Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, την οθόνη σε ποια ρύθμιση την έχετε ?εγώ την έχω επαγγελματικη φωτογραφεία. Προτεινετε κάτι άλλο.

οντως εχει αυτο το προβλημα και εμενα συχνα μου διχνει οτι ειμαι στην σερβια λολ.

Δηλαδή δεν υπάρχει λύση πάντως είναι πολύ εκνευριστικό

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα πάντα συγχρονίζει με wifi η data χωρίς gps στην θέση που είμαι

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα πάντα συγχρονίζει με wifi η data χωρίς gps στην θέση που είμαι

κάτσε να καταλάβω. στο δικό σου συγχρονίζει χωρίς gps? αφού δεν κάνει refresh το widget του καιρού αν δεν έχεις ανοιχτό το gps...... όσες φορές το πάτησα δεν γινόταν τίποτα. μετά όταν άνοιξα το gps και πάτησα refresh έδειξε το εικονίδιο που αναβοσβήνει στο statusbar και μετά από λίγο όταν λοκάρει δείχνει την σωστή θερμοκρασία και την ώρα που έγινε η αλλαγή.....

εκτός τώρα που το σκέφτηκα, αν έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση κάθε κάποια ώρα, οπότε ίσως να έχει προρύθμιση εκεί να μην ψάχνει σήμα gps αλλά να δείχνει την θερμοκρασία της τελευταίας τοποθεσίας με απλά wifi ή data......

τι ισχύει τελικά?

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Τα location services τα έχετε ενεργοποιημένα ή όχι; Γιατί αν τα έχετε κλείσει, τότε πως στο καλό να βρει τη θέση σας αν δεν έχετε το gps ανοιχτό;
Γιάννης

κάτσε να καταλάβω. στο δικό σου συγχρονίζει χωρίς gps? αφού δεν κάνει refresh το widget του καιρού αν δεν έχεις ανοιχτό το gps...... όσες φορές το πάτησα δεν γινόταν τίποτα. μετά όταν άνοιξα το gps και πάτησα refresh έδειξε το εικονίδιο που αναβοσβήνει στο statusbar και μετά από λίγο όταν λοκάρει δείχνει την σωστή θερμοκρασία και την ώρα που έγινε η αλλαγή.....

εκτός τώρα που το σκέφτηκα, αν έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση κάθε κάποια ώρα, οπότε ίσως να έχει προρύθμιση εκεί να μην ψάχνει σήμα gps αλλά να δείχνει την θερμοκρασία της τελευταίας τοποθεσίας με απλά wifi ή data......

τι ισχύει τελικά?

πότε δεν έχω ανοιχτό το gps και πάντα μου βρίσκει θέση μόνο μέσω wifi η data

σε όλα τα κινητά Samsung που είχα και έχω έτσι δουλεύει το widget καιρού βρίσκει θέση μέσω δικτύου

σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχω αναγκαστεί να ανοίξω το gps και αυτες αν είμαι κάπου που έχω πολύ κακή ποιότητα δικτύου 3g

Πρέπει να έχετε τικαρει αυτό

Εμενα είναι διαφορετικό το μενού δεν τικαρει κατευθείαν αλλά στο δικό σου έχεις το gps ενεργοποημενο αφού η θέση είναι τικαρισμενη.

Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκει τη θέση μου θέλω απλά στην τελευταία θέση που έχει βρει(εφόσον δεν έχει επιλογή να προσθέσω πόλεις) να κάνω update απλά με wifi. Αλλά δεν γίνεται αυτό πρέπει να βρει τη θέση σου πρώτα και μετά να κάνει refresh

Edited by hackfree

Εμενα είναι διαφορετικό το μενού δεν τικαρει κατευθείαν αλλά στο δικό σου έχεις το gps ενεργοποημενο αφού η θέση είναι τικαρισμενη.

Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκει τη θέση μου θέλω απλά στην τελευταία θέση που έχει βρει(εφόσον δεν έχει επιλογή να προσθέσω πόλεις) να κάνω update απλά με wifi. Αλλά δεν γίνεται αυτό πρέπει να βρει τη θέση σου πρώτα και μετά να κάνει refresh

Το gps δεν είναι ενεργοποιημένο μόνο η θέση

Αν πατήσεις μέσα στο υπηρεσίες εντοπισμού θέσης λογικά χωρίς να είμαι σίγουρος αν είναι έτσι σε εσένα διότι τι βλέπω τώρα από το S4 με 4.3 θα σου βγάλει τις έξεις επιλογές

Πρόσβαση στην τοποθεσία μου (πρέπει να είναι ενεργό)

Χρήση δορυφόρων gps

Χρήση ασύρματων δικτύων (πρέπει να είναι ενεργό)

ειμαι εδω και λιγες μερες ιδιοκτητης του απιστευτου note3.τα εχω παρει σχεδον ολα τα κινητα της κατηγοριας και το νοτε3 ειναι πραγματικα κατι απιστευτο....

μολις κοιταξα στο imei.info και ειδα οτι ειμαι made in vietnam...εκει γινονται?

Τα περισσότερα ναι. Το δικό μου είναι made in Korea.

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω αγοράσει το κινητό απο cyta Κύπρο και η ρομ δεν θυμάμαι ποια ήταν, ηταν με κυπριακό csc. Σήμερα ενας φιλος το πηρε και αυτός απο cyta με πολωνική κιτκατ και το csc Πολωνίας. Λέτε αν τη περασω και εγώ μεσω οδιν θα έχω κάποιο πρόβλημα; (παράξενο όμως που έχει την πολωνική αφου η cyta είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Samsung στην Κύπρο)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Πώς δεν έχει επιλογή να βάλεις πόλεις; εγώ βάζω όποια θέλω

Μα πού είναι η επιλογή? Μπας και έχω απενεργοποιησει τίποτα

Μα πού είναι η επιλογή? Μπας και έχω απενεργοποιησει τίποτα

Πάτα σε αυτά που σου δείχνω και μετά γράψε οποία πόλη θες με αγγλικούς χαρακτήρες και πάτα αναζήτηση

Edited by panosfast

Μα δεν έχω αυτή την επιλογή. Δεν έχω καν πρόγραμμα καιρού. Μόνο widget... Και από εκεί αν πατήσω το widget μπαίνει μέσω ίντερνετ στο μενου.... Τι συμβαίνει

Μα δεν έχω αυτή την επιλογή. Δεν έχω καν πρόγραμμα καιρού. Μόνο widget... Και από εκεί αν πατήσω το widget μπαίνει μέσω ίντερνετ στο μενου.... Τι συμβαίνει

Από το widget το κάνεις

Αν πατήσεις περισσότερα που λέει τι σου βγάζει;

Η αν πατήσεις το μενού του τηλεφώνου όταν είσαι μέσα στο widget;

Από το widget το κάνεις

Αν πατήσεις περισσότερα που λέει τι σου βγάζει;

Η αν πατήσεις το μενού του τηλεφώνου όταν είσαι μέσα στο widget;

Αν πατήσω περισσότερα μπαίνει στο ίντερνετ και ανοίγει την σελίδα της accuweather. Αν πατήσω το μενού όταν είμαι μέσα στο widget βγάζει μια επιλογή ρυθμίσεις και μετά αυτό στις φώτο.

Δεν κατέβασα τίποτα αυτό έχω

Σε apex launcher

Τι launcher χρησιμοποιεις; αν κατάλαβα καλά όχι των μαμά για δοκίμασε με των μαμά

Έγραψες apex δεν το διάβασα

Λογικά γιαυτό δεν σου βγάζει τις επιλογές που έχει σε εμένα

Edited by panosfast

Ναι τελικά ο launcher έφταιγε. Μόνο στον default έχει το συγκεκριμένο widget. Όμως αλλαξα τις ρυθμίσεις σε custom location και κράτησε τις ρυθμίσεις και στον apex. Σε ευχαριστώ! Edited by hackfree

Πώς έγινε αυτό ; ούτε με επανεκκίνηση δεν φεύγει;

Μήπως είναι λειτουργία και έχει μπει από λάθος πρώτη φορά τι βλέπω

Επαναφορά εργοστασιακων

Ρυθμίσεων έχει κάνει; λογικά θα φύγει

Πώς έγινε αυτό ; ούτε με επανεκκίνηση δεν φεύγει;

Μήπως είναι λειτουργία και έχει μπει από λάθος πρώτη φορά τι βλέπω

Επαναφορά εργοστασιακων

Ρυθμίσεων έχει κάνει; λογικά θα φύγει

Αμα σου πω ότι έκανα κοτσάνα? Είχα βγάλει screenshot τη φώτο και μετά το έβαλα wallpaper και βγήκε μαζί στη φώτο και αυτό... Τώρα το ανακάλυψα! Αηδίασα με μένα lol

Αμα σου πω ότι έκανα κοτσάνα? Είχα βγάλει screenshot τη φώτο και μετά το έβαλα wallpaper και βγήκε μαζί στη φώτο και αυτό... Τώρα το ανακάλυψα! Αηδίασα με μένα lol

Ωραία και εγώ σου έλεγα να κάνεις reset χαχα:wacko:

ειμαι εδω και λιγες μερες ιδιοκτητης του απιστευτου note3.τα εχω παρει σχεδον ολα τα κινητα της κατηγοριας και το νοτε3 ειναι πραγματικα κατι απιστευτο....

μολις κοιταξα στο imei.info και ειδα οτι ειμαι made in vietnam...εκει γινονται?

Έχει εργοστάσιο δικό της και στο Vietnam. Γίνεται η συναρμολογιση, και η παραγωγή των περισσότερων εξαρτημάτων του κελύφους.

Τα σημαντικοτερα φτιάχνονται στα εργοστάσια της Κορέας και στέλνονται εκεί για συναρμολογιση.

Για παράδειγμα η μπαταρία στο S4 γράφει οτι τα στοιχεία της ειναι κατασκευασμενα στην Κορέα αλλά η μπαταρία έχει φτιαχτεί στο Vietnam.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω ειμαι στην Κυψελη,και μου λεει οτι ειμαι στο Γαλατσι.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα location services τα έχετε ενεργοποιημένα ή όχι; Γιατί αν τα έχετε κλείσει, τότε πως στο καλό να βρει τη θέση σας αν δεν έχετε το gps ανοιχτό;

Εγω εβαλα την ενεργοποιηση και των δορυφορων,και των ασυρματων δικτυων,αλλα παλι Γαλατσι με βλεπει.:mad:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)