Leon_G Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Οριστε και ενα video.... https://db.tt/YapUwMgQ Αναμενω γνωμες...... Δεν ξερω γιατι κανει ετσι αλλα σιγουρα ειναι λαθος. Εκτος και αν το παρακανει ο ηχος του βιντεο και τα ακουστικα μου που τα εβαλα σχεδον στο τερμα. Στην αισθηση τα κουμπια πως ειναι? Μαγκωνουν? Και απο ποιο καταστημα το πηρες αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ξέρει κάποιος να μου πει τι σοι πράγμα είναι αυτό, είναι μήπως κακόβουλο λογισμικό η κάποια εφαρμογή που δυσλειτουργεί? αυτο αρχισε να μου το βγαζει και μενα χθες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το πηρα απο το mmplanet.gr . Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τα volume rocker και το power ειναι σε εσας "αθορυβα"...γιατι για το home ειναι γνωστο το θεμα......Το μαγαζι απο οτι εχει πει εχει Doa 5 εργασιμες(δεν ξερω βεβαια αν για τετοιο ζητμα θα το αλλαζαν).Το θεμα ειναι βεβαια - επειδη ετυχε σε αρκετους-να παρω κι αλλη συσκευη και να το κανει κι αυτη.Για αυτο σκεφτομαιι αν υπαρχει θεμα με ολα τα κουμπια (αν ειναι μονονο το home μπορει να την παλεψω) μηπως το στειλω smartec για να ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξουν..... Αν μπορειτε πειτε για την αισθηση των υπολοιπων κουμπιων σαν κανουν τικ ή οχι......ευχαριστω που ακουσατε τον πονο μου....:( Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το πηρα απο το mmplanet.gr . Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τα volume rocker και το power ειναι σε εσας "αθορυβα"...γιατι για το home ειναι γνωστο το θεμα......Το μαγαζι απο οτι εχει πει εχει Doa 5 εργασιμες(δεν ξερω βεβαια αν για τετοιο ζητμα θα το αλλαζαν).Το θεμα ειναι βεβαια - επειδη ετυχε σε αρκετους-να παρω κι αλλη συσκευη και να το κανει κι αυτη.Για αυτο σκεφτομαιι αν υπαρχει θεμα με ολα τα κουμπια (αν ειναι μονονο το home μπορει να την παλεψω) μηπως το στειλω smartec για να ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξουν..... Αν μπορειτε πειτε για την αισθηση των υπολοιπων κουμπιων σαν κανουν τικ ή οχι......ευχαριστω που ακουσατε τον πονο μου....:( Καλημέρα φίλε μου, στο δικό μου τα κουμπιά είναι όλα οκ. ούτε τζόγο ούτε θόρυβο Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Ειδες το video που ανεβασα? Το power και τα volume στο δικο σου ειναι "απολυτως" αθορυβα οπως πχ του s4...? Edited November 10, 2013 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Ειδες το video που ανεβασα? Το power και τα volume στο δικο σου ειναι "απολυτως" αθορυβα οπως πχ του s4...? Ρε παιδια, μην ταλαιπωρειτε τους εαυτους σας Ούτως η αλλως για αυτό που περιγραφεις φυσικα και δε θα σε καλυψει το κατάστημα με DOA, ακομα και αν για σενα υπαρχει καποιο θεμα. Επειδή εχω δει καμια 15αρια note 3, το force feedback και το clicking sound των πληκτρων διαφερουν κατά πολύ (ειδικα στο home button γινεται παρτυ - αλλου αθορυβο, αλλου ξερο, αλλου μεγαλη διαδρομή και παει λεγοντας. Κάθε συσκευη τελειως διαφορετικη από τις υπολοιπες. Αφου κανει register κανονικα πρακτικα δεν υπαρχει θεμα). Προσωπικη συμβουλη: Απολαυσε τη συσκευη σου και αν στα επομενα 2 χρονια σου παρουσιασει οτιδήποτε αναφορικα με τα πληκτρα (η κατι άλλο), πας Smartec και με απολυτο επαγγελματισμο θα στο επισκευασουν. Καλοριζικο... Edited November 10, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ξέρει κάποιος να μου πει τι σοι πράγμα είναι αυτό, είναι μήπως κακόβουλο λογισμικό η κάποια εφαρμογή που δυσλειτουργεί? Καλημέρα αυτο λίγο πολυ το εχει βγάλει σε ολους μας!! Εχει να κάνει με το Knox είτε το έχουμε ενεργοποίησει είτε οχι!! Εγω πάτησα να μην μου το ξανα βγάλει για 30 μέρες κ ηρεμησα :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Νομίζω ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος. Και σε μένα το κάνει .Δεν ξέρω αν είναι ίδια επίπεδα η ένταση ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Και σε μένα το home button κάνει ένα τικ τακ από την αρχή αλλά δε το θεώρησα πρόβλημα.Μην πω ότι μου άρεσε κιόλας..... Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Εγώ θυμάμαι στο Μηλόφωνο συνέβαινε το ένα απ' τα δύο volume buttons να κάνει κλικ ενώ το άλλο να είναι αθόρυβο... Απαράδεκτο για τόσο ακριβή συσκευή. Σημαντικό για μένα είναι να συμπεριφέρονται όλα τα πλήκτρα το ίδιο, είτε να κάνουν όλα κλικ είτε όχι. Αν η συσκευή "ακούει" το κάθε πάτημα σωστά και χωρίς να χάνει πατήματα και η συμπεριφορά όλων των πλήκτρων είναι ίδια, τότε θα έλεγα πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πάντως στο Note II μου όλα τα πλήκτρα είναι αθόρυβα, σχετικά μαλακά/soft και δεν χάνουν ούτε ένα πάτημα. Είναι ίσως η καλύτερή μου συσκευή στο θέμα αυτό. Αντίθετα στο Μηλόφωνο που είχα πριν, τόσο το Home όσο και το Power έχαναν πατήματα πολύ συχνά, σε σημείο να γίνεται ενοχλητικό. Edited November 10, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλημερα!Λοιπον παιδια, χθες περασα οπως σας ειπα σε Ολλανδικο τηλ. την MJ7 την Βρετανικη....Σημερα προσπαθησα να ξαναπερασω την Ολλανδικη(mj3) ρομ που φορουσε το τηλ. και δεν την περναει με κανενα τροπο(Odin)..ενω μου ξαναπερασε με την πρωτη την Βρετανικη. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ...Παντως σε οτι εχω κανει μεχρι τωρα, δεν εχει γραψει τιοποτα το Knox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλημέρα σας να ρωτήσω έχω ένα θεματάκι με το note 3 στο internet κάποιες σελίδες δεν ανοίγουν και βλέπω ένα μήνυμα ότι η χρήση του site είναι περιορισμένη για να έχετε πλήρης πρόσβαση πρέπει να έχετε το java script ενεργοποιημένο πηγαίνω στην επιλογή και βλέπω ότι είναι ενεργοποιημένη σε όλους τους browser μπορώ να κάνω κάτι το τηλ τρέχει 4.3 android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλημέρα σας να ρωτήσω έχω ένα θεματάκι με το note 3 στο internet κάποιες σελίδες δεν ανοίγουν και βλέπω ένα μήνυμα ότι η χρήση του site είναι περιορισμένη για να έχετε πλήρης πρόσβαση πρέπει να έχετε το java script ενεργοποιημένο πηγαίνω στην επιλογή και βλέπω ότι είναι ενεργοποιημένη σε όλους τους browser μπορώ να κάνω κάτι το τηλ τρέχει 4.3 android Φίλε μου το τηλ 4.3 τρέχει Όσον αφορά τις σελίδες που λες σε πιες αναφερεσε; Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 ένα site που μπαίνω για κάνα ταβλάκι είναι το zoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλημέρα αυτο λίγο πολυ το εχει βγάλει σε ολους μας!! Εχει να κάνει με το Knox είτε το έχουμε ενεργοποίησει είτε οχι!! Εγω πάτησα να μην μου το ξανα βγάλει για 30 μέρες κ ηρεμησα :) έτοιμος ήμουν να το κάνω κι ' εγώ, αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα μην είναι κάτι κακό να δω τι πρέπει να γίνει,αλλά αφού μου λέτε ότι συμβαίνει και σε εσάς, ε δεν θα 'ναι τίποτα σοβαρό, ευχαριστώ πάντως. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 και πως γίνετε αυτό?μπας και χαλαρώσουμε και εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εμενα μαρεσει αυτο το τακ τακ στα κουμπια και δεν ειναι καθολου προβλημα,ισα ισα στο S3 μου δεν το εκανε και δεν μου πολυ αρεζε. Παιδια μην ψαχνετε να βρειτε προβληματα το κινητο ειναι μια χαρα μην σας πιανει μανια.Απολαυστε το οσο μπορειτε γιατι αρκετα εχουμε ολοι στο κεφαλι μας να σκεφτουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εμενα μαρεσει αυτο το τακ τακ στα κουμπια και δεν ειναι καθολου προβλημα,ισα ισα στο S3 μου δεν το εκανε και δεν μου πολυ αρεζε. Παιδια μην ψαχνετε να βρειτε προβληματα το κινητο ειναι μια χαρα μην σας πιανει μανια.Απολαυστε το οσο μπορειτε γιατι αρκετα εχουμε ολοι στο κεφαλι μας να σκεφτουμε. ΠΕΣ τα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Όσοι είχατε/έχετε το s2, ο θόρυβος που κάνει το home button είναι σαν του s2? Ένα απαλό προς μέτριο κλικ? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Όσοι είχατε/έχετε το s2, ο θόρυβος που κάνει το home button είναι σαν του s2? Ένα απαλό προς μέτριο κλικ? επειδή ειχα ολους τους γαλαξιες (s, note) της σαμμυ, θα σου πω πως το note 3 εχει μακραν το χειροτερο home button σε αισθηση. Από συσκευη σε συσκευη διαφερει - γενικα, ναι, κανει κλικ και σε καποιες συσκευες αυτό είναι αρκετα εντονο αν το πατας στο κεντρο. Αν πατησεις το κουμπι σε ένα από τα 2 ακρα συνηθως το feedback (ή αλλιως το κλικ) είναι πιο ασθενες. Όπως ειπαμε και παραπανω όμως παιδια, μην ασχολειστε με τέτοιες λεπτομέρειες και απολαυστες τις συσκευες σας... Edited November 11, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Όσοι είχατε/έχετε το s2, ο θόρυβος που κάνει το home button είναι σαν του s2? Ένα απαλό προς μέτριο κλικ? Το home σε μένα είναι απαλό αλλά ποιο σφιχτό από του s2,βασικα θα το ήθελα ποιο μαλακό γιατί τα κάνω όλα με το πένακι. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Όσοι είχατε/έχετε το s2, ο θόρυβος που κάνει το home button είναι σαν του s2? Ένα απαλό προς μέτριο κλικ? Βρε παιδιά ειναι σαν να πήρατε μια τηλεόραση με ολα 3D, 50' κλπ και να ασχολείστε με το τηλεκοντρόλ.... Φιλικά πάντα! Και εμένα το home button κουνιέται πάνω κάτω και ψιλογερνει οταν κουνιέται αλλά δεν δίνω σημασία! Εχω παθει πλακα με το τηλ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλησπέρα!κάποιος πρωην κάτοχος του s4 και νυν κάτοχος του νοτε 3?έχω το δικαρτο s4 και σκέφτομαι να παω στο δικαρτο note 3..αλλα σκέφτομαι το μέγεθος...τι λέτε?αξίζει η αλλαγη?ευχαριστώ! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Βρε παιδιά ειναι σαν να πήρατε μια τηλεόραση με ολα 3D, 50' κλπ και να ασχολείστε με το τηλεκοντρόλ.... Φιλικά πάντα! Και εμένα το home button κουνιέται πάνω κάτω και ψιλογερνει οταν κουνιέται αλλά δεν δίνω σημασία! Εχω παθει πλακα με το τηλ!!!!! Και με το δίκιο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλησπέρα!κάποιος πρωην κάτοχος του s4 και νυν κάτοχος του νοτε 3?έχω το δικαρτο s4 και σκέφτομαι να παω στο δικαρτο note 3..αλλα σκέφτομαι το μέγεθος...τι λέτε?αξίζει η αλλαγη?ευχαριστώ! Μιλάς για το κινέζικο ε; λογικά κανένα απλά σιγουρέψε πώς θα έχει ελληνικά. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts