Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τα δύο Γιάννη..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τα δύο Γιάννη..

Το ακουστικο του τηλεφωνου το βρισκω υπεραρκετο και ποτε δεν ειχα θεμα εντασης ή ποιοτητας.

Το ηχειο ειναι ποιοτικο, αλλα θα το ηθελα και δυνατοτερο. Παντως ειναι ανω του μετριου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι δεν διαφωνώ σ αυτό απλά το m7-8 είναι καλύτερα σ αυτό το τομέα

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ναι δεν διαφωνώ σ αυτό απλά το m7-8 είναι καλύτερα σ αυτό το τομέα

Δεν εχω μετρο συγκρισης , γιατι δεν ετυχε να τα εχω.

Μια απορια παιδια.Οταν κλειδωνει το τηλεφωνο ταυτοχρονα σταματα να δουλευει το wifi και ξανα ενεργοποιειται οταν ξεκλειδωνεις;

Εβαλα στη σειρα να κατεβουν καποιες εφαρμογες και μου δωθηκε αυτη η εντυπωση.Ειναι καποια ρυθμιση;

Όχι φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ... Αλλά ρουτερ τα συμπαθεί το iphone και άλλα όχι... Κανονικά δεν πρέπει να αποσυνδέεται... Δοκίμασε να αλλάξεις καναλι στο ρουτερ σου η να βάλεις κάνα άλλο πρόχειρο αν έχεις

- Oneplus 12

Όχι φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ... Αλλά ρουτερ τα συμπαθεί το iphone και άλλα όχι... Κανονικά δεν πρέπει να αποσυνδέεται... Δοκίμασε να αλλάξεις καναλι στο ρουτερ σου η να βάλεις κάνα άλλο πρόχειρο αν έχεις
Μαλιστα.Θα το δοκιμασω.Ευχαριστω...

Σε μένα δεν το κάνει αυτό! Έχω κατεβάσει πάνω από 300 ΜΒ μαζί. Μήπως τελικά είναι κάποια ρύθμιση;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καποιες φορες το κανει, καποιες οχι, ακομη και στο ιδιο router νομιζω...

Εχω σταματησει να ασχολουμε, δεν καταλαβαινω...

Καλησπέρα! Έχω στο παρελθόν ακούσει για κάποια υπηρεσία στην Αγγλία που σου παρέχει dummy Αγγλική διεύθυνση ώστε να αγοράσεις π.χ. από το Αγγλικό apple store online και να σου το στείλουν εκείνοι μόλις το παραλάβουν στην χώρα σου. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Πλησιάζει η ανακοίνωση του iPhone6 και είπα να οργανωθώ εγκαίρως. :)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Απο αυτα που ειχα διαβασει περιμενα να ειναι πολυ χαλια η μπαταρια.Μπορω να πω πως ηταν ευχαριστη εκπληξη.Πανω κατω κραταει το ιδιο με το note 3 οσο και αν ακουγεται περιεργο.Με τα ιδια πραγματα ανοιχτα το μονο οτι το note συντηρουσε στις ιδιες ωρες χρησης μεγαλυτερη οθονη.

Απο αυτα που ειχα διαβασει περιμενα να ειναι πολυ χαλια η μπαταρια.Μπορω να πω πως ηταν ευχαριστη εκπληξη.Πανω κατω κραταει το ιδιο με το note 3 οσο και αν ακουγεται περιεργο.Με τα ιδια πραγματα ανοιχτα το μονο οτι το note συντηρουσε στις ιδιες ωρες χρησης μεγαλυτερη οθονη.

Δεν ειναι περιεργο. Αμα δεν μιλας πολυ και δεν εισαι ολη την ωρα σε 3g τοσο θα σου κραταει η μπαταρια! Σε wifi και 4g ειναι πολυ καλο.

Σίγουρα αστειεύεται :). Δεν πιστεύω να κοιτάς τις ώρες χρήσεις και να νομίζεις ότι είναι ώρες οθόνης?

Καμία σχέση. Γράφει χρήση ακόμα και με κλειστή οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σίγουρα αστειεύεται :). Δεν πιστεύω να κοιτάς τις ώρες χρήσεις και να νομίζεις ότι είναι ώρες οθόνης?

Καμία σχέση. Γράφει χρήση ακόμα και με κλειστή οθόνη.

Δεν ειπα οτι εχει τρομερη αναμονη απλα οτι δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απ το note 3.

Να σου πω την αληθεια τις ωρες χρησης δεν τις εχω κοιταξει καν.

Για παραδειγμα σημερα το εβγαλα απ το φορτιστη στις 7 το πρωι.Ειναι συνδεδεμενο συνεχεια σε wifi ειτε στο γραφειο ειτε σπιτι,εχω μιλησει περιπου 30 λεπτα και εχω παιξει και κανα μισαωρο με εφαρμογες-cydia κ.λ.π.Η μπαταρια αυτη τη στιγμη ειναι στο 75%.Α το 4g το εχω κλειστο.

Δεν μπορω να πω οτι στο note κρατουσε παραπανω.Σχεδον παρομοια αν εξαιρεσουμε οπως ειπα και πριν οτι εκεινο συντηρουσε πολυ μεγαλυτερη οθονη.

Edited by eddiedimitris

Δεν ειπα οτι εχει τρομερη αναμονη απλα οτι δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απ το note 3.

Να σου πω την αληθεια τις ωρες χρησης δεν τις εχω κοιταξει καν.

Για παραδειγμα σημερα το εβγαλα απ το φορτιστη στις 7 το πρωι.Ειναι συνδεδεμενο συνεχεια σε wifi ειτε στο γραφειο ειτε σπιτι,εχω μιλησει περιπου 30 λεπτα και εχω παιξει και κανα μισαωρο με εφαρμογες-cydia κ.λ.π.Η μπαταρια αυτη τη στιγμη ειναι στο 75%.Α το 4g το εχω κλειστο.

Δεν μπορω να πω οτι στο note κρατουσε παραπανω.Σχεδον παρομοια αν εξαιρεσουμε οπως ειπα και πριν οτι εκεινο συντηρουσε πολυ μεγαλυτερη οθονη.

Εγώ μετράω την χρήση με συγκεκριμένες εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Για παράδειγμα το OnePlus έχει τον διπλό χρόνο ακριβώς.

Μια ώρα tapatalk Facebook άνοιγμα των links στον browser το ένα καταναλώνει 9-10% ενώ το άλλο 18-20.

Πάντα με wifi.

Επίσης το iPhone παθαίνει πλάκα όταν είσαι με 3g η 4g και οδηγείς αυτοκίνητο εντός της πόλης, χωρίς να κάνεις τίποτα.

Καλή αυτονομία έχει αν κάτσεις όλη μέρα σπίτι και χρησιμοποιείς μόνο wifi.

Αλλά έτσι το one μου βγάζει σχεδόν 10 ώρες.

Επίσης εφαρμογές σαν το viber, FB messenger, κλπ καταναλώνουν πολύ στην ομιλία και το ζεσταίνουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι δεν διαφωνω σε κατι.Προφανως του κανω πολυ λιγοτερη χρηση αφου το μεγαλυτερο κομματι της μερας ειμαι μπροστα σε υπολογιστη.

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν ειδα τρομερη διαφορα απ το note 3.

Για παραδειγμα στις διακοπες φετος που ειχα μαζι το note και του εκανα απ το πρωι φουλ χρηση,με 4g browsing εφαρμογες gps κ.λ.π. καπου στις 3 το μεσημερι ημουν κατω απο 40%.Δε νομιζω με το iphone να ειχα πολυ μεγαλη διαφορα.

Βεβαια επειδη δεν ξερω θα ξαναπω οτι το note εχει πολυμεγαλυτερη οθονη να συντηρησει.

Υ.γ.Φαντασου απο αυτα που ειχα διαβασει επειδη δεν μπορω να αλλαζω μπαταριες στο iphone απ τη πρωτη μερα πηρα power bank :)

Και αλλοι χρηστες απο νοτε3 εχουν παρατηρησει οτι η διαφορα στην μπαταρια δεν ειναι και τοσο μεγαλη.

Δυστυχώς οι μπαταρίες στα καινουρια τηλεφωνα (αν και δεν μπορείς να πεις ότι είναι μόνο τηλέφωνα) είναι αρκετά απελπιστική. Θα έλεγε κανείς ότι στο θέμα ενέργειας μάλλον stupidphones τα λες...

Με το iPhone μιας και είμαι φρέσκος χρήστης του, είμαι ελάχιστα πιο απογοητευμένος από τα υπόλοιπα που έχω χρησιμοποιήσει.

Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση ήταν που πριν μερικές μέρες δεν το χρησιμοποίησα καθόλου και έβγαλε μια ολόκληρη μέρα σε αναμονή και η μπαταρία από 100% πήγε 99%, και το μόνο που ήταν ανοιχτό ήταν το wifi χωρίς όμως να έχει συνδεθεί κάπου.

Ενώ στις κανονικές μου μέρες που το πρωί απλά τσεκάρω λίγο Facebook και λίγο τα mail μου φεύγουν 5 με 10% έτσι απλά...

Δυστυχώς οι μπαταρίες στα καινουρια τηλεφωνα (αν και δεν μπορείς να πεις ότι είναι μόνο τηλέφωνα) είναι αρκετά απελπιστική. Θα έλεγε κανείς ότι στο θέμα ενέργειας μάλλον stupidphones τα λες...

Με το iPhone μιας και είμαι φρέσκος χρήστης του, είμαι ελάχιστα πιο απογοητευμένος από τα υπόλοιπα που έχω χρησιμοποιήσει.

Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση ήταν που πριν μερικές μέρες δεν το χρησιμοποίησα καθόλου και έβγαλε μια ολόκληρη μέρα σε αναμονή και η μπαταρία από 100% πήγε 99%, και το μόνο που ήταν ανοιχτό ήταν το wifi χωρίς όμως να έχει συνδεθεί κάπου.

Ενώ στις κανονικές μου μέρες που το πρωί απλά τσεκάρω λίγο Facebook και λίγο τα mail μου φεύγουν 5 με 10% έτσι απλά...

Τα ποσοστά που γράφει μετά την φόρτιση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Αν κάνεις το ίδιο με την μπαταρία να είναι πχ στο 35% θα δεις ότι θα χάσει αρκετά.

Tesalat μπορει να έχεις απλά χειρότερη μπαταρία από εμάς! Επιβεβαιώνω τους χρόνους για το νότε 3. Μάλιστα ο φίλος μου πήρε κι δεύτερη μπαταρία.

Το είχαμε ξανασυζητησει για την χρήση. Εγώ κάνω αρκετή τώρα. Όλα σχεδόνε την χρήση που αναφέρεται κρατούν μια μέρα. Στις διακοπές με το s3 και το 3G δεν έβγαζα 15 ώρες με 2 μισή ώρες οθόνη. Είναι λογικά.

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εδω που τα λεμε δεν εχει και καμια τρομερη αυτονομια κάπως καλυτερο απο m7 θα ελεγα..

- Oneplus 12

Εδω που τα λεμε δεν εχει και καμια τρομερη αυτονομια κάπως καλυτερο απο m7 θα ελεγα..

Καλα, η αυτονομια δεν ειναι το δυνστο χαρτι του, αλλα εμενα δεν με απογοητευει κιολας.

Είχα το Optimus G, και με 4G μου έχανε 7-8%(wtf?!) την ώρα standby, με το 5s που χάνει 3% βγάζω περίπου 16 ώρες με 3,5 ώρες χρηση

Ειναι φυσιολογικο οταν το βγαζω το πρωι απ το φορτιστη μετα απο 6-7 ωρες φορτισης να γραφει 99% ;;

Βεβαια αν το ξαναβαλω και το αφησω μιση ωρα γραφει 100%.

Επισης αν το αφησω απ το 99 να πεσει στο 97 και του κανω επανεκκινηση γραφει μετα 100.

Σας το κανει;

Edited by eddiedimitris

Ειναι φυσιολογικο οταν το βγαζω το πρωι απ το φορτιστη μετα απο 6-7 ωρες φορτισης να γραφει 99% ;;

Βεβαια αν το ξαναβαλω και το αφησω μιση ωρα γραφει 100%.

Επισης αν το αφησω απ το 99 να πεσει στο 97 και του κανω επανεκκινηση γραφει μετα 100.

Σας το κανει;

Κάνε του ένα restart πάτησε παρατεταμένα home+powers buttons μέχρι να δεις το Μήλο κι αφησέ το να κάνει επανεκκίνηση. Δεν διαγράφεται τίποτα.

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned