Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι πολύ ευχάριστημενη με το note μέχρι στιγμής :D

τέτοιο ενθουσιασμό ούτε όταν είχα ipad :p

Εχω μια ερώτηση όμως:το συνέδεσα με το Mac για να του περάσω κάτι αρχεία κ ενώ το note 3 παράλληλα το φορτίζει σε αυτό μου έβγαλε ένα χ στο σημάδακι της μπαταρίας!

Το έβαλα στο ρεύμα κ φορτίζει κανονικά!

Μάλλον δεν το σηκώνει το Mac έτσι? ??

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Alex δες λίγο εδώ δεν παίζει το βίντεο θέλει adope reader αλλά ποιο να βάλω;

http://www.olympiacos.org/video-gallery/43250/synenteyksi-typoy-olympiakos-malme

Edit: παίζει τώρα από το λινκ στο ytube αλλά μέσω Facebook που είδα το link δεν μου έβγαζε το βίντεο αλλά είχε κενό

θέλει flash player (https://mega.co.nz/#!H5oR3S7S!0Tz1C4tFi2qMTT6hmS40LRCEI4TzlBotCp7zJSr56a0) ... παίζει άνοιξε το με dolphin browser (με Chrome θα σου ανοίξει με το πρόγραμμα του youtube..) ελπίζω να μην φάμε πολλά αύριο ...

Edited by alex222800

Ειμαι πολύ ευχάριστημενη με το note μέχρι στιγμής :D

τέτοιο ενθουσιασμό ούτε όταν είχα ipad :p

Εχω μια ερώτηση όμως:το συνέδεσα με το Mac για να του περάσω κάτι αρχεία κ ενώ το note 3 παράλληλα το φορτίζει σε αυτό μου έβγαλε ένα χ στο σημάδακι της μπαταρίας!

Το έβαλα στο ρεύμα κ φορτίζει κανονικά!

Μάλλον δεν το σηκώνει το Mac έτσι? ??

έχει σχέση με την θύρα usb.. με το ίδιο καλώδιο δοκίμασες; εμένα όταν το συνδέω το εικονίδιο δείχνει ότι φορτίζει .μπορεί να μην δίνει αρκετό ρεύμα...

έχει σχέση με την θύρα usb.. με το ίδιο καλώδιο δοκίμασες; εμένα όταν το συνδέω το εικονίδιο δείχνει ότι φορτίζει .μπορεί να μην δίνει αρκετό ρεύμα...

Δεν έχουν το ίδιο καλώδιο! !το note 3 έχει usb 3 ενώ το 10.1 έχει usb 2!

Δεν έχουν το ίδιο καλώδιο! !το note 3 έχει usb 3 ενώ το 10.1 έχει usb 2!

α ναι :hypno: με το δικό usb (του note 10.1 2014) το δοκιμασες; δεν ξέρω.. δοκίμασε σε άλλη θύρα..

α ναι :hypno: με το δικό usb (του note 10.1 2014) το δοκιμασες; δεν ξέρω.. δοκίμασε σε άλλη θύρα..

Με το δικό του το δοκιμασα! !αύριο θα δοκιμάσω κ σε άλλη θύρα :)

Μάλλον δεν δίνει τόση δύναμη ώστε να φορτίσει!:O

Πρόγραμμα gps από το note 3 κάνει για το 10.1 η όχι λόγω οθόνης? ??

Edited by evelinalex

Με το δικό του το δοκιμασα! !αύριο θα δοκιμάσω κ σε άλλη θύρα :)

Μάλλον δεν δίνει τόση δύναμη ώστε να φορτίσει!:O

Πρόγραμμα gps από το note 3 κάνει για το 10.1 η όχι λόγω οθόνης? ??

κάποια ναι κάποια όχι ..Το μόνο που δοκίμασα είναι το here maps (nokia) το μόνο που έκανα είναι επειδή έπαιζε μόνο σε portrait mode

.. χρησιμοποιησα ένα πρόγραμμα το app setting ( για να περιστραφεί το πρόγραμμα 360 μοίρες)

Δεν φορτιζει απο laptop μονο με ρευμα

ρύθμισε την τν σου ...ρυθμίσεις κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια recovery έχεις ? μπορείς να το αντιγράψεις (στην εσωτερική η στη εξωτερική πρώτα ) με ανοιχτό το ταβλετ και μετα πας recovery ... η twrp-2.7.0.1 δεν υποστηρίζει otg η 2.8 υποστηρίζει!!

2.7 εχω.. εχω λινκ γισ 2.8? Θελω να φλασσρω νεα ρομ. Δεν εχω εξωτερικη μνημη αλλα αυτο το μινι usb στικακι

2.7 εχω.. εχω λινκ γισ 2.8? Θελω να φλασσρω νεα ρομ. Δεν εχω εξωτερικη μνημη αλλα αυτο το μινι usb στικακι

https://mega.co.nz/#!C0InHSQI!FRuToE0rMt9PErwzo8d7zDZC70v1DllUyA1R86OFE_0 . είναι zip file εγκατάσταση από recovery (αντιγραφή η το κατεβαζουμε κατευθείαν στο ταβλετ ...boot σε recovery ...βρίσκουμε διαδρομή εγκατάσταση ...)έτοιμος... (πάντα για p605)

Η τελευταία ενημέρωση του ytube που λένε υποστηρίζει 1440p μέχρι 1080p μου βγάζει στην ανάλυση για επιλογή. Επίσης σε full screen πάλι δεν ελέγχεται η οθόνη, μπάρα κλπ

Η τελευταία ενημέρωση του ytube που λένε υποστηρίζει 1440p μέχρι 1080p μου βγάζει στην ανάλυση για επιλογή. Επίσης σε full screen πάλι δεν ελέγχεται η οθόνη, μπάρα κλπ

την έκδοση 6.0.11 εχεις;

5.17.6 γράφει κάτω στο store.Δε μου βγάζει άλλη ενημέρωση στο playstore.

unistall αυτό που έχεις ...http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-5-18-5-apk/ εγκατάσταση 6.011 ... εκκαθάριση δεδομένων.. εκκαθάριση μνημης cache... κάνε έξοδο από το λογαριασμό σου ... επανεκκίνηση ..είσοδος στον λογαριασμό.....

δοκίμασε..

Edited by alex222800

unistall αυτό που έχεις ...http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-5-18-5-apk/ εγκατάσταση 6.011 ... εκκαθάριση δεδομένων.. εκκαθάριση μνημης cache... κάνε έξοδο από το λογαριασμό σου ... επανεκκίνηση ..είσοδος στον λογαριασμό.....

δοκίμασε..

Ευχαριστώ Alex Εντάξει με 1440p.Οταν πατάω αυτόματη ποιότητα δεν πηγαίνει στο 1440p αλλά στο 1080p και πρέπει να το επιλέξω εγώ στη μέγιστη ανάλυση.

Παίδες, σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά και καλή τιμή. Το μόνο που με "προβληματίζει":p είναι πως έχει ήδη ένα χρόνο στην αγορά και δεν θέλω μετά από λίγο καιρό να βγει το επόμενο μοντέλο (πολλά θέλω). Βέβαια η τιμή είναι δελεαστικότατη όπως και τα χαρακτηριστικά του και νομίζω είναι απ' τα καλύτερα τις αγοράς αλλά και value for money.

Τι μου προτείνεται, να το πάρω?:)

Nick-K

Και εγώ το σκέφτομαι αλλά πολύ ψηλό sar σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερο από το s,είναι δυνατόν ???

0.64 εχει. Ποιο ειναι το 10πλασιο;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Απο το gsmarena το εχω παρει τον αριθμο. Εσυ απο που?

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

δες το s http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5_lte-6235.php

SAR US 1.59 W/kg (body) * *

SAR EU 0.90 W/kg (body) * *

note .. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_(2014_edition)-5677.php

SAR US 1.59 W/kg (body) * *

SAR EU 0.64 W/kg (body) * *

άλλο us.. ( είμαστε Ευρώπη άλλη νομοθεσία λιγότερο sar ) και άλλο EU

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)