Darkpurple Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Έσβησα τα κινέζικα που υπήρχαν στο όνομα του εξωτερικού φάκελου, γιατί μόνο από εκεί με αφήνει. Αλλά πάλι το ίδιο error 8417 βγάζει. Κατά την αποσυμπίεση γράφει σφάλμα 1(λάθος επικεφαλίδων). Έχω περάσει τώρα την R3 από τις 6άρες στο needrom εδω: https://www.needrom.com/download/doogee-x5-6-0/ Σε καμία από τις rom που κατέβασα από το needrom δεν αντιμετόπισα πρόβλημα με το scatter. Πριν την περάσω στο κινητό το malware είχε βγάλει 2 P.U.P Riskware, μετά την εγκατάσταση το ένα έφυγε ,το άλλο έμεινε . Γι αυτό ρωτάω , αν ξαναπεράσω την R3 με τον preloader τικαρισμένο ,θα σβήσει και το άλλο ή ρισκάρω να μπλοκάρω την συσκευή και να μην ανοίγει καθόλου μετά? Ευχαριστώ για την βοήθεια. Edited December 23, 2017 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Πιθανόν να την μπρικαρεις αλλά αφου πέρασες ρομ τι το σκαλίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Δεν θέλω να την μπρικάρω, γι αυτό ρωτάω εδώ , μιας και έχω ελάχιστες γνώσεις . Πριν ήταν android 5 και πέρασα android 6. Με download και χωρίς τον preloader . Λέω μήπω έπρεπε να έχω περάσει και τον preloader αφού άλλαξα από 5άρια σε 6άρια. Αυτό δεν θεωρείται upgrade? Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο και την βοήθεια σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Κοίτα αν την πέρασες και σου δουλεύει καλά μη την σκαλίζεις. Αν σου παρουσιάσει πρόβλημα τότε ξαναπέρασε την με τον ίδιο τρόπο απλά βάλε και τον preloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Τελικά την ξαναπέρασα μαζί με τον perloader και έμεινε κολλημένο στο σήμα της doogee. Προφανώς ήταν ασύμβατοι οι preloader μεταξύ τους. Πέρασα την αρχική 5άρα και από πάνω την 6άρα αυτήν την φορά χωρίς τον preloader και όλα πήγαν μιά χαρά. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το κινητο της γυναικας μου, ενα doogee f5 μαλλον μπρικαρε και κανει boot loop. Δε μπορει καν να μπει σε recovery. Κατεβασα την ρομ και πηγα να την φλασαρω με spflashtool αλλά το πρόγραμμα κολλαει στην κοκκινη μπαρα οταν φτασει 100%. Τι δεν κανω σωστα; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το κινητο της γυναικας μου, ενα doogee f5 μαλλον μπρικαρε και κανει boot loop. Δε μπορει καν να μπει σε recovery. Κατεβασα την ρομ και πηγα να την φλασαρω με spflashtool αλλά το πρόγραμμα κολλαει στην κοκκινη μπαρα οταν φτασει 100%. Τι δεν κανω σωστα; εχει μπαταρια; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδια μετα απο απεγνωσμενες προσπαθειες τικαρα format+download και τωρα το κινητο ουτε καν διχνει το λογοτυπο, ενω πριν το εδειχνε. Ξαναδοκιμασα με download στο spflash την επισημη ρομ αλλα τιποτα. Τι μπορω νακανω; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μήπως κατεβάζεις λάθος rom? Format + download ειπαμε δεν το διαλέγουμε ποτέ. Διάλεξε την επιλογή firmware upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ευχαριστώ για την απάντησή. Στo Firmware upgrade βγαζει σφάλμα μετα την κοκκινη μπαρα pmt info error. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Δοκίμασες και με άλλες εκδόσεις του flashtool; Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εχω δοκιμασει, δυστυχώς τα ίδια. Μηπως εχει προβλημα hardware; Δεν μπορω να καταλαβω, εχω φλασαρει αλλα τρια κινητα με τον ιδιο τροπο, αυτο μουλαρωσε. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Μπορω να κανω download αλλα στο firmware upgrade μου βγαζει σφαλμα μετα την κοκκινη μπαρα. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Συνήθως αυτό το λάθος το βγάζει στις άλλες επιλογές και για αυτό διαλέγουμε το firmware upgrade. Τι περίεργο.... Δοκίμασε να βάλεις μία αλλη ρομ, πιο παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ευχαριστώ για την απάντησή. Έχω δοκιμάσει 3 ρομ και το προβλημα συνεχιζεται. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης να σας πω οτι το MTK DROID TOOL δεν αναγνωριζει το κινητό,αλλά μεσα απο το sp flash tool μπορω να κανω dowload τις rom. Οντως περιεργο. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Απεγκατέστησε ολους τους drivers κάνε επανεκκίνηση το pc. Ξαναεγκατεστησε τους drivers και κανε παλι επανεκκίνηση. Επειτα ξαναδοκιμασε να φλασαρεις το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω και θα σας πω. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Δυστυχώς το τροπάριο συνεχίζει. Δε μπορεσα να κανω κάτι. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μπορω να κανω download αλλα στο firmware upgrade μου βγαζει σφαλμα μετα την κοκκινη μπαρα. Το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα η emmc του κινητού. RIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Έχω ένα κινητό με επεξεργαστή mediatek 6582 το οποίο αντικαταστάθηκε η οθόνη του με νέα και χρειάζεται να περαστεί εκ νέου η official ROM με flashtool ώστε να λειτουργεί .το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη είναι παντα μαύρη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην αφή και ουτε δειχνει το recovery.επίσης είναι από factory reset. Μπορώ να περάσω την νέα ROM με flashtool χωρίς ενεργοποιημενο το usb debuging σε κινητό χωρίς εικόνα και αφή ; Μπορώ να λειτουργήσω το κινητό από υπολογιστή ώστε να ανοίξω το debuging; Αν ξερει κανεις θα με σωσει απο το να το πεταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Έχω ένα κινητό με επεξεργαστή mediatek 6582 το οποίο αντικαταστάθηκε η οθόνη του με νέα και χρειάζεται να περαστεί εκ νέου η official ROM με flashtool ώστε να λειτουργεί .το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη είναι παντα μαύρη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην αφή και ουτε δειχνει το recovery.επίσης είναι από factory reset. Μπορώ να περάσω την νέα ROM με flashtool χωρίς ενεργοποιημενο το usb debuging σε κινητό χωρίς εικόνα και αφή ; Μπορώ να λειτουργήσω το κινητό από υπολογιστή ώστε να ανοίξω το debuging; Αν ξερει κανεις θα με σωσει απο το να το πεταξω Aν η οθονη "είναι παντα μαύρη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην αφή" πως ξερεις οτι ειναι λειτουργικη οτι δουλευει? Ενεργοποιωντας τη συσκευη βλεπεις στην οθονη κατι, οτιδηποτε, καποιο animation? Ηχο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Aν η οθονη "είναι παντα μαύρη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην αφή" πως ξερεις οτι ειναι λειτουργικη οτι δουλευει? Ενεργοποιωντας τη συσκευη βλεπεις στην οθονη κατι, οτιδηποτε, καποιο animation? Ηχο εχει? ναι ανοιγει κανονικα ,ακους δηλαδη και τον ηχο της εταιρείας που κανει οταν ανοιγει.Γενικα στο κινητο αυτο οταν αλλαζεις οθονη πρεπει να αλλαξεις και λογισμικο, τουλαχιστον ετσι διαβαζω απο πολλους .Η οθονη αναβει αλλα δειχνει μαυρο . (Το κινητο ειναι ενα iNew V3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα παίδες, μπορεί να μου πει κάποιος πως φλασαρω επίσημη ρομ σε lg? Θέλω να βάλω την 8 στο v30 αλλά αν δεν μου αρέσει θέλω να γυρίσω στην 7.1.1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Καλημέρα σας, Προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή flash_tool.exe από windows 8 και δυστυχώς δεν ανοίγει και βγάζει μήνυμα ότι έχει τερματιστεί. Έχω περάσει και άλλες versions αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Επίσης έχω περάσει πρώτα τους drivers vcom για το τηλέφωνο ( Leeco x626). Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) εχω φαει ενα διημερο για να λυσω απειρα προβληματα με ενα μπρικαρισμενο Jiayu G3S, τελικα το εφερα σε ενα σημειο και εχω φτασει εδω Το USBDVIEW επιτελους μου βλεπει τους drivers μολις το βαζω σε USB Το Flash Tool ομως δεν διαβαζει τιποτα αριστερα κατω απο το μαυρο τηλεφωνο. Το τηλεφωνο εχει μπρικαρει εντελως και δεν ξερω πως να προχωρησω! EDIT: μολις καταφερα και το επανεφερα!!! Απο τελειως αχρηστο το ξανακεκανα λειτουργικο ουφφφφφ Αυτο που χρειαζεται ειναι καταρχην να εχεις την σωστη ρομ και χμμμ καμποση υπομονη + να ξερεις τι πρεπει να κανεις. Για καποιον που το κανει πρωτη φορα.... ε τραβαει μια φρικη διημερου και καμποσου διαβασματος στο ιντερνετ. Edited May 31, 2018 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts