tarif16nikos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πολύ γρήγορο κατέβασμα (full ταχύτητα ) ...το κατέβασα σε 15 λεπτα από εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 κατέβασε SamFirm_v0.3.3.zip (δες εικόνα ..model SM -P605 ..region NEE ...check update..πατάς download ..Όταν κατέβει πατάς decrypt ( το αρχείο που κατεβάζει είναι συμπιεσμένο σε μια άγνωστη μορφή ,με decrypt το μετατρέπει σε rar ... ) με το ίδιο πρόγραμμα κατεβαζεις rom και για άλλες συσκευές Samsung ...(δηλώνεις μοντέλο και περιοχή....) εχεις δικιο...κατεβαινει ανεμος το decrypt το εβαλα απο το προγραμματακι,αν δεν γινει πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian68 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δεν το πιστεύω... Σιγουρα δεν ζητανε λεφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 εχεις δικιο...κατεβαινει ανεμος το decrypt το εβαλα απο το προγραμματακι,αν δεν γινει πως το κανω? Όταν κατέβει απλά πάτα το decrypt ( δες την εικόνα ...είναι δίπλα στο download ...) την rom θα την βρεις στο φάκελο που αποσυμπίεσες το πρόγραμμα SamFirm_v0.3.3 ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το πιστεύω... Σιγουρα δεν ζητανε λεφτα; λεφτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Όταν κατέβει απλά πάτα το decrypt ( δες την εικόνα ...είναι δίπλα στο download ...) την rom θα την βρεις στο φάκελο που αποσυμπίεσες το πρόγραμμα SamFirm_v0.3.3 ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 δοκιμασα με SM-P600 και NEE αλλα ακομα εχει 4.4.2 :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 δοκιμασα με SM-P600 και NEE αλλα ακομα εχει 4.4.2 :cry: Για p600 δεν υπάρχει 5.1.1 ακόμα....έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 την πέρασα...5.1.1...πρώτες εντυπώσεις. ...μου φαίνετε πιο αέρινο,πληκτρολόγιο πετάει φωτιές,δεν έδωσαν το ui του tabS. ψιλοκολλάει η πλευρική μπάρα πολλαπλών εφαρμογών...καμιά φορά πρέπει να επιμένεις για να εμφανιστεί! κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση στο μενού. ... αυτά τα λίγα προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian68 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 λεφτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πλακα κανω, επειδη δεν το πιστευω. Εχω το 605 LTE Ελληνικο. Εμεις να περιμενουμε για την περιοχη μας... οταν ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πλακα κανω, επειδη δεν το πιστευω. Εχω το 605 LTE Ελληνικο. Εμεις να περιμενουμε για την περιοχη μας... οταν ερθει; Όταν έρθει...προς καλοκαίρι... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την πέρασα...5.1.1...πρώτες εντυπώσεις. ...μου φαίνετε πιο αέρινο,πληκτρολόγιο πετάει φωτιές,δεν έδωσαν το ui του tabS. ψιλοκολλάει η πλευρική μπάρα πολλαπλών εφαρμογών...καμιά φορά πρέπει να επιμένεις για να εμφανιστεί! κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση στο μενού. ... αυτά τα λίγα προς το παρόν. tab s2;(έχει ίδιο Laucher με s6 ...απλο) τι εννοείς;νομίζω του s1 έχει ...το MagazineLauncher (το Launcher το αλλάζεις εύκολα ...Υπάρχουν και τα 2 και το s1 και του s2 ... καλό είναι πριν από εγκατάσταση rom και κάνεις factory reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πλακα κανω, επειδη δεν το πιστευω. Εχω το 605 LTE Ελληνικο. Εμεις να περιμενουμε για την περιοχη μας... οταν ερθει; γιατι να περιμενεις?...ελληνικο εχω κι εγω κι εβαλα φινλανδικη!...δεν χανεις εγγυηση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian68 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δεν σου γραψε ο knox, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν σου γραψε ο knox, ετσι; Όχι βεβαια....αφου ειναι επισημη ρομ ευρωπαικη. βαλτην αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 έχω το p605 ρουταρισμενο με το Knox να έχει γράψει... χρειάζεται να κάνω factory reset πριν την εγκατάσταση? κ αν ναι μέσα από τις ρυθμίσεις? αν ακολουθήσω τις οδηγίες αυτές είναι σωστές για την εγκατάσταση; http://www.knowyourmobile.com/samsung/samsung-galaxy-note-101-2014-edition/22192/how-upgrade-samsung-galaxy-note-101-2014-stock ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 έχω το p605 ρουταρισμενο με το Knox να έχει γράψει... χρειάζεται να κάνω factory reset πριν την εγκατάσταση? κ αν ναι μέσα από τις ρυθμίσεις? αν ακολουθήσω τις οδηγίες αυτές είναι σωστές για την εγκατάσταση; http://www.knowyourmobile.com/samsung/samsung-galaxy-note-101-2014-edition/22192/how-upgrade-samsung-galaxy-note-101-2014-stock ευχαριστώ 1: θα μπεις σε recovery και κάνεις wipe data factory reset ... 2: κατέβασε την rom ..διάβασε # 2625 (Καλές ταχύτητες ...) 3 : κάνεις install με odin (για τώρα δεν υπάρχει τρόπος για Root ...) 4 : για όλα τα παραπάνω υπάρχουν άπειρα video στο YouTube (για όλες τις συσκευές της Samsung ή διαδικασία εγκατάστασης με odin είναι ίδια ...) λίγο περίεργο που δεν ξέρεις αφού είσαι Root .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ε όταν τα κάνω απλώς ακολουθώ οδηγούς.. δεν εν καταλάβει στο odin διαφορά μεταξύ ap κ των άλλων που έχει.. κάτι τελευταίο, παίζει ρόλο έκδοση odin? γιατί θυμάμαι όταν είχα κάνει root πως πρότεινε συγκεκριμένη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ε όταν τα κάνω απλώς ακολουθώ οδηγούς.. δεν εν καταλάβει στο odin διαφορά μεταξύ ap κ των άλλων που έχει.. κάτι τελευταίο, παίζει ρόλο έκδοση odin? γιατί θυμάμαι όταν είχα κάνει root πως πρότεινε συγκεκριμένη έκδοση κάνε με κάποιο από τα τελευταία πχ 3.09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Με την 5.1.1 η multiwindow bar είναι η ίδια με πριν ή έγινε σαν αυτή του note 4 (που είναι πιο εύχρηστη); Ειδικά αυτό το σύρσιμο από την πάνω γωνία είναι μαγεία! Edited October 4, 2015 by iganiats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Με την 5.1.1 η multiwindow bar είναι η ίδια με πριν ή έγινε σαν αυτή του note 4 (που είναι πιο εύχρηστη); Ειδικά αυτό το σύρσιμο από την πάνω γωνία είναι μαγεία! Note 4 (έχουν αλλάξει αρκετά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Αφού πήρε του note 4 τέλεια. Υπάρχει κανένα βίντεο με τη νέα ρομ; Άντε και το ρουτ τώρα. Edited October 4, 2015 by iganiats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πιες οι βασικές αλλαγές με την 5.1.1 ?? Πια η τελευταία έκδοση λειτουργικού που ρουτάρετε ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πιες οι βασικές αλλαγές με την 5.1.1 ?? Πια η τελευταία έκδοση λειτουργικού που ρουτάρετε ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. οποιαδήποτε 4.4.2 και οι δύο ported 5.0.2 (εγώ είμαι με ported Pyrana rom ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες παιδια εβαλα και γω την φιλανδικη και εχω ενα "φρεσκο" ταμπλετ ,πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλημέρα. Εάν πάει σε 5.1.1 μπορεί μετά να επιστρέψει σε 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλημέρα. Εάν πάει σε 5.1.1 μπορεί μετά να επιστρέψει σε 4.4.2 Προσοχή γιατί στο Α3 που έκανα ακριβώς το ίδιο δεν ξανάνοιξε ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) αναλυτικές οδηγίες ..για γρήγορο κατέβασμα (για όποιον ενδιαφέρεται ) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63136750&postcount=67 (μέχρι το βήμα 4) (τρόπος για Root δεν υπάρχει για την ώρα..) Edited October 5, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts