Jump to content

Sony Ericsson FM RADIO

alexis2004
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομιζω πως καπιος απο εμας θα εχει ειδη το Sony Ericsson fm ραδιο

να σας πω το προβλημα μου.

εχω παρει αυτο το ραδιοφωνακι αν και λιγο ακριβο αλλα πολυ εξυπηρετικο.το εχω εδω και λιγους μηνες αλλα τωρα μου παρουσιαζει

καποια προβληματα οπως δεν κανει καλη επαφει το καλωδιο και ετσι δεν ακουγεται τιποτα.δυστηχως δεν ειχα σκεφτει να κρατησω την αποδειξη

για να μου το αλλαξουν γιατι ειναι ακομη στην εγγυηση.τι μπορω να κανω, μπορει να με συμβουλεψει κανεις???????

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

εμενα μου κανει πολλα παρασιτα,αλλα παιζει .Αφου δεν κρατησες αποδειξη αγορας, χλωμο το βλεπω να στο αλλαξουν.πηγαινε να δεισ τι θα σου πουν.Δεν χανεισ κ τιποτα.

αυτό το ραδιοφωνάκι πόσο κοστίζει(κατ'αρχάς)?

και κατα δεύτερον ποια κινητά sony ericsson το υποστηρίζουν??

για το μόνο που είμαι ευχαριστημένη από την nokia είναι για το ενσωματωμένο ραδιόφωνο σε κάποια μοντέλα.. ίσως και s e σε μοντέλα όπως το Τ630 θα έπρεπε να παρέχει αυτή τη φοβερή δυνατότητα στο λογισμικό και όχι με εξωτερικές συσκευές..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

για τ630 κάνει πάντως (κρίνοντας από το avatar σου αυτό έχεις)

Κάνει νομίζω για όλες τις συσκευές της Ericsson και της SonyEricsson γιατί απλά πέρνει ρεύμα από το τηλέφωνο και όλα τα τηλέφωνα της εταιρίας έχουν ίδιο "πραγματάκι" από κάτω.

Αυτό μου το έκανε και μένα αλλά το παράτησα μετά, δεν κοίταξα να το φτιάξω γιατί πήρα το Κ700 που έχει ενσωματομένο.

Γενικά όλα αυτά της Ερικσον εμένα μου βγάζουν προβλήματα με τα δοντάκια τα χρυσαφί που κολλάνε και δεν κάνουν επαφή..

Υ.Γ.κάνει γύρω στα 30

καταρχας

δεν μπαινει σε ολλα τα κινητα της E μπαινει στα μοντελα απο το Τ28ς μεχρι και το τελευταιο μοντελο της SE.

ΕΚΤΟΣ απο το Τ600.

το κοστος του πια ειναι περιπου 30 και κατι.

το πηγα στο Γερμανο απο εκει που το πηρα και μου λενε οτι δεν κανουν επαφει τα καλωδια και οτι μονο με την αποδειξη μπορουν να μου το αλλαξουν....

καλο και αυτο με το ενσωματομενο ραδιο στο Κ700i αλλα το κακο ειναι

πως hands free υπαρχει μονο ενα ακουστικο και οχι δυο

τελος παντων εμενα δεν με ανυσηχει και πολυ γιατι σε λιγο καιρο παιρνω

το Κ700ι οποτε τα πεταω ολλα. ετσι και αλλιως εχει αρχισει να μου χαλαει το Τ65 μου........

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexis2004 (23 Αύγ. 2004 , 00:33)

καταρχας

δεν μπαινει σε ολλα τα κινητα της E μπαινει στα μοντελα απο το Τ28ς μεχρι και το τελευταιο μοντελο της SE.

ΕΚΤΟΣ απο το Τ600.

το κοστος του πια ειναι περιπου 30 και κατι.

το πηγα στο Γερμανο απο εκει που το πηρα και μου λενε οτι δεν κανουν επαφει τα καλωδια και οτι μονο με την αποδειξη μπορουν να μου το αλλαξουν....

καλο και αυτο με το ενσωματομενο ραδιο στο Κ700i αλλα το κακο ειναι

πως hands free υπαρχει μονο ενα ακουστικο και οχι δυο

τελος παντων εμενα δεν με ανυσηχει και πολυ γιατι σε λιγο καιρο παιρνω

το Κ700ι οποτε τα πεταω ολλα. ετσι και αλλιως εχει αρχισει να μου χαλαει το Τ65 μου........

kai pisteuw kai sto r600 den kanei!!!

to ena akoustiko pou to eides???? egw dyo exw!

dio pos?????????

Για το K700i μιλάει ρε παιδιά, που έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Αλλά για να ακούσει θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα κοινά hands free, τα οποία κυκλοφορούν όμως με ένα ακουστικό. :)

Το έχω κι εγώ το ραδιοφωνο-handsfree της Ericsson, αλλά εμένα μου κάνει το εξής εκπληκτικό: εκεί που περπατάω χαρωπά στο δρόμο και ακούω τη μουσικούλα μου, αν χτυπήσει το τηλέφωνο, κανονικά πρέπει αφού απαντήσω, μιλήσω, κλείσω, να πάρει ξανά μπρος το ραδιόφωνο αυτόματα.

Αντιθέτως εμένα μου σβήνει, και για να ξαναπάρει μπρος, πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω.

Αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι θέμα επαφών, υποθέτω ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το λογισμικό...

Αχ αυτές οι νέες τεχνολογίες...

ναι εγω εκανα το εξης.

αφου το συνδεσα και δεν ανοιξε,πηρα ενα τηλεφωνο για να δω που ειναι το προγλημα και δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα,,ξερεται τι σημενει αυτο

οτ τελικα σεν κανει καλη επαφει και γι αυτο σε ανοιγει το ραδιο.....

Ένας φίλος μου είχε το ραδιόφωνο και δεν του έκανε καλή επαφή και πήγε τρεις μήνες μετά την αγορά στον Γερμανό (Κύπρου) χωρίς απόδειξη και τον βρήκαν στον υπολογιστή και δύο μέρες μετά ήταν "όπως πρέπει". Έχει τώρα ένα εξάμηνο και δεν του έχει κάνει κανένα πρόβλημα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

και εγώ το έχω από τότε που είχα Τ65 αλλά τώρα έχει πρόβλημα και δυστυχώς είναι εκτως εγγύησης . έχω κρατήσει την απόδιξη .έχετε καμιά ιδέα πόσο θα κοστίσει η επισκευή?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Eγω παιδια σημερα το πηρα το ραδιοφωνακι κι αφου το εχω ψαξει αρκετα, ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω: Πως μπορω να αποθηκευσω σταθμους (preset)? Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει θα του/της ημουν ευγνωμων...!
...and the soldier decided to desert his dessert in the desert!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 ( 1 Σεπ. 2004 , 16:21)

και εγώ το έχω από τότε που είχα Τ65 αλλά τώρα έχει πρόβλημα και δυστυχώς είναι εκτως εγγύησης . έχω κρατήσει την απόδιξη .έχετε καμιά ιδέα πόσο θα κοστίσει η επισκευή?

Καλύτερα να πάρεις καινούργιο. Δεν νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά (αν το επισκευάζουν δηλαδή).

@olympia

Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή αποθήκευσης σταθμών

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 2 Σεπ. 2004 , 02:27)

Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή αποθήκευσης σταθμών

Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα!!Μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι 9 σταθμούς! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος olympia ( 1 Σεπ. 2004 , 23:24)

Eγω παιδια σημερα το πηρα το ραδιοφωνακι κι αφου το εχω ψαξει αρκετα, ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω: Πως μπορω να αποθηκευσω σταθμους (preset)? Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει θα του/της ημουν ευγνωμων...!

RTFM! :p

Συντονίσου στο σταθμό που θες. Κράτα πατημένο το πάνω αριστερά κουμπί και κάνε αριστερά-δεξιά το δίπλα κουμπί για να διαλέξεις τη θέση που θες να αποθηκευτεί (1-9). Ξαναπατάς το αριστερό κουμπί και είσαι OK :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος olympia ( 1 Σεπ. 2004 , 23:24)

Εγω λεω να ανταλλαξουμε τηλεφωνα μεσω pm και να παμε για καφε οσο θα σου δειχνω πως αποθηκευεις τους σταθμους!LOL!

Σε παραπεμπω στον gkr41......

:alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Σεπ. 2004 , 21:30)

RTFM! :p

Συντονίσου στο σταθμό που θες. Κράτα πατημένο το πάνω αριστερά κουμπί και κάνε αριστερά-δεξιά το δίπλα κουμπί για να διαλέξεις τη θέση που θες να αποθηκευτεί (1-9). Ξαναπατάς το αριστερό κουμπί και είσαι OK :)

Ok! Τα καταφερα! Thanks a lot!

Κατι που εχω παρατηρησει με το εν λογω gadget ειναι οτι δεν εχει καλο σημα. Κι αυτο μετα απο συγκριση που του κανω με το ραδιοφωνακι του 8210 της NOKIA, οπου οταν εποιανα σταθμο καλο, δεν ακουγοταν ουτε ενα παρασιτο... Με το τωρινο, οσο και καθαρος να ειναι ο σταθμος παντα μα παντα θα ακουω εστω και ελαχιστα, μικρα παρασιτα. Το οποιο βεβαια γινεται εκνευριστικο, οταν εχεις την ενταση στο full - κατι που παρεπιπτοντως, δεν ειναι μεγάλη, οχι τουλαχιστον οπως την περιμενα... :( -που ακους και το παραμικρο παρασιτο!

Για ψαξε ομως αν το 8210 εχει Στερεοφωνικο δέκτη.Αν οχι ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχει λιγοτερα απρασιτα.Γενικα η ληψη ειναι καλη,οχι κορυφαια αλλα αρκει.Παιξε και με το καλωδιο......

Προχθες εβγαλε κι ενα bug το δικο μου!Το ανοιξα και ειχε συντονιστει στα 134.5 Mhz!!!!!Σε λιγο θα πιασω και καμμια αστυνομια με το μαραφετι :lol: