Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει προσθέσει κάνεις καινούρια μπαταρία στο ταμπλετ? Μόλις αγόρασα μια από ebay. Υπάρχουν μαγαζιά που το αναλαμβάνουν ή diy?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Καλησπερα.μου μαυρησε η οθονη του tablet αλλα βγαζω το πενακι και εχει δονηση .τι εχει συμβη.ξερει κανεις.εχει καει η οθονη του

Καλησπερα.μου μαυρησε η οθονη του tablet αλλα βγαζω το πενακι και εχει δονηση .τι εχει συμβη.ξερει κανεις.εχει καει η οθονη του

Για κρατά μια παρατεταμένα το power button ..... ( η δοκίμασε σύγχρονος το power button + volume + )

Alex δεν κανει τηποτα.αλλα μου κανει εντηποση οτι εχει δωνηση το πενακι.τι μπωρει να εχει .εχει εγγυηση ακωμα 8μηνες

Δοκίμασε μια σύγχρονος το power button + volume + (να δεις εάν μπορεί να μπει recovery ...)

μπορεί να μην έχει τίποτα ....Μόνο ένα μικρο μπρικαρισμα ...Δες το video ..από το 1 λεπτό έως 1.50 περίπου ...(τι πατάς για να μπεις recovery ..)

Εάν μπαίνει κανε τα ίδια (το ταβλετ θα επανέρθει σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ... θα σβηστούν όλα τα προγράμματα που έχεις κάνει εγκατάσταση)

Τηποτα δεν κανει alex.δεν αναβει η οθονη.

ούτε με power + volume - (σύγχρονος)

Όπως μου το περιγράφεις για μπρικαρισμα μου φαίνεται...

Το ταβλετ το έχεις φορτισμένο;

Εάν κρατήσεις το power button παρατεταμένα για λίγα δευτερόλεπτα δονείται το ταβλετ;

Στα καλά καθούμενα έγινε ;

Ναι στα καλα καθουμενα.δεν μπωρο να καταλαβω τι επαθε

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Alex θα του βγαλω την μπαταρια μηπως ξεκοληση.πρωτη φωρα θα την βγαλω ελπηζω μην χαλασω κατι

Ναι στα καλα καθουμενα.δεν μπωρο να καταλαβω τι επαθε

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Alex θα του βγαλω την μπαταρια μηπως ξεκοληση.πρωτη φωρα θα την βγαλω ελπηζω μην χαλασω κατι

Μην βγάλεις την μπαταρια ! θα χάσεις την εγγύηση !!

Για βάλε το στην πρίζα και ξαναπροσπαθησε όλα τα παραπάνω βήματα που έγραψα (η οθόνη δεν έχει καεί ...όπως έγραψα μπρικαρισμα μου φαίνεται ..)

Εάν δεν δουλέψει τίποτα δοκίμασε αυτό ..(είναι λίγο ανορθοδοξο)

Πρωτα βεβαιώσου ότι το ταβλετ είναι ανοιχτό (βγάλε,βαλε το πενάκι ...εάν δονείται είναι ανοιχτό) ,μετά άφησε το έτσι μια μέρα η δύο μέρες (να αδειάσει η μπαταρια) ,αφού περάσουν αυτές δύο μέρες ..Ξανά-βάλτο να φορτίσει (τουλάχιστον για λίγες ώρες)

Η ώρα της αλήθειας ..πατα το κουμπί να ανοίξεις το ταβλετ (εάν δεν δουλέψει τότε πήγαινε το για service)

Edited by alex222800

Alex το εβγαλα την μπαταρια με προσοχη και την ξαναεβαλα.και ανοιξε.σε ευχαρηστω για της συμβουλες σου.τελικα ολα καλα.λειτουργει ρολοι

Alex το εβγαλα την μπαταρια με προσοχη και την ξαναεβαλα.και ανοιξε.σε ευχαρηστω για της συμβουλες σου.τελικα ολα καλα.λειτουργει ρολοι

Χαίρομαι. Οπως έγραψα μπρικαρισμα ήταν τελικά

καλησπέρα βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα προχθές ανακάλυψα δύο μικρές άσπρες κουκίδες ξεθωριασμενες που φαίνονται μόνο σε άσπρο φόντο ..σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία μιας και έχω εγγύηση και μου είπαν ότι θα το εξετάσουν μήπως και αλλάξουν οθόνη ..το θέμα είναι το εξής εφόσον δεν φαίνονται παρά μόνο σε άσπρο φόντο δεν είναι στο κέντρο .. μήπως να το αφήσω καλύτερα ? δεν αισθάνομαι πολύ βολικά να με την ιδέα να το ανοίξουνε ..εκτος και αν ειναιμία εύκολη διαδικασία και δεν πρέπει να ανησυχώ οπότε αξίζει τον κόπο..τι λέτε? Μιλάμε για Θεσσαλονίκη Micro tech σέρβις Edited by godjet
Tech fusion

καλησπέρα βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα προχθές ανακάλυψα δύο μικρές άσπρες κουκίδες ξεθωριασμενες που φαίνονται μόνο σε άσπρο φόντο ..σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία μιας και έχω εγγύηση και μου είπαν ότι θα το εξετάσουν μήπως και αλλάξουν οθόνη ..το θέμα είναι το εξής εφόσον δεν φαίνονται παρά μόνο σε άσπρο φόντο δεν είναι στο κέντρο .. μήπως να το αφήσω καλύτερα ? δεν αισθάνομαι πολύ βολικά να με την ιδέα να το ανοίξουνε ..εκτος και αν ειναιμία εύκολη διαδικασία και δεν πρέπει να ανησυχώ οπότε αξίζει τον κόπο..τι λέτε? Μιλάμε για Θεσσαλονίκη Micro tech σέρβις

Εφόσον έχεις εγγύηση προχώρα φυσικά !!

Εφόσον έχεις εγγύηση προχώρα φυσικά !!

ευχαριστω , ειδα κατι βιντεακια περι αλλαγης και ανατριχιασα .. τι πιστολακια για ξεκολημα και ξυραφακια για απομακρυνση κολας ... και λεω μηπως δεν το συναρμολογουνε παλι σωστα .. καμια φορα πας για καλυτερα και την πατας ..

Tech fusion

ευχαριστω , ειδα κατι βιντεακια περι αλλαγης και ανατριχιασα .. τι πιστολακια για ξεκολημα και ξυραφακια για απομακρυνση κολας ... και λεω μηπως δεν το συναρμολογουνε παλι σωστα .. καμια φορα πας για καλυτερα και την πατας ..

Δεν κάνουν τέτοια στα επίσημα service. Δεν αλλάζουν τζαμί, digitizer και τα συναφή. Το ανοίγουν, περνούν μονοκόματο το σετ της οθόνης και το κλείνουν Ένα τέταρτο υπόθεση είναι. Μην σε ανησυχεί

Δεν κάνουν τέτοια στα επίσημα service. Δεν αλλάζουν τζαμί, digitizer και τα συναφή. Το ανοίγουν, περνούν μονοκόματο το σετ της οθόνης και το κλείνουν Ένα τέταρτο υπόθεση είναι. Μην σε ανησυχεί

Αν ειναι ετσι αλλαζει , ευχαριστω για την ενημερωση .. μου φανηκε πολυ μπελας στα youtube :)

Tech fusion

Νεοτερα απο το σερβις για τα σημαδια στην οθονη ..Τελικά μου είπαν σήμερα θα γίνει αλλαγή. Περιμένουν ανταλλακτικό για την αντικατάσταση.. για να δούμε λοιπόν.
Tech fusion

ακομα το ταμπλετ παντως είναι από τα κορυφαια 2 χρονια και συνεχιζει γερα!

Εγώ το έχω από τον Νοέμβριο του 2013. Η μπαταρία ακριβώς όπως ήταν στην αρχή. Ειναι το lte,όποτε κανονικά χρήση τηλεφώνου κλπ.λιγο την πλαστική κατασκευή δεν μπορώ να συνηθίσω,αισθάνομαι ότι θα σπάσει. Κατα τα αλλα θα ήθελα ενα tablet με ναυαρχίδα cpu/gpu με amoled οθόνη στις 12+Ίντσες.

Πάντως ειναι η καλύτερη μου αγορά μαζί με το iPad mini retina της ίδιας εποχής.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Εγώ το έχω από τον Νοέμβριο του 2013. Η μπαταρία ακριβώς όπως ήταν στην αρχή. Ειναι το lte,όποτε κανονικά χρήση τηλεφώνου κλπ.λιγο την πλαστική κατασκευή δεν μπορώ να συνηθίσω,αισθάνομαι ότι θα σπάσει. Κατα τα αλλα θα ήθελα ενα tablet με ναυαρχίδα cpu/gpu με amoled οθόνη στις 12+Ίντσες.

Πάντως ειναι η καλύτερη μου αγορά μαζί με το iPad mini retina της ίδιας εποχής.

και εγω το lte εχω , ακομα και το xperia z4 που επιασα λιγο στα χερια μου δεν με ενθουσιασε πολύ ουτε το nexus 9.

θα ηθελα να δοκιμασω και κανενα pixel c αλλα που να ερθει Ελλάδα

Edited by kutulu26

• 2 weeks later...
Εδώ και λίγες μερες μεταπηδησα από το aosp rom του schishu και εβαλα cm13 nightlies και μπορω να πω ότι το μηχανημα εγινε ακομα πιο γρηγορο. Βεβαια θελει λιγο προσοχή αρχικα στο πως να περασεις σωστα τα gapps .

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)