xalbag Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Λέω να παραγγείλω το LTE μοντέλο απ' το Πλαίσιο (σχεδόν το μόνο κατάστημα με λογική τιμή για το συγκεκριμένο tablet). Παίζει καμιά πιθανότητα να έχει ξεμείνει κάποια προβληματική παρτίδα/β' διαλογής και να ξεστοκάρουν ή να προχωρήσω άφοβα; Να διευκρινήσω ότι δεν ξέρω κάτι σχετικό, απλά διάβασα κάνα δυο δυσαρεστημένους χρήστες που είχαν αγοράσει από εκεί και είπα να ρωτήσω καλού κακού. Βέβαια από οπουδήποτε θα μπορούσαν να έχουν αγοραστεί tablet με κάποιο πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Γενικά όσοι έχετε αγοράσει από εκεί τελευταία είστε ευχαριστημένοι; EDIT: Κάτι ακόμα που ήθελα να ρωτήσω. Στο s-note app κάπου διάβασα ότι πρέπει να σετάρεις απ' την αρχή αν θα το χρησιμοποιήσεις σε portrait ή landscape mode κι αν θες ν' αλλάξεις πρέπει να κάνεις clear cache στο application και πάλι απ' την αρχή με καινούρια templates (άλλα για portrait, άλλα για landscape, χάνοντας ό,τι notes είχες). Ισχύει ή μπορείς να διαλέγεις portrait/landscape σε κάθε καινούριο note χωρίς clear cache; Επίσης στο tablet δεν παίζει το formula match για ν' αναγνωρίζει σχήματα; Αγόρασα από Πλαίσιο πριν περίπου 2 εβδομάδες ...όλα καλά χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι.Το μηχάνημα πετάει. Σε οτι αφορά το s note, για κάθε καινούρια σημείωση επιλέγεις μέσα από μία σχετικά μεγάλη γκάμα, οριζόντια και κάθετα templates . ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το νέο update περίπου 255 MB το είδε κανείς ...... το πήρα προχθές OTA ελληνικό, ξέρει κανείς τι άλλαξε? Η μικρή μου εμπειρία με το προηγούμενο δε μου επέτρεψε να καταλάβω τις διαφορές . Edited April 23, 2015 by xalbag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Οσο αφορα το update αν κοιταξεις λιγο πιο πισω στα post θα δεις οτι εχει γραφτει τι ειναι. Αν εχεις παροχο wind αφορα κατα πασα πιθανοτητα την επιλογη για lte. Τουλαχιστον σε μενα αυτο αφορουσε. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vale415 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους.Το adaway το κατεβάζουμε από το xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους.Το adaway το κατεβάζουμε από το xda; μπορεις και απο επισημη σελιδα ..Google it ...Xda.... https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934553157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Οσο αφορα το update αν κοιταξεις λιγο πιο πισω στα post θα δεις οτι εχει γραφτει τι ειναι. Αν εχεις παροχο wind αφορα κατα πασα πιθανοτητα την επιλογη για lte. Τουλαχιστον σε μενα αυτο αφορουσε. Καλησπέρα, δε μπόρεσα να εντοπίσω το εν λόγο post :O και όχι ο πάροχος μου δεν είναι Wind έχω Cosmote :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα, δε μπόρεσα να εντοπίσω το εν λόγο post :O και όχι ο πάροχος μου δεν είναι Wind έχω Cosmote :cool: Post 2281, αναφερω σχετικα με το update. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vale415 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Στο σπίτι μου έχω ένα NAS της Zyxel και από τον browser του Λάπτοπ μου μπορώ να δω την πλήρη σελίδα των ρυθμίσεων του.Από το Τάμπλετ όμως,ανεξάρτητα από ποίον browser δουλεύω,μου εμφανίζει μόνο την mobile έκδοση από το μενού του NAS.Παραθέτω 2 φωτογραφίες από το Λάπτοπ και μία από το Τάμπλετ.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εμφανίζει και το Ταμπλέτ την πλήρη σελίδα των ρυθμίσεων όπως αυτή εμφανίζεται στο Λάπτοπ; [ATTACH]60146[/ATTACH] [ATTACH]60147[/ATTACH] [ATTACH]60148[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Στο σπίτι μου έχω ένα NAS της Zyxel και από τον browser του Λάπτοπ μου μπορώ να δω την πλήρη σελίδα των ρυθμίσεων του.Από το Τάμπλετ όμως,ανεξάρτητα από ποίον browser δουλεύω,μου εμφανίζει μόνο την mobile έκδοση από το μενού του NAS.Παραθέτω 2 φωτογραφίες από το Λάπτοπ και μία από το Τάμπλετ.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εμφανίζει και το Ταμπλέτ την πλήρη σελίδα των ρυθμίσεων όπως αυτή εμφανίζεται στο Λάπτοπ; [ATTACH]60146[/ATTACH] [ATTACH]60147[/ATTACH] [ATTACH]60148[/ATTACH] στο dolphin.. είσαι σε desktop προβολή; https://www.dropbox.com/s/aovgm2x6l7o1il0/Screenshots_2015-04-27-23-45-37.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vale415 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ναι Alex έτσι το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ναι Alex έτσι το έχω Γιατί δεν χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα για nas από playstore και προσπαθείς από browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδια καλο μηνα,πως παιρνουμε στιγμιοτυπο οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδια καλο μηνα,πως παιρνουμε στιγμιοτυπο οθονης? Μην γράφεις το ίδιο σε όλα τα φόρουμ :lol: όπως σε όλα τις Samsung συσκευές ..ρυθμίσεις ....στοιχεία ελέγχου...κίνηση παλάμης ..αποτύπωση οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortha Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να εχω την εφαρμογη του s note οπως ειναι στο νοτε 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μην γράφεις το ίδιο σε όλα τα φόρουμ :lol: όπως σε όλα τις Samsung συσκευές ..ρυθμίσεις ....στοιχεία ελέγχου...κίνηση παλάμης ..αποτύπωση οθόνης Ευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortha Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 καλησπερα σε ολους. 3 ερωτησεις σαν νεος κατοχος 1. ποια καρτα 64gb προτεινετε 2. θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση το μοντελο ειναι Samsung TV 32'' UE32H5000 θα ηθελα να μου πειτε και ασυρματα και ενσυρματα (υπαρχει καλωδιο hdmi ) 3. θελω να εχω την εφαρμογη του s pen απο το νοτε 10.1 https://www.youtube.com/watch?v=Rf03jjwQ4Qw μπορω να την κατεβασω η να την εγκαταστησω απο καπου ? Ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 καλησπερα σε ολους. 3 ερωτησεις σαν νεος κατοχος 1. ποια καρτα 64gb προτεινετε 2. θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση το μοντελο ειναι Samsung TV 32'' UE32H5000 θα ηθελα να μου πειτε και ασυρματα και ενσυρματα (υπαρχει καλωδιο hdmi ) 3. θελω να εχω την εφαρμογη του s pen απο το νοτε 10.1 https://www.youtube.com/watch?v=Rf03jjwQ4Qw μπορω να την κατεβασω η να την εγκαταστησω απο καπου ? Ευχαριστω !!! ανάλογα με πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/367664_367672/10-64GB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?keyphrase=micro+sd+64gb&order_dir=asc&page=1 http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?from=catspan&keyphrase=micro+sd+128gb 2 :#1729 #1486 3: δεν γίνεται (ούτε με root ...το έχω δοκιμάσει !) θα συμβιβαστεις με s note του ταβλετ (η Samsung έχει αφαιρέσει κάποιες λειτουργίες ,κάποιες είναι κρυμμένες ...).δεν ξερω τι θέλεις ακριβώς αλλά εάν είναι για μαθηματικές εξισώσεις ρίξε μια ματιά στις σελίδες 142-143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortha Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 #1729 #1486 αυτο δεν το καταλαβα υποστηριζει και 128 gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 #1729 #1486 αυτο δεν το καταλαβα υποστηριζει και 128 gb? Αριθμο post ή απαντησης αν σε βοηθα! Κοιτα σε καθε απαντηση ξεχωριστα πανω δεξια και θα δεις εναν αριθμο σε διεση #***** Εσυ π.χ. στη τελευταια απαντηση σου εχεις αριθμο #2392, εγω τωρα #2393 Οποτε γυρνα πισω καποιες σελιδες να βρεις τους αριθμους/απαντησεις #1729 και #1486 και θα δεις την απαντηση στην ερωτηση σου :) Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 #1729 #1486 αυτο δεν το καταλαβα υποστηριζει και 128 gb? όλες οι συσκευές που υποστηρίζουν 64 υποστηρίζουν 128gb .. για τα υπόλοιπα ότι σου απάντησε ο φίλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Επειδή έχω μπερδευτεί με τόσους φορτιστές από Samsung, είναι εύκολο σε κάποιον να μου πει τι χαρακτηριστικά γράφει ο φορτιστής του note 10.1 2014 edition lte, και συγκεκριμένα τα volt και amper? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Επειδή έχω μπερδευτεί με τόσους φορτιστές από Samsung, είναι εύκολο σε κάποιον να μου πει τι χαρακτηριστικά γράφει ο φορτιστής του note 10.1 2014 edition lte, και συγκεκριμένα τα volt και amper? Ευχαριστώ. Όλοι ειδικά για τα tablet της είναι 5.3V στα 2.0 amp. Με εξαίρεση κάποιους παλιότερους (και όχι τόσο, κινητών) στα ίδια βόλτ αλλά με 1.0Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παρατηρώ τον δικό μου και γράφει 5 volt, πιθανόν να τον έχω μπερδέψει με άλλον από κινητό. Πειράζει που το φορτιζω τόσο καιρό με αυτόν που βγάζει λίγο λιγότερα volt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παρατηρώ τον δικό μου και γράφει 5 volt, πιθανόν να τον έχω μπερδέψει με άλλον από κινητό. Πειράζει που το φορτιζω τόσο καιρό με αυτόν που βγάζει λίγο λιγότερα volt? Όχι βέβαια, η διαφορά των 0.3v είναι αμελητέα. Για τα τάμπλετ λόγω μεγάλης μπαταρίας και επειδή θέλουμε γρήγορη φόρτιση έχουμε τα 2.0A τα οποία είναι και τα μόνα που σε ενδιαφέρουν εδώ. Τα 5v είναι κοινά σε όλους τους φορτιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ωραία τότε, να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Επειδή έχω μπερδευτεί με τόσους φορτιστές από Samsung, είναι εύκολο σε κάποιον να μου πει τι χαρακτηριστικά γράφει ο φορτιστής του note 10.1 2014 edition lte, και συγκεκριμένα τα volt και amper? Ευχαριστώ. 5,3 v και 2,0 a. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts