themis636 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Με ποια εφαρμογη σβηνουμε αρχεια απο την εξωτερικη sd; το 4.4 απαγορευει την διαγραφη! Με τη "μααμ" εφαρμογη της samsung που εχει για να βλεπεις ολα τα αρχεια. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Μου έβγαλε σήμερα μια ενημέρωση γυρω στα 290Mb ξέρει κάποιος τί είναι; Να υποθέσω ότι lollipop δεν είναι. Στην περιγραφή δεν το αναφέρει καθόλου. Μιλάει για βελτιώσεις και διορθώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Μου έβγαλε σήμερα μια ενημέρωση γυρω στα 290Mb ξέρει κάποιος τί είναι; Να υποθέσω ότι lollipop δεν είναι. Στην περιγραφή δεν το αναφέρει καθόλου. Μιλάει για βελτιώσεις και διορθώσεις.... Εμένα πριν κάνα 10ημερο (γερμανικό είναι)έκανε ενημέρωση κι εγώ νόμιζα lollipop αλλά 4.4.2 ενημερωμένη ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εκει που δουλευω κανονικά με το ταμπλετ (lte) ξαφνικα παγώνει η οθονη και δεν ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια. Πατάω το power button μια φορά και σβήνει η οθόνη. Το πατάω μια δεύτερη και όλα οκ. Συμβαίνει και σε άλλους ή να το στείλω για service. Είναι εντός εγγύησης. Τι ακριβώς δουλεύεις τι στιγμή που παγώνει το tablet? Διότι αν έχεις ανοικτό browser ενδέχεται να κολλάει λόγω αστάθειας του δικτύου ειδικά αν χρησιμοποιείς το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας. Και σε εμένα έχει κολλήσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και ξεκολλάει μόνο του όταν λάβει όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας. Θα πρέπει να σημειώσω πως μου έχουν τύχει ιστοσελίδες οι οποίες τελικά κράσαραν τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κι εγω πρεπει να σημειωσω οτι εχει απειρα κολληματα το tablet. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δε χρησιμοποιώ συχνά τα δεδομένα κινητής. Δε εχω παρατηρήσει να το κάνει σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Μου το έχει κάνει στο Chrome, στο Word κλπ. Επίσης δε το κάνει πάντα. Εχω την εντύπωση πως το κάνει οταν αναβαθμίζει εφαρμογές απο playstore ενώ δουλεύω σε άλλη εφαρμογή. Θα πρέπει να το παρακολουθήσω. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δε χρησιμοποιώ συχνά τα δεδομένα κινητής. Δε εχω παρατηρήσει να το κάνει σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Μου το έχει κάνει στο Chrome, στο Word κλπ. Επίσης δε το κάνει πάντα. Εχω την εντύπωση πως το κάνει οταν αναβαθμίζει εφαρμογές απο playstore ενώ δουλεύω σε άλλη εφαρμογή. Θα πρέπει να το παρακολουθήσω. Όντως, η συμπεριφορά του tablet σου χρήζει παρακολούθησης για να διαπιστώσεις πότε κολλάει. Εγώ δεν έχω άλλου είδους κολλήματα πέραν αυτών που οφείλονται καθαρά σε προβλήματα επικοινωνίας των browsers. Γενικά πάντως, όπως αναφέρθηκε και ποιο πριν, ένα reset στα factory defaults διορθώνει πολλά προβληματάκια που μπορεί να οφείλονται σε λανθασμένες ενημερώσεις των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παιδια Έχω το εξής πρόβλημα. Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Φτάνει λοιπόν στο 5% Το κλείνω και το ανοίγω πάλι και είναι στο 35%. Το ταμπλετ είναι 4 μηνών μόνο και πολύ λίγο χρησημοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παιδια Έχω το εξής πρόβλημα. Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Φτάνει λοιπόν στο 5% Το κλείνω και το ανοίγω πάλι και είναι στο 35%. Το ταμπλετ είναι 4 μηνών μόνο και πολύ λίγο χρησημοποιημενο. service.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πιθανόν προβληματική μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Παιδια Έχω το εξής πρόβλημα. Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Φτάνει λοιπόν στο 5% Το κλείνω και το ανοίγω πάλι και είναι στο 35%. Το ταμπλετ είναι 4 μηνών μόνο και πολύ λίγο χρησημοποιημενο. η μπαταρία σου απλά θέλει καλιμπράρισμα,να κάνει δηλαδή το τσιπάκι της reset.....αν το έχεις,βιντεάκι απο youtube,το ανοίγεις,ξεκουμπώνεις την μπαταρία για κανα λεπτό για να σετάρει,το κουμπώνεις,έτοιμος . αν δεν το έχεις,service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ναι αλλά δεν χανω την εγγύηση με το να ανοίξω και να βγαλω την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ναι αλλά δεν χανω την εγγύηση με το να ανοίξω και να βγαλω την μπαταρία; αν το ανοίξεις προσεκτικά δεν πειράζεις τίποτε....και δεν βγάζεις την μπαταρία,απλά θα ξεκουμπώσεις το βυσματάκι της.είναι πανεύκολο,απλά θέλει προσοχή και πλαστικά εργαλειάκια,όπως π.χ. πενάκι κιθάρας η πλαστικό μαχαιράκι που χρησιμοποιούμε σε πάρτι κτλ. αν το κάνεις μην βάλεις μεταλλικά εργαλεία με την καμία,πληγώνουν τα πλαστικά. στην εγγύηση θα μυρίσουν τα νύχια τους για το αν ανοίχτηκε ένα μηχάνημα? εγώ είχα ανοίξει το προηγούμενο που είχα(μου έπεσε κι έσπασε και πήρα άλλο),το αυτοκόλλητο που έπρεπε να είναι στο βύσμα της μπαταρίας ήταν αλλού για αλλού...αν το πήγαινα σέρβις θα μου έλεγαν ότι το πείραξα κιόλας.καλιμπράρισα την μπαταρία και μετά πήγαινε τρένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Άλλος τρόπος να καλιμπραριστει υπαρχει; καποιο πρόγραμμα η γενικα κάποια άλλη μέθοδος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Άλλος τρόπος να καλιμπραριστει υπαρχει; καποιο πρόγραμμα η γενικα κάποια άλλη μέθοδος; εφόσον έχεις εγγύηση πήγαινε το για Service!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Άλλος τρόπος να καλιμπραριστει υπαρχει; καποιο πρόγραμμα η γενικα κάποια άλλη μέθοδος; Η πιο safe μεθοδος ειναι να το αφησεις να ξεφορτισει τελειως και μετα κλειστο να το αφησεις να φορτισει τερμα .Και επειτα να μην το αφηνεις κατω απο 20% και πανω απο 80% .αν δεν στρωσει σελιγο καιρο πηγαινε το στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Άλλος τρόπος να καλιμπραριστει υπαρχει; καποιο πρόγραμμα η γενικα κάποια άλλη μέθοδος; σαφώς όχι. αν είσαι αθήνα,πας σερβις,περιμένεις,στο φτιάχνουν επιτόπου,το παίρνεις ,φεύγεις. από εμπειρία φίλου που πήγε με κινητό και του άλλαξαν οθόνη. Edited August 20, 2015 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Υπάρχει καμιά πρόταση για custom kernel για την stock rom 4,3 και το μοντέλο P600; Το τονίζω custom kernel και όχι custom rom. Πριν μερικές μέρες το έκανα root αλλά δεν κατάφερα με τίποτε να το κάνω να δουλέψει σε μερικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα να δουλέψει με επιτυχία ssh daemon στην πόρτα 22, καθώς επίσης να δουλέψει το ping από απλό χρήστη. Να σημειώσω ότι το ping δεν δουλεύει ούτε με το busybox. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με τον kernel της μαμάς του και τους περιορισμούς που επιβάλει προς χάριν της ασφάλειας. Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Υπάρχει καμιά πρόταση για custom kernel για την stock rom 4,3 και το μοντέλο P600; Το τονίζω custom kernel και όχι custom rom. Πριν μερικές μέρες το έκανα root αλλά δεν κατάφερα με τίποτε να το κάνω να δουλέψει σε μερικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα να δουλέψει με επιτυχία ssh daemon στην πόρτα 22, καθώς επίσης να δουλέψει το ping από απλό χρήστη. Να σημειώσω ότι το ping δεν δουλεύει ούτε με το busybox. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με τον kernel της μαμάς του και τους περιορισμούς που επιβάλει προς χάριν της ασφάλειας. Καμιά πρόταση; ρώτα στο xda http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014 όχι εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Mπορουμε προσθετοντας ενα Huawei e1750 στικ να μετατρεψουμε τοwifi σε καρτοκινητο για αποστολη/ληψη μηνυματων και συνδεση στο ιντερνετ; Θυμαμαι πως σε ενα Ainol γινοτανε. Το συνεδεσα και το αναγνωριζει ως usb stick, αναβοσβηνει το πρασινο λεντακι (αρα λαμβανει σημα) μα...παρακατω; Edited August 24, 2015 by lakiss51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δεν γίνεται...χρειάζεται root και ψάξιμο στο xda...και πάλε δεν είναι σίγουρο...(αυτό γίνεται σε αρκετά κινέζικα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ρώτα στο xda http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014 όχι εδώ.... Το έχω ψάξει αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είπα μήπως εδώ στο Ελληνικό forum κάποιος είχε κάνει κάποια δοκιμή και έχει γνώση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Γειά σας. Μόλις παρέλαβα το ταμπλετ από τη Samsung. Μου άλλαξαν μπαταρία,επαφή φόρτισης και το φορτιστή με το καλώδιο. Για να δούμε λοιπόν γιατί 4 μήνες που το έχω δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθω...εάν όλα είναι καλά με την μπαταρία μάλλον θα πάω σε καμία custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ποιο mhl usb to hdmi adapter να παρω ωστε να συνδεω το ταμπλετ στην τιβι; Ενα που εχει το Πλαισιο, λεει οτι δεν κανει για Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ποιο mhl usb to hdmi adapter να παρω ωστε να συνδεω το ταμπλετ στην τιβι; Ενα που εχει το Πλαισιο, λεει οτι δεν κανει για Samsung ότι κάνει για s4 (οχι για s3 ..διαφορετικά pin) θα κάνει και για το note 10.1 2014 ...εάν κινέζικο πήρα και δουλεύει..... το παλιό από το s3 που είχα δεν κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts