lenovo Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Πάρε τηλέφωνο στην samsung ή δοκίμασε με αυτο ή σύνδεσε το στο kies και δες τα τρία γράμματα μέσα στην παρένθεση . Να σαι καλά φίλε μου θα το δω Edited February 14, 2014 by lenovo είναι DBT δηλαδή ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Για κάποιο παράξενο λόγο, δε μου εμφανίζεται το γραφικό του καιρού στην αρχική οθόνη και κατά συνέπεια στο παράθυρο του sview cover. Any ideas? Αν πας Settings->General->Accessory και μετά στην ενότητα S View Cover ->Select info shown cover, είναι ανοιχτός ο διακόπτης για τον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ναι να πάρει :( μάλλον με βλέπω για restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έχει σημασία ποιο είναι το csc όταν φλασάρουμε; Δεν κάνει οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή rom; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τελικά μετά από restore έφτιαξε. Α ρε samsung. Τέτοια μου κάνεις.........και με ιντριγκάρεις να επαναφέρω το iPhone 5 σε πλήρη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τελικά μετά από restore έφτιαξε. Α ρε samsung. Τέτοια μου κάνεις.........και με ιντριγκάρεις να επαναφέρω το iPhone 5 σε πλήρη λειτουργία καντο αν έχεις κότσια. χάχα και πάρε και έναν μεγεθυντικό φακό για να το βλέπεις τώρα που έμαθες στο νοτε3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangrece Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδιά Εντάξει τα iPhone μπορεί να Είναι τηλέφωνακια αλλά στην ποιότητα τους και το Λητουργέικο τους λάθος και την υποστήριξη που έχουν ανήκουν σε άλλη κατηγόρια. Το note3 μπορεί να είναι πολύ μπροστά αλλά μερικά πράγματα δεν επιτρέπονται. Μιλώ για τα uptade της Samsung είναι ανεπίτρεπτο αυτό το χάλι. Εγώ αναγκαστικά και έβαλα μόνος μου 4.4.2 Ουγγαρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδιά Εντάξει τα iPhone μπορεί να Είναι τηλέφωνακια αλλά στην ποιότητα τους και το Λητουργέικο τους λάθος και την υποστήριξη που έχουν ανήκουν σε άλλη κατηγόρια. Το note3 μπορεί να είναι πολύ μπροστά αλλά μερικά πράγματα δεν επιτρέπονται. Μιλώ για τα uptade της Samsung είναι ανεπίτρεπτο αυτό το χάλι. Εγώ αναγκαστικά και έβαλα μόνος μου 4.4.2 Ουγγαρίας Γιατι ειχες προβλημα με την 4.3? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangrece Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Όχι κανένα αντίθετος ήταν πολύ καλή αλλά είναι ακόμα καλύτερη ή 4.4.2 και είναι δυνατόν να διαβάζει κάποιος το forum και να μην κάνει την αναβάθμιση? και να μην θες σε κολάζει αλώστε είναι και πανεύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 για τα ελληνικά ξέρουμε τίποτα για kit kat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Να αναφέρω ότι και το δικό μου Hungarian είναι και έχει πάρει 4.4.2 από την στιγμή που το άνοιξα από την συσκευασία. Βούτυρο πάει πάντως. Μηδέν κολλήματα σε ότι και αν έχω κάνει μέχρι τώρα. Φίλος μου που το είχε, είχε μείνει στην 4.3 και πήρε το δικό μου και είδε διαφορά σε όλα. Κρίμα που το πούλησε και πήρε 5s. Θα το είχε κρατήσει αλλά λόγω της δουλειάς του δεν τον βόλευε το μέγεθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 :!: Κάποια μηνύματά βγήκαν off topic ,το παρόν θέμα δεν αφορά το iphone και ούτε χρειαζεται να το κανουμε vs . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Για γαλλικό XEF τίποτα ακόμη ε?? :( Με βλέπω να βάζω πολωνική με odin ... Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Για γαλλικό XEF τίποτα ακόμη ε?? :( Με βλέπω να βάζω πολωνική με odin ... Το καλό πράγμα αργεί να γίνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδες ειχα ρωτησει και πριν μερικες μερες αλλα δεν πηρα απαντηση...αν βαλω τη ρομ της κοσμοτε θα εχω καποιο θεμα? η ειναι καλυτερα να περιμενω να βγει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Να περιμένεις να βγει update. Γιατί να βάλεις branded;;;; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Για γαλλικό XEF τίποτα ακόμη ε?? :( Με βλέπω να βάζω πολωνική με odin ... Oi Γαλλοι πανε με τον αραμπά φαινεται. (Κι εγω το ιδιο εχω).:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει ;) Oi Γαλλοι πανε με τον αραμπά φαινεται. (Κι εγω το ιδιο εχω).:( Αχχαχαχα χμμ καλά θα περιμένω προς το παρόν ελπίζω μέχρι τέλους του μήνα να έρθει. .:)) Την Γαλλία μου μέσα :) Κάποια unbranded δεν υπάρχει ?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Και τα ισπανικά περιμένουν επίσης :( Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Άντε, για να μη στενοχωριέστε......και τα UK/Ireland καθυστερούν επίσης:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εμείς θα πάρουμε την καλή :D Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπερα, το δικο μου εχει παρει την αναβαθμιση πριν 2 βδομαδες περιπου. Απο τοτε ομως το igo δεν μου κλειδωνει δορυφορους. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπερα, το δικο μου εχει παρει την αναβαθμιση πριν 2 βδομαδες περιπου. Απο τοτε ομως το igo δεν μου κλειδωνει δορυφορους. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? ρώτα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Κρυφο μενου: Πατήστε *#0*# Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Samsung Galaxy Note Secret Codes http://docgadget.blogspot.gr/2012/01/samsung-galaxy-note-secret-codes.html Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts