AudiTT Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πραγματικά δεν υπάρχει η ποιότητα και η εφαρμογή της μοναδική αίσθηση .και εγώ όσο πλάκα έπαθα όταν πήρα το κινητό άλλη τόση από χθες που έχω την θήκη. Δεν υπάρχει κανένα galaxy note 3 που αν τρέξεις συνεχόμενα 4 φορές αντουντου να μην φτάσει τους 60 βαθμούς που είναι το παράξενο δλδ είναι άκρως φυσιολογικό νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει. Να πούμε ότι το κινητό με αυτό το τεστ πάει σε τόσο ακραίες ταχύτητες και τα δίνει όλα που με τίποτα άλλο και με καμιά άλλη εφαρμογή δεν γίνετε αυτό . Θα υπήρχε πρόβλημα αν κάποιος είχε θερμοκρασίες με κάποιο παιχνίδι η με μπροουσινγκ κτλ. Όχι στο αντουντου. Από την στιγμή που υπάρχουν χρήστες εδώ μέσα που κάνουν απανωτά benchmark το ένα πίσω από το άλλο και το score είναι συνεχώς ίδιο σημαίνει ότι κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης, όταν πέφτουν τα score έτσι. Για παράδειγμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4940160#post4940160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Mεγιααααααααα και παλι :) Εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.resourcemanager&hl=en Μην ξεχασεις να κανει restart Σευχαριστω πολυ φιλε!Το εργαλειο πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πραγματικά δεν υπάρχει η ποιότητα και η εφαρμογή της μοναδική αίσθηση .και εγώ όσο πλάκα έπαθα όταν πήρα το κινητό άλλη τόση από χθες που έχω την θήκη. Δεν υπάρχει κανένα galaxy note 3 που αν τρέξεις συνεχόμενα 4 φορές αντουντου να μην φτάσει τους 60 βαθμούς που είναι το παράξενο δλδ είναι άκρως φυσιολογικό νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει. Να πούμε ότι το κινητό με αυτό το τεστ πάει σε τόσο ακραίες ταχύτητες και τα δίνει όλα που με τίποτα άλλο και με καμιά άλλη εφαρμογή δεν γίνετε αυτό . Θα υπήρχε πρόβλημα αν κάποιος είχε θερμοκρασίες με κάποιο παιχνίδι η με μπροουσινγκ κτλ. Όχι στο αντουντου. Ολα καλα... Αλλα 65€ κοροιδια δεν ειναι ρε παιδια? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Από την στιγμή που υπάρχουν χρήστες εδώ μέσα που κάνουν απανωτά benchmark το ένα πίσω από το άλλο και το score είναι συνεχώς ίδιο σημαίνει ότι κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης, όταν πέφτουν τα score έτσι. Για παράδειγμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4940160#post4940160 Οι χρήστες έχουν αυξομείωσης όλοι. Ο ένας που μου δείχνεις δεν έχει. Το ανντουντο έκανε αναβάθμιση πριν λίγες μέρες και μου έβγαζε 4000 διάφορα στο νοτε1 χωρίς να αλλάξω τίποτα στο κινητό. Όσες μα όσες φορές δοκιμάσεις δείχνει διαφορετικά σκορ. Βγήκε βρόμα ότι η σαμσουνγκ έχει πειράξει το νοτε3 για να δείχνει άλλα νταλων σε αυτά τα τεστ. Πίστευε ότι θες αλλά αλλά εγώ δεν μπορώ . Α προβλήματα υπερθέρμανσης θα έχουμε και αν το βάλουμε στο τηγάνι προσοχή. Edited October 12, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πραγματικά δεν υπάρχει η ποιότητα και η εφαρμογή της μοναδική αίσθηση .και εγώ όσο πλάκα έπαθα όταν πήρα το κινητό άλλη τόση από χθες που έχω την θήκη. Δεν υπάρχει κανένα galaxy note 3 που αν τρέξεις συνεχόμενα 4 φορές αντουντου να μην φτάσει τους 60 βαθμούς που είναι το παράξενο δλδ είναι άκρως φυσιολογικό νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει. Να πούμε ότι το κινητό με αυτό το τεστ πάει σε τόσο ακραίες ταχύτητες και τα δίνει όλα που με τίποτα άλλο και με καμιά άλλη εφαρμογή δεν γίνετε αυτό . Θα υπήρχε πρόβλημα αν κάποιος είχε θερμοκρασίες με κάποιο παιχνίδι η με μπροουσινγκ κτλ. Όχι στο αντουντου. Χωρίς να είμαι κατηγοριματικός αφού δεν έχω την συσκευή, μου φαίνεται πολύ το 60° όταν στο δικό μου S4 Octa φτάνει με το ζόρι στους 47° και σε περιβάλλον με θερμοκρασία κατά 5° μεγαλύτερη κατά μέσο όρο από της Ελλάδας. Δηλαδή αν παίξεις μισή ώρα real racing που κρατά CPU & GPU συνεχώς στην τσίτα, πόσο θα πάει? Συνεχίζω να πιστεύω ότι οι snapdragon δεν δένουν με τα galaxy. Δεν ξέρω τι κάνουν σε συσκευές άλλων κατασκευαστων οι 800αριδες. Πέρυσι τέτοιο καιρό στο thread του Note 2 διαβάζαμε μόνο θετικές εντυπώσεις σε σημείο να με πείσουν να το αγοράσω ενώ δεν σκόπευα να το κάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ξερει κανεις γιατι δεν συγχρονιζει τα αγαπημενα του chrome στον μαμα broswer;το κανει μονο σε μενα η γενικα δεν γινετε;στο note 2γινοταν κανονικα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Οι χρήστες έχουν αυξομείωσης όλοι. Ο ένας που μου δείχνεις δεν έχει. Το ανντουντο έκανε αναβάθμιση πριν λίγες μέρες και μου έβγαζε 4000 διάφορα στο νοτε1 χωρίς να αλλάξω τίποτα στο κινητό. Όσες μα όσες φορές δοκιμάσεις δείχνει διαφορετικά σκορ. Βγήκε βρόμα ότι η σαμσουνγκ έχει πειράξει το νοτε3 για να δείχνει άλλα νταλων σε αυτά τα τεστ. Πίστευε ότι θες αλλά αλλά εγώ δεν μπορώ . Α προβλήματα υπερθέρμανσης θα έχουμε και αν το βάλουμε στο τηγάνι προσοχή. οι μικρές διακυμάνσεις του score είναι φυσιολογικές. Αλλά όταν απο 35.000 που βγάζει αρχικά , μετα βγάζει 20.000, εαν δεις αναλυτικά τις λεπτομέρειες του Benchmark , δηλαδή score cpu, gpu κλπ, πέφτουν συγκεκριμένα νούμερα και μειώνουν το συνολικό σκορ. Τα λέω αυτά επειδή έκανα πάρα πολλές μετρήσεις με το δικό μου, πριν πάρω την απόφαση να το επιστρέψω πίσω για αλλαγή. Το δικό μου ανέβαζε πάνω από 60 βαθμούς στην cpu. Η samsung έχει ορίσει throttling στο cpu ανάλογα με την θερμοκρασία. Όπως και με την φωτεινότητα της οθόνης που την ρίχνει μόλις φτάσει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία. Εαν διάβαζα εδώ μέσα ότι όλα τα Note 3 συμπεριφέρονται έτσι θα το δεχόμουν. Αλλά από την στιγμή που υπάρχουν χρήστες που δεν έχουν τέτοιο θέμα, θα απαιτήσω κι εγώ μια συσκευή απροβλημάτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τελικά έφυγε η συσκευή για αντικατάσταση. Δυστυχώς όμως αναμονή ως την Τρίτη να το ξαναφέρουν σε μαύρο χρώμα. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας και τον χρόνο σας... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 οι μικρές διακυμάνσεις του score είναι φυσιολογικές. Αλλά όταν απο 35.000 που βγάζει αρχικά , μετα βγάζει 20.000, εαν δεις αναλυτικά τις λεπτομέρειες του Benchmark , δηλαδή score cpu, gpu κλπ, πέφτουν συγκεκριμένα νούμερα και μειώνουν το συνολικό σκορ. Τα λέω αυτά επειδή έκανα πάρα πολλές μετρήσεις με το δικό μου, πριν πάρω την απόφαση να το επιστρέψω πίσω για αλλαγή. Το δικό μου ανέβαζε πάνω από 60 βαθμούς στην cpu. Η samsung έχει ορίσει throttling στο cpu ανάλογα με την θερμοκρασία. Όπως και με την φωτεινότητα της οθόνης που την ρίχνει μόλις φτάσει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία. Εαν διάβαζα εδώ μέσα ότι όλα τα Note 3 συμπεριφέρονται έτσι θα το δεχόμουν. Αλλά από την στιγμή που υπάρχουν χρήστες που δεν έχουν τέτοιο θέμα, θα απαιτήσω κι εγώ μια συσκευή απροβλημάτιστη. ποια εφαρμογη μετραει θερμοκρασια cpu ? με τι δικαιολογια τους το γυρισες πισω? πως δηλαδη τους απεδειξες οτι υπερθερμαινεται και θελεις αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ποια εφαρμογη μετραει θερμοκρασια cpu ? με τι δικαιολογια τους το γυρισες πισω? πως δηλαδη τους απεδειξες οτι υπερθερμαινεται και θελεις αλλαγη? Για όλους όσους έχουν απορία, την θερμοκρασία της cpu μπορείτε να την βλέπετε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw τους πήρα απλά τηλ. και τους είπα ότι η συσκευή όταν την δουλεύω με φουλ φωτεινότητα, την νιώθω ζεστή και η φωτεινότητα πέφτει αναγράφοντας μου σε μήνυμα ότι μειώθηκε η φωτεινότητα για αποφυγή υπερθέρμανσης. Φυσικά αμέσως δέχτηκαν αντικατάσταση χωρίς να μου πουν το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ξερει κανεις γιατι δεν συγχρονιζει τα αγαπημενα του chrome στον μαμα broswer;το κανει μονο σε μενα η γενικα δεν γινετε;στο note 2γινοταν κανονικα. Από την 4.2 και μετά δεν γίνεται ,το αφαίρεσε η μαμά samsung :mad: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ήταν σε DOA ;. Από ποιό μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ήταν σε DOA ;. Από ποιό μαγαζί; Ήταν σε DOA από public. Απλά του είχαν μείνει μόνο λευκές συσκευές. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Είπα να δοκιμάσω πρώτο τεστ 35000 δεύτερο και τρίτο 29000 και 27000 θερμοκρασία 55-67 °c η φωτεινότητα σταθερή δεν έβγαλε κανένα μνμ. Να το πάω για αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εγώ τρια τεστ δοκιμασα και τα αποτελεσματα 35501,35817,35652 με την οθόνη χωρίς κανένα πρόβλημα, με ελαφρά θέρμανση κάτω από την κάμερα και θερμοκρασία μέχρι 54 βαθμούς. Αγορασμένο απο Γερμανό. Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 μηπως να κάνουμε ενα γκάλοπ στα δέκα άτομα πόσα το επέστρεψαν πίσω και αν υπάρχει κάποιος που δεν το πήγε. Τι να πω πλέον βάση στατιστικής τα πράγματα είναι τραγικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 μηπως να κάνουμε ενα γκάλοπ στα δέκα άτομα πόσα το επέστρεψαν πίσω και αν υπάρχει κάποιος που δεν το πήγε. Τι να πω πλέον βάση στατιστικής τα πράγματα είναι τραγικά. Ή τα κάνουμε εμείς τραγικά χωρίς να είναι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ήταν σε DOA από public. Απλά του είχαν μείνει μόνο λευκές συσκευές. Παντως βλεπω οτι οι μεγαλες αλυσιδες εχουν αλλαξει σταση προς το DOA. Παλιοτερα σου εβγαζαν την πιστη για να αλλαξουν κατι προβληματικο. Τωρα κατευθειαν. Εν αντιθεσει με τα skroutzομαγαζα που σου λενε οτι πρωτα θα το στειλουν στο σερβις να επιβεβαιωθει το προβλημα και μετα θα το αλλαξουν. Και φυσικα περνανε 3-4 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εγώ τρια τεστ δοκιμασα και τα αποτελεσματα 35501,35817,35652 με την οθόνη χωρίς κανένα πρόβλημα, με ελαφρά θέρμανση κάτω από την κάμερα και θερμοκρασία μέχρι 54 βαθμούς. Αγορασμένο απο Γερμανό. Aυτο ειναι σιγουρα προβλημα με τοσο κοντινα αποτελεσματα Γρηγορα για αλλαγη :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ArsTechnica κάνει λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση των εφαρμογών benchmarks από τη Samsung στο Galaxy Note 3, μια πρακτική που η εταιρεία έχει εφαρμόσει και στο παρελθόν.Κατά τη διάρκεια των δοκιμών η συσκευή εμφανίζει 20% ακόμη και 50% σε μία περίπτωση καλύτερες επιδόσεις όταν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό. Η ιστοσελίδα έχει αποδείξει ότι όταν η συσκευή "αντιλαμβάνεται" ότι τρέχει μια εφαρμογή για μέτρηση benchmarks δεν επιτρέπει στους πυρήνες του επεξεργαστή να μεταβούν σε αδρανή κατάσταση, αντιθέτως λειτουργούν στη μέγιστη ταχύτητα. Επιπλέον φαίνεται ότι υπάρχουν τροποποιήσεις και στην επίδοση της GPU, αλλάζοντας το frame rate κατά την εκτέλεση εφαρμογών δοκιμών και μέτρησης επιδόσεων. Το ArsTechnica κατάφερε να "ξεγελάσει" το Galaxy Note 3 έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις εφαρμογές αυτές ως κανονικές εφαρμογές αλλάζοντας σε πολλές περιπτώσεις μόνο το επίσημο όνομα των εφαρμογών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι και πάλι οι επιδόσεις του είναι καλύτερες από το LG G2, με μικρότερο όμως χάσμα. Η Samsung έχει εφαρμόσει*παρόμοιες πρακτικές*και με το Galaxy S4, με την εταιρεία να εξηγεί ότι αυτό γίνεται και σε άλλες εφαρμογές όπως ο S browser, το Gallery app, η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής και του video player. Το ArsTechnica αναφέρει ότι ύστερα από δικές του δοκιμές δεν υπάρχουν άλλες εφαρμογές τρίτων στις οποίες να εμφανίζεται η συγκεκριμένη πρακτική, τουλάχιστον σε επίπεδο CPU. Αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες καθημερινές εφαρμογές ... Οπότε το πρόβλημα είμαι ανύπαρκτο Δείτε ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ ας μας πει ένας ότι έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε εφαρμογή η παιχνίδι εγώ το λιώνω και πάνω από 47 βαθμούς δεν έχει πάει... Μόνο με το αν του ντου βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Edited October 12, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ή τα κάνουμε εμείς τραγικά χωρίς να είναι. Πες τα ρε φιλε, ακουμε οτι μπορεις να φανταστεις. Χαλαρωστε και ευχαριστηθειτε την συσκευη σας. Μπαινουν και αλλοι ανθρωποι εδω να παρουν μια ιδεα για το ΙΙΙ και φευγουν τρεχαντας με αυτα που διαβαζουν. :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ArsTechnica κάνει λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση των εφαρμογών benchmarks από τη Samsung στο Galaxy Note 3, μια πρακτική που η εταιρεία έχει εφαρμόσει και στο παρελθόν.Κατά τη διάρκεια των δοκιμών η συσκευή εμφανίζει 20% ακόμη και 50% σε μία περίπτωση καλύτερες επιδόσεις όταν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό. Η ιστοσελίδα έχει αποδείξει ότι όταν η συσκευή "αντιλαμβάνεται" ότι τρέχει μια εφαρμογή για μέτρηση benchmarks δεν επιτρέπει στους πυρήνες του επεξεργαστή να μεταβούν σε αδρανή κατάσταση, αντιθέτως λειτουργούν στη μέγιστη ταχύτητα. Επιπλέον φαίνεται ότι υπάρχουν τροποποιήσεις και στην επίδοση της GPU, αλλάζοντας το frame rate κατά την εκτέλεση εφαρμογών δοκιμών και μέτρησης επιδόσεων. Νομίζω ότι και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των benchmarks να λειτουργουν όλα στο μέγιστο και τεςταρει τα όρια του κινητού.Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κοροιδεύει τα τεστ το κινητό. Το αν δεν χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές το hardware στο μέγιστο μάλλον θέμα των app developers είναι και όχι της samsung. Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ή τα κάνουμε εμείς τραγικά χωρίς να είναι.δεν νομίζω, γιατί πολλά παιδιά που το αλλάξανε δεν είχαν τα θέματα τίς πρώτης συσκευής.δυστυχώς το να το πάρει κάποιος τώρα είναι λαχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πες τα ρε φιλε, ακουμε οτι μπορεις να φανταστεις. Χαλαρωστε και ευχαριστηθειτε την συσκευη σας. Μπαινουν και αλλοι ανθρωποι εδω να παρουν μια ιδεα για το ΙΙΙ και φευγουν τρεχαντας με αυτα που διαβαζουν. :lol: Ναι πραγματικά συμφωνώ έχει παραγίνει το κακό. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ArsTechnica κάνει λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση των εφαρμογών benchmarks από τη Samsung στο Galaxy Note 3, μια πρακτική που η εταιρεία έχει εφαρμόσει και στο παρελθόν.Κατά τη διάρκεια των δοκιμών η συσκευή εμφανίζει 20% ακόμη και 50% σε μία περίπτωση καλύτερες επιδόσεις όταν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό. Η ιστοσελίδα έχει αποδείξει ότι όταν η συσκευή "αντιλαμβάνεται" ότι τρέχει μια εφαρμογή για μέτρηση benchmarks δεν επιτρέπει στους πυρήνες του επεξεργαστή να μεταβούν σε αδρανή κατάσταση, αντιθέτως λειτουργούν στη μέγιστη ταχύτητα. Επιπλέον φαίνεται ότι υπάρχουν τροποποιήσεις και στην επίδοση της GPU, αλλάζοντας το frame rate κατά την εκτέλεση εφαρμογών δοκιμών και μέτρησης επιδόσεων. Το ArsTechnica κατάφερε να "ξεγελάσει" το Galaxy Note 3 έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις εφαρμογές αυτές ως κανονικές εφαρμογές αλλάζοντας σε πολλές περιπτώσεις μόνο το επίσημο όνομα των εφαρμογών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι και πάλι οι επιδόσεις του είναι καλύτερες από το LG G2, με μικρότερο όμως χάσμα. Η Samsung έχει εφαρμόσει*παρόμοιες πρακτικές*και με το Galaxy S4, με την εταιρεία να εξηγεί ότι αυτό γίνεται και σε άλλες εφαρμογές όπως ο S browser, το Gallery app, η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής και του video player. Το ArsTechnica αναφέρει ότι ύστερα από δικές του δοκιμές δεν υπάρχουν άλλες εφαρμογές τρίτων στις οποίες να εμφανίζεται η συγκεκριμένη πρακτική, τουλάχιστον σε επίπεδο CPU. Αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες καθημερινές εφαρμογές ... Οπότε το πρόβλημα είμαι ανύπαρκτο Δείτε ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ ας μας πει ένας ότι έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε εφαρμογή η παιχνίδι εγώ το λιώνω και πάνω από 47 βαθμούς δεν έχει πάει... Μόνο με το αν του ντου βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. φίλε μου αυτό που αναφέρεις το γνωρίζουμε οι περισσότεροι φαντάζομαι. Όμως αυτό δεν αλλάζει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Το ότι ανεβάζει παραπάνω τα clock της cpu/gpu και έχουμε στο antutu score 35.000 ενώ θα μπορούσε να είναι π.χ. 30.000 εμένα δεν μου λέει κάτι, γιατί υπερθέρμανση και μείωση φωτεινότητας είχα ούτως η άλλως και σε χρήση gaming, η ακόμα και απλό browsing. Η samsung μπορεί να κάνει boost τα clocks όταν τρέχει το antutu, όμως σε κάθε περίπτωση έχει ορίσει και throttling λόγω θερμοκρασίας, ώστε να μην γίνει κάποια ζημιά. Υπάρχουν λοιπόν χρήστες note 3 εδώ μέσα που τρέχουν απανωτά antutu becnhmark η παίζουν games ,και η θερμοκρασία του cpu να μην υπερβαίνει πότε τους 50-52 βαθμούς, οπότε το λειτουργικό δεν κατεβάζει τα clocks του cpu για αποφυγή υπερθέρμανσης. Άρα και οι συγκεκριμένες αυτές συσκευές αποδίδουν πολύ καλύτερα σε σχέση με την δικιά μου για παράδειγμα. Αυτό λοιπόν είναι το πρόβλημα. όχι ότι η samsung έχει ρυθμίσει έτσι το λειτουργικό μόλις αναγνωρίζει το antutu να ανεβάζει κι άλλο τα clocks του cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts