Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω θελω να περαρω recovery και custom rom εχετε λινκ? Ποια ρομ να βαλω?

1 θα χάσεις την εγγύηση για πάντα

2 ποιο ταβλετ εχεις;

Αν ειναι οντως ετσι, τοτε πηγαινε το για σερβις.

Τελικα δεν ειναι κ το ποιο ευκολο πραγμα.

σε επικοινωνία με πλεσιο μουπαν παρε σαμσ.πηρα κ ο υπαλληλος μουπε κανε τους ελεγχους ποτ προείπα σε πρωην ποστ.θελει σέρβις αθηνα μουπε.

ξανα τηλ πλεσιο κ λεω ΝΤΟΑ δεν εχει;ναι μουπαν αλλα η βδομαδα μετράει απο τη μερα που το στηλαν αυτοί οχι απο τη μερα που παρελαβα εγω.κ λεω γιαυτο ειχα παραλαβη Παρασκευή ωστε να χαθει το ντοα αν συνέβαινε κάτι. Μουπαν οτι εχει ταινία σφαλειας το κουτι , λεω κ ελεγχος εγινε στο εν λογο πραγμα αλλα η βλαβη υπαρχει.δεν λεει κατι ηταινια.μουπαν αν δεν παραλάβουν τριτη πρωί πάει η ντοα.λεω ειναι δυσκολο απο επαρχια να τοπαρεις στη μαγουλα τριτη.αν δεν παρω παει το ντοα.

τελικα πληρωσα κουριερ παει σε δικο μου να το παει αυτος να το αλλαξει.

κατι μου λεει οτι παλι θαχω θεμα γιατι θα πουν δεν ειμαι ο ιδιος.

αν χαθει η ντοα παω ολα τα παραστατικά σε δικηγόρο αθηνα κ κανω μήνυση κ ας παρει κ 3χρονια ουτε με νοιαζει.

εντομεταξυ μεχει να στηλουν την παραγγελία ολο τηλεφωνα ηταν τωρα που εχουμε θεμα ψαχνω να τους βρω στο τηλ.

εχω την εντυπωση οτι το φορουμ δεν ειναι ουτε ελευθερο αλλα αβανταρει κ εταιρειες συγκεκριμένες ενα πραμα σαν τα περιοδικά αυτοκινήτου.

καλησπερα σας.

σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο ταμπλετ για δικη μου χρηση αντικαθιστωντας το iPad μου.

εχω 3 απλες ερωτησεις να κανω.

1.η εκδοση με τον exynos (wifi) ρολαρει καλυτερα απο την εκδοση με τον snap?Θυμαμαι στα S4/S5 αυτα με τον exynos ανεκαθεν ηταν καλυτερα και πιο σταθερα.

2.Αν κανω root κλπ χανω την εγγυηση για παντα;

3.θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχουν φημες οτι θα αναβαθμιστει στην 5.0;

χιλια ευχαριστω παιδια.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα σας.

σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο ταμπλετ για δικη μου χρηση αντικαθιστωντας το iPad μου.

1.η εκδοση με τον exynos (wifi) ρολαρει καλυτερα απο την εκδοση με τον snap?Θυμαμαι στα S4/S5 αυτα με τον exynos ανεκαθεν ηταν καλυτερα και πιο σταθερα.

χιλια ευχαριστω παιδια.

Επειδη Εκανα την Ιδια μεταβαση Θα προσπαθησω να σου απαντήσω

α η Εκδοση με Τον exynos είναι χειρότερη απο αυτην με τον snapdragon καθως παρουσιαζει περισσοτερο lag ετσι αναφερεται στα περισσοτερα site

β αν κανεις ρουτ ειδικα στα exynos μοντελα ναι θα χασεις τγν εγγυηση, στα snapdragon (lte) μοντελα υπαρχει η πιθανοτητα να γξνει αν ακολουθησεις τις οδηγιες που υπαρχουν σε διαφορα site xda κτλ

γ θα παρει lolipop αλλα αφγα μεσα στο 15

Δεν ισχύει ουτε στο πλαίσιο αυτο γιατί οταν πήγα το tab s που εχω γιατι ειχα το ίδιο πρόβλημα με το παιδι.. δεν το δέχτηκαν το DOA και μου λεγαν της ίδιες δικαιολογίες οπως του παιδιού και τελικά μου κάναν μονο μια αναβάθμιση. .. ουτε καν δεν ήθελαν να μου δωσουν καινούριο ..και τους το πήγα μετα απο 3 μερες απο την αγορά φαντάσου. ..Μονο το expansys ειναι σε αυτο το θέμα σωστό τρία κινητά τους εχω στείλει πισω μεσα σε 1.5 χρονο και μου δώσανε καινούργια άμεσα

αυτα μετα σαμσουνγκ εδω.απο συμφορουμιτη ειναι

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά ξαναμίλησα με κάποιον υπάλληλο από το μαγαζί και ξεκαθάρισα ότι θέλω άμεσα αντικατάσταση με άλλο είτε επιστροφή χρημάτων και ότι δεν είμαι αναγκασμένος να περιμένω τι πόρισμα θα βγάλει η samsung, για κάτι που δεν ευθύνομαι εγώ. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή και δεν θέλω να την κρατήσω, τόσο απλά! Αγόρασα μια συσκευή από το κατάστημα τους και επειδή είχε πρόβλημα εγώ πρέπει να περιμένω 1 μηνα να πάει στην samsung ? Τελικά αποφάσισαν να μου επιστρέψουν το ποσό και θα πάω να το αγοράσω από αλλού.

Επίσης προς πληροφόρηση όλων βρήκα αυτό εδω:

http://www.moneyonline.gr/...ntos-14-imeron

και αυτο..με αυτα ειμαι σίγουρος πλεον μετα τους ελεγχους που εκανα για ελαττωματικές συσκευές που τις κυκλοφορούν στην αγορα συγγαλυπτομενοι πλεσιο σαμσουγκ εξου και η καλη τιμή.να δω τι θα πουν δευτερα που θα παει για ντοα μιας κ τοστηλα σε φιλο να το παει μαγουλα ο ιδιος , καναν καλη προσπάθεια νατο βγαλουν εκτος ντοα.

καλησπερα σας.

χιλια ευχαριστω παιδια.

Επειδη ειχα το WiFi και πηγα στο LTE, μπορω να σου πω οτι το LTE ειναι αρκετα πιο γρηγορο και πολυ πιο γρηγορο σε παιχνιδια. Επισης και το scroll σε σελιδες στο ιντερνετ ειναι πολυ πιο ομαλο. Ακομα και η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη. Μαλλον ο Exynos εκεινης της γενιας, δεν εκανε για QHD αναλυση και γι αυτο βγηκε χειροτερος απο τον SnapDragon.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Το ξερω δε με πειραζει.... το 10.1 2014 lte

Τι έκανα εγώ ...

1:κατέβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2774680 ( πολύ σταθερή,αυτή δουλεύω.. ) αντέγραψε την στη εξωτερική κάρτα..

2 :εγκατάσταση TWRP recovery ... αυτή .. openrecovery-twrp-2.7.0.1-lt03ltexx.img.tar (υπάρχει και 2.8 )από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775120&page=2 post #13 (εάν το έχεις root πάρε backup με titanium backup)

3: με odin ( στην θέση pda) το κάνουμε "εγκατάσταση"

4 εαν πανε όλα καλά θα μπεις σε recovery ...τα κλασσικά factory reset ..κλπ

πλοήγηση στην εξωτερική και κάνουμε εγκατάσταση την rom ( επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση )

τέλος

Edited by alex222800

Παιδια ερωτηση: Εχω το mhl adapter σε hdmi για την τηλεοραση. Οταν παιζω με τον εσωτερικο player η εικονα ειναι παντα fullscreen. Οταν ομως παω να παιξω με xbmc ας πουμε η με οποιο αλλο player η εικονα εχει δεξια αριστερα πλαισια (λογικο γιατι ειναι παραπανω η αναλυση απο το 1080 υποθετω). Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να παιζει σε ολη την οθονη παντου? (Δοκιμασα με ενα προγραμμα αλλαγη αναλυσης ολου του tablet αλλα την ηπιε εντελως καθως κρασαρε το launcher και αναγκαστηκα να του κανω full wipe :( Αυτα...)
Μάριος...

Παιδια ερωτηση: Εχω το mhl adapter σε hdmi για την τηλεοραση. Οταν παιζω με τον εσωτερικο player η εικονα ειναι παντα fullscreen. Οταν ομως παω να παιξω με xbmc ας πουμε η με οποιο αλλο player η εικονα εχει δεξια αριστερα πλαισια (λογικο γιατι ειναι παραπανω η αναλυση απο το 1080 υποθετω). Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να παιζει σε ολη την οθονη παντου? (Δοκιμασα με ενα προγραμμα αλλαγη αναλυσης ολου του tablet αλλα την ηπιε εντελως καθως κρασαρε το launcher και αναγκαστηκα να του κανω full wipe :( Αυτα...)

λογικο γιατι ειναι παραπανω η αναλυση απο το 1080 υποθετω .. ΛΆΘΟΣ!!!!!! Μέχρι 1080p μπορεί στη έξοδο!! δεν έχεις σχέση με ανάλυση της οθόνης του ταβλετ .το mhl που έχεις είναι mhl 2 (ο mhl 3

που δεν κυκλοφορεί ακόμα θα υποστηρίζει μέχρι 4κ.. video στη έξοδο!! ) και χρειάζεται και hdmi 2 (υποστηρίζει 4κ+ tv 4k που να έχει θύρα hdmi 2 αυτά που υπάρχουν στην αγορά της Ελλάδας είναι tv 4k με hdmi 1.4 δώρο άδωρο 4κ στα 30 frame ενώ το hdmi 2 ..4k στα 60 και 7.1 ήχο..) στο θέμα μας ..παίξε με τις ρυθμισεις του εκάστοτε προγράμματος.. mx ...οθόνη... αναλογία εικόνας ..16:9..μεγέθυνση video .. Edited by alex222800

Εχω δοκιμασει με 100 διαφορετικα προγραμματα και 100 διαφορετικες ρυθμισεις και παντα η εικονα παραμενει ετσι. Με τις μπαρες... Γιαυτο ρωτησα...
Μάριος...

Εχω δοκιμασει με 100 διαφορετικα προγραμματα και 100 διαφορετικες ρυθμισεις και παντα η εικονα παραμενει ετσι. Με τις μπαρες... Γιαυτο ρωτησα...

στις ρυθμίσεις τις τηλεοράσεις έχεις 16:9 ;;;; από την στιγμή που σου παίζει player της samsung κάποια ρύθμιση στη αναλογία σου διαφεύγει.... Όταν γίνεται η σύνδεση του ταβλετ με την τηλεόραση (όχι στα video) σου δείχνει full χωρίς μαύρο στα πλάγια .....;

Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε αυτό το ενοχλητικό "σφύριγμα" που κάνει κάθε τόσο, λες και μας προειδοποιεί για κατι; Αληθεια γιατι το κανει; Αν είναι ειδοποίηση για κάποιο συμβάν, όσες φορές κοίταξα δεν είδα κάτι. Μάλιστα όταν "σφυριζει" σταματάει και η μουσική που παίζεις!

Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε αυτό το ενοχλητικό "σφύριγμα" που κάνει κάθε τόσο, λες και μας προειδοποιεί για κατι; Αληθεια γιατι το κανει; Αν είναι ειδοποίηση για κάποιο συμβάν, όσες φορές κοίταξα δεν είδα κάτι. Μάλιστα όταν "σφυριζει" σταματάει και η μουσική που παίζεις!

σφύριγμα;;; εάν αναφέρεσαι στις ειδοποιήσεις ..ρυθμίσεις..συσκευή ..ήχος ..ειδοποιήσεις (επιλέγεις τι θέλεις...αθόρυβο)

Edited by alex222800

σφύριγμα;;; εάν αναφέρεσαι στις ειδοποιήσεις ..ρυθμίσεις..συσκευή ..ήχος ..ειδοποιήσεις (επιλέγεις τι θέλεις...αθόρυβο)

Οπως στο κινητό, μου διέφυγε εντελως:rolleyes: Ευχαριστώ Αλεξ.

ποιους drivres πρεπει να κατεβασω γα το ταμπλετ για να το βρει στο odin... Το βαζω στο download mode οταν παταω συνεχεια κανει ρεσταρτ δεν συνεχιζει και στο odin δε το βλεπει...

ποιους drivres πρεπει να κατεβασω γα το ταμπλετ για να το βρει στο odin... Το βαζω στο download mode οταν παταω συνεχεια κανει ρεσταρτ δεν συνεχιζει και στο odin δε το βλεπει...

http://www.ibtimes.co.uk/galaxy-note101-2014edition-root-android43-smp600-smp601-530570 (usb drivers με κόκκινο) η kies3 http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/

Κατεβασα την ρομ και σημερα αγορασα ενα στικακι mini usb εβαλα εκει την ρομ αλλα οταν μπαινω σε recovery δεν βλεπει το στικακι γιατι?

στις ρυθμίσεις τις τηλεοράσεις έχεις 16:9 ;;;; από την στιγμή που σου παίζει player της samsung κάποια ρύθμιση στη αναλογία σου διαφεύγει.... Όταν γίνεται η σύνδεση του ταβλετ με την τηλεόραση (όχι στα video) σου δείχνει full χωρίς μαύρο στα πλάγια .....;

Οχι και οταν ειμαι στο homescreen του tablet παλι βλεπω τις μπαρες. Η μονη περιπτωση που δεν τις βλεπω ειναι με τον player της samsung... Σε ολα τα αλλα δειχνει μπαρες...

Μάριος...

Οχι και οταν ειμαι στο homescreen του tablet παλι βλεπω τις μπαρες. Η μονη περιπτωση που δεν τις βλεπω ειναι με τον player της samsung... Σε ολα τα αλλα δειχνει μπαρες...

ρύθμισε την τν σου ...ρυθμίσεις κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβασα την ρομ και σημερα αγορασα ενα στικακι mini usb εβαλα εκει την ρομ αλλα οταν μπαινω σε recovery δεν βλεπει το στικακι γιατι?

ποια recovery έχεις ? μπορείς να το αντιγράψεις (στην εσωτερική η στη εξωτερική πρώτα ) με ανοιχτό το ταβλετ και μετα πας recovery ... η twrp-2.7.0.1 δεν υποστηρίζει otg η 2.8 υποστηρίζει!!

Edited by alex222800

ρύθμισε την τν σου ...ρυθμίσεις κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια recovery έχεις ? μπορείς να το αντιγράψεις (στην εσωτερική η στη εξωτερική πρώτα ) με ανοιχτό το ταβλετ και μετα πας recovery ... η twrp-2.7.0.1 δεν υποστηρίζει otg η 2.8 υποστηρίζει!!

Δεν υπαρχει ρυθμιση. Σε ολες τις ρυθμισεις και σε 4 διαφορετικες τηλεορασεις παντου τα ιδια δειχνει...

Μάριος...

Δεν υπαρχει ρυθμιση. Σε ολες τις ρυθμισεις και σε 4 διαφορετικες τηλεορασεις παντου τα ιδια δειχνει...

Τελικά έχεις δίκιο .... το δοκίμασα και ασύρματα και με mhl adapter ( σε s4 ανοίγει full με οποιοδήποτε πρόγραμμα)

Alex δες λίγο εδώ δεν παίζει το βίντεο θέλει adope reader αλλά ποιο να βάλω;

http://www.olympiacos.org/video-gallery/43250/synenteyksi-typoy-olympiakos-malme

Edit: παίζει τώρα από το λινκ στο ytube αλλά μέσω Facebook που είδα το link δεν μου έβγαζε το βίντεο αλλά είχε κενό

Edited by SAKISART2

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)