alefgr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Να την φορμάρω σε exfat ? Την υποστηρίζει? (θέλω να γράφω αρχεία μεγαλύτερα των 4GB) Αφού θέλεις να γράφεις αρχεία πάνω από 4GB, τότε το ExFat είναι μονόδρομος. Έχω την εντύπωση πάντως πως όλες οι 64άρες κάρτες έχουν φορμαριστεί σε ExFat από τον κατασκευαστή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αφού θέλεις να γράφεις αρχεία πάνω από 4GB, τότε το ExFat είναι μονόδρομος. Έχω την εντύπωση πάντως πως όλες οι 64άρες κάρτες έχουν φορμαριστεί σε ExFat από τον κατασκευαστή τους. Και εγώ έτσι ξέρω.. Η δικιά μου, μια SanDisk 64αρα, exfat ήταν ήδη.. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα ήταν με κάποια έκδοση της recovery όταν είχα ρουταρει το τηλέφωνο και δεν μου διάβαζε την κάρτα, το οποίο λύθηκε εγκαθιστωντας μια άλλη custom recovery.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ναι είχατε δίκιο. Ήταν ήδη φορμαρισμένη σε exfat και το ταμπλετάκι την είδε απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajan Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Γεια σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αυτό το forum και υποψήφιος αγοραστής tablet galaxy note 2014 edition wifi. Θά ήθελα τα φώτα σας γι αυτό. Η επιλογή μου έχει να κάνει με την περιβόητη πένα spen που θα μου λύσει τα χέρια δεδομένου ότι είμαι εκπαιδευτικός και χρειάζομαι εκτός από κείμενο και σχήματα αλλά κυρίως μαθηματικές εξισώσεις. Για να μην πολυλογώ : 1. Έχει την ίδια ευχρηστία το galaxy note 2014 στις μαθηματικές εξισώσεις με το galaxy 10.1 όπως είδα στο youtube; ( μήπως να προτιμήσω το δοκιμασμένο ;) 2. Μπορώ να μεταφέρω σελίδες από το Snote στο Polaris Word και από εκεί στο WORD σε laptop που τρέχει Windows 8; 3. Μήπως θα πρέπει να περιμένω αναβάθμιση σε kit kat λειτουργικό από την εταιρία; ή 4. Να τολμήσω την αγορά του ativ tab 3 από το εξωτερικό; Sory αν σας κούρασα. Σημαντικό : Σε πολλά καταστήματα πωλούνται οι εκδόσεις note 2014 edition wifi P6000 ( Κοτσόβολος κ.α )αντί note 2014 edition wifi P600 ( Πλαίσιο κ.α ) .Λέει κάτι αυτό; Υπάρχει διαφορά; Edited March 5, 2014 by papajan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 τελικά το tabletάκι μας έχει μείνει πολύ πίσω σε αναβαθμίσεις... Είναι το μόνο hi end προϊόν της samsung που δεν έχει πάρει ακόμα την kitkat. Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 τελικά το tabletάκι μας έχει μείνει πολύ πίσω σε αναβαθμίσεις... Είναι το μόνο hi end προϊόν της samsung που δεν έχει πάρει ακόμα την kitkat. Συμφωνώ απόλυτα...ας μην αργήσει μέχρι το πάσχα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo79 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπερα στο φορουμ καταρχας... Ειμαι κατοχος του 2014 Edition Samsung 10.1 Tablet, και χθες το απογευμα μου επεσε απο υψος περιπου ενος μετρου ενω ηταν ανοιχτο. Η οθονη ειναι νεκρη απο τοτε, ενω το tablet λειτουργει, δλδ ανοιγοκλεινει, bootarei, και χρησιμοποιουνται τα πληκτρα εντασης ηχου... Θελω τη βοηθεια σας.. Φτιαχνεται το tablet, σε πιο καταστημα (μενω Θεσσαλονικη) και αν ναι με καλυπτει η εγγυηση ή οχι? το αγορασα 27 ιανουαριου.. Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν η πτώση δεν του έχει αφήσει σημάδι δώστο πίσω για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo79 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.. απο τη πτωση οχι, ελαχιστη φθορα χρησης πανω δεξια και στο δεξι πλαινο μεταλλικο σημειο, κατα τα αλλα οχι... Να το παω πισω στο Πλαισιο που το αγορασα για αλλαγη ή καπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.. απο τη πτωση οχι, ελαχιστη φθορα χρησης πανω δεξια και στο δεξι πλαινο μεταλλικο σημειο, κατα τα αλλα οχι... Να το παω πισω στο Πλαισιο που το αγορασα για αλλαγη ή καπου αλλου? Μιας και το πήρες από το Πλαίσιο, πιστεύω καλύτερα να πας πρώτα από εκεί και άσε να αναλάβουν αυτοί :) Edited March 11, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.. απο τη πτωση οχι, ελαχιστη φθορα χρησης πανω δεξια και στο δεξι πλαινο μεταλλικο σημειο, κατα τα αλλα οχι... Να το παω πισω στο Πλαισιο που το αγορασα για αλλαγη ή καπου αλλου? Στειλτο στην Smartec και πες τους οτι το εβαλες κλειστο να φορτιζει και το πρωι που το ανοιξες η οθονη δεν ανοιγε.Το εχω κανει γιατι ειχα παρομιο προβλημα.Αααα και φροντισε να ειναι φουλ φορτισμενο. Παιδια εγω το εστειλα προχθες γιατι μου κολλουσε το home button και σημερα που μιλησα μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλλακτικο.Εχω γραμμενο knox να δουμε αν θα μπει εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τελικά το μοναδικό μοντέλο από την 2014 edition που δεν φοράει την 4.4.2 είναι το 10.1??? Το 12.1 φοράει κανονικά 4.4.2 Επίσης δεν ξέρω για το 8.4 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδια εγω το εστειλα προχθες γιατι μου κολλουσε το home button και σημερα που μιλησα μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλλακτικο.Εχω γραμμενο knox να δουμε αν θα μπει εγγυηση. Τους το είπες ή το άφησες να το ανακαλύψουν μόνοι τους; Με το που το παραλάβεις για πες μας και εμάς να πάρουμε την χαρά ή την κρυάδα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τελικά το μοναδικό μοντέλο από την 2014 edition που δεν φοράει την 4.4.2 είναι το 10.1??? Το 12.1 φοράει κανονικά 4.4.2 Επίσης δεν ξέρω για το 8.4 Και το 12.2 και το 8.4 (τα έχω και τα 2) φοράνε 4.4.2. Είναι όμως και νεότερα μοντέλα (έστω και κατά 3-4 μήνες). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τους το είπες ή το άφησες να το ανακαλύψουν μόνοι τους; Με το που το παραλάβεις για πες μας και εμάς να πάρουμε την χαρά ή την κρυάδα… Φυσικα και δεν το ειπα!Απλος ειπα να ρισκαρω μιας και το κουμπι το καταλαβαινεις και κλειστω!Πιστευω απο Δευτερα/Τριτη να το εχω.Θα σας ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και το 12.2 και το 8.4 (τα έχω και τα 2) φοράνε 4.4.2. Είναι όμως και νεότερα μοντέλα (έστω και κατά 3-4 μήνες). Για πες λίγο εντυπώσεις κυρίως από το 12.2 λόγω μεγέθους αλλά και γενικότερης εμπειρίας χρήσης. Στα βίντεο στο YouTube το βλέπω τελείως απροβληματιστο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) νεος κατοχος κι εγω(προερχομενος απο ipad4),lte 16gb εκδοση και ειναι στην 4.3 εκδοση. παρατηρησεις....1ον]το touchwiz στις αλλαγες οθονων κανει λες και το χτυπαει το ρευμα,εβαλα next launcher που ειχα αγορασμενο και δουλευει smooth.(στο note 8 που ειναι στην 4.2.2 δουλευει σα νερακι) 2ον]το πληκτρο αυξομειωσης εντασης ειναι αναποδα??? η εμενα μου φαινετε???αν το γυρισεις να το δουλεψεις στο ορθιο η αυξηση εντασης ειναι στο κατω μερος!!!λιγο τραγικο και αναποδο...(ταπεινη μου αποψη) 3ον]ψαχνοντας για θηκη παρατηρησα οτι η μαμισια,που ειναι και πανακριβη,οταν την ανοιξεις αυτοματα χανεις την καμερα,την κρυβει και πρεπει να βγει απο την θηκη για να βγαλεις φωτο...(αχρειαστη συνηθως σε ταμπλετ αλλα...).η μαιμου απο ebay δουλευει αναποδα,οι κινεζοι το προβλεψαν:X (μετα απο μπολικο ψαξιμο καταληγω στην icarer απο ebay,δερματινη και με μαγνητικο κλεισιμο,περιπου 25 ευρω) Κι ενα τελευταιο....μπορουμε να απενεργοποιησουμε το αυτοματο ανοιγμα κλεισιμο με το πορτακι της θηκης???....ψαχνω αλλα δεν.... γενικα ειναι θηριακι,δεν κρασαρει με τιποτα,ωραια οθονη,ψιλολαγκ οταν παιζεις με τα παραθυρα(ομως απολαυστικα). θελω να πιστευω οτι με την 4.4.2 αναβαθμιση θα στρωσει το touchwiz...εχουμε καμμια πληροφορια για ημερομηνια??? Edited March 17, 2014 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ασχημα νεα....πηρα τηλ σημερα στην smartec και μου ειπαν οτι εχω κανει ρουτ και θελουν 470ε για νεα πλακετα!!!Λεω για ενα κουμπι το εστειλα και θελετε 470ε??? Τελος παντων το ζητησα πισω χωρις να αλλαξουν τιποτα θα το κανω μονος μου. Μαλλον θα ειναι τα τελευταια χρηματα μου στην Samsung γιατι ολη αυτη η ιστορια δεν μαρεσει knox κλειδωματα και αλλα τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μάλλον η samsung αγνοεί τον κανόνα πως δύσκολα ανεβαίνεις στην κορυφή, αλλά άμα ανέβεις πολύ εύκολα κατρακυλάς! Samsung δεν θέλαμε … καλά να πάθουμε… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μάλλον η samsung αγνοεί τον κανόνα πως δύσκολα ανεβαίνεις στην κορυφή, αλλά άμα ανέβεις πολύ εύκολα κατρακυλάς! Samsung δεν θέλαμε … καλά να πάθουμε… Εχεις δικιο......Αμα δεν ηταν το xda και οι παραμετροποιησεις η Samsung δεν θα ηταν εδω που ειναι.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μια ερωτηση please. . Οταν παρει την κιτ κατ θα εχει to ui ιδιο με το tab pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 θεωρητικα ναι αλλα θα αργησει ακομα προσ το καλοκαιρι και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Εμένα πάντως μου ήρθε μια μικρή ενημέρωση λογισμικού εχθές στα 63,80 MB πάλι στην 4.3. Είναι αγορασμένο από ebay αμερικής και το imei του είναι από Hong Kong. Το λέει και στο sammobile. Μπορώ να πω ότι η εμπειρία έγινε λίγο καλύτερη. Μοντέλο SM-P605 LTE 32GB. :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω εαν το spen ταλαιπωρει την οθονη εαν το δουλευουμε συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Έχει βρει κανείς καμία θήκη σαν του ipad που διατηρεί την λεπτή γραμμή του tablet και απλά προστατεύει την οθόνη? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts