Te_salat Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για να ξέρετε όλα τα iPhone ανεβάζουν θερμοκρασία με χρήση 3G ειδικά όταν δεν έχει καλό σήμα. Αυτό οφείλεται στο chip του 3G δεν γνωρίζω περισσότερα. Είτε παιχνίδια είτε άλλες λειτουργίες δεν ζορίζεται η συσκευή τόσο όσο το 3G Η θήκη απλά δεν στο δείχνει στο χέρι όμως μέσα η πλακέτα καίει Ας το βάλουν κάπου αλλού το τσιπ να μην καλύπτεται από την παλάμη. Πάντως δεν έχει σχέση με το καλό σήμα γιατί το παρατηρώ και όταν έχω φουλ. Αντιθέτως αν βρίσκομαι σε κλιματιζομενο χώρο και με μια γραμμή δεν ζεσταίνεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ας το βάλουν κάπου αλλού το τσιπ να μην καλύπτεται από την παλάμη. Πάντως δεν έχει σχέση με το καλό σήμα γιατί το παρατηρώ και όταν έχω φουλ. Αντιθέτως αν βρίσκομαι σε κλιματιζομενο χώρο και με μια γραμμή δεν ζεσταίνεται. Δεν έχει σχέση που θα το βάλουν. Το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να βάλουν ένα που να μην ανεβάζει τόσο θερμοκρασία. Ίσως είναι και από τους drivers. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανένας κάποιο καλό tweak ή theme που απλά να κάνει τα εικονίδια ασπρόμαυρα και να δουλεύει σε iOS 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανένας κάποιο καλό tweak ή theme που απλά να κάνει τα εικονίδια ασπρόμαυρα και να δουλεύει σε iOS 7; κάτι τέτοιο σου κάνει; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xun7YP7g4R0[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 κάτι τέτοιο σου κάνει; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xun7YP7g4R0[/ame] Το δοκίμασα και βασικά το χρησιμοποιώ προς το παρόν, αλλα θα προτιμούσα κάτι όπως το grayscale icons που απλά κάνει όλα τα εικονίδια grayscale και όχι μόνο όσα περιέχονται στο πακέτο Σ´ ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αν σβήσω όλες τις photo απο το photo stream διαγράφονται και απο το camera roll? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αν σβήσω όλες τις photo απο το photo stream διαγράφονται και απο το camera roll? Οχι.αλλα αν μετα τις σβησεις και απο τη συσκευη -και δεν εχεις παρει back up καπου- τις χανεις. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksia09 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παιδιά εγώ έχω ερωτευτεί το 5s και περιμένω να βγει το 6 για να πέσει η τιμή του. Λέτε για γίνει αρκετά πιο οικονομικό? Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο για να το βρω πιο φθηνά? (π.χ. να κάνω κάποιο πακέτο σύνδεσης ή να το αγοράσω μέσω ίντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παιδιά εγώ έχω ερωτευτεί το 5s και περιμένω να βγει το 6 για να πέσει η τιμή του. Λέτε για γίνει αρκετά πιο οικονομικό? Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο για να το βρω πιο φθηνά? (π.χ. να κάνω κάποιο πακέτο σύνδεσης ή να το αγοράσω μέσω ίντερνετ) Καλησπέρα Αλεξία, η λιανική τιμή του iPhone 5s είναι στα 550€. Πόσα χρήματα διαθέτεις γιατί μην περιμένεις μεγάλη πτώση στην πρωτογενή αγορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ρωτήσω ρε παιδιά μιας κι εγώ είμαι νιούβης στον κόσμο του iOS. Όταν βγαίνει καινούρια έκδοση του λειτουργικού, αναβαθμίζονται όλοι ή τις καινούριες εκδόσεις τις μοιράζει μόνο στις καινούριες συσκευές; Π.χ. iOS 8 μόνο με το iphone 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ρωτήσω ρε παιδιά μιας κι εγώ είμαι νιούβης στον κόσμο του iOS. Όταν βγαίνει καινούρια έκδοση του λειτουργικού, αναβαθμίζονται όλοι ή τις καινούριες εκδόσεις τις μοιράζει μόνο στις καινούριες συσκευές; Π.χ. iOS 8 μόνο με το iphone 6; Και βεβαια η καινουργια εκδοση μπαινει σε παλιοτερες συσκευες φαντασου οτι το ιος7 μπαινει σε iphone 4 που ειναι 4 χρονων... Βεβαια ειναι λιγο διαφορετικη η εκδοση ποιο ελαφρια γιατι αλλιως θα σερνοταν Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ρωτήσω ρε παιδιά μιας κι εγώ είμαι νιούβης στον κόσμο του iOS. Όταν βγαίνει καινούρια έκδοση του λειτουργικού, αναβαθμίζονται όλοι ή τις καινούριες εκδόσεις τις μοιράζει μόνο στις καινούριες συσκευές; Π.χ. iOS 8 μόνο με το iphone 6; Και βγαζει λιστα η apple ποιες συσκευες θα την παρουν (τη νεα εκδοση) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παίζει η apple να χρησιμοποιεί τα χειρότερα κρύσταλλα στις οθόνες της από άποψη αντοχής στις γρατσουνιές. Σήμερα το κυκλοφόρησα πρώτη φορά χωρίς screen protector και απέκτησε ενα σημάδι όχι γρατσούνισμα αλλά θάμπωμα. Φαίνεται δύσκολα και υπο γωνία όταν πέφτει κατάλληλα το φως. Ξεχάστηκα και έριξα στην τσέπη που το είχα 2 κέρματα. Αυτό ήταν. Τελικά τόσα λεφτά της δίνουμε ας βάλουν επιτέλους κάτι της προκοπής. Gorilla 3 πάντως δεν είναι γιατί εκτός iPhone δεν βάζω protector και δεν είχα πρόβλημα παρόλο που ξεχναγα μέχρι και αναπτήρα στην ίδια τσέπη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παίζει η apple να χρησιμοποιεί τα χειρότερα κρύσταλλα στις οθόνες της από άποψη αντοχής στις γρατσουνιές. Σήμερα το κυκλοφόρησα πρώτη φορά χωρίς screen protector και απέκτησε ενα σημάδι όχι γρατσούνισμα αλλά θάμπωμα. Φαίνεται δύσκολα και υπο γωνία όταν πέφτει κατάλληλα το φως. Ξεχάστηκα και έριξα στην τσέπη που το είχα 2 κέρματα. Αυτό ήταν. Τελικά τόσα λεφτά της δίνουμε ας βάλουν επιτέλους κάτι της προκοπής. Gorilla 3 πάντως δεν είναι γιατί εκτός iPhone δεν βάζω protector και δεν είχα πρόβλημα παρόλο που ξεχναγα μέχρι και αναπτήρα στην ίδια τσέπη. Μπορει να ηταν δυνατο το χτυπημα.Ποτε μου δεν ειχα θεμα με καμια συσκευη μιας και δεν εβαζα screen protector. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Και βγαζει λιστα η apple ποιες συσκευες θα την παρουν (τη νεα εκδοση) Ναι σε κάθε ανακοίνωση του νέου λειτουργικού, αναφέρει και τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν. Το iOS 8 θα υποστηρίζει συσκευές iPhone 4s και νεότερες και iPad 3 και νεότερες :) Παίζει η apple να χρησιμοποιεί τα χειρότερα κρύσταλλα στις οθόνες της από άποψη αντοχής στις γρατσουνιές. Σήμερα το κυκλοφόρησα πρώτη φορά χωρίς screen protector και απέκτησε ενα σημάδι όχι γρατσούνισμα αλλά θάμπωμα. Φαίνεται δύσκολα και υπο γωνία όταν πέφτει κατάλληλα το φως. Ξεχάστηκα και έριξα στην τσέπη που το είχα 2 κέρματα. Αυτό ήταν. Τελικά τόσα λεφτά της δίνουμε ας βάλουν επιτέλους κάτι της προκοπής. Gorilla 3 πάντως δεν είναι γιατί εκτός iPhone δεν βάζω protector και δεν είχα πρόβλημα παρόλο που ξεχναγα μέχρι και αναπτήρα στην ίδια τσέπη. Λάβε υπόψιν πως στη τσέπη μας πέραν των κερμάτων που αναφέρεις βρίσκονται και κόκκοι άμμου, αυτοί κάνουν τη ζημιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Παιδιά είναι σαν να τριφτηκε. Έχει πλάτος 5mm και ύψος άλλο τόσο. Θα δοκιμάσω με οδοντόκρεμα μήπως φύγει. Άλλες συσκευές τις έχω χωρίς τίποτα. Το oneplus επί 10 μέρες το έχω στην αριστερή και το iPhone στην δεξιά. ☺ Μετά το πάθημα επέλεξα την θωράκιση :) Crystal protector και μεταλλικό bumper. http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/538/qiPiG1.jpg Edited August 13, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το 6Αρι κάπου διάβασα ότι θα έχει οθόνη από ζαφείρι. Και είχα δει ένα βίντεο με πολύ σκληρά τεστς από τα οποία μόνο η σφαίρα έκανε ζημεια. Δεν μπορώ να το ξανα βρω να σας το ποστάρω Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το 6Αρι κάπου διάβασα ότι θα έχει οθόνη από ζαφείρι. Και είχα δει ένα βίντεο με πολύ σκληρά τεστς από τα οποία μόνο η σφαίρα έκανε ζημεια. Δεν μπορώ να το ξανα βρω να σας το ποστάρω Λίγο δύσκολο να ειναι όλη η οθόνη απο ζαφείρι...θα εκτοξεύσει το κόστος σε ασύμφορη τιμη... Κάποιο εναλλακτικό του gorilla glass πιστεύω εχει κατα νου Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Λίγο δύσκολο να ειναι όλη η οθόνη απο ζαφείρι...θα εκτοξεύσει το κόστος σε ασύμφορη τιμη... Κάποιο εναλλακτικό του gorilla glass πιστεύω εχει κατα νου Οι διαρροές λέμε ότι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον φέτος. Ας βάλουν πραγματικό gorilla και είμαστε οκ. Αυτό που χρησιμοποιούν χαράσσεται μόνο του. Το iPad air ακόμα χειρότερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα κ χρονια πολλα σε όλους. Εχω ένα θεμα τις τελευταίες μέρες με το κινητό. Μου κάνουν παράπονα πως δεν με ακούνε οταν μιλάω η πως με ακούνε βαθιά. Έπαθε κάτι το μικρόφωνο; Δε μου έχει πέσει ποτε κάτω το τηλ κ μου κάνει εντύπωση.. Κάποια γνώμη κάποιος πριν το στείλω στο σέρβις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα κ χρονια πολλα σε όλους. Εχω ένα θεμα τις τελευταίες μέρες με το κινητό. Μου κάνουν παράπονα πως δεν με ακούνε οταν μιλάω η πως με ακούνε βαθιά. Έπαθε κάτι το μικρόφωνο; Δε μου έχει πέσει ποτε κάτω το τηλ κ μου κάνει εντύπωση.. Κάποια γνώμη κάποιος πριν το στείλω στο σέρβις; Μηπως έπεσε κατι? Μηπως γεμισε σκονη η σιτα του μικροφώνου? Διπλα στην θυρα του hands free θα δεις κατι τρυπουλες σαν ηχειο να εχει. Ειναι το μικροφωνο. Δες στο φως αν εχει μεσα βρωμια. Το αλλο διπλα πιο μεγαλο σε μεγεθος ειναι το ηχειο της συσκευης δεν και αυτο? Εχεις παρατηρησει μειωμενη ένταση μηπως και στο χτυπημα των κλησεων η στην αναπαραγωγη μουσικης? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Μηπως έπεσε κατι? Μηπως γεμισε σκονη η σιτα του μικροφώνου? Διπλα στην θυρα του hands free θα δεις κατι τρυπουλες σαν ηχειο να εχει. Ειναι το μικροφωνο. Δες στο φως αν εχει μεσα βρωμια. Το αλλο διπλα πιο μεγαλο σε μεγεθος ειναι το ηχειο της συσκευης δεν και αυτο? Εχεις παρατηρησει μειωμενη ένταση μηπως και στο χτυπημα των κλησεων η στην αναπαραγωγη μουσικης? Όχι δεν έχει τπτ πεντακάθαρο ειναι όπως κ του ηχειου. Να ειναι θεμα δικτύου; Εχω Q Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Όχι δεν έχει τπτ πεντακάθαρο ειναι όπως κ του ηχειου. Να ειναι θεμα δικτύου; Εχω Q Παντα μιλαμε για την ιδια περιοχη? Μηπως πηγες καπου αλλου τωρα και το παρατηρησες ενω πριν ησουν σε αλλη περιοχη? Ισως κατι τετοιο παιζει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εγω παντως ειμαι jb σε 7,1,2 κ μπορω να πω πως η μπαταρια ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει σε iPhone.Το αγορασα καινουριο κ ειναι ελληνικο.Ειχα αγορασει κ το 5αρι καινουριο στη 7,0,4 κ η μπαταρια πετουσε..Εχω απογοητευτει κ ξανακοιταω προς android μερια μονο κ μονο για θεμα αυτονομιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εγω παντως ειμαι jb σε 7,1,2 κ μπορω να πω πως η μπαταρια ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει σε iPhone.Το αγορασα καινουριο κ ειναι ελληνικο.Ειχα αγορασει κ το 5αρι καινουριο στη 7,0,4 κ η μπαταρια πετουσε..Εχω απογοητευτει κ ξανακοιταω προς android μερια μονο κ μονο για θεμα αυτονομιας. Το 5s έχει θέμα με κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν προσαρμοστεί στον 64bit επεξεργαστή. Crash έχει πολλά και αν μπεις μέσα στα διαγνωστικά θα τα δεις. Η συσκευή μια χαρά είναι. Εγώ έχω iPhone 5 και η κοπέλα μου 5s. Οι ίδιες εφαρμογές στο 5 δουλεύουν καλύτερα. Λίγο υπομονή κανε θα διορθωθεί το πρόβλημα μόνο του με τις αναβαθμισεις των εφαρμογών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts