megatr0n Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) παρελαβα, τα ηχεια νομιζω ειναι καλυτερα απο Μ8... Ειχα το Μ8 και εχω τωρα παραλληλα με το Νοτε 4 και το Ζ30... Και ναι στα δικα μου αυτια τα ηχεια του Ζ30 ειναι ανωτερα του Μ8 σε ποιοτητα. Edited November 12, 2014 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παρελαβα, τα ηχεια νομιζω ειναι καλυτερα απο Μ8... Και εδω η αποδειξη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν λαμβάνω ενημερώσεις για να κάνω updates κάποιες native εφαρμογές. Προς το παρόν πρέπει να πάω μέσω BB world για να δω τι ενημερώσεις υπάρχουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ωστέ να λαμβάνω Notifications για updates? Εχω το Ζ3 Γράφω στο παρόν νήμα που οι χρήστες είναι περισσότεροι και ίσως να λάβω μία λύση πιο γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν λαμβάνω ενημερώσεις για να κάνω updates κάποιες native εφαρμογές. Προς το παρόν πρέπει να πάω μέσω BB world για να δω τι ενημερώσεις υπάρχουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ωστέ να λαμβάνω Notifications για updates? Εχω το Ζ3 Γράφω στο παρόν νήμα που οι χρήστες είναι περισσότεροι και ίσως να λάβω μία λύση πιο γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ Και εγω ετσι την κανω την διαδικασια οπως ολοι μας νομιζω. Δεν εχω ανακαλυψει ακομα τροπο που να κανει αυτο που περιγραφεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Περίεργο που στο νέο λειτουργικό δεν έχει τέτοιου είδους ειδοποιήσεις. θα έπρεπε κανονικά να βγάζει ειδοποιηση πχ από το BlackBerry Word για διάφορες ενημερώσεις τουλάχιστον για τις native εφαρμογές. Κατέβασα το ebay app και στο οποίο ήρθε ειδοποίηση για update ενώ πχ ενημερώσεις για τις εφαρμογές BlackBerry World,Facebook , adobe reader weather και άλλες δεν έρχονται. Είναι μειονέκτημα θεωρώ να ψάχνεις χειροκίνητα για ενημερωσεις. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Περίεργο που στο νέο λειτουργικό δεν έχει τέτοιου είδους ειδοποιήσεις. θα έπρεπε κανονικά να βγάζει ειδοποιηση πχ από το BlackBerry Word για διάφορες ενημερώσεις τουλάχιστον για τις native εφαρμογές. Κατέβασα το ebay app και στο οποίο ήρθε ειδοποίηση για update ενώ πχ ενημερώσεις για τις εφαρμογές BlackBerry World,Facebook , adobe reader weather και άλλες δεν έρχονται. Είναι μειονέκτημα θεωρώ να ψάχνεις χειροκίνητα για ενημερωσεις. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τις εμφανιζει στο hub, απλα εγω δεν το εχω προσεξει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εμένα μου έρχονται στο hub, και εμφανίζεται ο αστερισκος στο εικονιδιο του blackberry world Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εμένα μου έρχονται στο hub, και εμφανίζεται ο αστερισκος στο εικονιδιο του blackberry world Κανονικά έτσι λειτουργεί απο όσο γνωρίζω. Στο δικό μου δεν συμβαίνει. Το είχα κλειστό το κινητό σήμερα το άνοιξα. Η μονη επιλογή μήπως πρέπει να περάσει κάποια χρονική περίοδος για να σταλούν οι ενημερώσεις σαν ειδοποίηση (χλωμό βέβαια). Οπως και να έχει ευχαριστώ.:) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το z30 πρεπει να έχει και σχεδόν παίζουν τις πιο πολλές εφαρμογες Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos_ Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ποια ηχεια? για γινε πιο σαφης παρακαλω.. :) Παράθεση Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημέρα στη παρέα έχω το νοτε2 εδώ και 13 μήνες αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πώ. Το καλοκαίρι πήρα στη γυναίκα το νοκια 635 , και παίρνοντας πρώτη φορά κινητό στα χέρια πέρα απο android απόρησα πως ενα κινητό των 100€ με 512mb ram είναι το ίδιο smooth όπως το νοτε μου όσες εφαρμογές και αν ανοίξεις επίσης και η λήψη σήματος gsm του νοκια πολύ καλύτερη απο το δικό μου Έτσι μπήκα στο τρυπάκι να ψάξω για τα νόκια και συγκεκριμένα για το 930. To οποίο με καλύπτει σε όλα εκτός των εφαρμογών που δεν έχει αυτές που θέλω Και τώρα ανακάλυψα για το z30. Και διαβάζοντας και εδώ αλλά και στο νήμα του z10 μόνο καλά λόγια βλέπω Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι εξής? 1) έχει ελληνικό μενού? 2)πως είναι η λήψη σήματος gsm σε σχέση με άλλα κινητά 3)πως είναι η λήψη wifi ? 4)πώς είναι η λήψη bluetooth? γιατί στο νοτε μου με την αναβάθμιση σε 4,4 το bluetooth δεν πιάνει στα 2 μέτρα 5)πώς είναι η φωτογραφική του και αν μπορεί κάποιος να μου πει πως είναι σε σχέση με το νοτε 2 6)πιστεύετε οτι αξίζει να κάνω την μετάβαση?Είναι αναβάθμιση (απο τετραπύρηνο σε διπύρηνο γαρ)? με τις εφαρμογές απο android από τι βλέπω με τον έναν η άλλο τρόπο κατι γίνετε, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλημέρα στη παρέα έχω το νοτε2 εδώ και 13 μήνες αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πώ. Το καλοκαίρι πήρα στη γυναίκα το νοκια 635 , και παίρνοντας πρώτη φορά κινητό στα χέρια πέρα απο android απόρησα πως ενα κινητό των 100€ με 512mb ram είναι το ίδιο smooth όπως το νοτε μου όσες εφαρμογές και αν ανοίξεις επίσης και η λήψη σήματος gsm του νοκια πολύ καλύτερη απο το δικό μου Έτσι μπήκα στο τρυπάκι να ψάξω για τα νόκια και συγκεκριμένα για το 930. To οποίο με καλύπτει σε όλα εκτός των εφαρμογών που δεν έχει αυτές που θέλω Και τώρα ανακάλυψα για το z30. Και διαβάζοντας και εδώ αλλά και στο νήμα του z10 μόνο καλά λόγια βλέπω Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι εξής? 1) έχει ελληνικό μενού? 2)πως είναι η λήψη σήματος gsm σε σχέση με άλλα κινητά 3)πως είναι η λήψη wifi ? 4)πώς είναι η λήψη bluetooth? γιατί στο νοτε μου με την αναβάθμιση σε 4,4 το bluetooth δεν πιάνει στα 2 μέτρα 5)πώς είναι η φωτογραφική του και αν μπορεί κάποιος να μου πει πως είναι σε σχέση με το νοτε 2 6)πιστεύετε οτι αξίζει να κάνω την μετάβαση?Είναι αναβάθμιση (απο τετραπύρηνο σε διπύρηνο γαρ)? με τις εφαρμογές απο android από τι βλέπω με τον έναν η άλλο τρόπο κατι γίνετε, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα το προβλημα στη περιπτωση σου ειναι οτι ερχεσαι απο ενα κινητο με 5,5 ιντσες και πας σε 5, ισως αυτο να ειναι το μεγαλυτερο θεμα. Κατα τα αλλα 1.ναι 2.αριστο 3.αριστο 4.αριστο 5.μετρια προς καλη 6.δεν ξερω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα οι ίντσες, ίσα ίσα που θα μπορώ να το χρησιμοποιώ με ένα χέρι. Για το 6 έχεις κάποιους ενδοιασμούς και λες ότι δεν ξέρεις η απλά δεν έχεις άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 για το 6 απλα σου λεω οτι δεν μπορω να μπω στη θεση σου, εγω θα την εκανα χαλαρα την κινηση αλλα εμενα αυτο ειναι και το χομπυ μου...δλδ παιζοθν πολλα ρολο, τα οικονομικα σου κλπ. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 για το 6 απλα σου λεω οτι δεν μπορω να μπω στη θεση σου, εγω θα την εκανα χαλαρα την κινηση αλλα εμενα αυτο ειναι και το χομπυ μου...δλδ παιζοθν πολλα ρολο, τα οικονομικα σου κλπ. τα οικονομικά ειναι στα 300€. Αυτό που θέλω είναι ενα απροβλημάτιστο κινητό για τουλάχιστον 1 χρόνο, με πολυ καλό σημά (gsm , 3g, wifi, bluetooth) και αξιοπρεπή κάμερα(τουλάχιστον οχι χειρότερη του νοτε 2). Και να πω οτι ψιλοβαρέθηκα το android για αυτο ψαχνόμουν και προς νοκια μεριά. Απλώς το λειτουργικό της BB δε το ξέρω καθόλου και δε ξέρω πως θα μου φανεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 αναμεσα σε windows phone και ΒΒ προτεινω το 2ο χαλαρα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 τα οικονομικά ειναι στα 300€. Αυτό που θέλω είναι ενα απροβλημάτιστο κινητό για τουλάχιστον 1 χρόνο, με πολυ καλό σημά (gsm , 3g, wifi, bluetooth) και αξιοπρεπή κάμερα(τουλάχιστον οχι χειρότερη του νοτε 2). Και να πω οτι ψιλοβαρέθηκα το android για αυτο ψαχνόμουν και προς νοκια μεριά. Απλώς το λειτουργικό της BB δε το ξέρω καθόλου και δε ξέρω πως θα μου φανεί Προχώρα και μην διστάζεις. Αυτα που θες το Z30 θα στα προσφερει αψογα.Θα εκπλαγεις με τις δυνατοτητες επικοινωνίας λειτουργικου-συσκευης. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ξερω οτι έχει native εφαρμογή πλοήγησης. Είναι καλή, δουλεύει offline? εχω τώρα το igo primo κα ι έχω κακομάθει. Υπάρχει περίπτωση να την περάσω στο ΒΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 ξερω οτι έχει native εφαρμογή πλοήγησης. Είναι καλή, δουλεύει offline? εχω τώρα το igo primo κα ι έχω κακομάθει. Υπάρχει περίπτωση να την περάσω στο ΒΒ? Απο το λίγο που την δούλεψα, προσωπικά δεν με ικανοποίησε.. Αγόρασα όμως σε πολύ λογικό κόστος το Mireo Dont Panic το οποίο το χρησιμοποιώ τακτικά Ελλάδα, το έχω δουλέψει σε Αμερική και Ευρώπη (Βαλκάνια & Γερμανία) και δουλεύει υποδειγματικά. Θα το πλήρωνα με άνεση πολύ περισσότερο απο όσο κόστισε! Σαν συσκευή, κλειδώνει ταχύτατα τους δορυφόρους και επαναυπολογίζει τις διαδρομές εξίσου γρήγορα. Θεωρώ ότι είναι απο τις καλύτερες υλοποιήσεις αυτή τη στιγμή .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση του κουδουνισματος χωρίς να αυξηθεί παράλληλα και των ειδοποιήσεων? Θέλω δυνατά το κουδουνισμα αλλά χαμηλά τις ειδοποιήσεις. Χλωμό? Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Προχώρα και μην διστάζεις. Αυτα που θες το Z30 θα στα προσφερει αψογα.Θα εκπλαγεις με τις δυνατοτητες επικοινωνίας λειτουργικου-συσκευης. Καλησπέρα σας Με αφορμή τα ανωτέρω σχόλια απο τον φίλο συνforoumμίτη , και με βάση το μικρόβιο να αλλάζω και εγώ κάθε χρόνο συσκευή ( και νωρίτερα μερικες φορές) , θα ήθελα την βοηθειά σας / γνώμη σας αναφορικά με την επόμενη συσκευή μου. Χρόνια χρήστης Blackberry ( αρκετών μοντέλων bold κυρίως ) των παλαιότερων λειτουργικών όμως με την υπηρεσία BIS ( δεν γνωρίζω το 10 καθόλου..) ύστερα προχώρησα σε iphone , samsung κτλ Σκεφτομαι λοιπον την αφορά του HTC M8 ή του Blackberry Z30 Η χρήση που κάνω είναι επαγγελματική κυρίως με αρκετά εταιρικά emails και λίγα προσωπικά καθώς και αρκετές ώρες ομιλίας καθημερινά λόγω επαγγέλματος , χρειάζομαι επίσης 5άρα οθόνη ( λόγω emails αλλα και συνήθειας πλέον ..) Δεν παίζω παιχνίδια και χρησιμοποιώ ελάχιστες εφαρμογές κυρίως για productivity. Επίσης δεν θα έλεγα ότι είμαι heavy user της φωτγραφικής μηχανής. Δεδομένου ότι έχω ακούσει τα καλύτερα και για τις δυο αυτές συσκευές , θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας δεδομένου ότι γνωρίζετε το Ζ30 ( αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει ή είχε και τις δυο συσκευες ακόμη καλύτερα) Δεν θα ήθελα πρόταση άλλης συσκευής , μόνο την βοήθεια επιλογής μεταξύ των δυο . Ζητώ συγγνώμη από τους moderators και από όλους σας , αν γράφω σε λάθος topic Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πάντως εγώ που είχα Note2 δοκίμασα Ζ10 και ήταν πιο smooth. Τα Samsung έχουν γενικά προβληματικό Android. Εδώ νέοι χρήστες Note2 ανέφεραν μικρά lags.... Επίσης το Ζ10 κατεβάζει πολύ ωραία τα emails Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Καλησπέρα σας Με αφορμή τα ανωτέρω σχόλια απο τον φίλο συνforoumμίτη , και με βάση το μικρόβιο να αλλάζω και εγώ κάθε χρόνο συσκευή ( και νωρίτερα μερικες φορές) , θα ήθελα την βοηθειά σας / γνώμη σας αναφορικά με την επόμενη συσκευή μου. Χρόνια χρήστης Blackberry ( αρκετών μοντέλων bold κυρίως ) των παλαιότερων λειτουργικών όμως με την υπηρεσία BIS ( δεν γνωρίζω το 10 καθόλου..) ύστερα προχώρησα σε iphone , samsung κτλ Σκεφτομαι λοιπον την αφορά του HTC M8 ή του Blackberry Z30 Η χρήση που κάνω είναι επαγγελματική κυρίως με αρκετά εταιρικά emails και λίγα προσωπικά καθώς και αρκετές ώρες ομιλίας καθημερινά λόγω επαγγέλματος , χρειάζομαι επίσης 5άρα οθόνη ( λόγω emails αλλα και συνήθειας πλέον ..) Δεν παίζω παιχνίδια και χρησιμοποιώ ελάχιστες εφαρμογές κυρίως για productivity. Επίσης δεν θα έλεγα ότι είμαι heavy user της φωτγραφικής μηχανής. Δεδομένου ότι έχω ακούσει τα καλύτερα και για τις δυο αυτές συσκευές , θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας δεδομένου ότι γνωρίζετε το Ζ30 ( αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει ή είχε και τις δυο συσκευες ακόμη καλύτερα) Δεν θα ήθελα πρόταση άλλης συσκευής , μόνο την βοήθεια επιλογής μεταξύ των δυο . Ζητώ συγγνώμη από τους moderators και από όλους σας , αν γράφω σε λάθος topic Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Εφοσον ρωτας εμας εδω στο topic του Z30, σιγουρα ολοι θα σου πουν να αγορασεις το Z30 και οχι αδικαιολογητα! Πιατευω με αυτα που περιγραφεις πως θες να κανεις στην συσκευη σου, ειναι ολα αυτα που κανει το Ζ30 καλυτερα απο καθε αλλη συσκευη και αλλο λειτουργικο. Ισως να μην υπαρχει η πληθωρα εφαρμογων στο market της BB αλλα για επαγγελματικο σκοπο, σιγουρα θα βρεις αυτο που ψαχνεις. Το M8 ειναι καλυτερο σε τεχνικα χαρακτηριστικα επειδη ειναι πιο multimedia συσκευη κατι που εσυ οπως λες δεν σε ενδιαφερει μιας και δε θα παιζεις παιχνιδια, δεν εισαι λατρης της φωτογραφιας, δε θα ακους μουσικη κλπ (πραγματα που τα κανεις ανετα παρολαυτα σε εναZ30 με πολυ καλα αποτελεσματα). Το M8 ειναι υπερεκτιμημενο επισης απο θεμα αποδοσης ηχειων αφου σε διαφορα τεστακια στο youtube θα διαπιστωσεις μονος σου πως το Z30 εχει πιο ποιοτικο ηχο αν οχι απαραιτητα δυνατοτερο. Η καμερα του Z30 δεν ειναι κορυφη, ειναι απλα πολυ καλη. Οσο αναφορα το λειτουργικο και στην συγκεκριμενη περιπτωση το BBOS 10, ειναι η νυχτα με την μερα σε σχεση με τα υπολοιπα της αγορας και αν ασχοληθεις λιγο μοναχα μαζι του, οχι μονο θα σε βολεψει με τις απιστευτες ευκολιες του και την εργονομια του, αλλα θα σε κολλησει τοσο πολυ που οποια αλλη συσκευη πιασεις στα χερια σου απο συνηθεια και μονο θα κανεις τις ιδιες κινησεις με τα δαχτυλα σου! Να μην μιλησουμε φυσικα για την απιστευτη αυτονομια της μπαταριας του που δε θα σε απογοητευσει ποτε!!! Χωρις να θελω να σε πεισω για την αγορα του Z30 θα σου προτεινα να το παρεις με κλειστα ματια! Ερχομενος και γω απο android συσκευες με καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα και δυνατοτερους επεξεργαστες, κατεληξα στο συμπερασμα πως ολα αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου (οχι απολυτα βεβαια) και φυσικα λειτουργικα οπως το android χρειαζονται τετοια χαρακτηριστικα και πορους για να δωσουν τον καλυτερο εαυτο τους. Εδω με τα blackberry δεν συμβαινει αυτο! Εγω ειλικρινα μιας και μιλαω παντα για εμενα, ειμαι ενας απο τους πολυ ευχαριστημενους κατοχους BBZ30 και μαλλον δυσκολα θα ξαναγυρισω σε καποιο αλλο λειτουργικο. Φυσικα ολα ειναι στην δικη σου κριση και δικες σου αποφασεις. Edited November 20, 2014 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα σας Με αφορμή τα ανωτέρω σχόλια απο τον φίλο συνforoumμίτη , και με βάση το μικρόβιο να αλλάζω και εγώ κάθε χρόνο συσκευή ( και νωρίτερα μερικες φορές) , θα ήθελα την βοηθειά σας / γνώμη σας αναφορικά με την επόμενη συσκευή μου. Χρόνια χρήστης Blackberry ( αρκετών μοντέλων bold κυρίως ) των παλαιότερων λειτουργικών όμως με την υπηρεσία BIS ( δεν γνωρίζω το 10 καθόλου..) ύστερα προχώρησα σε iphone , samsung κτλ Σκεφτομαι λοιπον την αφορά του HTC M8 ή του Blackberry Z30 Η χρήση που κάνω είναι επαγγελματική κυρίως με αρκετά εταιρικά emails και λίγα προσωπικά καθώς και αρκετές ώρες ομιλίας καθημερινά λόγω επαγγέλματος , χρειάζομαι επίσης 5άρα οθόνη ( λόγω emails αλλα και συνήθειας πλέον ..) Δεν παίζω παιχνίδια και χρησιμοποιώ ελάχιστες εφαρμογές κυρίως για productivity. Επίσης δεν θα έλεγα ότι είμαι heavy user της φωτγραφικής μηχανής. Δεδομένου ότι έχω ακούσει τα καλύτερα και για τις δυο αυτές συσκευές , θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας δεδομένου ότι γνωρίζετε το Ζ30 ( αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει ή είχε και τις δυο συσκευες ακόμη καλύτερα) Δεν θα ήθελα πρόταση άλλης συσκευής , μόνο την βοήθεια επιλογής μεταξύ των δυο . Ζητώ συγγνώμη από τους moderators και από όλους σας , αν γράφω σε λάθος topic Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Είχα το Ζ10 κυρίως για επαγγελματική χρήση και ήμουν πολύ ευχαριστημένος κυρίως γιατί μπορούσα να παρακολουθώ την αλληλογραφία μου με απόλυτη άνεση. Με κούρασε η μπαταρία του γιατί έτυχε πολλές φορές να με αναγκάσει να ψάξω για πρίζα. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι την αντικατάστασή του και πήρα το Ζ30 γιατί δεν υπάρχει καλύτερο OS για επαγγελματική χρήση, από αυτό της ΒΒ. Η αυτονομία της σκίζει. Με βαριά χρήση και συνέχεια συνδεδεμένο bluetooth handsfree, γυρνάω στο σπίτι με ~50%. Η οθόνη του είναι απίστευτη και η αίσθηση της αφής του τζαμιού είναι μοναδική. Έχει Gorilla Glass 3 . Για να μην μακρυγορώ, σου προτείνω να το πάρεις και να μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι κάτι θα σε χαλάσει. Έχω το Note 3 και το έχω ως δεύτερη συσκευή και μόνο για να διασκεδάζω. Όσο είμαι στο γραφείο ασχολούμαι μόνο με το Ζ30 μιας και όσο είχα το Note 3 ως κύρια συσκευή δεν με ικανοποίησε όσο το Ζ10, πόσο μάλλον όσο το Ζ30. Ελπίζω να βοήθησα λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει το htc.κατοχος z30 και παλαιοτερα 9700/9780 galaxy s3/s4 με το z30 εχω βρει την υγεια μου.τo hub ειναι καταπληκτικο για email μηνυματα κτλ.με την τελευταια leaked μπορεις να τρεξεις εφαρμογες που πριν ηθελαν google services. Οσο αφορα μπαταρια θα σε ικανοποιησει με το παραπανω. το z30 ειναι στιβαρη επαγγελματικη συσκευη.τα εχει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts