Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου φαίνεται μη λογικό αποτέλεσμα μετά την 4η φορά να πέσει το σκορ;

Νομίζω ότι δεν δικαιολογειται τόσο μεγάλη διαφορά.

Συνήθως το εύρος δεν είναι πάνω από 1000 μονάδες.

Καλό είναι να το ξανακάνει και να δώσει βάση στην τιμή της CPU.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτο λεω κι εγω, αφου εχεις τη δυνατοτητα αντικαταστασης γιατι να μην το αλλαξεις ωστε να εχεις ενα τελειως απροβληματιστο κινητο?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Έτρεξα δυο φορές το antutu τωρα μετά από κάμποση χρήση (15 min. κλήση και 20 min. χρήση χαρτών). Βλέπω μια αστάθεια στα αποτελέσματα. Σας ανεβάζω και τις εικόνες. Μετά το τέλος της δεύτερης φοράς στο system tuner η θερμοκρασία στην cpu ήταν 49 βαθμοί και της μπαταρίας 28.9 βαθμοί.
Σωτήρης

Νομίζω ότι δεν δικαιολογειται τόσο μεγάλη διαφορά.

Συνήθως το εύρος δεν είναι πάνω από 1000 μονάδες.

Καλό είναι να το ξανακάνει και να δώσει βάση στην τιμή της CPU.

Προσωπικά τα ίδια περίπου αποτελέσματα παίρνω μετά από 3-4 benchmarks

Το έτρεξα τέσσερις συνεχόμενες φορές

Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε την τελευταία φορά 37°

Το πρώτο είναι αυτό που βλέπετε στο screen shot και τα υπόλοιπα τρία έφτασαν από 31 εως 32000

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Guys το Kies 3 σας δουλεύεΕγω δεν μπορώ να το Κάνω download:mad::mad:

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Λογικό και αυτό. Σου ήρθε η αναβάθμιση;

Ναι, βέβαια είναι μια χαρά!

Ποια είναι αυτή η αναβάθμιση και τι κάνει?

το πρωι εκανα τεστ 32900 εβγαλε.

κανω τωρα 4 συνεχομενα.

1. θερμοκρασια ξεκινησε με 22 βαθμους και εβγαλε 30400, πηγε 33 θερμοκρασια.

2. θερμοκρασια ξεκινησε με 33 βαθμους και εβγαλε 30900, πηγε 36 θερμοκρασια

3.θερμοκρασια ξεκινησε με 36 βαθμους και εβγαλε 28910, πηγε 38 θερμοκρασια.

4. θερμοκρασια ξεκινησε 38 βαθμους και εβγαλε 24871 , 38 παρεμεινε η θερμοκρασια.

(χωρις σιμ μεσα)

Καλησπέρα παιδιά !Από το πρωί έχω στα χέρια μου το τέρας !Είναι φανταστικό και με σχεδόν μηδενικό lag! το μόνο κακό είναι με το χειρόγραφο. Δεν μπορώ να γράψω κολλάει και μου λέει ότι η εφαρμογή τερμάτισε.πως θα το αναβαθμίσω ?

Απο σημερα κι εγω κατοχος του τερατος.μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες εχει αρκετες διαφορες με τον προκατοχο του..
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Καλησπέρα παιδιά !Από το πρωί έχω στα χέρια μου το τέρας !Είναι φανταστικό και με σχεδόν μηδενικό lag! το μόνο κακό είναι με το χειρόγραφο. Δεν μπορώ να γράψω κολλάει και μου λέει ότι η εφαρμογή τερμάτισε.πως θα το αναβαθμίσω ?

Mεγιααααααααα και παλι :)

Εδω εισαι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.resourcemanager&hl=en

Μην ξεχασεις να κανει restart

κανω τωρα 4 συνεχομενα.

4. θερμοκρασια ξεκινησε 38 βαθμους και εβγαλε 24871 , 38 παρεμεινε η θερμοκρασια.

(χωρις σιμ μεσα)

Οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικοτατες. Δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα το γιατί υπάρχουν τοσο μεγάλες διαφορές στα τεστ δεν το ξέρω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Mεγιααααααααα και παλι :)

Εδω εισαι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.resourcemanager&hl=en

Μην ξεχασεις να κανει restart

Οχι σαν κ μένα που έκανα την αναβάθμιση χωρίς restart κ μετα ψαχνομουν :p:lol:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Παιδιά, καλημέρα από τη Ζάμπια (όχι Ζιμπάμπουε). Δουλεύει κανονικά με τοπική sim!

Πολύ ευχάριστο αυτό. Οχι οτι εχουμε βγάλει εντελώς άκρη με την πολιτική της Samsung βέβαια.

Χαιρετίσματα εκεί στα (πολύ) νότια από τα βόρεια (Ολλανδία).

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Πολύ ευχάριστο αυτό. Οχι οτι εχουμε βγάλει εντελώς άκρη με την πολιτική της Samsung βέβαια.

Χαιρετίσματα εκεί στα (πολύ) νότια από τα βόρεια (Ολλανδία).

Ρε παιδια τι ακριβως ακρη θελετε να βγαλετε?

Εχουμε 3 διαφορετικα παραδειγματα απο διαφορετικες χωρες, δεν υπαρχει κανενα προβλημα εχω γραψει εδω και 10 μερες.

Μη το διαιωνιζουμε το θεμα...

Οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικοτατες. Δεν έχεις πρόβλημα. Τώρα το γιατί υπάρχουν τοσο μεγάλες διαφορές στα τεστ δεν το ξέρω.

Είναι λογικό να πέφτει το σκορ όσο ζεσταίνετε η cpu.

Όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου το ίδιο μου έκανε στα απανωτά τεστ αντουντου όπως επίσης πέρναγα κάποιες ρομ που ήταν ταχύτατες και πήγαινε σφαίρα το κινητό και το ντουντου έβγαζε πολύ μικρότερο σκορ.

Αποτέλεσμα

Δεν ασχολούμαι μαζί του δεν είναι εμπιστοσύνης χαρείτε το κινητό σας και μην χαλάτε την ζαχαρένια σας εκτός και αν υπάρχει πραγματικό εμφανές πρόβλημα.

Όλα αυτά προσωπική μου γνώμη.

κανω τωρα 4 συνεχομενα.

(χωρις σιμ μεσα)

φίλε μου οι θερμοκρασίες που κοιτάς δεν είναι απο την cpu , αλλά από την μπαταρία!! κι εμένα η μπαταρία τόση θερμοκρασία επιανε όπως το δικό σου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι έχεις πρόβλημα υπερθερμανσης, κι εμενα έτσι επεφτε το scor. Εαν βάλεις καποιο προγραμμα που διαβάσει θερμοκρασία απο cpu θα δεις ότι θα ανεβάζει 60+ βαθμους. Πηγαινε το για αντικατάσταση όσο προλαβαίνεις. κι εγώ το δικό μου το δωσα , περιμένω να μου στείλουν αλλο.

Η original flip cover απλά όλα τα λεφτά...

Πραγματικά δεν υπάρχει η ποιότητα και η εφαρμογή της μοναδική αίσθηση .και εγώ όσο πλάκα έπαθα όταν πήρα το κινητό άλλη τόση από χθες που έχω την θήκη.

φίλε μου οι θερμοκρασίες που κοιτάς δεν είναι απο την cpu , αλλά από την μπαταρία!! κι εμένα η μπαταρία τόση θερμοκρασία επιανε όπως το δικό σου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι έχεις πρόβλημα υπερθερμανσης, κι εμενα έτσι επεφτε το scor. Εαν βάλεις καποιο προγραμμα που διαβάσει θερμοκρασία απο cpu θα δεις ότι θα ανεβάζει 60+ βαθμους. Πηγαινε το για αντικατάσταση όσο προλαβαίνεις. κι εγώ το δικό μου το δωσα , περιμένω να μου στείλουν αλλο.

Δεν υπάρχει κανένα galaxy note 3 που αν τρέξεις συνεχόμενα 4 φορές αντουντου να μην φτάσει τους 60 βαθμούς που είναι το παράξενο δλδ είναι άκρως φυσιολογικό νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει.

Να πούμε ότι το κινητό με αυτό το τεστ πάει σε τόσο ακραίες ταχύτητες και τα δίνει όλα που με τίποτα άλλο και με καμιά άλλη εφαρμογή δεν γίνετε αυτό .

Θα υπήρχε πρόβλημα αν κάποιος είχε θερμοκρασίες με κάποιο παιχνίδι η με μπροουσινγκ κτλ. Όχι στο αντουντου.

Edited by araditsas

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)