tzivas31 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 μπηκα σε download κ περιμενς να κατεβει το σωστο baseband της PMP ™ Light ROM v10.1,αν τωρα ανοιξω το ODIN και βαλω το σωστο baseband και στην συνεχεια απο recovery mode ξανακανω install την ιδια ROM και κανω πρωτα wipe data cache και dalvik cache,θα ειμαι οκ?και οταν λεω οκ ενοο αν δεν εχω καποιο θεμα στην αναγνωριση των καρτων sim απο το τηλεφωνο. Παιδια τα εχετε μπερδεψει πολύ τα μπουτια σας νομίζω. Ρομ και baseband περνας μεσω μεσω recovery. Μέσω odin μόνο recovery αλλάζεις . Τουλαχιστον εγω και οσος κοσμος μιλαμε στο θεμα για το δικο μου κινητο huawei ideos x5 pro αλλα και σε πολλες αλλες ρομ που ψαχνω για πολλα κινητα ολοι οι κατασκευαστες τους στις οδηγίες ειτε για custom ειτε για official αλλαζουν μέσω recovery. Η μόνη διαφορα οταν αλλαζεις rom απο όταν αλλάζεις baseband είναι οτι όταν αλλάζεις ρομ πατας και mount and storage/format system για να σβησεις τελειως την προηγούμενη ρομ που είχες, ενώ οταν αλλαζεις baseband δεν το πατας αυτο γιατι δεν αλλαζεις ρομ εκεινη τη στιγμη απλα κάποια στοιχεία της. Ελπίζω να σας ξεκαθαρισα κάποια πράγματα. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) μπηκα σε download κ περιμενς να κατεβει το σωστο baseband της PMP ™ Light ROM v10.1,αν τωρα ανοιξω το ODIN και βαλω το σωστο baseband και στην συνεχεια απο recovery mode ξανακανω install την ιδια ROM και κανω πρωτα wipe data cache και dalvik cache,θα ειμαι οκ?και οταν λεω οκ ενοο αν δεν εχω καποιο θεμα στην αναγνωριση των καρτων sim απο το τηλεφωνο. Όχι ακριβώς. Με το τηλέφωνο σε download mode, βάζεις εργοστασιακή rom με το baseband που θες μέσω odin. Μετά αν κολλάει στην εκκίνηση, μπαίνεις στο εργοστασιακό recovery για να κάνεις wipe data factory reset,και θα ειναι οκ. Ύστερα πρέπει πάλι με το odin και το τηλέφωνο σε download mode να περάσεις custom recovery. Αφού το κάνεις αυτό, θα μπορείς να μπεις σε αυτό και περάσεις custom rom σε zip από την κάρτα sd. Η διαδικασία αυτή είναι που είχα κάνει στο S DUOS όταν το είχα. Επίσης είναι η ίδια που κάνω σε άλλο samsung με το ίδιο ακριβώς hardware με το S DUOS που έχω. Το έχω κάνει άπειρες φορές και έτσι ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Edited December 12, 2013 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Μόλις πριν λίγο εγραψα στο xda και ρωτουσα το κατασκευαστή της PM_Light γιατι δεν ειχε βάλει στις οδηγίες πριν περασεις την ρομ του στο recovery να πατησουμε και την επιλογή mount and storage/format system και ο ίδιος με απάντησε ότι δεν χρειάζεται αυτη η επιλογή οπότε θα το σβήσω και απο πιο πάνω να μην σας μπερδεύεω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Όχι ακριβώς. Με το τηλέφωνο σε download mode, βάζεις εργοστασιακή rom με το baseband που θες μέσω odin. Μετά αν κολλάει στην εκκίνηση, μπαίνεις στο εργοστασιακό recovery για να κάνεις wipe data factory reset,και θα ειναι οκ. Ύστερα πρέπει πάλι με το odin και το τηλέφωνο σε download mode να περάσεις custom recovery. Αφού το κάνεις αυτό, θα μπορείς να μπεις σε αυτό και περάσεις custom rom σε zip από την κάρτα sd. Η διαδικασία αυτή είναι που είχα κάνει στο S DUOS όταν το είχα. Επίσης είναι η ίδια που κάνω σε άλλο samsung με το ίδιο ακριβώς hardware με το S DUOS που έχω. Το έχω κάνει άπειρες φορές και έτσι ποτέ δεν είχε πρόβλημα. ορεα για να μην μπερδευτω ποια θα ειναι τα βηματα ενα ενα για να περασω PMP ™ Light ROM v10.1? ορεα για να μην μπερδευτω ποια θα ειναι τα βηματα ενα ενα για να περασω PMP ™ Light ROM v10.1?εκανα αλλαγη του base band και τωρα το τηλεφωνο βρισκετε στην μορφη μπου ειναι στην εικονα απο κατω Edited December 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Φίλε tzivas31, με κάθε σεβασμό στην εμπειρία και στις γνώσεις σου, θα ήθελα να σου πω ότι αν μιλάμε για την εργοστασιακή rom που θέλουμε να περάσουμε ίσως να μην γίνεται μέσω recovery αλλά μόνο με odin. Και τι εννοώ. Ας ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα πρώτα από όλα. Ένα αρχείο .zip που περιέχει ένα αρχείο με το όνομα του λογισμικού και του baseband που περιέχει(Π.χ. S7562XXALJ4_S7562OXXALJ3_S7562XXLJ3_HOME) το οποίο έχει την κατάληξη .tar.md5 , καθως επίσης και ένα αρχείο με όνομα SS_DL.dll . Για να το δοκιμάσω πήρα το samsung gt-s6500 που έχω σαν 2ο(και πειραματόζωο) και πέρασα στην κάρτα μνήμης του 2 εκδόσεις από το επίσημο δικό του λογισμικό (Ελλάδας και Κύπρου) που είναι όπως ακριβώς περιγράφω (zip file με τα αντίστοιχα περιεχόμενα). Στο τηλέφωνο είχα εγκαταστήσει cwm recovery και cm10.1. Αφού μπήκα μέσα πήγα όπως περιγράφεις στο mounts and storage, έκανα format system, και έπειτα πήγα να κάνω install zip from sd card. Επέλεξα το αρχείο, στη συνέχεια Yes - Instal ..... και στη συνέχεια σταματάει. Γράφει can't open (το αρχείο αυτό) και σε παρένθεση (bad). Installation Aborted. Το ίδιο συνέβη και με τα 2 αρχεία που είχα(που τονίζω είναι επίσημο λογισμικό κατεβασμένο από τη samsung). Έπειτα, έκανα το εξής απλό για να σιγουρέψω το ότι δεν είχε πρόβλημα το αρχείο μου(ή η κάρτα μνήμης). Έβαλα την κάρτα σε card reader, και αποσυμίεσα τα περιεχόμενα του ενός αρχείου zip σε ένα άλλο φάκελο. Έπειτα ανοίγω το odin, και επιλέγω να περάσω το συγκεκριμένο αρχείο που αποσυμπίεσα απευθείας από την κάρτα όπως είναι στο card reader. Συνδέω το τηλέφωνο και το περνάει μια χαρά. Επίσης κάτι άλλο. Όσες custom rom έχω δει που περνάνε μέσω recovery, αν ανοίξεις το .zip αρχείο που τις περιέχει έχει εντελώς διαφορετικά περιεχόμενα από αυτά που περιγράφω πιο πάνω. Έχει τουλάχιστον 2 καταλόγους (ΜΕΤΑ-ΙΝF, system) και τουλάχιστον το αρχείο boot.img. Καμία σχέση δηλαδή με την επίσημη rom που έχει το αρχείο με κατάληξη .tar.md5 και ένα .dll. Να τονίσω πως έκανα το πείραμα γιατί πίστευα πως ο τρόπος που περιέγραψες για να περάσουμε την original rom μέσω recovery ίσως ήταν στην ουσία η ίδια δουλειά που έκανε το odin(και απλά με το odin δεν χρειαζόταν το επιπλέον βήμα του format system για παράδειγμα). Αλλά στην πράξη μάλλον μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ορεα για να μην μπερδευτω ποια θα ειναι τα βηματα ενα ενα για να περασω PMP ™ Light ROM v10.1?εκανα αλλαγη του base band και τωρα το τηλεφωνο βρισκετε στην μορφη μπου ειναι στην εικονα απο κατω Ακολουθησε τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα απο το βήμα μετα το περασμα της baseband Φίλε tzivas31, με κάθε σεβασμό στην εμπειρία και στις γνώσεις σου, θα ήθελα να σου πω ότι αν μιλάμε για την εργοστασιακή rom που θέλουμε να περάσουμε ίσως να μην γίνεται μέσω recovery αλλά μόνο με odin. Και τι εννοώ. Ας ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα πρώτα από όλα. Ένα αρχείο .zip που περιέχει ένα αρχείο με το όνομα του λογισμικού και του baseband που περιέχει(Π.χ. S7562XXALJ4_S7562OXXALJ3_S7562XXLJ3_HOME) το οποίο έχει την κατάληξη .tar.md5 , καθως επίσης και ένα αρχείο με όνομα SS_DL.dll . Για να το δοκιμάσω πήρα το samsung gt-s6500 που έχω σαν 2ο(και πειραματόζωο) και πέρασα στην κάρτα μνήμης του 2 εκδόσεις από το επίσημο δικό του λογισμικό (Ελλάδας και Κύπρου) που είναι όπως ακριβώς περιγράφω (zip file με τα αντίστοιχα περιεχόμενα). Στο τηλέφωνο είχα εγκαταστήσει cwm recovery και cm10.1. Αφού μπήκα μέσα πήγα όπως περιγράφεις στο mounts and storage, έκανα format system, και έπειτα πήγα να κάνω install zip from sd card. Επέλεξα το αρχείο, στη συνέχεια Yes - Instal ..... και στη συνέχεια σταματάει. Γράφει can't open (το αρχείο αυτό) και σε παρένθεση (bad). Installation Aborted. Το ίδιο συνέβη και με τα 2 αρχεία που είχα(που τονίζω είναι επίσημο λογισμικό κατεβασμένο από τη samsung). Έπειτα, έκανα το εξής απλό για να σιγουρέψω το ότι δεν είχε πρόβλημα το αρχείο μου(ή η κάρτα μνήμης). Έβαλα την κάρτα σε card reader, και αποσυμίεσα τα περιεχόμενα του ενός αρχείου zip σε ένα άλλο φάκελο. Έπειτα ανοίγω το odin, και επιλέγω να περάσω το συγκεκριμένο αρχείο που αποσυμπίεσα απευθείας από την κάρτα όπως είναι στο card reader. Συνδέω το τηλέφωνο και το περνάει μια χαρά. Επίσης κάτι άλλο. Όσες custom rom έχω δει που περνάνε μέσω recovery, αν ανοίξεις το .zip αρχείο που τις περιέχει έχει εντελώς διαφορετικά περιεχόμενα από αυτά που περιγράφω πιο πάνω. Έχει τουλάχιστον 2 καταλόγους (ΜΕΤΑ-ΙΝF, system) και τουλάχιστον το αρχείο boot.img. Καμία σχέση δηλαδή με την επίσημη rom που έχει το αρχείο με κατάληξη .tar.md5 και ένα .dll. Να τονίσω πως έκανα το πείραμα γιατί πίστευα πως ο τρόπος που περιέγραψες για να περάσουμε την original rom μέσω recovery ίσως ήταν στην ουσία η ίδια δουλειά που έκανε το odin(και απλά με το odin δεν χρειαζόταν το επιπλέον βήμα του format system για παράδειγμα). Αλλά στην πράξη μάλλον μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Καλά εκανες mark και με διορθωσες δεν ειμαι και εγω παντογνωστης φαινεται οτι με τη samsung δουλευει όπως λες οπως προειπα εγω κυριακη θα παρω το κινητο του φιλου για να κάνω την ολη αυτη δουλειά και παντα ελεγα σε ολους οτι λεω με επιφύλαξη χωρις να μπορω να ειμαι σιγουρος 100% ότι θα δουλεψει. Αυτο που θα κανω εγώ για να βοηθήσω όλα τα παιδια εδω μεσα ειναι ενα αρχειο ζιπ που ανεβαζω σε μερικες ώρες και θα τα εχει ολα μαζεμενα για να μην ψαχουμε εδω και εκει. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Λοιπόν πας εδώ και το κστεβάζεις http://terafile.co/141533349e69/S7562XXALJ4_S7562OXXALJ3_EUR.zip ειναι η official για ελλαδα ασχετα που στο τελος λεει EUR την κατεβαζεις και την πετας στην καρτα μνημης σου, μετα κανεις wipe data, wipe cache, advanced/davlik cache και τελος install from zip card και επιλεγεις την official rom που την εχεις βάλει απο πριν μεσα στη κάρτα μνήμης. Περιμενεις λιγο και αφου τελειωσει το install πατάς reboot phone. Έχοντας καλώς των πραγμάτων με τη επανεκκινηση θα πρεπει ολα να δουλευουν και θα ειναι σαν να ανοιγεις για πρώτη φορά το κινητό σου και να κανεις τις πρώτες ρυθμίσεις. Μετα ειναι επιλογη σου αν θα θες να περασεις το recovery (γιατι μετα την φόρτωση της official το recovery θέλει ξανα απο την αρχη να το περασεις αν θες να "πειράξεις" το κινητό σου) και μετα το baseband και να ξαναπερασεις την 10. Ελπίζω να σε βοήθησα και μεχρι το βράδυ ελπίζω να μπορεσω να ανεβάσω ενα zip που να τα έχει όλα οσα χρειαζομαστε μαζεμένα για να μην τα ψαχνουμε αριστερα και δεξια γιατι για ενα κινητο φίλου και εφαγα 2 μερες μόνο να ψαχνω τα αρχεια και να τα κατεβασω ενω το περασμα της custom δεν θα παρει ούτε μισή ώρα. το κινητο μου βρισκετε στην φαση της φωτο γραφιας.επειδη τα μπερδεψα λιγακι,πρεπει οποσδηποτε να περασω την ΡΟΜ που εδωσες στο λινκ?αν ναι κανε αν μπορεις αυτο που λες σε ενα λινκ να ειναι ολα τα αρχεια κ με την σειρα γιατι για να περασω την 10 που εφαγα κολημα παλι λαθος θα κανω γιατι ενω την ρομ 10 την εχω βαλει στην sd το μονο που πρεπει απο οτι καταλαβα να κανω ειναι να περασω την σωστη baseband ετσι δεν ειναι?αν οχι απλα κανε ενα λινκ με ενα προς ενα τα βηματα αν μπορεις..η πρωτη σελιδα λεει πως να κανεις root τοκινητο και απο κατω περιγραφει πως περνας την rom 7..την 10 δεν βλεπω να την λεει καπου εκει.επισης στο site xda το baseband της rom 10 λεει file not found...εχει κατεβει..αν εχεις καποιο λινκ να βοηθησεις να το κατεβασω πες μου Edited December 12, 2013 by sculpture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αφού έβαλες εργοστασιακή rom (με διαφορετικό baseband έστω), έχεις εργοστασιακό recovery. Πρέπει να περάσεις custom recovery με odin, και έπειτα ξεκινόντας σε αυτό να εγκαταστήσεις την custom rom που έβαλες στην κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Αφού έβαλες εργοστασιακή rom (με διαφορετικό baseband έστω), έχεις εργοστασιακό recovery. Πρέπει να περάσεις custom recovery με odin, και έπειτα ξεκινόντας σε αυτό να εγκαταστήσεις την custom rom που έβαλες στην κάρτα sd. mark ειδες την φωτο με την κατασταση του κινητου και μου το λες αυτο?και για να με διαφωτισεις,πως θα περασω custom recovery?δλδ ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω και να περασω μεσω ODIN?ενοεις καποιο baseband?γιατι θελω και εγω να περασω την 10 την ΡΟΜ..κατεβαζω παραληλα την 7 και το S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_INS.zip που ειδα οτι γραψατε οτι ειναι το baseband για την ΡΟΜ 10.Την ΡΟΜ 7 την κατεβαζω γιατι οπως ειδες εχω περασει την baseband Της ΡΟΜ 7 μεσω Odin και επειδη ειδα οτι γραψατε οτι για να περασεις την ΡΟΜ 10 πρεπει πρωτα να περασεις την 7. Edited December 12, 2013 by sculpture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Σε μισή ώρα περίπου θα ειναι ετοιμο ελπίζω το zip που το ανεβάζω από το μεσημέρι ειναι γύρω στο 1.5gb όσο γρήγορα κατεβαινει το δεκαπλάσιο χρόνο παίρνει για να το ανεβασει εχω λιώσει λεμε. Λοιπον θα γράψω μέσα το τι περιλαμβάνει αυτο το zip από τώρα γιατι μπορει να βαριεμαι να το γραψω μεχρι τοτε. Έχει λοιπον : 1)Το kies που είναι οι drivers της συσκευής 2) Το odin που ολοι ξέρετε τι είναι 3) Το CWM 5 RECOVERY 4) Το S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_INS που είναι το baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) 5) Το S7562XXALJ4_S7562OXXALJ3_EUR που ειναι η official rom που φοραει το κινητό μας αν καποιος κανει πατατα και θέλει να επιστρεψει στην αρχή και 6) Το PMP_L101_GT-S7562 που είναι η PM_LIght ROM Full Package και ειναι μια custom rom που φτιαχτηκε για αυτο το κινητό και προτείνουν οι περισσότεροι υπάρχει και η Kylopen αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτή εδώ και το λινκ για όποιον θέλει να ασχοληθει με αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177 . Όταν θα εχει ανεβει θα προσθέσω σε αυτό το μήνυμα και το λινκ για να μπορείτε να κατεβάσετε όλοι και να έχετε όλα σε ένα zip αρχειο και να τα εχετε ετοιμα για χρηση. Για το τροπο που θα τα περάσετε διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες στη πρώτη σελίδα. Αν θελετε να επιστρεψετε στην αρχη με την official rom ακολουθήστε τις οδηγίες του mark πιο πάνω που νομίζω ειναι πιο ειδήμων απο εμένα περι samsung κινητά. Edit Eπιτελους ανέβηκε πλεον όποιος θέλει μπορει να το κατεβάσει από εδώ http://www.mediafire.com/download/vgwcq57o6jc5goc/Samsung+GALAXY+DUOS+GT+-+S7562.rar Edited December 12, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σε μισή ώρα περίπου θα ειναι ετοιμο ελπίζω το zip που το ανεβάζω από το μεσημέρι ειναι γύρω στο 1.5gb όσο γρήγορα κατεβαινει το δεκαπλάσιο χρόνο παίρνει για να το ανεβασει εχω λιώσει λεμε. Λοιπον θα γράψω μέσα το τι περιλαμβάνει αυτο το zip από τώρα γιατι μπορει να βαριεμαι να το γραψω μεχρι τοτε. Έχει λοιπον : 1)Το kies που είναι οι drivers της συσκευής 2) Το odin που ολοι ξέρετε τι είναι 3) Το CWM 5 RECOVERY 4) Το S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_INS που είναι το baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) 5) Το S7562XXALJ4_S7562OXXALJ3_EUR που ειναι η official rom που φοραει το κινητό μας αν καποιος κανει πατατα και θέλει να επιστρεψει στην αρχή και 6) Το PMP_L101_GT-S7562 που είναι η PM_LIght ROM Full Package και ειναι μια custom rom που φτιαχτηκε για αυτο το κινητό και προτείνουν οι περισσότεροι υπάρχει και η Kylopen αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτή. Όταν θα εχει ανεβει θα προσθέσω σε αυτό το μήνυμα και το λινκ για να μπορείτε να κατεβάσετε όλοι και να έχετε όλα σε ένα zip αρχειο και να τα εχετε ετοιμα για χρηση. Για το τροπο που θα τα περάσετε διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες στη πρώτη σελίδα. Αν θελετε να επιστρεψετε στην αρχη με την official rom ακολουθήστε τις οδηγίες του mark πιο πάνω που νομίζω ειναι πιο ειδήμων απο εμένα περι samsung κινητά. σε ευχαριστω εκ των προτερων για την δουλεια!εγω παντος εκανα ξανα απο την αρχη το CWM recovery και η συσκευη μου βγαζει αυτο της φωτογραφιας απο στοιχεια στο κινητο.οταν παω να συνεχισω για να περασω τα υπολοιπα συνεχιζω απο το 4) ασ πουμε που ειναι το baseband?δες λιγο την φωτο για να μου πεις αν οντως δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) σε ευχαριστω εκ των προτερων για την δουλεια!εγω παντος εκανα ξανα απο την αρχη το CWM recovery και η συσκευη μου βγαζει αυτο της φωτογραφιας απο στοιχεια στο κινητο.οταν παω να συνεχισω για να περασω τα υπολοιπα συνεχιζω απο το 4) ασ πουμε που ειναι το baseband?δες λιγο την φωτο για να μου πεις αν οντως δεν εχω προβλημα. Χωρις να ειμαι ειδημων αλλα βλεπω στο εκδοση βασικου φασματος τελειωνει σε LJ1 κανονικα αν ειχες περασει το baseband δεν θα επρεπε να λεει κατι που να τελειωνει σε MD1? ή αν ήταν η official δεν θα επρεπε να εχει καταληξη σε LJ3? Αν θέλεις κοιταξε στο προηγουμενό μου μήνυμα εδωσα το λινκ για το ανέβασμα όλων των απαραίτητων αρχείων μήπως και μπορούν να σε βοηθήσουν Edited December 12, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημέρα. Στο xda forum, στο θέμα της rom που θέλεις να περάσεις γράφει : Can Be Flashed On Baseband "DDBMJ1". Οπότε αφού έχεις αυτό και έχεις και cwm recovery είσαι οκ. Αρκεί να έχεις στην κάρτα sd το αρχείο της rom, και να μπεις στο recovery. Ακολούθησε τη διαδικασία όπως την περιγράφει αναλυτικά στο 2ο post του ο xristosxat σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημέρα. Στο xda forum, στο θέμα της rom που θέλεις να περάσεις γράφει : Can Be Flashed On Baseband "DDBMJ1". Οπότε αφού έχεις αυτό και έχεις και cwm recovery είσαι οκ. Αρκεί να έχεις στην κάρτα sd το αρχείο της rom, και να μπεις στο recovery. Ακολούθησε τη διαδικασία όπως την περιγράφει αναλυτικά στο 2ο post του ο xristosxat σε αυτό το θέμα. xristo δεν εκανα baseband για να εχει καταληξη MD1.τωρα τι εκανα ουτε κ εγω ξερω απλα το κινητο μου ειναι στην παραπανω μορφη.δηλαδη τι πρεπει να κανω τωρα?να περασω μεσω odin κατι και μετα να κανω απο την sd εγκατασταση την ROM?οταν πηγα να κανω mark ετσι οπως ειναι τωρα το κινητο απο recovery mode install την 10 καταρχην μου εμφανιζε διαφορετικο περιβαλλον στο recovery απο οτι στην αρχη και οταν πηγα να κανω και την 7 και την 10 install μου εγραφε aborted δειχνωντας οτι δεν μπορει να την εγκαταστισει...γιαυτο ρωταω βημα προς βημα με την αυτη κατασταση του κινητου που εχω στην φωτο τι πρεπει να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 xristo δεν εκανα baseband για να εχει καταληξη MD1.τωρα τι εκανα ουτε κ εγω ξερω απλα το κινητο μου ειναι στην παραπανω μορφη.δηλαδη τι πρεπει να κανω τωρα?να περασω μεσω odin κατι και μετα να κανω απο την sd εγκατασταση την ROM?οταν πηγα να κανω mark ετσι οπως ειναι τωρα το κινητο απο recovery mode install την 10 καταρχην μου εμφανιζε διαφορετικο περιβαλλον στο recovery απο οτι στην αρχη και οταν πηγα να κανω και την 7 και την 10 install μου εγραφε aborted δειχνωντας οτι δεν μπορει να την εγκαταστισει...γιαυτο ρωταω βημα προς βημα με την αυτη κατασταση του κινητου που εχω στην φωτο τι πρεπει να κανω. Λογικά περασες άλλη ρομ και ξαναγυρισε στο official recovery για αυτο. Όπως ειναι το κινητο αου τώρα αν δεν εχεις πειραξει τιποτα άλλο για να ειμαστε σιγουροι μπαίνεις με odin και περνας το CWM Recovery 5 που θα το βρεις σε λινκ στην πρωτη σελιδα αλλά το εχω και εγω στο zip που τα ανεβασα ολα μαζεμενα εδώ αφου το περασεις σύμφωνα με τις οδηγιες της πρώτης σελιδας παιρνεις την ρομ 10 που ανεβασα και την πετας στην sdcard σου. Μπαινεις πλεον recovery και κανεις wipe data, wipe cache.davlik cache,wipe battery stats και τελος install zip from sdcard επιλεγεις την ρομ που την εχεις πεταξει απο πριν στην sdcard πατας ok και ξεκιναει να φορτώνει οταν τελειωσει και βγαλει μήνυμα completed πατας την επιλογη reboot phone και ξεκιναει το κινητο θα παρει λιγο παραπανω απο το συνηθισμενο να αναψει μπορει και να αναβοσβησει κανα 2 φορες μεχρι που θα σε βγάλει στις πρωτες ρυθμισεις κινητου για γλωσσα,email,ώρα κ.τ.λ. Στο zip που εχω ανεβασει η ρομ 10 o κατασκευαστης της λεει ειναι το φουλ πακετο και δεν χρειαζεται να περασω πριν 7 ή 9 περναω κατευθειαν την ίδια Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Λογικά περασες άλλη ρομ και ξαναγυρισε στο official recovery για αυτο. Όπως ειναι το κινητο αου τώρα αν δεν εχεις πειραξει τιποτα άλλο για να ειμαστε σιγουροι μπαίνεις με odin και περνας το CWM Recovery 5 που θα το βρεις σε λινκ στην πρωτη σελιδα αλλά το εχω και εγω στο zip που τα ανεβασα ολα μαζεμενα εδώ αφου το περασεις σύμφωνα με τις οδηγιες της πρώτης σελιδας παιρνεις την ρομ 10 που ανεβασα και την πετας στην sdcard σου. Μπαινεις πλεον recovery και κανεις wipe data, wipe cache.davlik cache,wipe battery stats και τελος install zip from sdcard επιλεγεις την ρομ που την εχεις πεταξει απο πριν στην sdcard πατας ok και ξεκιναει να φορτώνει οταν τελειωσει και βγαλει μήνυμα completed πατας την επιλογη reboot phone και ξεκιναει το κινητο θα παρει λιγο παραπανω απο το συνηθισμενο να αναψει μπορει και να αναβοσβησει κανα 2 φορες μεχρι που θα σε βγάλει στις πρωτες ρυθμισεις κινητου για γλωσσα,email,ώρα κ.τ.λ. Στο zip που εχω ανεβασει η ρομ 10 o κατασκευαστης της λεει ειναι το φουλ πακετο και δεν χρειαζεται να περασω πριν 7 ή 9 περναω κατευθειαν την ίδια μολις ξεκινησα το κατεβασμα οποτε αυριο μαλλον θα κανω την διαδικασια.οχι δεν εχω αλλαξει τπτ οπως ειχα σηκωσει την φωτο το μεσημερι ετσι ειναι το κινητο.εχω μια ερωτηση οσον αφορα :wipe data wipe cache.davlik cache,wipe battery stats μπαινω μεσα και στο φακελο αυτο εχει ενα delete all data user και κανω delete?και κατι αλλο,το battery stats δεν μου το εφανιζε απο recovery..εκτος και αν επειδει ηταν η εργοστασιακη..to CWM Recovery 5 ειναι το αρχειο recovery.tar που μεσω odin pπερναω στο κινητο σωστα?οποτε μετα απο αυτο πεταω την 10 στην καρτα κ κανω τα παραπανω.αυριο ευχομαι να σηκωσω και να πω οτι ειμαι ηδη στην 10 μετα απο πολυ κοπο!εσυ την περασες?οι sim σου δουλευουν καλα?να ξερεις οταν το εβαλα σε down load μου γραφει: custom binary download: YES (5 counts) current Binary:custom System status:Custom και ηθελα να σε ρωτησω μηπως δεν ειμαι στο official?μολις εκανα το CWM Recovery 5 και παλι τα στοιχεια τοθ μινητου εξακολουθουν και ειναι οπως στην φωτο δλδ εκδοση βασικου βφασματος: S7562DDBMJ1 και Αριθμος κατασκευης IMM761.S7562XXBMJ1 Edited December 13, 2013 by sculpture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) μολις ξεκινησα το κατεβασμα οποτε αυριο μαλλον θα κανω την διαδικασια.οχι δεν εχω αλλαξει τπτ οπως ειχα σηκωσει την φωτο το μεσημερι ετσι ειναι το κινητο.εχω μια ερωτηση οσον αφορα :wipe data wipe cache.davlik cache,wipe battery stats μπαινω μεσα και στο φακελο αυτο εχει ενα delete all data user και κανω delete?και κατι αλλο,το battery stats δεν μου το εφανιζε απο recovery..εκτος και αν επειδει ηταν η εργοστασιακη..to CWM Recovery 5 ειναι το αρχειο recovery.tar που μεσω odin pπερναω στο κινητο σωστα?οποτε μετα απο αυτο πεταω την 10 στην καρτα κ κανω τα παραπανω.αυριο ευχομαι να σηκωσω και να πω οτι ειμαι ηδη στην 10 μετα απο πολυ κοπο!εσυ την περασες?οι sim σου δουλευουν καλα?να ξερεις οταν το εβαλα σε down load μου γραφει: custom binary download: YES (5 counts) current Binary:custom System status:Custom και ηθελα να σε ρωτησω μηπως δεν ειμαι στο official?μολις εκανα το CWM Recovery 5 και παλι τα στοιχεια τοθ μινητου εξακολουθουν και ειναι οπως στην φωτο δλδ εκδοση βασικου βφασματος: S7562DDBMJ1 και Αριθμος κατασκευης IMM761.S7562XXBMJ1 Λοιπον όπως εχω ξαναγραψει και σε προηγουμενα μηνυματα εγω δεν εχω αυτο το κινητο το συγκεκριμενο 7562 ειναι φιλου μου και την κυριακη θα παω να κατσω να κανω ολη τη διαδικασια στο κινητο του για να περασω τη 10 δεν το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη!!!! Την προηγουμενη κυριακη δεν εβρισκα ολα τα απαραιτητα αρχεια και το μονο που εκανα ηταν να περασω το kies και το οdin στον υπολογιστη και to recovery στο κινητο μεχρι εκει ειχα φτασει αλλα δεν εβρισκα το baseband και το ειχα αφησει ετσι και ολη τη βδομαδα εψαχνα και διαβαζα . Οταν περνας recovery δεν αλλαζει κατι στα στοιχεια του τηλεφωνου οταν αλλαξεις baseband ή ρομ τοτε θα δεις αλλα στοιχεια. Όταν κανεις τα wipes δεν επιλεγεις καποιο φακελο ή κατι απλα πατας το αντιστοιχο wipe και περιμενεις να κανει καποια διαδικασια μολις την τελειωσει πατας το επομενο wipe. Και κατι τελευταιο sculpture και ολοι οι νεοι πριν ξεκινησετε να πειραξετε το κινητο διαβαζετε πολυ καλα και αναλυτικα ολες τις οδηγιες που σας δινουν πολυ αναλυτικα και μονο οταν τα εχετε καταλαβει απολυτα και δεν εχετε αποριες ξεκινατε!!!! Sculpture με τις ερωτησεις που με εκανες συνεχως με εδωσες να καταλαβω οτι δεν διαβασες σχεδον καθολου τις αναλυτικες οδηγιες στην πρωτη σελιδα και ηθελες να στα πουν ολα ετοιμα στο πιατο δεν παει ετσι ομως θελει διαβασμα γιατι το οτι το κινητο δεν ειναι δικο μου και θα το κανω την κυριακη το ειχα ξαναπει πιο πισω. Εγω οταν ξεκινησα με το δικο μου κινητο πριν αρχισω να κανω ερωτησεις και να πειραζω ειχα διαβασει 355 σελιδες στο thread για το κινητο μου και σημερα ειμαστε στις 700 και τις διαβαζα καθε μερα ολες. Εσεις εδω εχετε μονο 10 σελιδες να διαβασετε κατσε και διαβασε σε παρακαλω. Χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι το βασικοτερο το διαβασμα και η κατανοηση των οδηγιων για να μην κολλησεις το κινητο σου θα ειναι κριμα γιατι ειναι πολυ αξιολογο κινητο Edited December 14, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) ολα μια χαρα,βρηκα τα λαθη που ειχα κανει και τωρα ειμαι ηδη στην 10!ευχαριστο πολυ tziva,xristo και mark για τις πολυτιμες συμβουλες σας και για τον χρονο σας. Edited December 15, 2013 by sculpture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Χριστο δεν ειναι οτι τα θελω στο πιατο κ ισως εχεις δικιο δεν εχω διαβασει οσο εσυ απλα ας πουμε για τα wipes οταν ειμαι σε recovery mode τα εχει σαν φακελο που πρεπει να επιλεξεις και μετα εχει εκει πχ no no no no no delete all users data κ εγω αυτο επελεγα χωρις να ξερω αν το κανω σωστα..ισως αν ειχες το κινητο του φιλου σου στα χερια θα ειχες μια πιο προσεγγισιμη εικονα του τι λεω..το περιβαλον της recovery εχει αλλαξει απο την αρχη και οποια ROM και αν πηγα να περασω μου εβγαλε aborterd.. Καταρχας δεν με λενε χρηστο. Ο χρηστος που εφτιαξε αυτο το thread τον βλεπω καθημερινα μιλαει στο xda με τον κατασκευαστη της PM_Light αλλά εδώ το εχει παρατησει. Ναι στο φακελο στο recovery όλα είναι no,no,no και ενα που λεει delete all σωστα επέλεξες. Τώρα όμως πριν πας στο install from sdcard έκανες και τα wipe cache και davlik cache? Εγώ σε 5 ώρες θα πάω απο τον φιλο μου για να του κάνω ολες τις διαδικασίες και μετα θα γραψω οτιδηποτε δω που μπορει να βοηθήσει. Καλό θα ήταν όμως να μιλησεις ειτε με κανεναν άλλο εδώ μεσα ή απο το xda που να είναι κάτοχος αυτου του κινητού μηπως του εχει τυχει κατι τετοιο και μπορει να σε βοηθήσει καλύτερα. Edited December 15, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καταρχας δεν με λενε χρηστο. Ο χρηστος που εφτιαξε αυτο το thread τον βλεπω καθημερινα μιλαει στο xda με τον κατασκευαστη της PM_Light αλλά εδώ το εχει παρατησει. Ναι στο φακελο στο recovery όλα είναι no,no,no και ενα που λεει delete all σωστα επέλεξες. Τώρα όμως πριν πας στο install from sdcard έκανες και τα wipe cache και davlik cache? Εγώ σε 5 ώρες θα πάω απο τον φιλο μου για να του κάνω ολες τις διαδικασίες και μετα θα γραψω οτιδηποτε δω που μπορει να βοηθήσει. Καλό θα ήταν όμως να μιλησεις ειτε με κανεναν άλλο εδώ μεσα ή απο το xda που να είναι κάτοχος αυτου του κινητού μηπως του εχει τυχει κατι τετοιο και μπορει να σε βοηθήσει καλύτερα. sorry tzivas ολα οκ εβγαλα ακρη και παλι σε ευχαριστω οπως και τα αλλα παιδια που εγραψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anman Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Καλησπέρα στην παρέα Μόλις σήμερα επιχείρησα να πειράξω το S7562 με επιτυχία θα έλεγα (PMP Light ROM) ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι εξαφανίσθηκαν οι επαφές και πλέον το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζεται από το KIES για να κάνω restore. Υπάρχει κάποια συμβουλή για να γίνουν restored οι επαφές μου? Edited December 16, 2013 by anman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis141 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπερα σε ολους εδω στο forum ,και συγχαρητήρια!!!! Μόλις σήμερα επιχείρησα και εγω να πειράξω το S7562 Εχω περασει το baseband S7562DDBMD1 και το CWM Recovery 5 και προσπαθησα να περασω την PMP_L101_GT-S7562 rom αφου εχω κανει wipe data wipe cache.davlik cache,wipe battery stats απο το recovery. Το ερωτημα ειναι ενω δειχνει οτι στινεται κανονικα η rom ....οταν κανω reboot βγαζει το κιτρινο σημα τις προειδοποιησης αναβοσβηνει ,κανει και την δονιση και μενει εκει........για περιπου 10 λεπτα που το αφησα.... Τι λετε να κανω λαθος??? και ποσο χρονο θελει να κανει περιπου το πρωτο reboot? Ευχαριστω ολους εκ των προτερων .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis141 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Και κατι αλλο.. Πρεπει το τηλ να ειναι ROOT?για να περασουμε την ROM??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Και κατι αλλο.. Πρεπει το τηλ να ειναι ROOT?για να περασουμε την ROM??? Ευχαριστω Οχι είναι rooted η rom με superuser Edited December 15, 2013 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπερα σε ολους εδω στο forum ,και συγχαρητήρια!!!! Μόλις σήμερα επιχείρησα και εγω να πειράξω το S7562 Εχω περασει το baseband S7562DDBMD1 και το CWM Recovery 5 και προσπαθησα να περασω την PMP_L101_GT-S7562 rom αφου εχω κανει wipe data wipe cache.davlik cache,wipe battery stats απο το recovery. Το ερωτημα ειναι ενω δειχνει οτι στινεται κανονικα η rom ....οταν κανω reboot βγαζει το κιτρινο σημα τις προειδοποιησης αναβοσβηνει ,κανει και την δονιση και μενει εκει........για περιπου 10 λεπτα που το αφησα.... Τι λετε να κανω λαθος??? και ποσο χρονο θελει να κανει περιπου το πρωτο reboot? Ευχαριστω ολους εκ των προτερων .... Μηδενισε τον counter με triangle και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts