TWINDROP2 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Έχει προσθέσει κάνεις καινούρια μπαταρία στο ταμπλετ? Μόλις αγόρασα μια από ebay. Υπάρχουν μαγαζιά που το αναλαμβάνουν ή diy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αυτό με τη μπαταρία με ενδιαφέρει και μένα... Έχει αλλάξει κάνεις να μας πει τιμές από Samsung η άλλο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπερα.μου μαυρησε η οθονη του tablet αλλα βγαζω το πενακι και εχει δονηση .τι εχει συμβη.ξερει κανεις.εχει καει η οθονη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπερα.μου μαυρησε η οθονη του tablet αλλα βγαζω το πενακι και εχει δονηση .τι εχει συμβη.ξερει κανεις.εχει καει η οθονη του Για κρατά μια παρατεταμένα το power button ..... ( η δοκίμασε σύγχρονος το power button + volume + ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Alex δεν κανει τηποτα.αλλα μου κανει εντηποση οτι εχει δωνηση το πενακι.τι μπωρει να εχει .εχει εγγυηση ακωμα 8μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Alex δεν κανει τηποτα.αλλα μου κανει εντηποση οτι εχει δωνηση το πενακι.τι μπωρει να εχει .εχει εγγυηση ακωμα 8μηνες Δοκίμασε μια σύγχρονος το power button + volume + (να δεις εάν μπορεί να μπει recovery ...) μπορεί να μην έχει τίποτα ....Μόνο ένα μικρο μπρικαρισμα ...Δες το video ..από το 1 λεπτό έως 1.50 περίπου ...(τι πατάς για να μπεις recovery ..) Εάν μπαίνει κανε τα ίδια (το ταβλετ θα επανέρθει σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ... θα σβηστούν όλα τα προγράμματα που έχεις κάνει εγκατάσταση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Τηποτα δεν κανει alex.δεν αναβει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Τηποτα δεν κανει alex.δεν αναβει η οθονη. ούτε με power + volume - (σύγχρονος) Όπως μου το περιγράφεις για μπρικαρισμα μου φαίνεται... Το ταβλετ το έχεις φορτισμένο; Εάν κρατήσεις το power button παρατεταμένα για λίγα δευτερόλεπτα δονείται το ταβλετ; Στα καλά καθούμενα έγινε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν δονητε.μονο οταν βγαζεις το πενακι δονητε.μπαταρια ειχε 80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν δονητε.μονο οταν βγαζεις το πενακι δονητε.μπαταρια ειχε 80 Στα καλά καθούμενα έγινε; Το είχες στην πρίζα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ναι στα καλα καθουμενα.δεν μπωρο να καταλαβω τι επαθε ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Alex θα του βγαλω την μπαταρια μηπως ξεκοληση.πρωτη φωρα θα την βγαλω ελπηζω μην χαλασω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Ναι στα καλα καθουμενα.δεν μπωρο να καταλαβω τι επαθε ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Alex θα του βγαλω την μπαταρια μηπως ξεκοληση.πρωτη φωρα θα την βγαλω ελπηζω μην χαλασω κατι Μην βγάλεις την μπαταρια ! θα χάσεις την εγγύηση !! Για βάλε το στην πρίζα και ξαναπροσπαθησε όλα τα παραπάνω βήματα που έγραψα (η οθόνη δεν έχει καεί ...όπως έγραψα μπρικαρισμα μου φαίνεται ..) Εάν δεν δουλέψει τίποτα δοκίμασε αυτό ..(είναι λίγο ανορθοδοξο) Πρωτα βεβαιώσου ότι το ταβλετ είναι ανοιχτό (βγάλε,βαλε το πενάκι ...εάν δονείται είναι ανοιχτό) ,μετά άφησε το έτσι μια μέρα η δύο μέρες (να αδειάσει η μπαταρια) ,αφού περάσουν αυτές δύο μέρες ..Ξανά-βάλτο να φορτίσει (τουλάχιστον για λίγες ώρες) Η ώρα της αλήθειας ..πατα το κουμπί να ανοίξεις το ταβλετ (εάν δεν δουλέψει τότε πήγαινε το για service) Edited May 3, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Alex το εβγαλα την μπαταρια με προσοχη και την ξαναεβαλα.και ανοιξε.σε ευχαρηστω για της συμβουλες σου.τελικα ολα καλα.λειτουργει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Alex το εβγαλα την μπαταρια με προσοχη και την ξαναεβαλα.και ανοιξε.σε ευχαρηστω για της συμβουλες σου.τελικα ολα καλα.λειτουργει ρολοι Χαίρομαι. Οπως έγραψα μπρικαρισμα ήταν τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Alex νασε καλα ρε φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) καλησπέρα βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα προχθές ανακάλυψα δύο μικρές άσπρες κουκίδες ξεθωριασμενες που φαίνονται μόνο σε άσπρο φόντο ..σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία μιας και έχω εγγύηση και μου είπαν ότι θα το εξετάσουν μήπως και αλλάξουν οθόνη ..το θέμα είναι το εξής εφόσον δεν φαίνονται παρά μόνο σε άσπρο φόντο δεν είναι στο κέντρο .. μήπως να το αφήσω καλύτερα ? δεν αισθάνομαι πολύ βολικά να με την ιδέα να το ανοίξουνε ..εκτος και αν ειναιμία εύκολη διαδικασία και δεν πρέπει να ανησυχώ οπότε αξίζει τον κόπο..τι λέτε? Μιλάμε για Θεσσαλονίκη Micro tech σέρβις Edited May 4, 2016 by godjet Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 καλησπέρα βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα προχθές ανακάλυψα δύο μικρές άσπρες κουκίδες ξεθωριασμενες που φαίνονται μόνο σε άσπρο φόντο ..σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία μιας και έχω εγγύηση και μου είπαν ότι θα το εξετάσουν μήπως και αλλάξουν οθόνη ..το θέμα είναι το εξής εφόσον δεν φαίνονται παρά μόνο σε άσπρο φόντο δεν είναι στο κέντρο .. μήπως να το αφήσω καλύτερα ? δεν αισθάνομαι πολύ βολικά να με την ιδέα να το ανοίξουνε ..εκτος και αν ειναιμία εύκολη διαδικασία και δεν πρέπει να ανησυχώ οπότε αξίζει τον κόπο..τι λέτε? Μιλάμε για Θεσσαλονίκη Micro tech σέρβις Εφόσον έχεις εγγύηση προχώρα φυσικά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εφόσον έχεις εγγύηση προχώρα φυσικά !! ευχαριστω , ειδα κατι βιντεακια περι αλλαγης και ανατριχιασα .. τι πιστολακια για ξεκολημα και ξυραφακια για απομακρυνση κολας ... και λεω μηπως δεν το συναρμολογουνε παλι σωστα .. καμια φορα πας για καλυτερα και την πατας .. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ευχαριστω , ειδα κατι βιντεακια περι αλλαγης και ανατριχιασα .. τι πιστολακια για ξεκολημα και ξυραφακια για απομακρυνση κολας ... και λεω μηπως δεν το συναρμολογουνε παλι σωστα .. καμια φορα πας για καλυτερα και την πατας .. Δεν κάνουν τέτοια στα επίσημα service. Δεν αλλάζουν τζαμί, digitizer και τα συναφή. Το ανοίγουν, περνούν μονοκόματο το σετ της οθόνης και το κλείνουν Ένα τέταρτο υπόθεση είναι. Μην σε ανησυχεί Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δεν κάνουν τέτοια στα επίσημα service. Δεν αλλάζουν τζαμί, digitizer και τα συναφή. Το ανοίγουν, περνούν μονοκόματο το σετ της οθόνης και το κλείνουν Ένα τέταρτο υπόθεση είναι. Μην σε ανησυχεί Αν ειναι ετσι αλλαζει , ευχαριστω για την ενημερωση .. μου φανηκε πολυ μπελας στα youtube :) Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ακομα το ταμπλετ παντως είναι από τα κορυφαια 2 χρονια και συνεχιζει γερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Νεοτερα απο το σερβις για τα σημαδια στην οθονη ..Τελικά μου είπαν σήμερα θα γίνει αλλαγή. Περιμένουν ανταλλακτικό για την αντικατάσταση.. για να δούμε λοιπόν. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 ακομα το ταμπλετ παντως είναι από τα κορυφαια 2 χρονια και συνεχιζει γερα! Εγώ το έχω από τον Νοέμβριο του 2013. Η μπαταρία ακριβώς όπως ήταν στην αρχή. Ειναι το lte,όποτε κανονικά χρήση τηλεφώνου κλπ.λιγο την πλαστική κατασκευή δεν μπορώ να συνηθίσω,αισθάνομαι ότι θα σπάσει. Κατα τα αλλα θα ήθελα ενα tablet με ναυαρχίδα cpu/gpu με amoled οθόνη στις 12+Ίντσες. Πάντως ειναι η καλύτερη μου αγορά μαζί με το iPad mini retina της ίδιας εποχής. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Εγώ το έχω από τον Νοέμβριο του 2013. Η μπαταρία ακριβώς όπως ήταν στην αρχή. Ειναι το lte,όποτε κανονικά χρήση τηλεφώνου κλπ.λιγο την πλαστική κατασκευή δεν μπορώ να συνηθίσω,αισθάνομαι ότι θα σπάσει. Κατα τα αλλα θα ήθελα ενα tablet με ναυαρχίδα cpu/gpu με amoled οθόνη στις 12+Ίντσες. Πάντως ειναι η καλύτερη μου αγορά μαζί με το iPad mini retina της ίδιας εποχής. και εγω το lte εχω , ακομα και το xperia z4 που επιασα λιγο στα χερια μου δεν με ενθουσιασε πολύ ουτε το nexus 9. θα ηθελα να δοκιμασω και κανενα pixel c αλλα που να ερθει Ελλάδα Edited May 9, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εδώ και λίγες μερες μεταπηδησα από το aosp rom του schishu και εβαλα cm13 nightlies και μπορω να πω ότι το μηχανημα εγινε ακομα πιο γρηγορο. Βεβαια θελει λιγο προσοχή αρχικα στο πως να περασεις σωστα τα gapps . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts