konstantinoslp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εγω τις εβαλα και επαιζαν το ιδιο βιντεο που εχει η σονυ μεσα. το δικο της. εκει φαινοντουσαν ιδιες ακριβως. ενω στο Ζ ultra το βιντεο φαινοταν πολυ πιο καλο. Αρα ετσι εξηγειται.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αρα ετσι εξηγειται.;) οτι φαινονταν ιδιες στο Ζ και στο Ζ1? μα και στα μενου κανωντας κυλιση ιδιες φαινονταν. ενω του Ζ ultrα ηταν καλυτερη σε χρωμα παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 οτι φαινονταν ιδιες στο Ζ και στο Ζ1? μα και στα μενου κανωντας κυλιση ιδιες φαινονταν. ενω του Ζ ultrα ηταν καλυτερη σε χρωμα παντου. Nαι αυτό εξήγησα παραπάνω στο πρώτο μου ποστ. Ότι αδικαιολογήτως έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά panel από το Z στο Z1 γιαυτό και σε πολλές συσκευές δεν βλέπεις ουσιαστική διαφορά ενώ σε άλλες το αποτέλεσμα αγγίζει το ZU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 οτι φαινονταν ιδιες στο Ζ και στο Ζ1? μα και στα μενου κανωντας κυλιση ιδιες φαινονταν. ενω του Ζ ultrα ηταν καλυτερη σε χρωμα παντου. To εχω ξαναγραψει, το γραφω κι αλλη μια. Εχω δει 15 συσκευες demo σε καταστηματα, ολες ηταν σαφως χειροτερες απο του zu. Γωνιες θεασης, colour saturation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μήπως έχει βρει κανείς αν στο κινητό υπάρχει επιλογή να στείλει sms με 160 χαρακτήρες? Δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εγώ που το έχω δει σε 3 μαγαζιά ήταν τα χάλια της τα μαύρα η οθόνη,ξεπλυμένα χρώματα,χάλια γωνίες θέασης και ίδια με του Ζ που είχα κάποτε! Οπότε απ'το να παίξω Λόττο αν θα πετύχω σωστή οθόνη το άφησα καλύτερα κ κρίμα για τη Sony να κάνει τέτοιες βλακείες και να χαντακώνη μόνη της τέτοιες συσκευές που βγάζει! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μήπως έχει βρει κανείς αν στο κινητό υπάρχει επιλογή να στείλει sms με 160 χαρακτήρες? Δεν το βρίσκω πουθενά Από που το αγόρασες; Δες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων αν έχει εξοικονόμηση κόστους. Αν όχι, το handcent sms ή το go sms είναι οι εύκολες λύσεις σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 To εχω ξαναγραψει, το γραφω κι αλλη μια. Εχω δει 15 συσκευες demo σε καταστηματα, ολες ηταν σαφως χειροτερες απο του zu. Γωνιες θεασης, colour saturation... Και εγώ ψάχνω να βρω κανένα z1 με την οθόνη του ultra αλλά μάταια από όσα έχω δει. Νομίζω δεν θα δούμε ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εγώ ψάχνω να βρω κανένα z1 με την οθόνη του ultra αλλά μάταια από όσα έχω δει. Νομίζω δεν θα δούμε ποτέ ακριβως, δυστυχως οθονη z ultra θα παραμεινει ευσεβης ποθος για το Ζ1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εγώ ψάχνω να βρω κανένα z1 με την οθόνη του ultra αλλά μάταια από όσα έχω δει. Νομίζω δεν θα δούμε ποτέ Αν φύγουν πιστεύω οι πρώτες παρτίδες και τους τελειώσει το στοκ απ το Ζ, συν το κράξιμο που θα φάνε θα βγουν και οι καλές οθόνες! Το θέμα είναι να βγουν γρήγορα και κυρίως να μη κάνει τέτοιες βλακείες! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Γιατι οσοι το λενε προερχονται απο amoled.καθε φορα τα ιδια διαβαζουμε. Αφου σαρεσει φιλε μου, παρτο και μην ακους κανεναν..;) Αυτά τα πράγμα που λες είναι τραγικά αυθαίρετο. Μιλάμε για τεράστια διαφορά μεταξύ των Ζ1 που είδα. Άσε τη διαφορα του Ζ1 με τις άλλες ναυαρχίδες. Γιατί ο ένας να έχει πάνελ σωστό και ο άλλος λες και του έχεις περάσει φιλμ ; Τα ίδια λεφτά δε θα έχουν πληρώσει ; Άστα. Καλοί οι ρομαντισμοί αλλά η Sony έφαγε μόνη της το κεφάλι της ξανά. Για δες ένα ION να δεις πως μπορεί να βάζει σωστά πάνελ στις συσκευές της... Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτά τα πράγμα που λες είναι τραγικά αυθαίρετο. Μιλάμε για τεράστια διαφορά μεταξύ των Ζ1 που είδα. Άσε τη διαφορα του Ζ1 με τις άλλες ναυαρχίδες. Γιατί ο ένας να έχει πάνελ σωστό και ο άλλος λες και του έχεις περάσει φιλμ ; Τα ίδια λεφτά δε θα έχουν πληρώσει ; Άστα. Καλοί οι ρομαντισμοί αλλά η Sony έφαγε μόνη της το κεφάλι της ξανά. Για δες ένα ION να δεις πως μπορεί να βάζει σωστά πάνελ στις συσκευές της... Μα παρακάτω έγραψα ότι κακώς το κάνει αυτό η Sony και είναι μέγα φάουλ!! Και το έχω γράψει και σε άλλα θέματα. Απάντησα στον χρήστη που του άρεσε η οθόνη και δεν βρίσκει κάτι κακό όπως εσείς. Θα βγάλεις τα μάτια του λάθος; Αφού του άρεσε, με το ζόρι να μην του αρέσει; Έπειτα επεξηγώ ακριβώς τι παίζει με τις οθόνες στον φίλο gsa1967. Έκανες τον κόπο να τα διαβάσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αν είχα αγοράσει το Z1 και η οθόνη του ήταν ίδια με Z θα τους πατούσα μήνυση αν δε το αλλάζανε χωρίς πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Eμ,... δεν είπες απάντησες στο παιδί που έγραφε ότι είδε 5 και ήταν όλα κομπλέ, ότι όσοι διαπιστώνουν κακή οθόνη στο Ζ1 είναι αυτοί που προέρχονται από amoled panel ; Εγώ κατάλαβα λάθος. Τεσπά, αν όποιος το πήρε και (είναι τυχερός και πέτυχε καλό πάνελ ή ) το βρίσκει καθόλα ικανοποιητικό, να το χαρεί και να το καταευχαριστηθεί. Εγώ γιατί να έχω θέμα, προς θεού. Απλά η Sony έφτασε πάλι στο παρα ένα το βράχο στην κορυφή της ανηφόρας και μετά αμόλησε χαρταετό. Κρίμα είναι για όλους εμάς τους απαιτητικούς, μιια συσκευή να μην είναι ολοκληρωμένη. Γιατι θα είχαμε χαρεί μια συσκευή παραπάνω. Όλα αυτά σε πλαίσιο μηδενικής αντιπαράθεσης :) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δεν ξέρω ρε παιδιά. Εγώ διαβάζω και εδώ και στο XDA ότι έχουν δει παιδιά συσκευή σε καταστήματα και τους άρεσε πάρα πολύ η οθόνη. Ούτε ξεπλημένα χρώματα ούτε απαγορευτικές γωνίες θέασης. Άρα πιστεύω ότι υπάρχουν και συσκευές με καινούρια πάνελ και όχι μόνο με τα στοκ. Ποιος ξέρει; Μέγα λάθος πάντως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εγώ που το έχω δει σε 3 μαγαζιά ήταν τα χάλια της τα μαύρα η οθόνη,ξεπλυμένα χρώματα,χάλια γωνίες θέασης και ίδια με του Ζ που είχα κάποτε! Οπότε απ'το να παίξω Λόττο αν θα πετύχω σωστή οθόνη το άφησα καλύτερα κ κρίμα για τη Sony να κάνει τέτοιες βλακείες και να χαντακώνη μόνη της τέτοιες συσκευές που βγάζει! Αστα Μανο οπως τα είπες ακυρώνει την οποια πολυ καλη προσπάθεια η Sony. Ειτε υποτιμάνε την νοημοσύνη μας ειτε ειναι βλαμμένοι να το πω λαικα:p Ίσως με IGZO panel στο Z2 να ειναι η πρέπουσα οθόνη που πρεπει να φοράει ναυαρχίδα της Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δεν ξέρω ρε παιδιά. Εγώ διαβάζω και εδώ και στο XDA ότι έχουν δει παιδιά συσκευή σε καταστήματα και τους άρεσε πάρα πολύ η οθόνη. Ούτε ξεπλημένα χρώματα ούτε απαγορευτικές γωνίες θέασης. Άρα πιστεύω ότι υπάρχουν και συσκευές με καινούρια πάνελ και όχι μόνο με τα στοκ. Ποιος ξέρει; Μέγα λάθος πάντως! το οτι τους αρεσε η οθονη δε σημαινει οτι δεν εχει προβλημα. Προσωπικα δεν εχω δει καμια απολυτως συσκευη στην ελληνικη αγορα να εχει πουληθει με "σωστη" οθονη κι εχω δει καμια 15αρια σε συσκευες επιδειξης και 5 συσκευες φιλων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παίδες η οθόνη του Ζ1 δεν είναι η ίδια με του Z. Τουλάχιστον με του δικού μου Ζ. Είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ μια demo συσκευή σ' ένα Media Markt και να κάνω μια side by side δοκιμή υλικού (από φωτογραφίες και βιντεο μέχρι color slides). Η οθόνη του Ζ1 ήταν σαφέστατα φωτεινότερη και με πιο ζωντανά χρώματα. Για την ακρίβεια, σε max brightness δίπλα δίπλα οι συσκευές, το Ζ φαινόταν σαν κινητό προηγούμενης γενιάς. Αντίστοιχα και το contrast μου φάνηκε καλύτερο απ' του Ζ (όχι κάτι συγκλονιστικό όμως). Όσον αφορά τη θερμοκρασία του λευκού, το Ζ1 φαινόταν οριακά πιο ψυχρό απ' το Ζ. Στο θέμα viewing angles, περίπου τα ίδια με το Ζ, ίσως ελάχιστα καλύτερο το Ζ1 σε μεγάλες γωνίες (μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται). Αν θυμάμαι καλά το Ζ μου φοράει οθόνη της JDI. Όλα τα Ζ1 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής φοράνε οθόνη της Sharp. Μπορεί σε χαρακτηριστικά να μοιάζουν τα πάνελ (π.χ. στις απογοητευτικές γωνίες θέασης και το χλιαρό κοντραστ) αλλά αποκλείω να πρόκειται για το ίδιο πάνελ. Απο κει και πέρα, στα γνωστά καταστήματα παραεισαγωγής η τιμή του Ζ1 συνεχίζει να πέφτει καθημερινά, έχοντας φτάσει ήδη τα 537 ευρώ - και με βάζει σε σκέψεις για το αν θα περιμένω το Ζ2... Αλήθεια, υπάρχει κάποιο μέλος - ιδιοκτήτης Ζ1 που να του έχει κάτσει 'στραβή' οθόνη (με κιτρινωπή απόχρωση στο λευκό); Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Σήμερα είχα τη δυνατότητα να κάνω μια απευθείας σύγκριση Z1 , G2 , S4 καθώς βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι σε εσωτερικό χώρο χωρίς πολύ μεγάλη έκθεση στο φως του ήλιου. Αν έβαζες τη φωτεινότητα στο 100% και έβλεπες την ίδια φωτογραφία που ανταλλάξαμε μέσω whatsapp ήταν πραγματικά αδύνατο να μην πεις για τη διαφορά ποιότητας εις βάρος του Ζ1... Με τη φωτεινότητα στο 50% τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για το Ζ1 με το G2 να έχει την καλύτερη απόδοση στο 50% μιας και η AMOLED έχεσε μεγάλο μέρος της "αίγλης" της... Το συμπέρασμα που βγήκε δεν είναι ότι η οθόνη του Z1 δεν είναι καλή. Είναι μια χαρά οθόνη και πάνω από το μέσο όρο. Απλά ΔΕΝ είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση οθόνη για συσκευή ναυαρχίδα που κοστίζει 750 ευρώ και που φέρει το βαρύ όνομα SONY. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι και ταχύτατο , και με ποιότητα κατασκευής , και αδιάβροχο , και με με κάρτες μνήμης , και με 32GB μνήμη , και , και , και... Απλά όπως και να το κάνουμε η οθόνη είναι το wow factor μιας συσκευής και σε αυτό το κομμάτι η SONY απέτυχε απένταντι στον ανταγωνισμό. Οχι απέναντι στον ανταγωνισμό των συσκευών της σειράς αλλά απέναντι στον ανταγωνισμό των 600+ ευρώ... Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επειδή κάθομαι και ακούω διάφορα για την οθόνη ανέβασα ένα βιντεάκι από το δικό μου κινητό για το πως είναι η οθόνη.Να τονίσω ότι έχω ματ screen protector και ίσως για αυτό να φαίνεται πιο σκούρη η οθόνη.Συγχωρέστε με για την ανάλυση αλλά είναι από το 2ο μου κινητό το mini pro. :p https://dl.dropboxusercontent.com/u/57488223/MOV_0001.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πια οθόνη φορούσε ομως?Μηπως ηταν η μαπα?Στο μεντια που το είδα πάντως,είχε την καλή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επειδή κάθομαι και ακούω διάφορα για την οθόνη ανέβασα ένα βιντεάκι από το δικό μου κινητό για το πως είναι η οθόνη.Να τονίσω ότι έχω ματ screen protector και ίσως για αυτό να φαίνεται πιο σκούρη η οθόνη.Συγχωρέστε με για την ανάλυση αλλά είναι από το 2ο μου κινητό το mini pro. :p https://dl.dropboxusercontent.com/u/57488223/MOV_0001.mp4 Πια οθόνη φορούσε ομως?Μηπως ηταν η μαπα?Στο μεντια που το είδα πάντως,είχε την καλή. Ρε παιδιά γιατί θα πρέπει να λέμε τα ίδια και τα ίδια ; Αν το Νο.1 κριτήριο για την απόκτηση συσκευής είναι η απόδση της οθόνης δε θα πάει κάνεις στο Z1... Υπάρχουν 1002 λόγοι για να αγοράσεις τη συσκευή έναντι μιας άλλης αλλά με το ζόρι δε γίνεται να πειστούμε για ότι βλέπουμε με γυμνό μάτι.. Βάλτε στη σύγκριση HTC One , Galaxy S4 , Sony Z1 , LG G2 , Note 3 , Oppo 5 και θα δείτε ότι το Z1 έχει την χειρότερη οθόνη... Όχι την χειρότερη οθόνη της αγοράς αλλά τη χειρότερη απένταντι στους άμεσα ανταγωνιστές του... Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί βλέπω ότι κάποιοι με το ζόρι θέλουν να μας πείσουν για τα προφανή... Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ρε παιδιά γιατί θα πρέπει να λέμε τα ίδια και τα ίδια ; Αν το Νο.1 κριτήριο για την απόκτηση συσκευής είναι η απόδση της οθόνης δε θα πάει κάνεις στο Z1... Υπάρχουν 1002 λόγοι για να αγοράσεις τη συσκευή έναντι μιας άλλης αλλά με το ζόρι δε γίνεται να πειστούμε για ότι βλέπουμε με γυμνό μάτι.. Βάλτε στη σύγκριση HTC One , Galaxy S4 , Sony Z1 , LG G2 , Note 3 , Oppo 5 και θα δείτε ότι το Z1 έχει την χειρότερη οθόνη... Όχι την χειρότερη οθόνη της αγοράς αλλά τη χειρότερη απένταντι στους άμεσα ανταγωνιστές του... Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί βλέπω ότι κάποιοι με το ζόρι θέλουν να μας πείσουν για τα προφανή... Αν και ακόμα αμφιβάλλω για το αν έχει τελικά τη χειρότερη οθόνη, ο χρόνος θα δείξει, το όλο νήμα έχει αναλωθεί μόνο σε αυτό. Πραγματικά κρίμα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ρε παιδιά γιατί θα πρέπει να λέμε τα ίδια και τα ίδια ; Αν το Νο.1 κριτήριο για την απόκτηση συσκευής είναι η απόδση της οθόνης δε θα πάει κάνεις στο Z1... Υπάρχουν 1002 λόγοι για να αγοράσεις τη συσκευή έναντι μιας άλλης αλλά με το ζόρι δε γίνεται να πειστούμε για ότι βλέπουμε με γυμνό μάτι.. Βάλτε στη σύγκριση HTC One , Galaxy S4 , Sony Z1 , LG G2 , Note 3 , Oppo 5 και θα δείτε ότι το Z1 έχει την χειρότερη οθόνη... Όχι την χειρότερη οθόνη της αγοράς αλλά τη χειρότερη απένταντι στους άμεσα ανταγωνιστές του... Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί βλέπω ότι κάποιοι με το ζόρι θέλουν να μας πείσουν για τα προφανή... Κανείς δεν προσπαθεί να σε πείσει για τίποτα.Εγώ ανέβασα το βιντεάκι με σκοπό να δείξω πως πρέπει να δείχνει η κανονική οθόνη του Ζ1 καθώς και ότι μόνο χάλια δεν λες τη κανονική του.Ίσα ίσα για τα δικά μου δεδομένα πάντα, τη θεωρώ πολύ καλή.Και το ποια οθόνη θεωρεί ο καθένας καλύτερη είναι καθαρά υποκειμενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και το ποια οθόνη θεωρεί ο καθένας καλύτερη είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτο. Χθες ειδα απο κοντα το note 3. Ναι εντυπωσιακη οθονη αλλα πιο καρτουν πεθαινεις. Δεν θελω να το κανω vs. Δεν μαρεσουν τα πολυ εντονα χρωματα των amoled. Οι ips των lg ειναι κορυφαιες για μενα. Θα μπορουσα να μπω στα νηματα του note 3 και να λεω οτι απο τις 3 ναυαρχιδες την πιο κουραστικη και ψευτικη οθονη την εχει το note 3. Αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο ρε παιδια. Θα πρεπει οσοι το παιζουν γνωστες να μην επηρεαζονται απο τα εντονα και υπερκορεσμενα χρωματα των amoled. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts