bill_viper Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρε παιδια μονο σε εμενα μου φενεται οτι η μπαταρια ειναι χειροτερη μετα απο το χθεσινο update? Κι αν σου πω ότι το ίδιο έλεγα πριν στην παρέα μου...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δώστε χρόνο για την αξιολόγηση της μπαταρίας. Σήμερα μας ήρθε νέα έκδοση, σύντομα θα καταλάβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Κι αν σου πω ότι το ίδιο έλεγα πριν στην παρέα μου...; Πρωτη φορα σημερα γυρισα σπιτι με τουλαχιστον 30% λιγοτερη μπαταρια απο οτι συνηθως. Λογικα το update εφαγε ενα 10% αλλα και παλι ειναι πολυ χειροτερη Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εγω πάλι με το μαμα ήμουν τα βράδια με 15% και με την mj3 έχω 30-35%. Ακριβώς ίδια πράγματα αναμμενα (βγαλσιμο από φορτιστή στις 7 το πρωί και βράδυ εννοώ 10-11) Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρε παιδιά εμένα πτου πτου μην το ματιάσω το είχα να κατεβάζει καμιά 10 παιχνίδια απο play, ταυτόχρονα fifa 14 για 40 λεπτά, φουλ φωτεινότητα οθόνης και έπεσε μονο 15% με μέγιστη θερμοκρασία 55 βαθμούς. Ααα εχω την mj3. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εγω πάλι με το μαμα ήμουν τα βράδια με 15% και με την mj3 έχω 30-35%. Ακριβώς ίδια πράγματα αναμμενα (βγαλσιμο από φορτιστή στις 7 το πρωί και βράδυ εννοώ 10-11) Έβαλες το απντειτ τελικά και από ρουτ τι κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδια η μπαταρία δεν εχει καμια διαφορά, ίσως μάλιστα να είναι ελάχιστα χειρότερη . Οτιδήποτε άλλο είναι απλά placebo effect... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Έβαλες το απντειτ τελικά και από ρουτ τι κάνεις? Αδελφέ έγραψα μπαρούφα, mj1 ήθελα να πω σόρρυ. παιδια η μπαταρία δεν εχει καμια διαφορά, ίσως μάλιστα να είναι ελάχιστα χειρότερη . Οτιδήποτε άλλο είναι απλά placebo effect... Είμαι όλη μέρα με Wifi + 3g ανοιχτά, με viber, με 2 λογαριασμούς exchange που όλη μέρα απαντάω από το κινητό, με το ebay app να παρακολουθώ auctions και να τρώω ενημερώσεις και Tapatalk όπου παρακολουθώ 9 φόρουμ. Ακριβώς ιδίως ήμουν και στο s2 και στο s4 που το είχα για 1 μήνα, το βράδυ με s2 με την 2000 το έφτανα με το ζόρι, με το s4 με τη μαμα μπαταρία τα ίδια. Με το N3 με το mi7 είχα 10% στην καλύτερη επιμένω και με την mj1 έχω 30 ή και παραπάνω. Το τηλ το έχω από τις 28 Σεπτέμβρη και το μόνο που σκέφτομαι πως μπορεί να βοήθησε την μπαταρία εκτός της mj1 ίσως είναι τα update που έκανε η sammy στο push service. Edited October 18, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 παιδια η μπαταρία δεν εχει καμια διαφορά, ίσως μάλιστα να είναι ελάχιστα χειρότερη . Οτιδήποτε άλλο είναι απλά placebo effect... Συμφωνώ. Είναι σίγουρα χειρότερη η απόδοση της μπαταρίας. Σε εμένα είναι αρκετά εμφανής η διαφορά! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παιδια μονο σε εμενα μου φενεται οτι η μπαταρια ειναι χειροτερη μετα απο το χθεσινο update? α ωραία, και έλεγα πως ήταν ιδέα μου... Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Προσωπικά την βλέπω καλύτερη την απόδοση της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Επειδη περασα μια εντονη δοκιμασια με την υγεια μου,νομιζοντας οτι εχω καποια πολυ σοβαρη ασθενεια,που τελικα απεδειχθη αντικειμενικα οτι δεν συμβαινει,αποφασισα οτι θα αρχισω να σκεφτομαι να παρω κι εγω το Ν3,(σαν ενα δωρο στον εαυτο μου,που ζοριστηκε σφόδρα),αμα με πληροφορησετε τι γινεται τελικα με τις συσκευες που πωλουνται σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης τους,μιας και πριν απο λιγο,υπηρχαν χοντρα παραπονα με το