costas_pro Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Φίλε κατ' αρχήν μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή νομίζεις ότι έχεις χάσει την εγγύηση πρέπει να πληρώσεις για να σου ξεκλειδώσουν το κινητό. Το ένα θέμα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο και αν υποστηρίξουν κάτι τέτοιο στην αντιπροσωπεία εγώ θα ζητούσα να μου δώσουν εγγράφως την απάντησή τους σε ερώτημα που θα τους έκανα και εγώ εγγράφως όπου θα ανέφερα ότι μετά από δική τους ενέργεια κλειδώθηκε το κινητό και ότι η άρνησή τους να μου το ξεκλειδώσουν με ανάγκασε να προσπαθήσω μόνος μου να το ξεκλειδώσω με αποτέλεσμα να γράψει ο knox 0x1 (μην χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση την έκφραση "βγήκα εκτός εγγύησης" ή "έχασα την εγγύηση", καθώς με τον τρόπο αυτό θα παραδέχεσαι κάτι που ούτε ισχύει ούτε σε κάθε περίπτωση θέλεις να επιβεβαιώσεις). Μόλις πάρεις την απάντηση, που μακάρι να επαναλαμβάνει τη δικαιολογία που ανέφερες σχετικά με την άρνησή τους να ξεκλειδώσουν το κινητό, στείλε την με μια πρόχειρη μετάφραση στην μητρική samsung και περίμενε την απάντηση αυτών, η οποία λογικά θα κάνει 1 το πολύ 2 ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα σε δικαιώσουν και η Ελληνική αντιπροσωπεία θα στο ξεκλειδώσει τσάμπα. Δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση όπως στο screenshot, να είναι στο off δηλαδή και δες αν εστιάζεις γρήγορα. Αν όχι υπάρχει πρόβλημα και μάλλον πρέπει αν το δεις στο service. [ATTACH]41337[/ATTACH] Καλα εννοείται οτι το εχω στο off. Ειναι που θα ηταν καλυτερα με τον σταθεροποιητη. Τραγικη sammy. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έκαναν κάτι τέτοιο στη smartec κάτι άλλο παίζει. ... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamilia Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τελικά το πρόβλημα με τη σύνδεση με το laptop ήταν το καλώδιο (της συσκευασίας). Με ένα καλώδιο από ένα σκληρό συνδέθηκε κανονικα.. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Θα του κάνω ένα calibration την μπαταρία σήμερα και βλέπουμε άμα συνεχίσει θα το πετάξω πραγματικα Απενεργοποιησε τον αυτοματο συγχρονισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλα εννοείται οτι το εχω στο off. Ειναι που θα ηταν καλυτερα με τον σταθεροποιητη. Τραγικη sammy. σιγουρα κατι παιζει με τις παρτιδες , το δικο μου εστιαζει και στο απολυτο σκοταδι και με ανοιχτον τον σταθεροποιητη.. και με την 4.3 ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 σιγουρα κατι παιζει με τις παρτιδες , το δικο μου εστιαζει και στο απολυτο σκοταδι και με ανοιχτον τον σταθεροποιητη.. και με την 4.3 ακομη Δε ξέρω εμένα και το πρώτο που είχα ελληνικό ήταν καλό αλλά το δεύτερο ουγγρικό που έχω πάρει τώρα είναι πιο άμεσο αλλά πιστεύω αυτό οφείλεται και στη kit Kat που πήρε μόλις το άνοιξα απ'το κουτί. Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'τη κάμερα του note3. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Κι εμενα εστιαζει τελεια σε απολυτο σκοταδι με ανοιχτο σταθεροποιητη στην 4.4.2 βαλτικης .το θεμα με την μπαταρια δειχνει να διορθωθηκε ......αλλα θα το παρακολουθω εκλεισα και τον αυτοματο συγχρονισμό για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εμένα πάλι από μπαταρία μετά από 4-5 φορτίσεις μου έβγαλε 7.30 ώρες οθόνη με 1 μέρα κ 6 ώρες αναμμένη συσκευή. Δεν ανεβάζω τώρα sc καθώς πριν λίγο μου έσβησε από μπαταρία αλλά πρόλαβα και έβγαλα αλλά το έχω βάλει για φόρτιση τώρα κλειστό. Οπότε και με τη μπαταρία είμαι ευχαριστημένος καθώς όσο περνάνε οι μέρες στρώνει και πάει καλύτερα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εμενα το πρωτο που ειχα παρει Πολωνικο, δυσκολευοταν να εστιασει σε σκοταδι.Το πρόβλημα παρεμεινε και στη kit kat.Το δευτερο που ειναι ουγγρικο, εστιαζει αστραπιαία. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εμενα το πρωτο που ειχα παρει Πολωνικο, δυσκολευοταν να εστιασει σε σκοταδι.Το πρόβλημα παρεμεινε και στη kit kat.Το δευτερο που ειναι ουγγρικο, εστιαζει αστραπιαία. Όντως και εμένα όπως είπα το ουγγρικό εστιάζει αστραπιαία, όχι ότι το ελληνικό είχε θέμα αλλά το δεύτερο είναι όντως σφαίρα. Μάλλον όμως λόγο kit Kat. Πάντως παλιά έψαχνα να πάρω από Γερμανία, Γαλλία και τέτοια για προφανής λόγους αλλά τελικά με το ουγγρικό είμαι σούπερ ευχαριστημένος, και άμεσα kit Kat ενώ μεγάλες αγορές περιμένουν(Γαλλία π.χ.)και άψογη συσκευή χωρίς ουδέν θέμα! Να και τα screenshots με 7 μισή ώρες οθόνη χθες. [ATTACH]41341[/ATTACH] Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Όντως και εμένα όπως είπα το ουγγρικό εστιάζει αστραπιαία, όχι ότι το ελληνικό είχε θέμα αλλά το δεύτερο είναι όντως σφαίρα. Μάλλον όμως λόγο kit Kat. Πάντως παλιά έψαχνα να πάρω από Γερμανία, Γαλλία και τέτοια για προφανής λόγους αλλά τελικά με το ουγγρικό είμαι σούπερ ευχαριστημένος, και άμεσα kit Kat ενώ μεγάλες αγορές περιμένουν(Γαλλία π.χ.)και άψογη συσκευή χωρίς ουδέν θέμα! Να και τα screenshots με 7 μισή ώρες οθόνη χθες. [ATTACH]41341[/ATTACH] Same here... ουγγρική συσκευή και βράχος. Μοναδική παραφωνία το "γνωστό' πρόβλημα με την αδυναμία επεξεργασίας αρχείων στην εξωτερική microSD (πχ. δείτε εδώ και εδώ). Κατά τα άλλα, κανένα (προσωπικά σημαντικό) παράπονο! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Και γω στην αρχη, εψαχνα για γερμανικο.Η δευτερη συσκευη στο θεμα μπαταριας -ουγγρικη-δεν με ειχε ευχαριστησει, παρολου που πηρε kit kat με το που το εβγαλα απο το κουτι.Μετα απο hard reset προχθες, θεωρω οτι τα πηγαινει τέλεια. Ολη μερα wi fi, απλα υπηρξαν και διαστήματα με λειτουργια πτησης, λογω σαββατοκυριακου.8 μιση ωρες οθονη στο 20 % Δυστυχως δεν με αφηνει να ανεβάσω screenshoots απο tapatalk.Πρωτη φορα γινεται αυτο... Edited February 17, 2014 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 από το Σάββατο και πάλι είμαι με το note 3 έπειτα από στάση σε z ultra...το πήρα από το kaizershop και είναι γαλλικό(orange) και άντε να δω πότε θα πάρω και εγώ kitkat αλλά εφόσον δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι τώρα καλά είναι....εχθές είχε μια πτώση χωρίς να γίνει κάτι ευτυχώς....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έτσι και εγώ στο δεύτερο μόλις το πήρα μου ήρθε η kit kat και όταν το έστησα ήταν καθαρό μετά το update και όλα πάνε τέλεια. Σας ξαναλέω είναι πολύ κοντά με το nexus 5 που έχω για 2η συσκευή αυτό το καιρό πράγμα απίστευτο με τόσο bloat που τρέχει από πίσω. Και κάμερα οκ, και μπαταρία στρώνει μέρα με τη μέρα, είμαι όλη ευχαριστημένος γενικά με την ομοιογένεια του note3 kit kat. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να κάνω 1 συγκριτικό βιντεακη μεταξύ τους έτσι προς απόδειξη των λόγων μου. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εβαλε κανενας τελικα την νεα Πολωνικη ρομ?? εχω την προηγουμενη πανω(,N9005XXUENA6),με csc PHE Ισπανικο.περιεχει multicsc οπως ειδα στο ΧDA.:worry: Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Τελος μαρτιου? μ αρεσει που την περιμεναμε για τελος Γεναρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εβαλε κανενας τελικα την νεα Πολωνικη ρομ?? εχω την προηγουμενη πανω(,N9005XXUENA6),με csc PHE Ισπανικο.περιεχει multicsc οπως ειδα στο ΧDA.:worry: Ναι, την πέρασα σήμερα πάνω από την παλιά, μέσω Kies (και ήμουν και ρουτ). Το ρουτάρισμα χάθηκε, αλλά το ξαναέκανα και όλα οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Γειά σας παιδιά σημερα ξαφνικά το widget του καιρού μου βγάζει οτι είμαι στο Νεπάλ έχει πάθει κανένας το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Γειά σας παιδιά σημερα ξαφνικά το widget του καιρού μου βγάζει οτι είμαι στο Νεπάλ έχει πάθει κανένας το ίδιο? έχει ακουστεί και σε άλλους αυτό σε προηγούμενα ποστ. μα καλά, γιατί δεν γίνεται να συγχρονίζει τον καιρό σε custom location και με wifi? γιατί σόνι και καλά να πρέπει να ανοίξεις το gps? αυτό είναι εκνευριστικό.... θέλω να έχω την δυνατότητα να πατάω εγώ refresh τον καιρό σε προεπιλεγμένες τοποθεσίες.... γιατί να περιμένω να λοκάρει δηλαδή?:mad: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 οντως εχει αυτο το προβλημα και εμενα συχνα μου διχνει οτι ειμαι στην σερβια λολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δηλαδή δεν υπάρχει λύση πάντως είναι πολύ εκνευριστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Μου Κάνει Το εξής : όταν θέλω να γράψω μου βγάζει μόνο το Χειρόγραφο Και δεν Μπορώ να βάλω το πληκτρολόγιο , παρόλο που βάζω την πένα μέσα .μπορεί να βοηθήσει κανείς; Edited February 17, 2014 by Dr_House Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καποιος να μου θυμησει πως απενεργοποιουμε τους αυτοματους συγχρονισμους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 [ATTACH]41357[/ATTACH] δες στην εικόνα Το εικονίδιο Του συγχρονισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ειμαι εδω και λιγες μερες ιδιοκτητης του απιστευτου note3.τα εχω παρει σχεδον ολα τα κινητα της κατηγοριας και το νοτε3 ειναι πραγματικα κατι απιστευτο.... μολις κοιταξα στο imei.info και ειδα οτι ειμαι made in vietnam...εκει γινονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts