kargeo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 μετα απο 1 εβδομαδα αναμονης δεν μπορουσα να κρατηθω πολλα χρονια στην σαμσουνγκ s2 s3 s4 σε πρωτη ματια αυτο ειναι οτι καλυτερ υπαρχει για τις δικες μου αναγκες !!!!!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Για οποιον θελει να εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας χωρις να κανει root ή να βαλει μια extra εφαρμογη αυτο το προγραμα απο τους xda ενεργοποιει ενα setting που υπαρχει στην 4.4 εκδοση και εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας (μεσα στην μπαταρια). link:http://slinks.eu/16YchcJ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2377937&d=1383853132 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2377936&d=1383853132 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2377960&d=1383853873 Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 μετα απο 1 εβδομαδα αναμονης δεν μπορουσα να κρατηθω πολλα χρονια στην σαμσουνγκ s2 s3 s4 σε πρωτη ματια αυτο ειναι οτι καλυτερ υπαρχει για τις δικες μου αναγκες !!!!!!!! Είναι στο Τσακ να το πάρω για αλλαγή σου s3 μου. Πως σου φαίνεται; Πες μας αν θες 2-3 εντυπώσεις όταν μπορέσεις. ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Είναι στο Τσακ να το πάρω για αλλαγή σου s3 μου. Πως σου φαίνεται; Πες μας αν θες 2-3 εντυπώσεις όταν μπορέσεις. Γιατί ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας και τις τσέπες σας?Αντέχεις γυμνό λειτουργικό χωρίς κολπάκια τόσο σε software όσο και hardware?Αντέχεις να αποχωριστείς τα amoled χρώματα για τα "ξεπλυμένα" χρώματα της google?Αντέχεις η μπαταρία του για την ώρα να σου βγάζει περίπου 1 ημέρα (για την ώρα)?Αν είσαι σίγουρος ότι το αντέχεις,σκέψου πόσο χώρο χρειάζεσαι (16 ή 32) και προχώρα.Μπροστά του το s3 για τα δικά μου γούστα είναι νανάκι.Για σένα όμως έχει σημασία τί είναι! Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Είναι στο Τσακ να το πάρω για αλλαγή σου s3 μου. Πως σου φαίνεται; Πες μας αν θες 2-3 εντυπώσεις όταν μπορέσεις. για τις δικες μου αναγκες απλα απαιχτο!!!!!!!!!!!!! ολα δουλευουν αψογα (dialer , συλογη) και τωρα αρχιζω και του προσθετω οτι χρειαζομε ΕΓΩ και οχι οτι νομιζουν οι κορεατες οτι χρειαζομε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Γιατί ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας και τις τσέπες σας?Αντέχεις γυμνό λειτουργικό χωρίς κολπάκια τόσο σε software όσο και hardware?Αντέχεις να αποχωριστείς τα amoled χρώματα για τα "ξεπλυμένα" χρώματα της google?Αντέχεις η μπαταρία του για την ώρα να σου βγάζει περίπου 1 ημέρα (για την ώρα)?Αν είσαι σίγουρος ότι το αντέχεις,σκέψου πόσο χώρο χρειάζεσαι (16 ή 32) και προχώρα.Μπροστά του το s3 για τα δικά μου γούστα είναι νανάκι.Για σένα όμως έχει σημασία τί είναι! Μα για να φτάσω το s3 να λειτουργεί όπως πρέπει του εχω αλλαγμένη Ρομ χωρίς bloatware. Αρα δεν έχω και τόσο διάφορα... Για τα χρωματα μπορώ να συμβιβαστω και μιας του ν5 είναι πολύ αξιόλογη η οθόνη. Μπαταρία το χρησιμοποιώ απο το σχολασμα και μετα και έχω παντού φορτιστες. Ουτως η άλλως φορτιζα συνέχεια μιας κσι το s3 έχει και αυτό πρόβλημα drain. Εκεί είναι μεγαλο συν οτι το n5 φορτίζει σε 2 ώρες. Η εντολή για παραγγελία δόθηκε.. Μαυρο 16 Άρι. ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ξερει κανεις αν τωρα με την kitkat ,εχουν αρχισει σιγα σιγα στην google να φτιαχνουν και τον chrome , ωστε να πιανει ολη την οθονη? Ειναι απαραιτητη προθποθεση να εχει η συσκευη κιτκατ ,ωστε στο μελλον να ειναι full screen και ο chrome? Η αμα ηταν θα ειχαν κανει τον chrome full screen εδω και καιρο, και δεν παιζει ρολο το ρομ που φοραει η συσκευη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μα για να φτάσω το s3 να λειτουργεί όπως πρέπει του εχω αλλαγμένη Ρομ χωρίς bloatware. Αρα δεν έχω και τόσο διάφορα... Για τα χρωματα μπορώ να συμβιβαστω και μιας του ν5 είναι πολύ αξιόλογη η οθόνη. Μπαταρία το χρησιμοποιώ απο το σχολασμα και μετα και έχω παντού φορτιστες. Ουτως η άλλως φορτιζα συνέχεια μιας κσι το s3 έχει και αυτό πρόβλημα drain. Εκεί είναι μεγαλο συν οτι το n5 φορτίζει σε 2 ώρες. Η εντολή για παραγγελία δόθηκε.. Μαυρο 16 Άρι. για το σπιτι εχω nexus10 για φωτο εχω dslr για τηλεφωνο τα ΣΠΑΕΙ:up::google::respect: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) για το σπιτι εχω nexus10 για φωτο εχω dslr για τηλεφωνο τα ΣΠΑΕΙ:up::google::respect: Φωτογραφία έχοντας ενα παιδί και περιμένωντας άλλο ενα κανένα κινητό δεν με καλύπτει. Και εγώ μια canon 550d χρησιμοποιώ μιας και λάτρεις της φωτογραφίας. Βαρεθηκα να φτιάχνω συνέχεια το s3 μου για να τρέχει αλαγκαριστα και έτσι αποφάσισα να κάνω το βήμα. Πάμε pure και για τις ελλείψεις έχουμε xda. Dispatch Status Quantity Item Price Delivers in 4 - 5 weeks. 1 Nexus 5 (16GB, Black) £299.00 Ελπιζω να το εχω νωριτερα στα χερια μου.. Αντε καλοριζικο μου!!! Edited November 12, 2013 by puzzle21 ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Φωτογραφία έχοντας ενα παιδί και περιμένωντας άλλο ενα κανένα κινητό δεν με καλύπτει. Και εγώ μια canon 550d χρησιμοποιώ μιας και λάτρεις της φωτογραφίας. Βαρεθηκα να φτιάχνω συνέχεια το s3 μου για να τρέχει αλαγκαριστα και έτσι αποφάσισα να κάνω το βήμα. Πάμε pure και για τις ελλείψεις έχουμε xda. Dispatch StatusQuantityItem Price Delivers in 4 - 5 weeks.1Nexus 5 (16GB, Black)£299.00 Ελπιζω να το εχω νωριτερα στα χερια μου.. Αντε καλοριζικο μου!!! Αντε με το καλο φιλε.Τελικα δεν ηταν τοσο δυσκολη επιλογη Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ο.κ. το πηρα ακουω γνωμες απο κατοχους για τα <<πρεπει>> του τηλεφωνου ως προσ το σεταριμα του (μοντς κ.ο.κ.) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ο.κ. το πηρα ακουω γνωμες απο κατοχους για τα <<πρεπει>> του τηλεφωνου ως προσ το σεταριμα του (μοντς κ.ο.κ.) Προσωπική μου άποψη δούλεψε την έτσι ενα διαστημα και δες τι τυγχων ελλείψεις θεωρεις οτι θες να βελτιώσεις. Απο εκεί κ πέρα η πληρη υποστήριξη είναι μέσω xda αν έχεις ασχοληθεί ποτε. Αν όχι μπες στο φόρουμ της και ρίξε μια ματια. Ειναι ολα κατανεμημένα ανα συσκευή. Ηδη έχει βγει ενα πρωτο patch που βελτιώνει την κάμερα. ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Βλέπω ότι προτιμάτε την Αγγλία, υπάρχει λόγος που δεν αγοράζετε από Ιταλία ή απλά θέμα διαθέσιμων υπηρεσιών? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Βλέπω ότι προτιμάτε την Αγγλία, υπάρχει λόγος που δεν αγοράζετε από Ιταλία ή απλά θέμα διαθέσιμων υπηρεσιών? Θέμα φίλου προφανώς... Στην Αγγλία υπάρχει ένας φίλος που το παρήγγειλε αυτός και όταν με το καλό το πάρει θα μας το στείλει. Στην Ιταλία όχι.. Φαντάζομαι κάπως έτσι παει το σκεπτικό ολων. ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 για τις δικες μου αναγκες απλα απαιχτο!!!!!!!!!!!!! ολα δουλευουν αψογα (dialer , συλογη) και τωρα αρχιζω και του προσθετω οτι χρειαζομε ΕΓΩ και οχι οτι νομιζουν οι κορεατες οτι χρειαζομε Τι ωραίο ποστ!!!! Μαζι σου φίλε μου :) Να κάνω και 1 ερώτηση για όποιον το έχει. Η κάμερα έχει επιτέλους wide mode όταν τραβάς φωτογραφίες?? Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Βρήκα στο ebay αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/BATTERY-3000mAh-3-8V-for-LG-G2-L-01F-Nexus-5-32GB-Optimus-G2-/360786491142?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item54008cf706. Ξέρει κανένας αν όντως δουλεύει για το nexus όπως λέει? Γιατί αν είναι έτσι λύνεται το θέμα της μπαταρίας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Βρήκα στο ebay αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/BATTERY-3000mAh-3-8V-for-LG-G2-L-01F-Nexus-5-32GB-Optimus-G2-/360786491142?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item54008cf706. Ξέρει κανένας αν όντως δουλεύει για το nexus όπως λέει? Γιατί αν είναι έτσι λύνεται το θέμα της μπαταρίας!!!! Θα διακινδυνέψεις να χάσεις την εγγυηση σου βαζοντας μεσα μια κινεζικη μπαταρία ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Θα διακινδυνέψεις να χάσεις την εγγυηση σου βαζοντας μεσα μια κινεζικη μπαταρία ? Το θέμα της εγγύησης είναι σοβαρό, όμως με τον ίδιο τρόπο που την έβαλες μπορείς και να την βγάλεις αν χρειαστεί, φαντάζομαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Σχετικάμε την μπαταρία,θα περιμένω να βγάλει η Mugen Power.Αν και αλμυρή στις τιμές της,κατασκευάζει τις πιο ποιοτικές μπαταρίες για κινητά. Όσοι φίλοι δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν το Service Manual για το Ν5 που είχε κυκλοφορήσει πριν λόγο καιρό,εδώ ένα link που βρήκα: Service Manual Nexus 5 LG D821.pdf : https://docs.google.com/file/d/0B7VNhP6LbXNmdl9wZG1OSTBnVUE/edit?usp=sharing&pli=1 Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 290€ + φοροι αμερικης + τελωνειο και χωρις 4G και προβληματικη εγγυηση δεν νομιζω τακη!!!!!!!!!!!! (το 32αρι απο αγγλια κοστισε 430€ ) Έχεις δίκιο, αλλά τα 290€ που σου ανέφερα είναι η τελική τιμή που εγώ πλήρωσα. Έχω φίλο εκεί που μου το αγόρασε και θα μου το φέρει ο ίδιος (σε ένα μήνα βέβαια). Οπότε τάκη! άλλο 430 και άλλο 290 (βέβαια άλλο και τα 16gb και άλλο τα 32gb, αλλα εμένα με καλύπτουν και τα 16). και στην τελική ξαναρωτάω, γιατί όχι 40€ παραπάνω και να έπαιρνες το G2 που είναι σαφώς ανώτερο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Δεν εχει νοημα το "γιατι οχι το G2" και "γιατι οχι το One" κοκ. Και 'γω θα μπορουσα με ελαχιστα παραπανω χρηματα να παρω το 16αρι G2 π.χ. Ομως ειχα πει οτι το επομενο κινητο μου θα ειναι pure android (η windows αν υπηρχαν καποιες προυποθεσεις την στιγμη της αγορας). Οποτε, οπως πολυ σωστα εχει ειπωθει, οποιος παιρνει nexus ξερει τι παιρνει και κυριως γιατι το κανει. Τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια. Edited November 12, 2013 by ardi21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έχεις δίκιο, αλλά τα 290€ που σου ανέφερα είναι η τελική τιμή που εγώ πλήρωσα. Έχω φίλο εκεί που μου το αγόρασε και θα μου το φέρει ο ίδιος (σε ένα μήνα βέβαια). Οπότε τάκη! άλλο 430 και άλλο 290 (βέβαια άλλο και τα 16gb και άλλο τα 32gb, αλλα εμένα με καλύπτουν και τα 16). και στην τελική ξαναρωτάω, γιατί όχι 40€ παραπάνω και να έπαιρνες το G2 που είναι σαφώς ανώτερο?? Κι εγώ έχω ενα ξάδελφο στην google και θα μου το κανει δωρο:p Α. Το ζητούμενο είναι ποσο κοστίζει για να το παραγγείλει σπό Ελλάδα να σου ερθει Β. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι οτι ακριβως θέλω γιατί εγώ αποφασιζω τι apps μου χρειάζονται και όχι ο κάθε κορεάτης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα από Ελλάδα που να το έχει ετοιμοπαράδοτο; Επίσης το 4g θα δουλεύει σε vodafone ή δεν υποστηρίζει; Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Α) δε μίλησα γενικά, αναφέρθηκα εξ αρχής στο τι πλήρωσα εγώ β) Δεκτό, ξέρεις τι θέλεις και επιλέγεις ανάλογα. Πες στον ξάδερφο κι ένα google glass για μενα... Καλησπέρα σε όλους, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα από Ελλάδα που να το έχει ετοιμοπαράδοτο; Επίσης το 4g θα δουλεύει σε vodafone ή δεν υποστηρίζει; Φίλε μου κοίτα στο skroutz να δεις τι υπάρχει. Μόνο μέσω internet δλδ. Και ναι στη vodafone λειτουργεί κανονικά το 4g. Edited November 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπερα παιδια..Σκεφτομαι να το αγορασω και εγω το 5αρι...Η οθονη ειναι καλη;;Τα χρωματα συγκρινονται με αλλες ναυαρχιδες;;;s4,one??Επισης κατω απο ηλιο πως ειναι;;Με δεδομενα ολη μερα ανοιχτα ποση ωρα οθονη βγαζει;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts