apitsakis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό οπως στο screen shot σου βγάζει??? Ναι αυτό βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό το βγάζει και το δικό μου .... νόμιζα όμως ότι είναι θεμα BETA KIES 3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 και σε εμένα το ίδιο βγάζει...:mad: Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Όχι βέβαια. Σε ενός γνωστού μου που είναι αγγλική ρομ, με CSC BTU, μια χαρά του δουλεύει το kies. Γνωρίζεται ποια rom έχει το κινητό σας ; Αν είναι Ελληνική, τότε στο samfirmware, γιατί δεν την έχουν και έχουν vodafone/cosmote μόνο; Διαβάστε λιγάκι εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474756 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Γειά σε όλους κι από μένα. Έχω ένα θέμα με το συγχρονισμό του Gmail. Δεν μου συγχρονίζει τους σελίδοδείκτες από το Chrome. Όλα στον συγχρονισμό είναι ενεργά. Εχω περάσει το Gmail μου κανονικά. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Μόλις μίλησα με την Samsung και μου είπαν αυτό ακριβώς που φαντάστηκα. Ότι λόγω του ότι είναι BETA το KIES3 έχει πολύ λίγες επιλογές και σε λίγο διάστημα θα δοθεί η κανονική έκδοση του KIES3 που θα έχει και την αναβάθμιση λογισμικου. Μέχρι τότε να χρησιμοποιώ την OTA αναβάθμιση μέσω της συσκευής. Αυτά μου είπαν... Edited October 9, 2013 by jkalimer Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Εγω τα πηρα χοντρικη απο ελληνικο καταστημα με τιμολογιο 590 ρωτησα παρα πολλα ατομα κανεις δε μου ειπε τετοια τιμξ Εγώ το πήρα πλήρωσα 699 με την δωροκαρτα αλλά στις 20 του μήνα θα πάρω πίσω 160 ευρώ το ΦΠΑ που το πέρασα στην εταιρία και στο επόμενο εκαθαριστηκο θα έχω φόρο απαλλαγή αλλά 100 ευρώ οπότε στην ουσία η τιμή είναι 430-440 ευρώ Ανανέωση σας κάνει η στοκ εφαρμογή/widget του καιρού; Έχει κολλήσει από χθες το βράδυ.. κάνει κανονικά. Όχι βέβαια. Σε ενός γνωστού μου που είναι αγγλική ρομ, με CSC BTU, μια χαρά του δουλεύει το kies. Γνωρίζεται ποια rom έχει το κινητό σας ; Αν είναι Ελληνική, τότε στο samfirmware, γιατί δεν την έχουν και έχουν vodafone/cosmote μόνο; Διαβάστε λιγάκι εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474756 Περιμένουμε νέα σου αν είναι να πιάσουμε σειρά στην σμαρτεκ. Μόλις μίλησα με την Samsung και μου είπαν αυτό ακριβώς που φαντάστηκα. Ότι λόγω του ότι είναι BETA το KIES3 έχει πολύ λίγες επιλογές και σε λίγο διάστημα θα δωθεί η κανονική έκδοση του KIES3 που θα έχει και την αναβάθμιση λογισμικου. Μέχρι τότε να χρησιμοποιώ την OTA αναβάθμιση μέσω της συσκευής. Αυτά μου είπαν... Καλά πάμε ευτυχώς να μην χρειαστούμε σέρβις να είσαι καλά από όλους που πήρες τηλ. Edited October 9, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυριο παραλαμβάνω το δικό μου. Οσο είχα το SIII το KIES το χρησιμοποιούσα μόνο για τα major updates. Sync με αυτό δεν έκανα καθώς το θεωρώ εντελώς γελοία σουίτα. Πρέπει να κατεβάσω το KIES 3 ή να περιμένω να φύγει απο Beta; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Εγω τα πηρα χοντρικη απο ελληνικο καταστημα με τιμολογιο 590 ρωτησα παρα πολλα ατομα κανεις δε μου ειπε τετοια τιμξ Το έχουμε αναλύσει και σε άλλο θέμα. Με λίγα λόγια: Αρχική τιμή 699. (βρίσκεις και φθηνότερα αλλά τελοσπάντων) ΦΠΑ = 130 ευρώ (τα οποία κερδίζεις στο τρίμηνο) Το καθαρό ποσό των 568 ευρώ που απομένει, αφαιρείται απο το φορολογητέο σου εισόδημα. Με έναν μέσο φόρο 20%, σημαίνει οτι για τα 568 ευρώ που σου αφαιρούνται απο τα κέρδη σου, εσύ στον φόρο εισοδήματος του χρόνου θα πληρώσει 113 ευρώ λιγότερα. (Αν πληρώνεις και εισφορά αλληλεγύης 1%, τότε γλυτώνεις άλλα 5,70 ευρώ. Αν πληρώνεις 2% τότε γλυτώνεις άλλα 11,40 κ.ο.κ.) Σύνολο κέρδους: 130 ΦΠΑ + 113 απο μείωση φόρου = 243 ευρώ. Δηλαδή το κινητό σου έχει κοστίσει: 699 - 243 = 456 ευρώ. ΥΓ: Το πόσο πραγματικά γλυτώνεις εξαρτάται κι απο τον φόρο που πληρώνεις ως επιχείρηση. Εδώ βάζω εναν μέσο φόρο 20%, απλά για να δείς πως βγαίνει... ΥΓ2: Εσύ αν το πήρες 590 (μαζί με το φπα), τότε εχεις γλυτώσει 110 απο το ΦΠΑ και άλλα 95 απο τον φόρο. Δηλαδή μακροπρόθεσμα σου έχει κοστίσει 590-205=385 ευρώ. Edited October 9, 2013 by agiorgitis Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο NOTE3 και LG G2 το NOTE δεν μου αρέσει που είναι μεγάλο με σχέση με το G2 και το S4 που είχα και φοβάμαι να μην είναι κουραστικό στον καθημερνό χειρισμό λόγο μεγέθους, και κουραστικό να το έχω συνέχεια μαζί μου αν και κυκλοφορώ σχεδόν συνέχεια με ένα τσαντάκι, και ότι δεν έχει ραδιόφωνο σε όλα τα υπόληπτα μου αρέσει πάρα πολύ, για G2 είναι για το μέγεθος που είναι ίσιό με το S4 για την οθόνη του που καλύπτει μεγάλο μέρος του τηλ.. και το παραμετροποίησιμο menu, φυσικά το μεγάλο μείον είναι ότι δεν έχει παίρνει κάρτα επέκτασης και ότι θα το φέρουνε μόνο με 16G υπάρχει και με τα 32 αλλά πείρα τηλ… την LG και με τα μασούσανε αν θα έχει εγγύηση αν το πάρω από Ευρωπαϊκή χώρα δεν ξέρω τι παίζεται με την LG αλλά αυτό μου είπαν, κοίταξα και το Ζ1 αλλά μόλις είδα την οθόνη του έβαλα (Χ) άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο NOTE3 και LG G2 το NOTE δεν μου αρέσει που είναι μεγάλο με σχέση με το G2 και το S4 που είχα και φοβάμαι να μην είναι κουραστικό στον καθημερνό χειρισμό λόγο μεγέθους, και κουραστικό να το έχω συνέχεια μαζί μου αν και κυκλοφορώ σχεδόν συνέχεια με ένα τσαντάκι, και ότι δεν έχει ραδιόφωνο σε όλα τα υπόληπτα μου αρέσει πάρα πολύ, για G2 είναι για το μέγεθος που είναι ίσιό με το S4 για την οθόνη του που καλύπτει μεγάλο μέρος του τηλ.. και το παραμετροποίησιμο menu, φυσικά το μεγάλο μείον είναι ότι δεν έχει παίρνει κάρτα επέκτασης και ότι θα το φέρουνε μόνο με 16G υπάρχει και με τα 32 αλλά πείρα τηλ… την LG και με τα μασούσανε αν θα έχει εγγύηση αν το πάρω από Ευρωπαϊκή χώρα δεν ξέρω τι παίζεται με την LG αλλά αυτό μου είπαν, κοίταξα και το Ζ1 αλλά μόλις είδα την οθόνη του έβαλα (Χ) άμεσα. φίλε πήγα απο S2 σε ΝΟΤΕ 3 προς το παρον μου φαίνεται κουραστικό μόνο στα κράτημα αφού πρέπει να το χρησιμοποιας με τα δύο χέρια (νομίζω μέχρι να το συνηθισω )παρόλαυτα η ευκολία που σου προσφέρει η μεγάλη οθόνη του κάνει όλα τα άλλα κινητα κουραστικά μπροστα του. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κάποιο κόλλημα έχει φάει και δε μπορεί να βρει τη τοποθεσία (Καλαμάτα) μέσω GPS από χθες το βράδυ. Απενεργοποίησα να δείχνει τον καιρό της τοποθεσίας μέσω GPS, έβαλα χειροκίνητα την πόλη κι έκανε κανονικά update. Πάω να ενεργοποιήσω και πάλι τη τοποθεσία μέσω GPS αλλά μου βγάζει μήνυμα connection failed. Το GPS το δοκίμασα με Foursquare και Facebook και λειτουργεί κανονικά. EDIT: Κάποιο κόλλημα είχε φάει η εφαρμογή, έστρωσε μόνη της. Ναι ετσι κολλαει συχνα. Εμενα μου το κανει στο s4. Και οταν κολλαει μπορει να επηρεασει αρνητικα και την μπαταρια εχε υποψιν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο NOTE3 και LG G2 το NOTE δεν μου αρέσει που είναι μεγάλο με σχέση με το G2 και το S4 που είχα και φοβάμαι να μην είναι κουραστικό στον καθημερνό χειρισμό λόγο μεγέθους, και κουραστικό να το έχω συνέχεια μαζί μου αν και κυκλοφορώ σχεδόν συνέχεια με ένα τσαντάκι, και ότι δεν έχει ραδιόφωνο σε όλα τα υπόληπτα μου αρέσει πάρα πολύ, για G2 είναι για το μέγεθος που είναι ίσιό με το S4 για την οθόνη του που καλύπτει μεγάλο μέρος του τηλ.. και το παραμετροποίησιμο menu, φυσικά το μεγάλο μείον είναι ότι δεν έχει παίρνει κάρτα επέκτασης και ότι θα το φέρουνε μόνο με 16G υπάρχει και με τα 32 αλλά πείρα τηλ… την LG και με τα μασούσανε αν θα έχει εγγύηση αν το πάρω από Ευρωπαϊκή χώρα δεν ξέρω τι παίζεται με την LG αλλά αυτό μου είπαν, κοίταξα και το Ζ1 αλλά μόλις είδα την οθόνη του έβαλα (Χ) άμεσα. το ιδιο διλλημα ειχα και εγω. πρωτα ακυρωσα το Ζ1 λογω οθονης καμμια σχεση με τα αλλα δυο. μετα το lg g2 μου αρεσε πολυ αλλα φερνουν το 16αρι χωρις sd. και κατεληξα στο note3. οθοναρα χορταστικη, εχει και το πενακι να κανεις παπαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Για την επιλογή συσκευής υπάρχει ξεχωριστό θεμα, μην βγαίνετε off topic please .:!: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μόλις μίλησα με την Samsung και μου είπαν αυτό ακριβώς που φαντάστηκα. Ότι λόγω του ότι είναι BETA το KIES3 έχει πολύ λίγες επιλογές και σε λίγο διάστημα θα δοθεί η κανονική έκδοση του KIES3 που θα έχει και την αναβάθμιση λογισμικου. Μέχρι τότε να χρησιμοποιώ την OTA αναβάθμιση μέσω της συσκευής. Αυτά μου είπαν... Καλά στα είπαν, αλλά όταν έδωσα imei συσκευής τον αριθμό της rom και του csc, οι ίδιοι από την Samsung δεν ήξερα τι να μου απαντήσουν και αυτοί με παρέπεμψαν στο service. Και αν δεν είχα πρόβλημα με το software γιατί μου το κράτησαν για παραπάνω έλεγχο ; Προφανώς κάτι έχει η συσκευή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλά στα είπαν, αλλά όταν έδωσα imei συσκευής τον αριθμό της rom και του csc, οι ίδιοι από την Samsung δεν ήξερα τι να μου απαντήσουν και αυτοί με παρέπεμψαν στο service. Και αν δεν είχα πρόβλημα με το software γιατί μου το κράτησαν για παραπάνω έλεγχο ; Προφανώς κάτι έχει η συσκευή . Μάλλον τσάμπα την άφησες :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μία σκέψη έκανα απλά, που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να το κάνει αυτό με 1 κινητό... Από κει και πέρα, αν είναι με απόδειξη, είναι όντως λίγο περίεργο το γιατί να το πουλάει κάποιος σφραγισμένο, λίγων ημερών. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει καμία ιδέα. Και όταν του κάνει έλεγχο η εφορία... Κλαίτε αγκαλιά να υποθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό το βγάζει και το δικό μου .... νόμιζα όμως ότι είναι θεμα BETA KIES 3 Και σε μένα το ίδιο γράφη. Το πήρα τη Δευτέρα από το Πλαίσιο. Πρέπει να το παω για φτιάξιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μόλις μίλησα με την Samsung και μου είπαν αυτό ακριβώς που φαντάστηκα. Ότι λόγω του ότι είναι BETA το KIES3 έχει πολύ λίγες επιλογές και σε λίγο διάστημα θα δοθεί η κανονική έκδοση του KIES3 που θα έχει και την αναβάθμιση λογισμικου. Μέχρι τότε να χρησιμοποιώ την OTA αναβάθμιση μέσω της συσκευής. Αυτά μου είπαν... Και σε μένα το ίδιο γράφη. Το πήρα τη Δευτέρα από το Πλαίσιο. Πρέπει να το παω για φτιάξιμο; Εδώ είσαι!! Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παίδες μη δημιουργούμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προφανώς λόγω BETA δε γίνεται αναβάθμιση. Ναι ετσι κολλαει συχνα. Εμενα μου το κανει στο s4. Και οταν κολλαει μπορει να επηρεασει αρνητικα και την μπαταρια εχε υποψιν... Αμ μπράβο ισχύει, μου έφαγε ένα 5% σε σημείο που αν λειτουργούσε κανονικά θα έτρωγε 1-2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Και σε μένα το ίδιο γράφη. Το πήρα τη Δευτέρα από το Πλαίσιο. Πρέπει να το παω για φτιάξιμο; Ρε παιδιά έχετε τρελαθεί? Μην πάτε για ψύλλου πηδημα στο service, πολλω δε μάλλον για αυτό το θέμα. Λίγο υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Να μην το πάτε ακόμα. Θα σας ενημερώσω εγώ αν υπάρχει πρόβλημα, και τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Υπομονή μέχρι Παρασκευή. Εγώ απλά όφειλα να πω τι έγινε με το κινητό μου. (Ελληνική Rom, ποια είναι;. Υπάρχει στο samfirmware ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδες καλησπερα... Σημερα εγινα κατοχος του κινητο αλλαζοντας το htc one που ειχα.. μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την αλλαγη. Μια ερωτηση. Στις επιλογες του δικτυου δεν επρεπε να μου βγαζει σαν επιλογη κ το 4g? Γιατι στο one μου το εβγαζε. Συνδεση εχω wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδες καλησπερα... Σημερα εγινα κατοχος του κινητο αλλαζοντας το htc one που ειχα.. μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την αλλαγη. Μια ερωτηση. Στις επιλογες του δικτυου δεν επρεπε να μου βγαζει σαν επιλογη κ το 4g? Γιατι στο one μου το εβγαζε. Συνδεση εχω wind. Καλός μας ήρθες και καλορίζικο. Tο αναγράφει LTE και όχι 4g αλλά είναι το ίδιο και το αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δε μου το γραφει καθολου... wcdma/gsm,μονο wcdma και μονο gsm μου γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts