Jump to content

BlackBerry Z30

npatrin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό το αγόρασα 270€ και δεν το χάρηκα καθόλου μετά από μια εβδομάδα το παρόπλισα και προσπάθησα να το πουλήσω μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλοι λένε πολύ καλό κινητό και αυτό με νευριάζει ακόμη περισσότερο.

Προσπάθησα να το κατεβάσω από το bbw αλλά δεν κατέβαινε μου εμφάνιζε σφάλμα. Από το αμαζον κατέβαινε αλλά δεν άνοιγε ε τι στο καλό ;

Το θέμα είναι ότι και σε άλλες εφαρμογές το κάνει όπως το maps here το κατεβάζει αλλά δεν το ανοίγει.

Όχι τίποτε άλλο αλλά είναι κρίμα να το έχω και να μην το χρησιμοποιώ.

Θα προσπαθήσω να βρω αυτήν την έκδοση που λες και θα επανέλθω...

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση για BlackBerry http://www.apkmirror.com/apk/viber-media-s-a-r-l/viber/viber-5-6-5-1885-release/viber-5-6-5-1885-android-apk-download/. Τι άλλες εφαρμογές χρειάζεσαι;

:tease:

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση για BlackBerry http://www.apkmirror.com/apk/viber-media-s-a-r-l/viber/viber-5-6-5-1885-release/viber-5-6-5-1885-android-apk-download/. Τι άλλες εφαρμογές χρειάζεσαι;

Την κατέβασα αλλά και πάλι τίποτα. Την εγκατέστησα μέσω playbook app manager και μου εμφανίζει αυτό το σφάλμα failure 500 'Package-Id'.

Πως αλλιώς να το εγκαταστήσω;

Οι άλλες εφαρμογές είναι για παράδειγμα το Here maps.

Μήπως κάνω κάτι λάθος τελικά αλλά τόσο δε με κόβει πια; :p

Βρες τρόπο να μπεις στον λογσμο σου στο viber και κάνε logout. Εγκατέστησε μετά οποία θες (bb η android) και ξανακανε εγγραφή από το τηλέφωνο εξ αρχής. Αυτό νομίζω θα λύσει το πρόβλημα σου. Εγώ χρησιμοποιώ apk 5.6.5.1873 και δουλεύει άψογα και με ειδοποιησεις στο hub.

Την κατέβασα αλλά και πάλι τίποτα. Την εγκατέστησα μέσω playbook app manager και μου εμφανίζει αυτό το σφάλμα failure 500 'Package-Id'.

Δεν χρειάζεται ο app manager για τα apk αρχεία, απλώς πέρνα το αρχείο στην κάρτα μνήμης ή στη συσκευή και τρέξε το μέσα από τον file browser του τηλεφώνου.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Δεν χρειάζεται το playbook. Απλά διέγραψε όποια άλλη έκδοση έχεις και άνοιξε το apk για εγκατάσταση. Αν δεν στο ανοίξει και γράφει σφάλμα κάνε μετονομασία το αρχείο στο τέλος σε .apk.

:tease:

Λοιπόν πάμε πάλι από την αρχή. Από blackberry world δεν γίνεται γράφει σφάλμα στην εγκατάσταση. Από το amazon store κατεβαίνει κάνω την εγκατάσταση αλλά όταν πάω να την ανοίξω δεν ανοίγει καν. Από τα διάφορα apk που μου λέτε τα ίδια. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

Λοιπόν πάμε πάλι από την αρχή. Από blackberry world δεν γίνεται γράφει σφάλμα στην εγκατάσταση. Από το amazon store κατεβαίνει κάνω την εγκατάσταση αλλά όταν πάω να την ανοίξω δεν ανοίγει καν. Από τα διάφορα apk που μου λέτε τα ίδια. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

φιλε μου μιλησαμε και σε διπλανο site...

λοιπον για να δουλεψει το viber πρεπει να το ανεργοποιησεις στην συγκεκριμενη συσκευη και στο συγκεκριμενο νουμερο.Για να το πω πιο απλα το εχει"δεσει".Οσες φορες και να το ξαναπερασεις,απο οπου και να το κατεβασεις με οποια εκδοση ,δεν θα παιξει.Πας ρυθμισεις καπου γραφει απεργοποιηση σε αυτη την συσκευη,μετα το σβηνεις και ξανακατεβασεις την εκδοση που εγραψε ο φιλος παραπανω.Ζητας παλι να σου στειλει κωδικο,ενεργοποιητε και ολα μια χαρα.

Μην μπερδευεις οτι το εσβησες=απενργοποιηση.

Την εχω πατησει και εγω παλαιοτερα και τελικα βρηκα την ακρη.

Εδω ειμαστε για βοηθεια:)

Κατοχος της συσκευης κι εγω εδω κ 1 μηνα περιπου... εβαλα την εκδοση 10.3.3.746 ελπιζοντας να λυθει το θεμα με το wifi, αλλα μια απο τα ιδια... Επιπλεον χαθηκε κ το FB απο το hub. Υπαρχει λυση εκτος πληρωμης αλλα κ να μην ειναι 2 εφαρμογες οπως το android?

Που την βρήκες την έκδοση αυτή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα; όσο για το Facebook απο τον web browser ποιο καλό είναι, όσο για της ειδοποίησης στο hub, ναι είναι πρόβλημα! Λύση είναι να κάνεις security wipe και ξανά εγκατάσταση του λογισμικού χωρίς να ανανέωσης την εφαρμογή του facebook κρατώντας την παλιά εφαρμογή έχεις της ενημέρωσεις κανονικα!

Οντως δε γινετε... Γιατι απλα το μπρικαρα! Ημουν ετοιμος να παω στο android παλι... αλλα ειπα να δοκιμασω μια τελευταια επανεγκατασταση της εκδοσης που εβαλα πιο πανω κ ξεμπρικαρε. Απο εδω την εβαλα: https://developer.blackberry.com/devzone/blackberry10devalpha/devalpha_update.html Το εχω ψηλομετανιωσει, λογω FB, κατα τα αλλα ειναι πιο smooth. Επισης λειπει κ το ξυπνητηρι...

Απο οτι εχω διαβασει στα ξενα forum το Θεμα με το wifi υπαρχει απο την 10.3.1.χχχ κ μετα... οποτε το καλυτερο ειναι να κανω downgrade σε 10.2.χ.χχχ οπου εκει ισως εχει θεματα κυριως στις εφαρμογες .apk

Για την ωρα καθομαι στα αυγα μου... Διοτι δε το κατεχω κ πολυ το θεμα... Γενικα δεν ασχοληθηκα με ρομ ουτε στο android.

Edited by Tragos13

Αυτό που έβαλες δεν είναι τελική επίσημη έκδοση και είναι φυσιολογικό να λείπουν κάποια πράγματα και κάποια άλλα να μην λειτουργούν όπως πρέπει! Πρέπει να κάνεις security wipe να μπει η εργοστασιακή έκδοση να αναβάθμισης αυτό που θα σου βγαλη τη 10.3.2 και θα έχεις το Facebook οπως πρέπει με ειδοποίησης στο hub. Μην αναβάθμιση την εφαρμογή όμως μείνε στην εργοστασιακή όσο για το Viber απο apk mirror εγκατέστησε την έκδοση 5.65 και μείνε σ αυτην.

Το εκανα αλλα παλι τα ιδια...Εκτος αν κανω κατι λαθος... Το wifi χειροτερεψε κι αλλο... τωρα κανει κ αποσυνδεσεις στο 1 μετρο απο το ρουτερ. Edited by Tragos13

• 3 weeks later...

Εχει βαλει κανεις 10.3.3 , να μας πει εντυπωσεις;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Καλησπερα κ καλός σας βρηκα :)

Το πηρα απο το ΗΕLLAS PHONE, το εχω 10 μερες και μου κολαει, του εκανα update μόλις το πηρα άλλα τιποτα, τρωει κατι κολληματα τρελά, που για BB δεν επιτρεπονται, δεν ειχα ξαναπαρει ΒΒ, η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα με το λογισμικο άλλα τα καταφερα, τα προβληματα ειναι τα εξης, μια φορα στις εισερχομενες/εξερχομενες δεν πηγαινε πανω κατω η οθονη για να δω ολες τις κλησεις κ του εκανα 2 επανεκινησεις για να ξεκολησει, στις επαφες στα γραμματα διπλα δεν μου βγαζει το γραμμα Μ, δλδ ΑΝ θελω να βρω π.χ το κο.ΜΑΝΟΠΟΥΛΟ πρεπει να κατεβω απο το Α με το δαχτυλο :mad:, εχει αγγλικους και Ελληνικους χαρακτηρες δεξια στην μπαρα επαφων καθετα οπως κρατας το κινητο στην κατ υψος επιφανεια της οθονης στην ακρη, πατας επάνω και δεν μεγαλωνουν τα γραμματα οπως σε ενα WINPHONE που ειχα, μενουν μικρα και λειπει το Μ.

Κανει και αλλα κολληματα ...και που σε κλησεις :mad:, Θα τους παρω αυριο τηλεφωνο για να το γυρισω πισω.

Ενα άλλο θεμα ειναι οτι το πιανω με το αριστερο επειδη ειμαι αριστεροχειρας, οταν με καλουν παταω πολλες φορες κατα λαθος τα κουμπια απ την δεξια πλευρα κ κανω σιγαση, κ νομιζω οτι το εκλεισαν.

Το κουμπι επαναφορας στην κορφη του ειναι πολυ λαθος, θα επρεπε να ηταν στο πλαϊ

πρεπει να βρω άλλο κινητο για να το αντικαταστησω, δυστηχως ειμαι προισταμενος σε τεχνικο τμημα επισκευης βλαβων κ πρεπει να εχω παντα κινητο μαζι μου

• 2 weeks later...

ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ HELLAS PHONE TON ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ , ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ , 80 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΡΗΣΗ VIBER ΕΧΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 10.3.2.2836 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ VPN ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ OTI ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ VOIP ΕΠΑΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ .

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ; Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΑΛΙ ;

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ HELLAS PHONE TON ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ , ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ , 80 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΡΗΣΗ VIBER ΕΧΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 10.3.2.2836 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ VPN ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ OTI ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ VOIP ΕΠΑΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ .

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ; Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΑΛΙ ;

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

• 3 weeks later...

Παίδες έκανα πριν 10 λεπτά χειροκίνητο έλεγχο στη συσκευή μου για ενημερώσεις και μου έβγαλε νέα διαθέσιμη με μέγεθος 1,6GB.

Από ότι είδα μου έγραφε ότι υπάρχουν βελτιώσεις σε θέματα ασφαλείας και σε θέματα καλύτερης εμπειρίας στο σύνολο του λειτουργικού. Μόλις τελειώσει θα σας ενημερώσω για τις αλλαγές

Μετά την αναβάθμιση δεν βλέπω καμία διαφορά σε λειτουργίες ούτε κάποια πρόσθεση εφαρμογής ή ρύθμισης...

Κάτι άλλο, αφού γίνει η αναβάθμιση να ξέρετε ότι θα σας ενημερώσει και την εφαρμογή του facebook και του twiter σε περίπτωση που δεν τις έχετε ενημερώσει, κατά τα άλλα δεν θα δείτε καμιά διαφορά στη συσκευή σας

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλά για face και twit μη σκας . Περνάς τα bar με τις παλιές κδοσεις με apachesi και είσαι οκ . Καμία αλλαγή στο interface είχαμε; Οι εφαρμογές android τρέχουν με τον ίδιο τρόπο;

Δεν έχει αλλάξει τίποτα και αυτο είναι που μου φαίνεται περίεργο... 1,6GB τι ενημερώσεις έκαναν? Κάτι στον browser λένε ότι έβαλαν αλλά δν βλέπω καμιά διαφορά ή κατι νεό

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο android βλέπω ότι συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν έτρεχε πάλι δν τρέχει, μπορεί να είναι κ θέμα εφαρμογής

• 4 months later...

165 ευρα το βλεπω amazon de, τωρα που μαι και σουηδια ρε ****το αντε

να κρατηθωωω

χαχαχαχαχα

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• 2 months later...
Καλημέρα κι από μένα, το viber μου δούλεψε τέλεια, επιτέλους! Γενικά από που κατεβάζουμε εφαρμογές, οι καινούργιες δεν παίζουν, άρα χρειαζόμαστε παλιές version, που τις βρίσκουμε; Edited by koulalexis

• The topic was unpinned