Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3200

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Re sis kai tou adelpou mou kai emena teleionei se mia mera!! Alla me xrisi java kameras... Telos padon... kana xristougeniatiko midi paizei pouthena? (trigona kalada) :D

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog

πόσο κάνει ένα 3200 χωρίς σύνδεση. Η τιμή με το φπα παρακαλώ

sta vodafone shop κοστιζει 291 ευρω τελικη τιμη(συμπεριλαμβανεται ο φπα)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa

Στα one-way, κωτσοβολος, κοστιζει 295 ευρω...

να ρωτησω και κατι....το menu mycosmos View δουλευει στο 3200?? :confused:

δεν το γνωριζω αυτο φιλε μου.

εχω το εχω σε βονταφον, αλλα τι το θελεις το menu mycosmos view??για να πληρωνεις extra χρηματα στην κοσμοτε????

αλλωστε το κινητο εχει υπερυθρες και δεχεται και στελνει εικονες και ηχους και σε αλλα κινητα π.χ. σ-55,τ610

Wirelessly posted (Nokia 6600: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την akismei

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa

Στα one-way, κωτσοβολος, κοστιζει 295 ευρω...

να ρωτησω και κατι....το menu mycosmos View δουλευει στο 3200?? :confused:

δεν το γνωριζω αυτο φιλε μου.

εχω το εχω σε βονταφον, αλλα τι το θελεις το menu mycosmos view??για να πληρωνεις extra χρηματα στην κοσμοτε????

αλλωστε το κινητο εχει υπερυθρες και δεχεται και στελνει εικονες και ηχους και σε αλλα κινητα π.χ. σ-55,τ610

Nai exei view stile VIEW N sto 1651

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog

Η ποιότητα της κάμερας τι λέει? Είναι αξιοπρεπής η δεν εχει καλή ευκρίνια?

φιλε μου αν κοιταξεις στις προηγουμενες σελιδες θα βρεις φωτος που εχω ανεβασει και ειναι τραβηγμενες απο το κινητο ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freecom (17 Δεκ. 2003 , 11:12)

xereis kapoios pos douleuei to flash ???

δεν ειναι φλας για την καμερα φιλε μου ,αλλα φακος!

λειτουργει σαν ολους τους φακους που ξερεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freecom (17 Δεκ. 2003 , 16:51)

....kai pos litourgei to flash ?

πατωντας παρατεταμενα το αστερακι στο πληκτρολογιο αναβει ο φακος ,που αποτελειται απο 2 λαμπακια ,που βρισκονται διπλα στο σημειο οπου μπαινει ο φορτιστης του κινητου.

ο φακος ειναι πολυ καλος ,αν σκεφτεις οτι προκειται για κινητο.

ελπιζω να σε καλυψα :)

Να ρωτήσω κάτι? έχει παραλλάβει κανείς (αν φυσικά το έχει παραγγείλει) τον κόφτη???
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great (17 Δεκ. 2003 , 23:52)

Να ρωτήσω κάτι? έχει παραλλάβει κανείς (αν φυσικά το έχει παραγγείλει) τον κόφτη???

εγω τον παρειγγειλα πριν 2 εβδομαδες αλλα τιποτα ακομη.δεν καιγομαι παντως γιατι το cover που εχει και ειναι μπλε μου αρεσει παρα πολυ :)

κόφτη

????????????????????????????????TI EINAI AYTO?

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την aristos87

κόφτη

????????????????????????????????TI EINAI AYTO?

Ena mhxanhmataki pou vazeis mesa xarti (typomeno se printer px h mia foto) kai to kovei etsi oste na to valeis sto 3200 anti gia ta standar 3 sxedia pou eixe sto kouti! Vrhka to kouponi xtes mesa sto kouti tis syskevhs kai to parageila meso net kai elpizo na erthei! Einai xoris xreosh!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πιο χαρτάκι ειναι? Ειναι σε οποιον κάτσει? Επιδή και γω 3200 εχω :P

Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Einai ena symplhromatiko bibliaraki! Mporeis na to parageileis apo to site tis nokia dinontas to imei tou kinitou sou!

Einai ena symplhromatiko bibliaraki! Mporeis na to parageileis apo to site tis nokia dinontas to imei tou kinitou sou!

To akrives url einai www.nokia.com/phones/3200/cutter

Γειά στους σύντροφους 3200 owners! Το αγόρασα μόλις σήμερα, και ήδη βρήκα λύση με τις αναφορές και τα δίκτυα Cosmote. Έβαλα την SIM ενός φίλου μου που έχει Vodafone, ενεργοποίησα τις αναφορές, και έβαλα την δική μου πάλι. υχαριστώ akismei για την ιδέα! Τώρα όμως θέλω να μάθω περισσότερα για τις δυνατότητες του κινητού μου. Πείτε μου τα βασικά για την μεταφορά αρχείων απο τον υπολογιστή στο κινητό. Πώς μπορώ να το κάνω, τι μπορώ να μεταφέρω, πού βρίσκω τα πράγματα για να μεταφέρω, πως συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό, τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε και τα λοιπά. Το βιβλιαράκι αλλά και εσύ akismei αναφέρεις ένα Nokia Suite ή κάτι τέτοιο. Τι είναι ακριβώς και τι κάνει;

PS. 3200 Rocks

PS2: Μου γρατζουνήθηκε η οθόνη λίγο... Ακόμα δεν το άνοιξα και... Τέλος πάντων, έχετε καμοιά ιδέα για να τη βγάλω;

3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ!

--- ;)

Μια ερώτηση...

Αν στείλω ΜΜS από Τ610 στο 3200 θα δει τιποτα ο αλλος ? (Η αν μου στειλουν στο Τ610)

Τα ringtones είναι συμβατά ? Oi pics ?

Την αποστολη ηχογράφησης σε ΜΜS την υποστηρίζει ? Θα ακούγεται ?

thanx

:)

χαιρομαι που σε βοηθησα φιλε μου :)

τωρα σχετικα με την συνδεση του κινητου θα σου προτεινα την αγορα υπερυθρων.

πολυ καλο λογισμικο για διαχειρηση του κινητου ειναι το pc suite της νοκια το οποιο το κατεβαζεις απο την νοκια αλλα ειναι περιπου 30mb!!!!

με αυτο θα μπορεις να περνας μεσα στο κινητο και παιχνιδια java.εγω εχω μερικα αν θελεις στειλε το e-mail σου με p.m. να σου στειλω μερικα καλα ;)

σε οτι αφορα τον ηχο στα μμς ,το δοκιμασα με το gd87 και η απαντηση ειναι οτι βαζει ηχο στα μμς και παιζει και ηχο .

τωρα σε οτι αφορα το μεγεθος στην οθονη δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν το εχω δοκιμασει με t610. :(

με το πανασονικ ομως μειωνει την εικονα ,αλλα ενας εξυπνος τροπος ειναι να την βαλεις wallpaper οπου ζουμαρει και δειχνει καλυτερα!

το κινητο εχει ξεκλειδωτες υπερυθρες ,που καποιες φορες μουλαρωνουν!

με τ610 και σιεμενς σ55 επικοινωνει κανονικα.