κουμπι πχ ή δεν ξερω γω τι αλλο. Υπαρχει λοιπον κατι νεωτερο επ αυτου;Μηπως δηλαδη οι νεωτερες παρτιδες,ειναι καλυτερες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Επειδη περασα μια εντονη δοκιμασια με την υγεια μου,νομιζοντας οτι εχω καποια πολυ σοβαρη ασθενεια,που τελικα απεδειχθη αντικειμενικα οτι δεν συμβαινει,αποφασισα οτι θα αρχισω να σκεφτομαι να παρω κι εγω το Ν3,(σαν ενα δωρο στον εαυτο μου,που ζοριστηκε σφόδρα),αμα με πληροφορησετε τι γινεται τελικα με τις συσκευες που πωλουνται σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης τους,μιας και πριν απο λιγο,υπηρχαν χοντρα παραπονα με το κουμπι πχ ή δεν ξερω γω τι αλλο. Υπαρχει λοιπον κατι νεωτερο επ αυτου;Μηπως δηλαδη οι νεωτερες παρτιδες,ειναι καλυτερες; Φίλε καταρχήν περαστικά και σιδερένιος ... Όσο αναφορά το Ν3 υπήρξε κόσμος με προβλήματα υπερθέρμανσης, του κεντρικού κουμπιού να παίζει... στο XDA έχω πετύχει να έχουν πρόβλημα και με την κάμερα του αν την έχεις ανοιχτή και είναι σκοτεινή λήψη και ταυτόχρονα ανοιχτό το wifi να κάνει γραμμές στη λήψη!!!. Επίσης κάποιοι είχαν reboot τυχαία και σε κάποιους άλλους η οθόνη ΔΕΝ είχε κολληθεί σωστά και κάπου άφηνε περισσότερο κενό από το σασί με αποτέλεσμα να μαζεύει σκόνη. Δεν ξέρω τι να σου πω... θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πήρα ένα από τα πρώτα και δεν έχω πρόβλημα αλλά θα πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή για το δώρο σου μέχρι τα Χριστούγεννα να βγει καμία προσφορά αλλά και ούτως η άλλως θα πέσει και η τιμή του, ενάμισης μήνας είναι.. αν πάλι δεν κρατιέσαι τότε όρμα αλλά θα σου πρότεινα κάποιο σίγουρο μαγαζί για σιγουριά στην αλλαγή σε περίπτωση προβλήματος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Επειδη περασα μια εντονη δοκιμασια με την υγεια μου,νομιζοντας οτι εχω καποια πολυ σοβαρη ασθενεια,που τελικα απεδειχθη αντικειμενικα οτι δεν συμβαινει,αποφασισα οτι θα αρχισω να σκεφτομαι να παρω κι εγω το Ν3,(σαν ενα δωρο στον εαυτο μου,που ζοριστηκε σφόδρα),αμα με πληροφορησετε τι γινεται τελικα με τις συσκευες που πωλουνται σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης τους,μιας και πριν απο λιγο,υπηρχαν χοντρα παραπονα με το κουμπι πχ ή δεν ξερω γω τι αλλο. Υπαρχει λοιπον κατι νεωτερο επ αυτου;Μηπως δηλαδη οι νεωτερες παρτιδες,ειναι καλυτερες; Σιδερενιος πανω απολα φιλε.τωρα σαυτο που ρωτας εχω αλλαξει 4 συσκευες ολες απο διαφορετικο καταστημα και δεν ειχα κανενα θεμα ουτε με κουμπια ουτε με τπτ.το μονο που παρατηρησα σε ολα ειναι μια αυξηση θερμοκρασιας καποιες φορες αλλα οχι τπτ το σοβαρο.μπορω επισης να σου πω επειδη προερχομαι απο το note 2 οτι εχει μια διαφορα προς το καλυτερο αλλα οχι τεραστια. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Σιδερενιος πανω απολα φιλε.τωρα σαυτο που ρωτας εχω αλλαξει 4 συσκευες ολες απο διαφορετικο καταστημα και δεν ειχα κανενα θεμα ουτε με κουμπια ουτε με τπτ.το μονο που παρατηρησα σε ολα ειναι μια αυξηση θερμοκρασιας καποιες φορες αλλα οχι τπτ το σοβαρο.μπορω επισης να σου πω επειδη προερχομαι απο το note 2 οτι εχει μια διαφορα προς το καλυτερο αλλα οχι τεραστια. Σας ευχαριστω για τις ευχες,και μαλλον θα περιμενω λιγο για να "κατακατσει ο κουρνιαχτός για να φανει τ'ασκέρι"...:) Και βεβαια,θα ακολουθησω την συμβουλη για αγορα απο σοβαρο μαγαζι,ωστε να καλυφθω σε περιπτωση που με το ανοιγμα του κουτιου,αποδειχτει οτι υπαρχει προβλημα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια, ερχομαι κι εγω στην παρεα σας την τριτη μαλλον :-) Επειδη ομως βρισκομαι στο εξωτερικο και το κινητο θα μου το στειλει η κοπελα μου (αγορασμενο απο καταστημα στο σκρουτζ - παραλαβη απο το καταστημα) υπαρχουν καποια συγκεκριμενα πραγματα που μπορει να ελεγξει μολις το παραλαβει απο το καταστημα για να ξερω αν χρειαζεται αντικατασταση προτου μου το στειλει? Ευχαριστω Edited October 18, 2013 by narcotic Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα παιδια, ερχομαι κι εγω στην παρεα σας την τριτη μαλλον :-) Επειδη ομως βρισκομαι στο εξωτερικο και το κινητο θα μου το στειλει η κοπελα μου (αγορασμενο απο καταστημα στο σκρουτζ - παραλαβη απο το καταστημα) υπαρχουν καποια συγκεκριμενα πραγματα που μπορει να ελεγξει μολις το παραλαβει απο το καταστημα για να ξερω αν χρειαζεται αντικατασταση προτου μου το στειλει? Ευχαριστω Καλορίζικο. Με ένα γενικό και απλό τσεκάρισμα ότι δουλεύουν όλα όπως σε κάθε νέο κινητό που αγοράζεις κουμπιά οθόνη κάμερα κτλ. Και με το να την δουλέψει με φουλ φωτεινότητα για 10 λεπτά να δει ότι είναι οκ από θερμοκρασίες δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Υγ αν έχει πρόβλημα με θερμοκρασία θα το καταλάβει που θα καίει πίσω στην κάμερα και θα πέφτει η φωτεινότητα της οθόνης .Αυτό στο λέω γιατί έχει παρουσιαστεί σε κάποιους εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δηλαδη να κανει τι ακριβως? Να βαλει τη φωτεινοτητα στο full και τι αλλο? Να της πω να κατεβασει το antutu και να το τρεξει ή κανα δεκαλεπτο browsing με full φωτεινοτητα φτανει? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δηλαδη να κανει τι ακριβως? Να βαλει τη φωτεινοτητα στο full και τι αλλο? Να της πω να κατεβασει το antutu και να το τρεξει ή κανα δεκαλεπτο browsing με full φωτεινοτητα φτανει? δεκαλεπτο browsing με full φωτεινότητα και κάνα παιχνιδάκι 5 λεπτά δεν πρέπει να ζεσταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 OK, ας ελπισουμε ολα να πανε καλα, κατα πασα πιθανοτητα την δευτερα θα ξερω.. Ευχαριστω πολυ Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παιδιά Καλημέρα. Έχει εντοπίσει κανένας πρόβλημα με τα email; κάνω ανανέωση αλλά τίποτα. Μόλις διαγράφω το email και ξανά μπαίνω ,το email που έστειλα στον εαυτό μου φαίνεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τελικα,απο που αγορασατε το τηλεφωνο,απο τα γνωστα μεγαλα μαγαζια,ή απο τα μικρα φτηνα απο Σκρουτζ; Η διαφορα ειναι γυρω στα 130€ απο ο,τι ξερω,αλλα η προελευση αγνωστη,εκτος απο ενα που ειδα που γραφει οτι δινει EUR. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Να ρωτήσω και εγώ το εξής... Στο Note II οτάν απαντήσεις σε ένα email,(απο την μαμα εφαρμογη email) αυτομάτως το κείμενο που σου έχουν στείλει και βρίσκεται κάτω απο την απάντηση που γράφεις, εμφανίζεται με τεράστια γράμμα....δηλ έχει μεγαλώσει το μέγεθος της γραμματοσειράς. Στο Note III, κάνει το ίδιο; Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος να μου πεί; Ευχαριστώ Edited October 19, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τελικα,απο που αγορασατε το τηλεφωνο,απο τα γνωστα μεγαλα μαγαζια,ή απο τα μικρα φτηνα απο Σκρουτζ; Η διαφορα ειναι γυρω στα 130€ απο ο,τι ξερω,αλλα η προελευση αγνωστη,εκτος απο ενα που ειδα που γραφει οτι δινει EUR. Εγω το περιμενω απο δευτερα απο extreme mobile . Ο νικος μου πε θα εχει και ελληνικο και ευρωπαικο. Απλα περιμενει να μαθει το ευρωπαικο ποια χωρα θα ειναι. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παιδια εγω πως μπορω να μαθω απο ποια χωρα προερχετε το κινητο μου;οταν το ανοιξα ελεγε στην πρωτη οθονη που βγαζει για την επιλογη γλωσσας netherlands.αυτο σημαινει οτι ειναι πο Ολλανδια; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts