tsifsta Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπερα,πριν και καιρο αγορασα το Note 3 ελαφρως μεταχειρισμενο και αφου το εκανα format εκανα καινουριο λογαριασμο στο Dropbox. Ολως τυχαιως σημερα παρατηρησα πως εχω διαθεσιμα 3,5 gb και οχι 50,πως μπορω να ενεργοποιησω και τα υπολοιπα gb? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 προφανώς τα πήρε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τα 50... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Καλησπερα,πριν και καιρο αγορασα το Note 3 ελαφρως μεταχειρισμενο και αφου το εκανα format εκανα καινουριο λογαριασμο στο Dropbox. Ολως τυχαιως σημερα παρατηρησα πως εχω διαθεσιμα 3,5 gb και οχι 50,πως μπορω να ενεργοποιησω και τα υπολοιπα gb? Ευχαριστω!! Μάλλον τα πήρε ο πρώτος κάτοχος . Έκανες login στο dropbox μέσα από την συσκευή ?? Edited January 20, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μάλλον τα πήρε ο πρώτος κάτοχος της συσκευής . Έκανες login στο dropbox μέσα από την συσκευή ?? Ναι,δηλαδη μονο ενας δικαιουται τα 50?? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδια μια ερωτηση..... Με το περασμα σε 4.4.2 δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο της Samsung. Δεν εχει ουτε το κουμπακι ουτε το συρσιμο στην μπαρα με το κενο.... Εννοειτε οτι εχω ενεργοποιησει και τις 2 γλωσσες στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου (Ελληνικα Αγγλικα) αλλα τροπο να αλλαξω γλωσσα δε εχω βρει ακομα. Εσεις εχετε βρει; Για πείτε ρε παιδιά έχετε εσείς τέτοιο θέμα με το πληκτρολόγιο; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για πείτε ρε παιδιά έχετε εσείς τέτοιο θέμα με το πληκτρολόγιο; Πήγαινε στις ρυθμίσεις- διαχείριση εφαρμογών - όλα , βρες το πληκτρολόγιο και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις- διαχείριση εφαρμογών - όλα , βρες το πληκτρολόγιο και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Και αυτο το εκανα αλλα τζιφος..... Πουθενα δεν υπαρχει τροπος να αλλαξω γλωσσα. Ευτυχως εχω αγορασμενα 2-3 πληκτρολογια και κατι γινετε..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πως αλλάζω τον ήχο των μηνυμάτων; θέλω να έχω διαφορετικό ήχο στα sms και διαφορετικό στο Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πως αλλάζω τον ήχο των μηνυμάτων; θέλω να έχω διαφορετικό ήχο στα sms και διαφορετικό στο Gmail. Πηγαινεις ρυθμισεις->συσκευη-> ηχος-> εκει θα βρεις τις επιλογες[ATTACH]40198[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για πείτε ρε παιδιά έχετε εσείς τέτοιο θέμα με το πληκτρολόγιο; To έχω και εγώ και για την ώρα χρησιμοποιώ το Google Keyboard. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Και αυτο το εκανα αλλα τζιφος..... Πουθενα δεν υπαρχει τροπος να αλλαξω γλωσσα. Ευτυχως εχω αγορασμενα 2-3 πληκτρολογια και κατι γινετε..... To έχω και εγώ και για την ώρα χρησιμοποιώ το Google Keyboard. Τι κουφό και αυτό όμως ρε παιδιά...! Προσωπικά, στο S4 δούλευα με το Google Keyboard, αλλά η μόνιμη ύπαρξη των αριθμών επάνω από τα γράμματα, με βολεύει πλέον πάρα πολύ στο Ν3! Θα είναι κρίμα να μην το φτιάξουν άμεσα, γιατί πλάκα-πλάκα ανυπομονώ για την έλευση της 4.4 (Ουγγρικό το δικό μου) και δεν θα ήθελα να έχω θέμα με το πληκτρολόγιο. Θα δείξει... Καλή σας μέρα παιδιά :) Edited January 21, 2014 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πηγαινεις ρυθμισεις->συσκευη-> ηχος-> εκει θα βρεις τις επιλογες[ATTACH]40198[/ATTACH] Εμένα δεν έχει τέτοιο μενού. Φοράς την 4,4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τι κουφό και αυτό όμως ρε παιδιά...! Προσωπικά, στο S4 δούλευα με το Google Keyboard, αλλά η μόνιμη ύπαρξη των αριθμών επάνω από τα γράμματα, με βολεύει πάρα πολύ! Θα είναι κρίμα να μην το φτιάξουν άμεσα, γιατί πλάκα-πλάκα ανυπομονώ για την έλευση της 4.4 (Ουγγρικό το δικό μου) και δεν θα ήθελα να έχω θέμα με το πληκτρολόγιο. Θα δείξει... Καλή σας μέρα παιδιά :) κατέβασε αν θες από εδώ το trial SwiftKey είναι για ένα μήνα και έχει ότι θες μέχρι τότε θα έχει βγει και η αναβάθμιση και βλέπεις...αν και εγώ δεν αλλάζω το SwiftKey με κανένα.. http://www.swiftkey.net/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τι κουφό και αυτό όμως ρε παιδιά...! Προσωπικά, στο S4 δούλευα με το Google Keyboard, αλλά η μόνιμη ύπαρξη των αριθμών επάνω από τα γράμματα, με βολεύει πλέον πάρα πολύ στο Ν3! Θα είναι κρίμα να μην το φτιάξουν άμεσα, γιατί πλάκα-πλάκα ανυπομονώ για την έλευση της 4.4 (Ουγγρικό το δικό μου) και δεν θα ήθελα να έχω θέμα με το πληκτρολόγιο. Θα δείξει... Καλή σας μέρα παιδιά :) Εγώ πάντως που έχω 4.4 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο όλα είναι ρολόι! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εμένα δεν έχει τέτοιο μενού. Φοράς την 4,4; Την 4.4.2 εχω. Εγώ πάντως που έχω 4.4 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο όλα είναι ρολόι! !! Και γω με 4.4 κανενα πρόβλημα Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα, κάνατε hard reset μετά το πέρασμα της ROM; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα, κάνατε hard reset μετά το πέρασμα της ROM; Εγω τη τριτη μερα εκανα αναγκαστικα.Η μπαταρια δε μου τα λεγε καλα.Συν το οτι το system android έπιανε κορυφη με 8:30ωρες οθονη! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ετσι, ετσι αυτές οι ίντσες του αξίζουν:cool:(και το ΝΟΤΕ 2 συνδέεται εξίσου με ελαφρώς ποιο πολύπλοκη διαδικασία) Για φετινή smart tv της samsung τουλάχιστον κ με το ΝΟΤΕ3 είναι πολύ απλή κ απροβλημάτιστη η διαδικασία. Απο το source της tv επιλέγεις screen mirroring κ απο το ΝΟΤΕ3 πάλι screen mirroring και... βουαλά.(Με προυπόθεση φυσικά να εισαι κάτω απο το ίδιο wi-fi ) Εγω παιδες το screen mirroring δε μου δουλευει. Εχω note 3 και TV samsung es8000. Η τηλεοραση στο source δεν εχει την επιλογη screen mirroring, κατι ειχα ακουσει οτι το μοντελαο f8000 μπορει μονο. Τι να πω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα, κάνατε hard reset μετά το πέρασμα της ROM;[/quote εγώ έκανα την επόμενη μέρα όχι ότι είχα πρόβλημα αλλά έτσι Just in case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εγω παιδες το screen mirroring δε μου δουλευει. Εχω note 3 και TV samsung es8000. Η τηλεοραση στο source δεν εχει την επιλογη screen mirroring, κατι ειχα ακουσει οτι το μοντελαο f8000 μπορει μονο. Τι να πω. Προφανώς είναι παλαιότερο μοντέλο. Για δες μήπωςεέχεις καμιά αναβάθμιση και περιέχεται αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Σας έχω μια σπαζοκεφαλιά. Από την Παρασκευή το βράδυ (το παρατήρησα χτες το πρωί), έχουν παγώσει όλοι μου οι συγχρονισμοί, πάγωσαν όλοι ταυτόχρονα κατά πάσα πιθανότητα. Σε κάθε λογαριασμό μου γράφει ότι ο συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί. Δεν άλλαξε κάτι στο κινητό ώστε να το προκαλέσει αυτό, τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω. Δεν εγκαταστάθηκε δηλαδή κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, δεν πειράχτηκαν ρυθμίσεις, μιας και θέλω μονίμως όλους τους συγχρονισμούς ενεργούς και αυτόματους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό, είναι ότι δεν βρίσκω πως να επαναφέρω τους συγχρονισμούς στο αυτόματο, δεν μου δίνει επιλογή. Παρά μόνο την χειροκίνητη, που φυσικά είναι μόνο για την φορά εκείνη που κάνεις το sync. Καμιά λαμπρή ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Σας έχω μια σπαζοκεφαλιά. Από την Παρασκευή το βράδυ (το παρατήρησα χτες το πρωί), έχουν παγώσει όλοι μου οι συγχρονισμοί, πάγωσαν όλοι ταυτόχρονα κατά πάσα πιθανότητα. Σε κάθε λογαριασμό μου γράφει ότι ο συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί. Δεν άλλαξε κάτι στο κινητό ώστε να το προκαλέσει αυτό, τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω. Δεν εγκαταστάθηκε δηλαδή κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, δεν πειράχτηκαν ρυθμίσεις, μιας και θέλω μονίμως όλους τους συγχρονισμούς ενεργούς και αυτόματους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό, είναι ότι δεν βρίσκω πως να επαναφέρω τους συγχρονισμούς στο αυτόματο, δεν μου δίνει επιλογή. Παρά μόνο την χειροκίνητη, που φυσικά είναι μόνο για την φορά εκείνη που κάνεις το sync. Καμιά λαμπρή ιδέα; Μηπως αλλαξες κωδικο στο gmail απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όχι δεν πειράχτηκε τίποτα. Αλλά ακόμα και αυτό να είχε γίνει, θα είχε πειραχτεί μόνο το gmail. Έχει κοπεί ο συγχρονισμός σε όλους τους λογαριασμούς. Και έγινε κατά πάσα πιθανότητα ταυτόχρονα. Και δεν υπάρχει επιλογή επαναφοράς πλέον στο αυτόματο, αυτό είναι το χειρότερο. Μάλλον δεν το γλιτώνω το reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αν ανοίξεις το email και πας ρυθμίσεις συγχρονισμός έχει επιλογή για αυτόματο[ATTACH]40242[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τα έχω δει και αυτά, έχω βάλει την κάθε πιθανή επιλογή, τον οποιοδήποτε συνδυασμό. Μπαίνει το αυτόματο, και όμως συνεχίζει και γράφει στον λογαριασμό ότι δεν υπάρχει αυτόματος συγχρονισμός. Στέλνω ένα mail δοκιμαστικό και δεν έχω ειδοποίηση, παρά μόνο αν πάω να το τραβήξω μόνος μου χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts