Theodore41 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εγω,απο τοτε που εβαλα το 7 στο iPad 4,εχω προβληματα στα σχολια που γραφω στα δοαφορα σαιτ,διοτι βλεπω τις σελιδες που γραφω το σχολιο, να πηδανε και να χανονται ξαφνικα,πραγμα που ποτέ δεν ειχε γινει με το 6.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Δεν νομίζω όλα αυτά τα προβήματα που αναφέρονται να τα αφήσει έτσι η Apple. Αν μην τι άλλο, η ομαλότητα του λειτουργικού της είναι αυτό που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Δεν νομίζω όλα αυτά τα προβήματα που αναφέρονται να τα αφήσει έτσι η Apple. Αν μην τι άλλο, η ομαλότητα του λειτουργικού της είναι αυτό που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Τώρα, ειδικά για το πρόβλημα που λέει ο Θεόδωρος πιο πάνω, ούτε το έχω συναντήσει, ούτε το έχω ξανακούσει. Σίγουρα κάποια θα λυθούν και σίγουρα κάποια δεν θα λυθούν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Θα είχε ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση που να αφορά τις εντυπώσεις των χρηστών σε ότι αφορά λαγκαρισματα και γενικότερα την ταχύτητα του λειτουργικού μετά την αναβάθμιση. Μια για το 4s και μια για το πενταρι. Για το τεσσάρι δεν νομίζω πως χρειάζεται μια που η πλειοψηφία συμφωνεί. Στα άλλα δύο είναι λίγο θολό το τοπίο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ηθελα να γραψω και γω καποιες εντυπωσεις(μετα απο τις πρωτες)για το 3αρι, με ψιλοκαλυψες στο θεμα των χρωματων αλλα και στο θεμα του menu bar. Τα animations εκτος οτι τα βρισκω κουραστικα,μειωνουνε και την ταχυτητα. Το 7αρι ακομα δεν ειναι 'μπαλα' οπως την 6 ακομα και με clear. Εκτος απο τα μικροκολληματα εκαναν και την εμφανιση τους και ορισμενα παγωματα. Θα στρωσει πιστευω αλλα με ξενιζει πιο πολυ την ωρα της εργασιας. Το multitask και το toggle bar σκεφτομαι και λεω...χαλαλι. Προς το παρόν έχω χαμηλώσει την οθόνη (για την ασπρίλα) κι έχω κάνει ό,τι ρύθμιση γίνεται (έντονα γράμματα, μείωση κίνησης). Μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσουμε... Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Προς το παρόν έχω χαμηλώσει την οθόνη (για την ασπρίλα) κι έχω κάνει ό,τι ρύθμιση γίνεται (έντονα γράμματα, μείωση κίνησης). Μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσουμε... Για ποια συσκευή λες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για ποια συσκευή λες? ipad 4. Το γράφω σε προηγούμενο μήνυμα αλλά παρέλειψα να το επαναλάβω. Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ipad 4. Το γράφω σε προηγούμενο μήνυμα αλλά παρέλειψα να το επαναλάβω. Και νομιζα οτι εφταιγε το μινι μου, λογω hw. Υπομονη, θα διορθωθουν φιλε μου. Ελπιζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Και νομιζα οτι εφταιγε το μινι μου, λογω hw. Υπομονη, θα διορθωθουν φιλε μου. Ελπιζω. Οι εφαρμογές τουλάχιστον προσαρμόζονται. Το Tuneln π.χ. κράσαρε συνέχεια αλλά βγήκε αναβάθμιση που το έλυσε. Τελικά δεν πρέπει να τρέχουμε να αναβαθμίσουμε. Edited October 4, 2013 by kostasd21 Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Οι εφαρμογές τουλάχιστον προσαρμόζονται. Το Tuneln π.χ. κράσαρε συνέχεια αλλά βγήκε αναβάθμιση που το έλυσε. Τελικά δεν πρέπει να τρέχουμε να αναβαθμίσουμε. Εντάξει, για τις εφαρμογές, είναι ευθύνη του κάθε προγραμματιστή. Εμένα, με έχουν ενοχλήσει κάποια ψιλο -λάγκ (πολύ λιγότερα, αμελητέα στο 5άρι και πιο εμφανή στο μίνι) στα εφέ και ελπίζω να λυθούν αργότερα. Σίγουρα, για όποιον μπορεί να κρατηθεί, το καλύτερο είναι να αναβαθμίζουμε στην x.1 πάντα.:) (πχ στην 6.1 , στην 7.1 κλπ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εντάξει, για τις εφαρμογές, είναι ευθύνη του κάθε προγραμματιστή. Εμένα, με έχουν ενοχλήσει κάποια ψιλο -λάγκ (πολύ λιγότερα, αμελητέα στο 5άρι και πιο εμφανή στο μίνι) στα εφέ και ελπίζω να λυθούν αργότερα. Σίγουρα, για όποιον μπορεί να κρατηθεί, το καλύτερο είναι να αναβαθμίζουμε στην x.1 πάντα.:) (πχ στην 6.1 , στην 7.1 κλπ) Αυτην περιμενω και γω εναγωνιως... ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts