Te_salat Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Σου φαίνεται μη λογικό αποτέλεσμα μετά την 4η φορά να πέσει το σκορ; Νομίζω ότι δεν δικαιολογειται τόσο μεγάλη διαφορά. Συνήθως το εύρος δεν είναι πάνω από 1000 μονάδες. Καλό είναι να το ξανακάνει και να δώσει βάση στην τιμή της CPU. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/12/qazupese.jpg Πως γινεται και μου δειχνει εδω το GPS ενω το εχω απενεργοποιημενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτο λεω κι εγω, αφου εχεις τη δυνατοτητα αντικαταστασης γιατι να μην το αλλαξεις ωστε να εχεις ενα τελειως απροβληματιστο κινητο? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Έτρεξα δυο φορές το antutu τωρα μετά από κάμποση χρήση (15 min. κλήση και 20 min. χρήση χαρτών). Βλέπω μια αστάθεια στα αποτελέσματα. Σας ανεβάζω και τις εικόνες. Μετά το τέλος της δεύτερης φοράς στο system tuner η θερμοκρασία στην cpu ήταν 49 βαθμοί και της μπαταρίας 28.9 βαθμοί. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Νομίζω ότι δεν δικαιολογειται τόσο μεγάλη διαφορά. Συνήθως το εύρος δεν είναι πάνω από 1000 μονάδες. Καλό είναι να το ξανακάνει και να δώσει βάση στην τιμή της CPU. Προσωπικά τα ίδια περίπου αποτελέσματα παίρνω μετά από 3-4 benchmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το έτρεξα τέσσερις συνεχόμενες φορές Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε την τελευταία φορά 37° Το πρώτο είναι αυτό που βλέπετε στο screen shot και τα υπόλοιπα τρία έφτασαν από 31 εως 32000 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Λογικό και αυτό. Σου ήρθε η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Guys το Kies 3 σας δουλεύεΕγω δεν μπορώ να το Κάνω download:mad::mad: Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Λογικό και αυτό. Σου ήρθε η αναβάθμιση; Ναι, βέβαια είναι μια χαρά! Ποια είναι αυτή η αναβάθμιση και τι κάνει? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Από MI7 σε JM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το έτρεξα κι εγω 3 φορές και πάνω κάτω έφερε τα ίδια αποτελέσματα Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ποιο τεστ κανετε , το multi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Από MI7 σε JM1 Ναι, που ειδες οτι την εχουν δωσει; καποιο link; Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 το πρωι εκανα τεστ 32900 εβγαλε. κανω τωρα 4 συνεχομενα. 1. θερμοκρασια ξεκινησε με 22 βαθμους και εβγαλε 30400, πηγε 33 θερμοκρασια. 2. θερμοκρασια ξεκινησε με 33 βαθμους και εβγαλε 30900, πηγε 36 θερμοκρασια 3.θερμοκρασια ξεκινησε με 36 βαθμους και εβγαλε 28910, πηγε 38 θερμοκρασια. 4. θερμοκρασια ξεκινησε 38 βαθμους και εβγαλε 24871 , 38 παρεμεινε η θερμοκρασια. (χωρις σιμ μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά !Από το πρωί έχω στα χέρια μου το τέρας !Είναι φανταστικό και με σχεδόν μηδενικό lag! το μόνο κακό είναι με το χειρόγραφο. Δεν μπορώ να γράψω κολλάει και μου λέει ότι η εφαρμογή τερμάτισε.πως θα το αναβαθμίσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Απο σημερα κι εγω κατοχος του τερατος.μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες εχει αρκετες διαφορες με τον προκατοχο του.. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά !Από το πρωί έχω στα χέρια μου το τέρας !Είναι φανταστικό και με σχεδόν μηδενικό lag! το μόνο κακό είναι με το χειρόγραφο. Δεν μπορώ να γράψω κολλάει και μου λέει ότι η εφαρμογή τερμάτισε.πως θα το αναβαθμίσω ? Mεγιααααααααα και παλι :) Εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.resourcemanager&hl=en Μην ξεχασεις να κανει restart Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 το πρωι εκανα τεστ 32900 εβγαλε. κανω τωρα 4 συνεχομενα. 1. θερμοκρασια ξεκινησε με 22 βαθμους και εβγαλε 30400, πηγε 33 θερμοκρασια. 2. θερμοκρασια ξεκινησε με 33 βαθμους και εβγαλε 30900, πηγε 36 θερμοκρασια 3.θερμοκρασια ξεκινησε με 36 βαθμους και εβγαλε 28910, πηγε 38 θερμοκρασια. 4. θερμοκρασια ξεκινησε 38 βαθμους και εβγαλε 24871 , 38 παρεμεινε η θερμοκρασια. (χωρις σιμ μεσα) Οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικοτατες. Δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα το γιατί υπάρχουν τοσο μεγάλες διαφορές στα τεστ δεν το ξέρω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Mεγιααααααααα και παλι :) Εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.resourcemanager&hl=en Μην ξεχασεις να κανει restart Οχι σαν κ μένα που έκανα την αναβάθμιση χωρίς restart κ μετα ψαχνομουν :p:lol: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδιά, καλημέρα από τη Ζάμπια (όχι Ζιμπάμπουε). Δουλεύει κανονικά με τοπική sim! Πολύ ευχάριστο αυτό. Οχι οτι εχουμε βγάλει εντελώς άκρη με την πολιτική της Samsung βέβαια. Χαιρετίσματα εκεί στα (πολύ) νότια από τα βόρεια (Ολλανδία). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πολύ ευχάριστο αυτό. Οχι οτι εχουμε βγάλει εντελώς άκρη με την πολιτική της Samsung βέβαια. Χαιρετίσματα εκεί στα (πολύ) νότια από τα βόρεια (Ολλανδία). Ρε παιδια τι ακριβως ακρη θελετε να βγαλετε? Εχουμε 3 διαφορετικα παραδειγματα απο διαφορετικες χωρες, δεν υπαρχει κανενα προβλημα εχω γραψει εδω και 10 μερες. Μη το διαιωνιζουμε το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικοτατες. Δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα το γιατί υπάρχουν τοσο μεγάλες διαφορές στα τεστ δεν το ξέρω. Είναι λογικό να πέφτει το σκορ όσο ζεσταίνετε η cpu. Όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου το ίδιο μου έκανε στα απανωτά τεστ αντουντου όπως επίσης πέρναγα κάποιες ρομ που ήταν ταχύτατες και πήγαινε σφαίρα το κινητό και το ντουντου έβγαζε πολύ μικρότερο σκορ. Αποτέλεσμα Δεν ασχολούμαι μαζί του δεν είναι εμπιστοσύνης χαρείτε το κινητό σας και μην χαλάτε την ζαχαρένια σας εκτός και αν υπάρχει πραγματικό εμφανές πρόβλημα. Όλα αυτά προσωπική μου γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 το πρωι εκανα τεστ 32900 εβγαλε. κανω τωρα 4 συνεχομενα. 1. θερμοκρασια ξεκινησε με 22 βαθμους και εβγαλε 30400, πηγε 33 θερμοκρασια. 2. θερμοκρασια ξεκινησε με 33 βαθμους και εβγαλε 30900, πηγε 36 θερμοκρασια 3.θερμοκρασια ξεκινησε με 36 βαθμους και εβγαλε 28910, πηγε 38 θερμοκρασια. 4. θερμοκρασια ξεκινησε 38 βαθμους και εβγαλε 24871 , 38 παρεμεινε η θερμοκρασια. (χωρις σιμ μεσα) φίλε μου οι θερμοκρασίες που κοιτάς δεν είναι απο την cpu , αλλά από την μπαταρία!! κι εμένα η μπαταρία τόση θερμοκρασία επιανε όπως το δικό σου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι έχεις πρόβλημα υπερθερμανσης, κι εμενα έτσι επεφτε το scor. Εαν βάλεις καποιο προγραμμα που διαβάσει θερμοκρασία απο cpu θα δεις ότι θα ανεβάζει 60+ βαθμους. Πηγαινε το για αντικατάσταση όσο προλαβαίνεις. κι εγώ το δικό μου το δωσα , περιμένω να μου στείλουν αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Η original flip cover απλά όλα τα λεφτά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Η original flip cover απλά όλα τα λεφτά... Πραγματικά δεν υπάρχει η ποιότητα και η εφαρμογή της μοναδική αίσθηση .και εγώ όσο πλάκα έπαθα όταν πήρα το κινητό άλλη τόση από χθες που έχω την θήκη. φίλε μου οι θερμοκρασίες που κοιτάς δεν είναι απο την cpu , αλλά από την μπαταρία!! κι εμένα η μπαταρία τόση θερμοκρασία επιανε όπως το δικό σου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι έχεις πρόβλημα υπερθερμανσης, κι εμενα έτσι επεφτε το scor. Εαν βάλεις καποιο προγραμμα που διαβάσει θερμοκρασία απο cpu θα δεις ότι θα ανεβάζει 60+ βαθμους. Πηγαινε το για αντικατάσταση όσο προλαβαίνεις. κι εγώ το δικό μου το δωσα , περιμένω να μου στείλουν αλλο. Δεν υπάρχει κανένα galaxy note 3 που αν τρέξεις συνεχόμενα 4 φορές αντουντου να μην φτάσει τους 60 βαθμούς που είναι το παράξενο δλδ είναι άκρως φυσιολογικό νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει. Να πούμε ότι το κινητό με αυτό το τεστ πάει σε τόσο ακραίες ταχύτητες και τα δίνει όλα που με τίποτα άλλο και με καμιά άλλη εφαρμογή δεν γίνετε αυτό . Θα υπήρχε πρόβλημα αν κάποιος είχε θερμοκρασίες με κάποιο παιχνίδι η με μπροουσινγκ κτλ. Όχι στο αντουντου. Edited October 12, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts