Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο watch on βάζω την Nova, επιλέγω μετά τον pace για αποκωδικοποιητή, αλλά δεν μου λειτουργεί κανείς από τους κωδικούς.

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ξερει κανεις να μου πει η παρακατω ρυθμιση τι κανει?

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω...

http://i41.tinypic.com/21msrqq.png

Ξερει κανεις να μου πει η παρακατω ρυθμιση τι κανει?

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω...

http://i41.tinypic.com/21msrqq.png

Εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση

Είναι μέσα στις ρυθμίσεις κλείδωμα οθόνης;

Εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση

Είναι μέσα στις ρυθμίσεις κλείδωμα οθόνης;

Ναι εκει ειναι..

:!:Ενημέρωση

Τα μηνύματα που αφορούσαν συγκρίσεις συσκευών αφαιρέθηκαν.

Αφού μπήκε η νέα χρονιά ας τα ξαναπούμε μία φορά!

Το παρόν θέμα δεν αφορά συγκρίσεις μεταξύ κινητών. Αν θέλετε να κάνετε συγκρίσεις υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί.

Επίσης θα παρακαλέσω να μην γίνονται χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη.

Οι περισσότεροι είσαστε παλιά και έμπειρα μέλη και δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες!

Καλή χρονιά σε όλους!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Στο watch on είδα ότι προστέθηκε η Ελλάδα και έχει επιλογές για nova ή one TV .Τι μπορείς να κάνεις με αυτά;

Μπήκε αλλά εγώ δεν μπόρεσα να αλλάξω κανάλια ούτε στον δέκτη της Nova ούτε στου Ote tv..

Το κατάφερε κανένας;

Είναι πάντως ωραία εφαρμογή, μέχρι και τα κλιματιστικά ελέγχεις

:happy:

Δεν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει για το ελληνικό text to speech ;; Δεν μου διαβάζει τις επαφές στα ελληνικά.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημερα.Ξερει κανεις εαν αλλαζει μονο η μυτουλα απο το πενακι.

Το πηρε ο μικρος να ζωγραφισει,και μαλλον εβαλε παραπανω δυναμη και εχει μεινει σχεδον μιση απο το τριψμο.

Πιστευω οτι την ''ζημια'' την εκανε το screen protector.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Καλημερα.Ξερει κανεις εαν αλλαζει μονο η μυτουλα απο το πενακι.

Το πηρε ο μικρος να ζωγραφισει,και μαλλον εβαλε παραπανω δυναμη και εχει μεινει σχεδον μιση απο το τριψμο.

Πιστευω οτι την ''ζημια'' την εκανε το screen protector.

Μεσα στην συσκευασία έχει ανταλλακτικά!

Μεσα στην συσκευασία έχει ανταλλακτικά!

Για τιμωρια θα το γραψω 100 φορες:D:D

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Μπήκε αλλά εγώ δεν μπόρεσα να αλλάξω κανάλια ούτε στον δέκτη της Nova ούτε στου Ote tv..

Το κατάφερε κανένας;

Είναι πάντως ωραία εφαρμογή, μέχρι και τα κλιματιστικά ελέγχεις

:happy:

Προσπάθησα να ελέγξω τον δέκτη του ote tv, αλλά δεν τα κατάφερα. Μόνο την τηλεόραση μπορεί και χειρίζεται. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς κωδικούς στον kaonmedia και δεν λειτούργησε κανείς...

Προσπάθησα να ελέγξω τον δέκτη του ote tv, αλλά δεν τα κατάφερα. Μόνο την τηλεόραση μπορεί και χειρίζεται. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς κωδικούς στον kaonmedia και δεν λειτούργησε κανείς...

Το ίδιο και εγω...

Ρε παιδιά πού πρέπει να σώζω τα τραγούδια για να τα βλέπει ο music player του τηλεφώνου;

Φτιάξε έναν φάκελο music στην sd card σου ή στην μνήμη του τηλεφώνου και θα τα βλέπει κανονικά.

Καλησπερα,

Σκεφτομαι να αγορασω το ΝΟΤΕ3 απο Ελλαδα. Επειδη μενω Τουρκια, αν το χρησιμοποιησω

πρωτα στην Ελλαδα με ελληνικη ΣΙΜ θα εχω προβλημα μετα μα Τουρκικη SIM?

Διαβασα σε μια απαντηση της Sansung οτι αν ενεργοποιηθει με σωστη SIM και γινουν

καποια τηλεφωνα 5-10 λεπτα με την σωστη SIM τοτε το region lock απενεργοποιειται

και το τηλεφωνο μπορει να χρησιμοποιηθει με οποιαδηποτε SIM, σε οποιαδηποτε χωρα.

Ισχυει?

(φανταζομαι η ερωτηση εχει επαναληφθει αλλα το νημα ειναι πολυ μεγαλο)

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Καλησπερα,

Σκεφτομαι να αγορασω το ΝΟΤΕ3 απο Ελλαδα. Επειδη μενω Τουρκια, αν το χρησιμοποιησω

Διαβασα σε μια απαντηση της Sansung οτι αν ενεργοποιηθει με σωστη SIM και γινουν

καποια τηλεφωνα 5-10 λεπτα με την σωστη SIM τοτε το region lock απενεργοποιειται

και το τηλεφωνο μπορει να χρησιμοποιηθει με οποιαδηποτε SIM, σε οποιαδηποτε χωρα.

Ισχυει?

εχει χιλιοαπαντηθει....οχι δεν θα χεις κανενα προβλημα

Φτιάξε έναν φάκελο music στην sd card σου ή στην μνήμη του τηλεφώνου και θα τα βλέπει κανονικά.

Δεν μπορώ με τίποτα να τα κάνω να τα βλέπει. Και φάκελο έκανα και τα έχω μεταφέρει παντού. Τίποτα. Απελπισία.

Δεν μπορώ με τίποτα να τα κάνω να τα βλέπει. Και φάκελο έκανα και τα έχω μεταφέρει παντού. Τίποτα. Απελπισία.

Μηπως τα εχεις κατεβασει με tubemate καποια παραπλησια εφαρμογη?

Καλησπερα,

Ισχυει?

Αν ο λόγος είναι οτι το βρίσκεις αρκετά πιο φτηνό στην Ελλάδα οκ.

Αν όμως σε απασχολεί οτι στην Τουρκία δίνουν μόνο ενα χρόνο εγγύηση θα σου έλεγα να το ξανασκεφτεις γιατι το octa είναι πιο καλό όπως το είδα εγώ. Στην Αίγυπτο που βρίσκομαι εγώ μπορείς με 25 ευρώ να αγοράσεις άλλο ενα χρόνο εγγύηση.

Η τιμή όμως είναι αλμυρή κοστίζει 630-660 ευρώ και δεν πέφτει αν κρίνω απο το S4 που ακόμα το δίνουν 500-550.

Βέβαια είναι πολύ φτηνότερο απο την τιμή των επίσημων ελληνικών καταστημάτων.

Κατά τα άλλα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το Location. Θα δουλέψει κανονικά αρκεί να το ενεργοποιησεις με την ελληνική καρτα σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Μήπως ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ τον ήχο όταν βάζω το τηλ να φορτίσει?

(Στο s4 που είχα μόλις έβαζα το καλώδιο έκανε ένα ήχο ) όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι...

Αν ο λόγος είναι οτι το βρίσκεις αρκετά πιο φτηνό στην Ελλάδα οκ.

Αν όμως σε απασχολεί οτι στην Τουρκία δίνουν μόνο ενα χρόνο εγγύηση θα σου έλεγα να το ξανασκεφτεις γιατι το octa είναι πιο καλό όπως το είδα εγώ. Στην Αίγυπτο που βρίσκομαι εγώ μπορείς με 25 ευρώ να αγοράσεις άλλο ενα χρόνο εγγύηση.

Η τιμή όμως είναι αλμυρή κοστίζει 630-660 ευρώ και δεν πέφτει αν κρίνω απο το S4 που ακόμα το δίνουν 500-550.

Βέβαια είναι πολύ φτηνότερο απο την τιμή των επίσημων ελληνικών καταστημάτων.

Κατά τα άλλα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το Location. Θα δουλέψει κανονικά αρκεί να το ενεργοποιησεις με την ελληνική καρτα σου.

Ο λογος ειναι η τιμη. Εδω κοστιζει περιπου 615 ευρω, δλδ 20% πανω απο την Ελληνικη τιμη

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Ναι με tubemate.

Ούτε εγώ μπορώ να δω τα video που κατεβάζω σαν mp3 από το tubemate στον player. Κατέβασα λοιπόν από το play την εφαρμογή "video to mp3", κάνω την μετατροπή και όλα οk. Από το tubemate το κατεβάζω κανονικά σαν mp4 και αυτό μετατρέπω με την εν λόγω εφαρμογή.

Edited by zedzeus

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Ναι με tubemate.

Δυστυχώς, κατεβασμενα απο tubemate δεν τα βλεπει κανένας player απο οσους δοκιμασα, θελουν μετατροπη.Εγω χρησιμοποιω αυτη την εφαρμογουλα και ελυσα το προβλημα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AndroidA.MediaConverter

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)