει κάτι νέο. Ούτε νέους επεξεργαστές μιας και ο Snapdragon 800 είναι άψογος και αλαγκάριστος, ούτε νέες κάρτες γραφικών, ούτε μπαταρίες φυσικά, ούτε οθόνες (που πιθανώς να είχαν αρνητικό αποτέλεσμα στη ζωή της μπαταρίας). Η μόνη εξέλιξη είναι η φωτογραφική κάμερα και οι αισθητήρες αποτυπωμάτων και καρδιακών παλμών, που σαν features είναι τραβηγμένα απ τα μαλλιά γιατί έπρεπε να παρουσιάσουν και νέο. Συν ότι τώρα η 4.4 έκδοση του Android καταλαμβάνει λιγότερη μνήμη για να τρέξει, άρα δεν είναι απαραίτητα τα 3GB μνήμης. Άρα είμαι μεν χαρούμενος που δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από το S5, αλλά και σκεπτικός σχετικά με το επόμενο Note που δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τί θα βάλουν. Δηλαδή έχω μια ιδέα (οι αισθητήρες που λέγαμε), αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι... Εχουν μια βαση αυτα που λες αν και πιστευω πως το νοτε ειναι αλλη περιπτωση δεν ξερω πως θα ειναι το νοτε 4 φανταζομαι σιγουρα θα χει σιγουρα την καμερα του s5 καμια 2, 6 - 2, 7 ghz επεξεργαστη αλλα νομιζω τα 3 γιγα μνημης θα παραμεινουν ......δεν θεωρω πως θα βαλουν το τρυπητο καπακι .παντα στο νοτε δινουν μια ποιο κυριλε επαγγελματικη πινελιά ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Που ειναι αυτη η λειτουργια???????? Όταν ανοίγεις να δουλέψεις μια σημείωση και κάνεις κλικ στο "συννεφάκι" και επιλέγεις μετατροπή σε κείμενο. Πάνω δεξιά Στο παραθυράκι γράφει EN(UK) αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Στις ρυθμίσεις που πάω έχει άλλες 4 γλώσσες αλλά πουθενά Ελληνικά και δε μπορώ να βρω και επιλογή να προσθέσω. Anyone? [ATTACH]41729[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όταν ανοίγεις να δουλέψεις μια σημείωση και κάνεις κλικ στο "συννεφάκι" και επιλέγεις μετατροπή σε κείμενο. Πάνω δεξιά Στο παραθυράκι γράφει EN(UK) αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Στις ρυθμίσεις που πάω έχει άλλες 4 γλώσσες αλλά πουθενά Ελληνικά και δε μπορώ να βρω και επιλογή να προσθέσω. Anyone? [ATTACH]41729[/ATTACH] Καλημέρα. Αυτό ψάχνεις, αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δε σου εμφανίζεται.... [ATTACH]41730[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts