akisk75 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και έτσι ρε παιδιά το s ειναι στο 0,20, 4 φορές λιγότερο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Και έτσι ρε παιδιά το s ειναι στο 0,20, 4 φορές λιγότερο !!! ποιο tab S 10.5 lte ?..... SAR EU 0.90 W/kg (body) με αυτό σου κάνω σύγκριση.... πριν μας έλεγες (η διεύθυνση που γράφεις...) για note 12. 2 .. εχουμε το note 10.1 2014 μήπως είσαι σε λάθος φόρουμ.... το sar σε λογικά πλαίσια είναι .... δεν είναι κινητό τηλέφωνο ..να το βάλεις στο κεφάλι .. Edited December 10, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5-6438.php γιατί μπερδεύεσαι... Όχι και μια χαρά το sar του note...το 12.2 το έβαλα ενδεικτικά...άλλωστε και το 10.1 ειναι 3πλασιο από το s...το sar δεν αφορά μόνο το κεφάλι αλλά και το σώμα, ιδιαίτερα όταν έχουμε χρήση και από παιδιά Edited December 10, 2014 by akisk75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) μάλλον εσύ....:lol: .20 για tab S, δεν είναι το LTE !! το note 10.1 2014 wifi δεν το έχει.. To gsmarena συγκρίνουμε πάντα 2 ίδια πράγματα... το s lte έχει μεγαλύτερο sar σε σχέση με note 10.1 2014 lte το wifi λογικά θα έχει λιγότερο ..δεν έχει sim....το note 10.1 2014 wifi (έχουν το ιδιο επεξεργαστή με το S) δεν ξέρω τι sar έχει.. Edited December 10, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το ίδιο http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_pro_12_2_lte-5945.php Συμπερασματικα η τιμη sar κοιτας να αφoρα την ευρωπη (eu) κι οχι την αμερικη (us) , και επισης εδω μιλαμε για το note 10.1 edition 2014. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Με το SAR θα πρέπει όμως να εχουμε κατά νου οτι δεν το βάζουμε το tablet στο αυτί μας. Άρα το Sar δεν πρέπει να μας απασχολεί και τόσο αφού το λειτουργούμε σαν tablet που έχει και τηλέφωνο( άρα θα είναι είτε με το handsfree είτε ανοιχτή ακρόαση). Πιστεύω οτι δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί, εννοείται πως αν επρόκειτο για κινητό όπου η χρήση του είναι κολλητά στο κεφάλι μας ενδιαφέρει ΠΛΗΡΩΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το άγχος μου είναι κυρίως λόγω της επαφής των παιδιών με αυτό, γιατί η ακτινοβολία δεν αφορά μόνο το κεφάλι αλλά και το σώμα... γιαυτό ψάχνω όσο το δυνατόν λιγότερο sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το άγχος μου είναι κυρίως λόγω της επαφής των παιδιών με αυτό, γιατί η ακτινοβολία δεν αφορά μόνο το κεφάλι αλλά και το σώμα... γιαυτό ψάχνω όσο το δυνατόν λιγότερο sar ψάξε για συσκευές μόνο με wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εμείς βλέπουμε 2k σωστά; Αν βάζουμε 4k βίντεο πάλι 2k βλέπουμε λόγω 1440p έτσι δεν είναι; Αν και με 10" δε ξέρω αν θα ήταν εμφανές η διαφορά σε τόσες μικρές ίντσες.Παντως 1080p με 1440p έχει αισθητή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Εμείς βλέπουμε 2k σωστά; Αν βάζουμε 4k βίντεο πάλι 2k βλέπουμε λόγω 1440p έτσι δεν είναι; Αν και με 10" δε ξέρω αν θα ήταν εμφανές η διαφορά σε τόσες μικρές ίντσες.Παντως 1080p με 1440p έχει αισθητή διαφορά. youtube δεν μπορείς... εχω δοκιμάσει video 720p x265 παιζει ,1080p (x265) ,4κ..8κ (x264) ... κολλάει μέχρι το θεό... η επόμενη γενιά επεξεργαστών...(κυρίως η GPU παίζει πολύ μεγάλο ρόλο...) για να εκμεταλλευτείς το 4κ,8κ πρέπει να έχεις και την ανάλογη οθόνη πχ το να παίζεις 4κ σε τηλεόραση 1080p δεν έχει νόημα... 1080p θα δεις .. Edited December 11, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Αυτά που λένε 4k τα παίζει από ytube αλλά εμείς λογικά βλέπουμε 2k εφόσον είμαστε 2560x1600. οθόνη. Η ερώτηση μου αν θα έπιανε το μάτι μας σε ταμπλετ αν είχε ανάλυση 4k η οθόνη.Ηδη μου φαίνεται τέλεια η απεικόνιση τώρα . Πχ σε αυτό το βίντεο Old Québec City, Canada in 4K (Ultra HD): Edited December 11, 2014 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτά που λένε 4k τα παίζει από ytube αλλά εμείς λογικά βλέπουμε 2k εφόσον είμαστε 2560x1600. οθόνη. Η ερώτηση μου αν θα έπιανε το μάτι μας σε ταμπλετ αν είχε ανάλυση 4k η οθόνη.Ηδη μου φαίνεται τέλεια η απεικόνιση τώρα . Πχ σε αυτό το βίντεο Old Québec City, Canada in 4K (Ultra HD): στο pc σου βγάζει και άλλες επιλογές... παίζουν ρόλο τα ppi .σε μικρά οθόνη μέχρι ένα όριο βλέπει το μάτι ... το παιχνίδι είναι στις μεγάλες οθόνες...στα pc..τηλεόραση ,εάν έχεις 50.60.70 τηλεόραση εάν έχεις 1080p ταινία ή το γαμ.. digea στα 480,560p πηξελιζει.... (μικρό ppi) έτσι τα 4κ,8κ..μονόδρομος με x265... στην Ελλάδα άστο..άλλο ανέκδοτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 αξιζει η αγορα το μοντελου με τον exynos που υπαρχει αυτη την στιγμη max στα 350 ευρω;; γιατι σε προηγουμενες σελιδες διαβασε πως ειναι χειροτερο σε σχεση με την εκδοση με τον snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 αξιζει η αγορα το μοντελου με τον exynos που υπαρχει αυτη την στιγμη max στα 350 ευρω;; γιατι σε προηγουμενες σελιδες διαβασε πως ειναι χειροτερο σε σχεση με την εκδοση με τον snapdragon. Γιατι να μην αγοράσεις το LTE με Snapdragon που εχει στο πλαισιο 399?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 αξιζει η αγορα το μοντελου με τον exynos που υπαρχει αυτη την στιγμη max στα 350 ευρω;; γιατι σε προηγουμενες σελιδες διαβασε πως ειναι χειροτερο σε σχεση με την εκδοση με τον snapdragon.320 στο σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Γιατι να μην αγοράσεις το LTE με Snapdragon που εχει στο πλαισιο 399?? Αν δεν εχεις παρει απο πλεσιο κατι αξιας μην δίνεις συμβουλες. Μακρια απο πλεσιο.αν διαβασεις τα τελευταία ποστ θα καταλάβεις. Είναι Ανειπαρκτοι δεν τοχουν ετοιμοπαταδοτο.απο που το παίρνουν αυτοι ξέρουν δες την υποθεση μου κ θα καταλάβεις. Αν ρωτας να δεις τι γίνεται οτι γραφω όποιος εχει ερωτήσεις μπορώ να του της λύσω όλες με χαρτιά. Απορώ γιατί εχει κράχτη ακομα το συγκεκριμένο μοντέλο. Υπαρχει θεμα απο μεριας πλεσιου ακομα κ απάτης στο συγκεκριμένο θέμα. Ασε που εχω την εντύπωση οτι τα κομμάτια που έφερε η σαμυ ελλας είναι προβληματικά . Αερολογίες όπως των άλλων μπορώ να γράφω κ γω.μην τσιμπάς. Οτι απορία εχεις μπορώ να σου τη λύσω με πμ κ χαρτιά Edited December 13, 2014 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν δεν εχεις παρει απο πλεσιο κατι αξιας μην δίνεις συμβουλες. Μακρια απο πλεσιο.αν διαβασεις τα τελευταία ποστ θα καταλάβεις. Είναι Ανειπαρκτοι δεν τοχουν ετοιμοπαταδοτο.απο που το παίρνουν αυτοι ξέρουν δες την υποθεση μου κ θα καταλάβεις. Αν ρωτας να δεις τι γίνεται οτι γραφω όποιος εχει ερωτήσεις μπορώ να του της λύσω όλες με χαρτιά. Απορώ γιατί εχει κράχτη ακομα το συγκεκριμένο μοντέλο. Υπαρχει θεμα απο μεριας πλεσιου ακομα κ απάτης στο συγκεκριμένο θέμα. Ασε που εχω την εντύπωση οτι τα κομμάτια που έφερε η σαμυ ελλας είναι προβληματικά . Αερολογίες όπως των άλλων μπορώ να γράφω κ γω.μην τσιμπάς. Οτι απορία εχεις μπορώ να σου τη λύσω με πμ κ χαρτιά Κ εγώ το πήρα από το πλαίσιο :) Το είχα παραγγείλει Παρασκευή κ Τρίτη το είχα σπίτι μου είμαι επαρχία λόγω εορτών :happy: Το ταμπλετ είμαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν δεν εχεις παρει απο πλεσιο κατι αξιας μην δίνεις συμβουλες. Μακρια απο πλεσιο.αν διαβασεις τα τελευταία ποστ θα καταλάβεις. Είναι Ανειπαρκτοι δεν τοχουν ετοιμοπαταδοτο.απο που το παίρνουν αυτοι ξέρουν δες την υποθεση μου κ θα καταλάβεις. Αν ρωτας να δεις τι γίνεται οτι γραφω όποιος εχει ερωτήσεις μπορώ να του της λύσω όλες με χαρτιά. Απορώ γιατί εχει κράχτη ακομα το συγκεκριμένο μοντέλο. Υπαρχει θεμα απο μεριας πλεσιου ακομα κ απάτης στο συγκεκριμένο θέμα. Ασε που εχω την εντύπωση οτι τα κομμάτια που έφερε η σαμυ ελλας είναι προβληματικά . Αερολογίες όπως των άλλων μπορώ να γράφω κ γω.μην τσιμπάς. Οτι απορία εχεις μπορώ να σου τη λύσω με πμ κ χαρτιά Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων, δεν θα μου πεις εσύ αν πρέπει ή οχι να δίνω συμβουλές. Το γεγονός οτι εσυ είχες πρόβλημα με το κατάστημα αγοράς ή το οποιοδήποτε καταστημά δεν σου επιτρέπει να μιλάς με αυτόν τον τρόπο σχολιάζοντας τις απόψεις τις δικές μου ή άλλων χρηστών. Έχω αγοράσει πράγματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ τόσο για προσωπική όσο και επαγγελματική χρήση. Όσες φορές είχα πρόβλημα επέστρεψα το προιον και πήρα άλλο. Αναφορικά με την συγκεκριμένη συσκευή, η τιμή του συγκεκριμένου καταστήματος είναι η καλύτερη στο skroutz και στο bestprice σε όλη την χώρα. Προβλήματα διαθεσιμότητας δεν ξέρω αν έχουν αυτη την στιγμή, αλλα 10 μερες πριν που την αγόρασα είχαν ετοιμα για παράδοση και στα δυο χρώματα. Η συσκευή είναι άριστη χωρίς προβλήματα, το μόνο που έκανα είναι πριν πάω στο ταμείο, να ζήτησω απο τον πωλητή να την ανοίξουμε και να την ανάψουμε για να δούμε ότι όλα είναι εντάξει. Τελειώνοντας να σημειώσω ότι αγοράζω απο εκεί που συμφέρει εμένα, και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το συγκεκριμένο κατάστημα είχε την καλύτερη τιμή, αν υπήρχε κάπου αλλού θα την αγόραζα απο εκεί.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ακομα και τα 80 ευρω ειναι σημαντικο ποσο ,οταν δε εχω υπερβει ηδη το μπατζετ μου. Καποιος που να εχει το wifi μοντελο και να μου πει την αποψη του για τον αν αξιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το άγχος μου είναι κυρίως λόγω της επαφής των παιδιών με αυτό, γιατί η ακτινοβολία δεν αφορά μόνο το κεφάλι αλλά και το σώμα... γιαυτό ψάχνω όσο το δυνατόν λιγότερο sar Μα θα το λειτουργείς με SIΜ; Αν όχι δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού δεν θα λειτουργεί ως τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων, δεν θα μου πεις εσύ αν πρέπει ή οχι να δίνω συμβουλές. Το γεγονός οτι εσυ είχες πρόβλημα με το κατάστημα αγοράς ή το οποιοδήποτε καταστημά δεν σου επιτρέπει να μιλάς με αυτόν τον τρόπο σχολιάζοντας τις απόψεις τις δικές μου ή άλλων χρηστών. Έχω αγοράσει πράγματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ τόσο για προσωπική όσο και επαγγελματική χρήση. Όσες φορές είχα πρόβλημα επέστρεψα το προιον και πήρα άλλο. Αναφορικά με την συγκεκριμένη συσκευή, η τιμή του συγκεκριμένου καταστήματος είναι η καλύτερη στο skroutz και στο bestprice σε όλη την χώρα. Προβλήματα διαθεσιμότητας δεν ξέρω αν έχουν αυτη την στιγμή, αλλα 10 μερες πριν που την αγόρασα είχαν ετοιμα για παράδοση και στα δυο χρώματα. Η συσκευή είναι άριστη χωρίς προβλήματα, το μόνο που έκανα είναι πριν πάω στο ταμείο, να ζήτησω απο τον πωλητή να την ανοίξουμε και να την ανάψουμε για να δούμε ότι όλα είναι εντάξει. καλα στο φορουμ μπορει να γράφει ο καθενας απίθανες αποψεις κ θα χειροκροταμε. να μην ενημερώθει καποιος περι του τι γίνεται. Τελειώνοντας να σημειώσω ότι αγοράζω απο εκεί που συμφέρει εμένα, και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το συγκεκριμένο κατάστημα είχε την καλύτερη τιμή, αν υπήρχε κάπου αλλού θα την αγόραζα απο εκεί.- Η συσκευη ηρθε με κουριερ. Αν πηρες εσυ χιλιάδων ευρω πράματα και δεν ειχες θεμα κ εγω εχω με 1 συσκευή ας κρίνει ο επόμενος που θα τσιμπήσει το δόλωμα απο σκρουτζ. Με τετοιας αξίας αγορες δωσε καμιά συμβουλη κ σε μας μετα λιγα ψωρο ευρω πράματα. Δηλαδή εσυ ανοίγεις κουτί με ταινία ασφαλειας κ αν εχει προβλημα σου δηνουν άλλο και δεν σε μπλεκουν με σερβις μαγουλα περίμενε κτλ.Μαλλον εισαι πολυ απλας. στα 119€ ειχε στο σκρουτζ ενα ταμπλετ hawei 3g υπήρχε σε μίντια μαρκ κ γιου. το οποιο δεν τοχαν τελικα, παει ο δικος μου γερμανο κ του λεν τοχουμε φέρτε το λεει σε2 μερες λεν.τελικα τιποτα δεν ήρθε. Παει κ παίρνει mls 3g απο μιντια στα 149. Αυτα ειναι πραγματικά σεναρια κ με αποδείξεις. Εδω εφτασε το πλεσιο να μην απαντα σε κλήσεις μου κ η εξυπηρέτηση πελατών να λεει οτι νανε . Το σέρβις σαμσουνκ τι με νοιάζει εμενα τι θα πει .απο τη στιγμή που εχω ενδιάμεσο το πλεσιο που δεν λέει τίποτα για ντοα διότι ψάχνετε ποιος θα φαει τη συγκεκριμένη συσκευή. Το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλια. Edited December 13, 2014 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ακομα και τα 80 ευρω ειναι σημαντικο ποσο ,οταν δε εχω υπερβει ηδη το μπατζετ μου. Καποιος που να εχει το wifi μοντελο και να μου πει την αποψη του για τον αν αξιζει;; Καλημερα φιλε εγω εχω απο τον Ιανουαριο του 2014 το wifi μοντελο λοιπον πρωτα απο ολα το πηρα απο το plaisio γιατι ειχε ατοκες δοσεις και ειναι το πρωτο tablet που πηρα εκτος skroutz,πιο ακριβα αρκετα βεβαια. Το δικο μου μολις το ανοιξα στο σπιτι ειχε προβλημα με τον ηχο,το πηγα την αλλη μερα στο πλαισιο και αφου διαπιστωσαν το προβλημα μου το αλλαξαν με καινουριο :). Αυτη ειναι η διαφορα με τα γνωστα skroutzομαγαζα που συνεχιζω να αγοραζω και δεν εχω κανενα προβλημα με την εξυπηρετηση τους αλλα εαν ειναι ελλατωματικο κατι πας κατευθειαν αντιπροσωπεια δεν στο αλλαζουν εστω και αν το εχεις παρει την ιδια μερα (note 8 με προβλημα στην οθονη).Τωρα για το 10.1 wifi, ειναι πολυ καλο tablet,οθονη υπεροχη και πολυ φωτεινη,το λαγγαρισμα που ακους αν θες την αποψη μου ειναι κατι που εχει εξελιχθει σε ανταγωνισμο ποιος θα δει καποιο κομπιασμα στο καθε tablet για να το αναφερει,το θεμα δεν ειναι για μενα ποσο γρηγορα κανεις scroll στην καθε οθονη(αλλωστε που εξυπηρετει αυτο?)αλλα τι εμπειρια χρησης εχεις απο εφαρμογες που ανοιγεις,παιχνιδια και περιηγηση στο internet και εκει ειναι φανταστικο και απροβληματιστο το tablet και σαν δυναμη και σαν οθονη. Μειονεκτημα,η μπαταρια σε θεαση ταινιων hd (6-6.30 ωρες σε εμενα)η αληθεια ειναι οτι περα τα ipad εκει γυρω κραταει στα περισσοτερα tablet ισως και λιγοτερο σε μερικα...Τωρα για τα πλεονεκτηματα της σειρας note ειναι παρα πολλα να τα αναλυσουμε παντως και επαγγελματιας να μην εισαι εστω και αν το θελεις για απλο serfαρισμα παρτο με κλειστα ματια σε αυτη την τιμη που βρηκες. Εαν θελειν να χρησιμοποιησεις το tablet και για τηλεφωνο τοτε ειναι η αποψη μου δωσε την διαφορα για το lte μοντελο για κανεναν αλλο λογο δεν αξιζει εαν δεν τα εχεις.Οτι και αν αποφασισεις να ξερεις οτι θα το ευχαριστηθεις πολυ γιατι ειναι εξαιρετικο μηχανημα,απλα ακου τις αναγκες σου και αποφασισε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Κι εγω οταν ειχ παρει το note 2 το επεστρεψα DOA μεσα σε 2 μερες με 2 εμφανεις βλαβες! Μετα απο 1-2 πιπες που μου σερβιραν κατι παιδακια για να σηκωθω να φυγω, το πηραν πισω και ειπαν κι ενα τραγουδι. Το note 10.1 ομοιως απο το Πλαισιο και δεκαδες αλλα χωρις κανενα προβλημα. Επειδη εχει τεραστιο τζιρο, στατιστικα θα γινονται στραβες σε καποιους, οι οποιοι και θα τα γραφουν δημοσια. Ετσι ειναι ολοι βασικα. Ψυχραιμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Ακομα και τα 80 ευρω ειναι σημαντικο ποσο ,οταν δε εχω υπερβει ηδη το μπατζετ μου. Καποιος που να εχει το wifi μοντελο και να μου πει την αποψη του για τον αν αξιζει;; Μια χαρά είναι το wifi το είχα πάρει το καλοκαίρι από σκρουτζομαγαζο, γερμανικό μοντέλο. Δεν έχω διαπιστώσει κολλήματα που λένε, τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύω εγώ. Το έχω κυρίως στο σπίτι για σερφάρισμα ,novago και για να δείχνω τη δουλειά μου σε πελάτες (σχέδια κλπ) γι ' αυτό επέλεξα και note για τη γραφίδα,τη δουλεύω αρκετά. Που και που αν χρειαστώ Internet και είμαι έξω μπαίνω με hotspot από το κινητό. Αν θέλεις να μιλάς από το ταμπλετ και να έχεις έξω συνέχεια δεδομένα δες το lte.Βασικα να δεις το τι θέλεις από το ταμπλετ και που να το δουλεύεις. Πολλοί πήραν note και δεν έχουν βγάλει ποτέ τη γραφίδα ή έχουν lte μόνιμα στο σπίτι με wi-fi. Πάντως για 320€ που έχει το p600 μια χαρά είναι εφόσον υπολογίζεις τα 80€ διαφορά για το μπατζετ σου που έχει το p605 Edited December 13, 2014 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Η συσκευη ηρθε με κουριερ. Αν πηρες εσυ χιλιάδων ευρω πράματα και δεν ειχες θεμα κ εγω εχω με 1 συσκευή ας κρίνει ο επόμενος που θα τσιμπήσει το δόλωμα απο σκρουτζ. Με τετοιας αξίας αγορες δωσε καμιά συμβουλη κ σε μας μετα λιγα ψωρο ευρω πράματα. Δηλαδή εσυ ανοίγεις κουτί με ταινία ασφαλειας κ αν εχει προβλημα σου δηνουν άλλο και δεν σε μπλεκουν με σερβις μαγουλα περίμενε κτλ.Μαλλον εισαι πολυ απλας. στα 119€ ειχε στο σκρουτζ ενα ταμπλετ hawei 3g υπήρχε σε μίντια μαρκ κ γιου. το οποιο δεν τοχαν τελικα, παει ο δικος μου γερμανο κ του λεν τοχουμε φέρτε το λεει σε2 μερες λεν.τελικα τιποτα δεν ήρθε. Παει κ παίρνει mls 3g απο μιντια στα 149. Αυτα ειναι πραγματικά σεναρια κ με αποδείξεις. Εδω εφτασε το πλεσιο να μην απαντα σε κλήσεις μου κ η εξυπηρέτηση πελατών να λεει οτι νανε . Το σέρβις σαμσουνκ τι με νοιάζει εμενα τι θα πει .απο τη στιγμή που εχω ενδιάμεσο το πλεσιο που δεν λέει τίποτα για ντοα διότι ψάχνετε ποιος θα φαει τη συγκεκριμένη συσκευή. Το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλια. Την συμβουλη μου την εδωσα, δεν με ξερεις και κανεις υποθεσεις δεν εχω να πω κατι αλλο στο θεμα. Αν εχεις αυτο το στυλ σε καθε σου συναλλαγη καταλαβαινω γιατι δεν σε εξυπηρετουν. Προσεξα επισης οτι γυρνας στο φορουμ εδω και καιρο και σχολιαζεις την ποιοτητα της σαμσουνγκ αλλα παρολαυτα αγορασες το ταμπλετ......ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ... :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts