Jump to content

ZTE Blade V

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα:)

Σημερα δοκιμασα την συγκεκριμενη εκδοση και δεν ειχε ελληνικα,μηπως ανεβηκε λαθος αρχειο?

Ειχα κρατησει αντιγραφο ασφαλειας και ξαναεπεστρεψα στην πρωτη εκδοση που ειχα περασει και ειχε ελληνικα.

Κατσε να το τσεκαρω , μηπως ανεβασα λαθος ρομ .

Θα σ'ενημερωσω.

EDIT

Ε , ναι , την εκανα την πατατα.

Ξεχασα ν'αλλαξω το build.prop.

Δεν τρεχει τιποτα ομως.

Αλλαξε στο build.prop της δυο γραμμες με τη γλωσσα ..

Bαλτο , =el ( απο en ) ... και απο κατω , =GR ( απο US ) , κανε reboot και θα'σαι κομπλε με Ελληνικα.

Edited by gkalen

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ρομ με τη τελευταια αναβαθμιση , εγινε Multilanguage και βαζουμε οποια γλωσσα θελουμε.

Download , MIbladeUI V5 - 4.6.20 Multilang

http://d-h.st/BYG

Enjoy , Miui V5 on Blade V ... :cool:

Το MIbladeUI V5 Multilang , αναβαθμιστηκε στην 4.6.27.

Μαζι με update zip για κατευθειαν αναβαθμιση απο recovery.

Επειδη γραφω μονος μου εδω περα και θα μου βαλουνε χερι στο τελος , παρακαλω οσοι ενδιαφερονται για το ρομ και τις μελλοντικες αναβαθμισεις , να τσεκαρουν το λινκ της MIbladeUI V5 στο λινκ της υπογραφης μου .

Το ότι γράφεις μόνο σου φίλε gkalen έγκειται στο γεγονός ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά στο θέμα rom με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται όσοι έχουμε το κινητό να κάνουμε ερωτήσεις. Μπράβο σου για τη δουλειά που κάνεις και για το χρόνο που αφιερώνεις!

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Το ότι γράφεις μόνο σου φίλε gkalen έγκειται στο γεγονός ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά στο θέμα rom με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται όσοι έχουμε το κινητό να κάνουμε ερωτήσεις. Μπράβο σου για τη δουλειά που κάνεις και για το χρόνο που αφιερώνεις!

Να'σαι καλα !!!!

Το προβλημα ειναι οτι θα μου βαλουν χερι απο την ομαδα διαχειρησης για συνεχομενα ποστ ( γιατι μολις περασουν καποιες μερες ουτε επεξεργασια δεν μ'αφηνει να κανω και αναγκαστικα πρεπει να βαλω νεο ποστ ) γι'αυτο το λεω .

Αλλιως , ναι , και τα δυο ρομ πανε τζαμι και το καταλαβαινω οτι δεν εχετε καποιο προβλημα , εφοσον ουτε εγω εχω.

Το μονο περιεργο ειναι οτι στη MIbladeUI V5 , η φωνη στο ραδιο παει μεχρι τη μεση και οτι και να εχω δοκιμασει δεν λεει να ξεκολλησει , τουλαχιστον ειναι ικανοποιητικος ο ηχος αν και μονο μεχρι τη μεση .

Η ειναι καποιο θεμα της Miui , η πρεπει να δοκιμασω να κανω πορτ και το ραδιοφωνο απο τη JellyBlade V , να δω αν πιασει και λυθει το θεμα ... δεν εχω χρονο ακομα ομως , σιγα-σιγα ως θα το δοκιμασω μηπως και λυθει κι αυτο ( αν και το πιο πιθανο ειναι να μη παιζει καθολου ).

Anyway , σ'ευχαριστω !!!

EDIT

Το μονο που δεν εχουμε πει ειναι για το πως ξαναβαζουμε αν χρειαστει το στοκ recovery.

Αλλα για να μη βλεπω σχετικη ερωτηση ισως το καταλαβαινεται οτι το κανουμε με τον ιδιο τροπο που βαλαμε και το CWM recovery.

Εγω προτιμω παντα τη μεθοδο του terminal emulator αντι με adb , μου καθεται πιο ευκολα να τα κανω ολα με το τηλ.. παρα με το pc , ο καθενας βεβαια οπως τον βολευει καλυτερα.

Edited by gkalen

• 3 weeks later...
Guest margarita12
Χθες ξεκολησε το κρυσταλο της οθονης στο κατω μερος του κινητου εκει που βρισκονται τα 3 κουμπια αφης,λιγη logo πανω στην αυτοκολητη ταινια που δεν ειχε αρκετη δυναμη να κραταει το κρυσταλο της οθονης και ολα οκ! Παντως σε λιγοτερο απο 4 μηνες ειναι η δευτερη αποκοληση μετα τον ασημι δακτυλιο της καμερας! Ειναι το χειροτερο τηλεφωνο απο αποψη ποιοτητας υλικων-κατασκευης που εχω αγορασει ποτε! Ουτε τα φθηνα κινεζικα δεν ειναι τοσο κακοκατασκευασμενα... Edited by margarita12

• 1 month later...
Παιδιά με τη MIUI υπάρχει κάποια διαφορά σε επιδόσεις & αυτονομία?

Οχι δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα σε επιδοσεις και σε μπαταρια ειναι λιγο χειροτερα .... ΑΛΛΑ ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι ανεβαινει το τηλ... σε αλλο επιπεδο με τη MIUI , και με τις απεριοριστες σχεδον ρυθμισεις και με την ομορφια της .

Βεβαια εχω ετοιμη και νεα version που θ'ανεβασω ... αυριο θα ειναι ετοιμη για download.

Οχι δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα σε επιδοσεις και σε μπαταρια ειναι λιγο χειροτερα .... ΑΛΛΑ ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι ανεβαινει το τηλ... σε αλλο επιπεδο με τη MIUI , και με τις απεριοριστες σχεδον ρυθμισεις και με την ομορφια της .

Βεβαια εχω ετοιμη και νεα version που θ'ανεβασω ... αυριο θα ειναι ετοιμη για download.

Τέλεια και ότι έλεγα να το αντικαταστήσω αλλά με τέτοια νέα, θα το κρατήσω!

Θα περιμένω τη νέα έκδοση :)

Μήπως έχεις λινκ με κάποιον οδηγό για το πως θα του περάσω άλλη ρομ να μου το στείλεις με πμ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Τέλεια και ότι έλεγα να το αντικαταστήσω αλλά με τέτοια νέα, θα το κρατήσω!

Θα περιμένω τη νέα έκδοση :)

Μήπως έχεις λινκ με κάποιον οδηγό για το πως θα του περάσω άλλη ρομ να μου το στείλεις με πμ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες , εχω και λινκ και οδηγιες ....

Ριξε μια ματια και αν δεν καταλαβαινεις κατι , εδω θα'μαστε να το λυσουμε το θεμα .

Ροοτ εχεις κανει ???

Αν εχεις ροοτ , σε δυο λεπτα βαζεις cwm recovery και ετοιμος για φλασαρισμα.

Ετοιμαζω και μια αλλη ρομ τωρα ( LeWa Os ) , τις βαζω ελληνικα και θ'ανεβει κι αυτη.

Στο modaco φορουμ εχω ολες τις ρομ που εφτιαξα , ριξε κι εκει μια ματια.

Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες , εχω και λινκ και οδηγιες ....

Ριξε μια ματια και αν δεν καταλαβαινεις κατι , εδω θα'μαστε να το λυσουμε το θεμα .

Ροοτ εχεις κανει ???

Αν εχεις ροοτ , σε δυο λεπτα βαζεις cwm recovery και ετοιμος για φλασαρισμα.

Ετοιμαζω και μια αλλη ρομ τωρα ( LeWa Os ) , τις βαζω ελληνικα και θ'ανεβει κι αυτη.

Στο modaco φορουμ εχω ολες τις ρομ που εφτιαξα , ριξε κι εκει μια ματια.

Δεν τα είχα δει τα προηγούμενα αν και έχω κάνει subscription στο θέμα...

Μόλις τα διάβασα και ήσουν κατατοπιστικότατος! Ναι με root είμαι και σε λίγο θα περάσω το cwm.

Αναμένω το update της MIUI αύριο για να το περάσω! Και πάλι ευχαριστώ!

φιλε για την ROM Jellyblade_V version 2 θελω να σε ρωτησω αν ειναι πιο smooth απο την μανισια και αν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ;

φιλε για την ROM Jellyblade_V version 2 θελω να σε ρωτησω αν ειναι πιο smooth απο την μανισια και αν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ;

Καμμια σχεση με τη στοκ σε ολα , απο μπαταρια τα ιδια πανω κατω ..

Δεν τα είχα δει τα προηγούμενα αν και έχω κάνει subscription στο θέμα...

Μόλις τα διάβασα και ήσουν κατατοπιστικότατος! Ναι με root είμαι και σε λίγο θα περάσω το cwm.

Αναμένω το update της MIUI αύριο για να το περάσω! Και πάλι ευχαριστώ!

Ωραιος , τωρα φλασαρεις οποια ρομ θες , ανετα κι ωραια.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ MIUI τωρα ...

MIbladeUI V5 - 4.8.8 Multilang

Changelog

Based στην τελευταια 4.8.8 miui v5 version.

Εφυγαν οι κινεζικες εφαρμογες και καποιες αλλες ακομα που δεν χρειαζονται.

Καποιες ακομα αλλαγες σε tweaks.

DOWNLOAD

MIbladeUI V5-4.8.8 Multilang

http://d-h.st/sp5

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οπως εχουμε πει στις προηγουμενες σελιδες.

ENJOY MIUI !!!!

Λοιπόν, βοήθεια.

Πέρασα τη ρομ και όλα οκ αλλά όταν έκανα reboot το τηλέφωνο, πάγωνε στην μαύρη οθόνη που λέει MI.

Το έκανα format και τώρα ξανακατεβάζω τη ρομ να την περάσω στην sd και να ξανακάνω εγκατάσταση.

Έχω όμως ανοιχτό το cwm και τα έχω διαγράψει όλα. Αν κλείσω το κινητό, θα ανοίξει ξανά για να κάνω την εγκατάσταση ή να το αφήσω ανοιχτό?

Πήγα να χρησιμοποιήσω το backup που είχα πάρει με cwm αλλά μου έβγαζε md5 error :wacko:

Λοιπόν, βοήθεια.

Πέρασα τη ρομ και όλα οκ αλλά όταν έκανα reboot το τηλέφωνο, πάγωνε στην μαύρη οθόνη που λέει MI.

Το έκανα format και τώρα ξανακατεβάζω τη ρομ να την περάσω στην sd και να ξανακάνω εγκατάσταση.

Έχω όμως ανοιχτό το cwm και τα έχω διαγράψει όλα. Αν κλείσω το κινητό, θα ανοίξει ξανά για να κάνω την εγκατάσταση ή να το αφήσω ανοιχτό?

Πήγα να χρησιμοποιήσω το backup που είχα πάρει με cwm αλλά μου έβγαζε md5 error :wacko:

Οταν μπαινεις στο cwm recovery , το πρωτο πραμα που θα κανεις , ειναι ... advanced / reboot recovery .... και μετα που θα ξαναμπαινει το τηλ... σε recovery τοτε θα ξεκινας να κανεις οτι διαδικασια θες ( φλασαρισμα η backup η restore ).

Βαλε και το JellyBlade V στη καρτα σου η και το προηγουμενο Miui ετσι για τεσταρισμα.

Δεν επρεπε να εχεις προβλημα παντως , το'χω βαλει αυτο το ρομ 2-3 φορες και ολα πανε ρολοι.

Το cwm recovery δεν χανεται απο δω και περα , παντα θα υπαρχει .

Τι φορματ λες οτι εκανες???

Οτι λεω στις οδηγιες θα κανεις ...

Edited by gkalen

Οταν μπαινεις στο cwm recovery , το πρωτο πραμα που θα κανεις , ειναι ... advanced / reboot recovery .... και μετα που θα ξαναμπαινει το τηλ... σε recovery τοτε θα ξεκινας να κανεις οτι διαδικασια θες ( φλασαρισμα η backup η restore ).

Βαλε και το JellyBlade V στη καρτα σου η και το προηγουμενο Miui ετσι για τεσταρισμα.

Δεν επρεπε να εχεις προβλημα παντως , το'χω βαλει αυτο το ρομ 2-3 φορες και ολα πανε ρολοι.

Το cwm recovery δεν χανεται απο δω και περα , παντα θα υπαρχει .

Τι φορματ λες οτι εκανες???

Οτι λεω στις οδηγιες θα κανεις ...

Το ξαναπέρασα και όλα οκ! Format εννοώ αυτά που λες στις οδηγίες.

Δύο είναι τα θέματα.

1) Από τη στιγμή που έκανα backup την στοκ ρομ με cwm γιατί όταν πήγα να κάνω επαναφορά μου έβγαζε md5 error? (Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει το backup μέσω του τρόπου advanced->reboot recovery ή αν είχα μπει κατευθείαν cwm και το έκανα..)

2) Για το πάγωμα της οθόνης μπορεί να φταίει το SuperSU? Όταν το έκανα εγκατάσταση μου έλεγε ότι επειδή έχω cwm πρέπει να κάνω reboot το τηλέφωνο στο cwm και να εγκαταστήσω από εκεί το SU binary. Έκανα, λοιπόν, επανεκκίνηση σε cwm αλλά δεν βρήκα πουθενά το αρχείο αυτό, πάτησα reboot και έκτοτε πάγωνε στο ξεκίνημα. Λες να φταίει αυτό?

Το ξαναπέρασα και όλα οκ! Format εννοώ αυτά που λες στις οδηγίες.

Δύο είναι τα θέματα.

1) Από τη στιγμή που έκανα backup την στοκ ρομ με cwm γιατί όταν πήγα να κάνω επαναφορά μου έβγαζε md5 error? (Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει το backup μέσω του τρόπου advanced->reboot recovery ή αν είχα μπει κατευθείαν cwm και το έκανα..)

2) Για το πάγωμα της οθόνης μπορεί να φταίει το SuperSU? Όταν το έκανα εγκατάσταση μου έλεγε ότι επειδή έχω cwm πρέπει να κάνω reboot το τηλέφωνο στο cwm και να εγκαταστήσω από εκεί το SU binary. Έκανα, λοιπόν, επανεκκίνηση σε cwm αλλά δεν βρήκα πουθενά το αρχείο αυτό, πάτησα reboot και έκτοτε πάγωνε στο ξεκίνημα. Λες να φταίει αυτό?

1. Ακομα και το backup πρεπει να γινει αφου κανεις , advanced/reboot recovery , παρ'ολα αυτα κρατα το backup , μαλλον δεν δουλεψε γιατι δεν εκανες reboot recovery.

2. Ε ναι , αυτο φταιει για το bootloop ...

Ποτε μη ξαναδιαλεξεις αυτη την επιλογη απο recovery , απλα θα πατας ΝΟ , να την αποφυγει ... αυτο συνηθως στο βγαζει οταν εχεις κανει ολα τα wipes και μετα επιλεξεις reboot recovery , να θυμασαι οτι αυτο θα το αποφευγεις και θα'σαι οκ απο'δω και περα.

Τωρα ψαξτο λιγο το ρομ , ενεργοποιησε το root απο permission manager και οτι αλλο θες , τα λεμε ...

Εχεις να ριξεις πολυ ψαξιμο στις ρυθμισεις με τη Miui , χαχα , θα παλαβωσεις στα settings...

Edit

Α , και τερμα πια το ροοτ , οτι ρομ βαζεις απο δω και περα ειναι rooted , δεν το ξανακανεις ροοτ ποτε ξανα , μονο σε στοκ ρομ κανουμε ροοτ ... τα custom rom ειναι ηδη rooted ...

Στη miui δεν υπαρχει superuser , υπαρχει permission manager , δεν ειναι ολα τα ρομ το ιδιο πραμα , σου'πα αλλο επιπεδο η Μiui .

Edited by gkalen

1. Ακομα και το backup πρεπει να γινει αφου κανεις , advanced/reboot recovery , παρ'ολα αυτα κρατα το backup , μαλλον δεν δουλεψε γιατι δεν εκανες reboot recovery.

2. Ε ναι , αυτο φταιει για το bootloop ...

Ποτε μη ξαναδιαλεξεις αυτη την επιλογη απο recovery , απλα θα πατας ΝΟ , να την αποφυγει ... αυτο συνηθως στο βγαζει οταν εχεις κανει ολα τα wipes και μετα επιλεξεις reboot recovery , να θυμασαι οτι αυτο θα το αποφευγεις και θα'σαι οκ απο'δω και περα.

Τωρα ψαξτο λιγο το ρομ , ενεργοποιησε το root απο permission manager και οτι αλλο θες , τα λεμε ...

Εχεις να ριξεις πολυ ψαξιμο στις ρυθμισεις με τη Miui , χαχα , θα παλαβωσεις στα settings...

Edit

Α , και τερμα πια το ροοτ , οτι ρομ βαζεις απο δω και περα ειναι rooted , δεν το ξανακανεις ροοτ ποτε ξανα , μονο σε στοκ ρομ κανουμε ροοτ ... τα custom rom ειναι ηδη rooted ...

Στη miui δεν υπαρχει superuser , υπαρχει permission manager , δεν ειναι ολα τα ρομ το ιδιο πραμα , σου'πα αλλο επιπεδο η Μiui .

Το έκανα reboot ξανά έπειτα από την εγκατάσταση και πάλι κόλλησε...

Δεν είχα κατεβάσει το SuperSU αλλά είχα ανοίξει το root από τα permissions.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πριν, όταν τελείωσα με την εγκατάσταση και πάτησα reboot κάτι μου έβγαλε για root αλλά το πάτησα κατά λάθος και δεν πρόλαβα να το διαβάσω :( Λες να είχε σχέση με το αυτό που έγινε πριν με το SuperSU?

Το έκανα reboot ξανά έπειτα από την εγκατάσταση και πάλι κόλλησε...

Δεν είχα κατεβάσει το SuperSU αλλά είχα ανοίξει το root από τα permissions.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πριν, όταν τελείωσα με την εγκατάσταση και πάτησα reboot κάτι μου έβγαλε για root αλλά το πάτησα κατά λάθος και δεν πρόλαβα να το διαβάσω :( Λες να είχε σχέση με το αυτό που έγινε πριν με το SuperSU?

Ξανακαντο απ'την αρχη ...

Αλλιως δοκιμασε και αλλο ρομ παλιοτερο η το JellyBlade V για δοκιμη.

Ξανακαντο απ'την αρχη ...

Αλλιως δοκιμασε και αλλο ρομ παλιοτερο η το JellyBlade V για δοκιμη.

To ξαναπέρασα και όλα οκ πλέον :D

Το μόνο θέμα είναι ότι τώρα το Play Store τα παίζει :( Υπάρχει σε .zip να το περάσω με cwm?

To ξαναπέρασα και όλα οκ πλέον :D

Το μόνο θέμα είναι ότι τώρα το Play Store τα παίζει :( Υπάρχει σε .zip να το περάσω με cwm?

Ρε συ , κατι δε σου παει σωστα ..

Ολα επρεπε να πανε ρολοι κανονικα .

Εκανες reboot και εισαι οκ τωρα ???

Edit

Στην εσωτερικη καρτα sd του τηλ.. , αν εχεις φακελο "android.secure" , σβηστον αμεσως , και καλο ειναι να σβησεις ολο το περιεχομενο της εσωτερικης sd του τηλ.. και μετα βαλε το περιεχομενο στην εξωτερικη sd .

Edited by gkalen

Ρε συ , κατι δε σου παει σωστα ..

Ολα επρεπε να πανε ρολοι κανονικα .

Εκανες reboot και εισαι οκ τωρα ???

Edit

Στην εσωτερικη καρτα sd του τηλ.. , αν εχεις φακελο "android.secure" , σβηστον αμεσως , και καλο ειναι να σβησεις ολο το περιεχομενο της εσωτερικης sd του τηλ.. και μετα βαλε το περιεχομενο στην εξωτερικη sd .

Δεν είχα τέτοιο φάκελο. Έβαλα thn JellyBlade και δούλεψε μια χαρά, με μόνη εξαίρεση ότι όταν το σύνδεσα στον υπολογιστή έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Έπειτα έκανα format την εξωτερική sd και ξαναπέρασα τη rom αλλά μετά έκανε επανεκκίνηση ο υπολογιστής (kernel security check error έλεγε). :cry: Τώρα είμαι με linux, του έκανα format και την εσωτερική sd και πλέον φαίνεται να δουλεύει εντάξει.

Η ερώτηση τώρα είναι πως μπορώ να ξαναβάλω την στοκ ρομ? Την κατέβασα από zte και πήγα να την εγκαταστήσω όπως τη MIUI και την Jellyblade (αφού είχα κάνει τα απαραίτητα formats/wipes) αλλά μου έβγαζε αμέσως σφάλμα! Μήπως έπρεπε να πάω από την επιλογή update?

Edit : Μόλις διάβασα ότι το πρόβλημα με το usb έχει να κάνει μάλλον με το cwm και πως για να βάλουμε την στοκ ρομ δεν πρέπει να έχουμε cwm.

Επομένως, το ερώτημα είναι : Πως εγκαθιστώ τη στοκ ρομ? Χρειάζεται όντως να βάλω πρώτα τη στοκ recovery και αν ναι πως?

Edited by Zizu10

Δεν είχα τέτοιο φάκελο. Έβαλα thn JellyBlade και δούλεψε μια χαρά, με μόνη εξαίρεση ότι όταν το σύνδεσα στον υπολογιστή έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Έπειτα έκανα format την εξωτερική sd και ξαναπέρασα τη rom αλλά μετά έκανε επανεκκίνηση ο υπολογιστής (kernel security check error έλεγε). :cry: Τώρα είμαι με linux, του έκανα format και την εσωτερική sd και πλέον φαίνεται να δουλεύει εντάξει.

Η ερώτηση τώρα είναι πως μπορώ να ξαναβάλω την στοκ ρομ? Την κατέβασα από zte και πήγα να την εγκαταστήσω όπως τη MIUI και την Jellyblade (αφού είχα κάνει τα απαραίτητα formats/wipes) αλλά μου έβγαζε αμέσως σφάλμα! Μήπως έπρεπε να πάω από την επιλογή update?

Edit : Μόλις διάβασα ότι το πρόβλημα με το usb έχει να κάνει μάλλον με το cwm και πως για να βάλουμε την στοκ ρομ δεν πρέπει να έχουμε cwm.

Επομένως, το ερώτημα είναι : Πως εγκαθιστώ τη στοκ ρομ? Χρειάζεται όντως να βάλω πρώτα τη στοκ recovery και αν ναι πως?

Φιλε μου , κατι δεν εχεις κανει σωστα , δεν επρεπε να ειχες κανενα προβλημα , με οποιαδηποτε ρομ.

Πρεπει να κατεβασεις απο modaco το ρομ της wind και το στοκ recovery ( ειναι μαζι το ρομ και το recovery ).

Να περασεις στοκ recovery με terminal emulator ( οπως εκανες με το cwm , αλλα βαζεις την ονομασια που εχει το στοκ recovery ) , και μετα φλασαρεις το ρομ της wind μεσω του στοκ recovery.

Εννοειτε οτι πρεπει να δοκιμασεις να κανεις restore το backup που εχεις , πρωτα ομως θα διαλεξεις , advanced / και reboot recovery

Αν θες πες μου πως εβαλες το cwm recovery και πιο cwm recovery εβαλες , τεςπα θα ηθελα να μαθω την διαδικασια που ακολουθησες , ειμαι περιεργος να δω που μπορει να ειναι το λαθος.

Δεν εχω ακουσει απο κανεναν αυτα που ετυχαν σε σενα .

Edited by gkalen

• 2 weeks later...
Παίδες καλησπέρα ,υπάρχει καποιο μαγαζι η καποιος που να ξέρει να αναλαμβανει να κανεί ροοτ ρεκοβερυ,κλπ?

Παίδες καλησπέρα ,υπάρχει καποιο μαγαζι η καποιος που να ξέρει να αναλαμβανει να κανεί ροοτ ρεκοβερυ,κλπ?

Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο , ειναι ευκολο να τα κανεις και μονος σου βεβαια η αν εχεις καποιον που μπορει να σε βοηθησει.