tzacool2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Εχει πιστοποιηθει νεο fix update που μεταξυ αλλων περιλαμβανει και τα εξης: – Ensured the lock screen / notification bar doesn’t indicate “no service” when the device has coverage – Added a Sony feature; bringing back the “close-all-button” in the activity menu, so you can easily close all apps at once – Unblocked devices with server policies (such as Exchange Active Sync for e-mail), to enable the new Lollipop lock-screen notifications – Ensured the LED light is lit across all sound modes – and no longer offset by “silent” – Made the necessary fixes to enable the easy movement of content from internal memory to external microSD card (something we saw affecting a few devices) – Improved messaging functionality in Ultra stamina mode – some conversations could not be opened before in Ultra stamina mode να προσθεσω κι εγω ότι οσες εφαρμογες δοκιμασα για data on-off καμια δεν λειτουργει σε 5.0.2 κατι που για εμενα προσωπικα είναι είναι απαραιτητο. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Με τα NFC tags κάνω πλέον δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 παιδιά είναι λογικό να καταναλώνει τόση μπαταρία το chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 παιδιά είναι λογικό να καταναλώνει τόση μπαταρία το chrome? Αν έμπαινες όλη την ώρα από Chrome στο ίντερνετ στη διάρκεια χρήσης σου λογικό είναι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouti Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Επαναφέρω ένα θέμα μιας και ενω το έψαξα δεν μπόρεσα να το λύσω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας απαντήσει.... Αγόρασα το Z1 μεταχειρισμένο και ρουταρισμενο και αποφάσισα όταν βγήκε η lollipop να το γυρίσω σε στοκ rom και να κάνω αναβάθμιση σε lollipop με update. Έμαθα λοιπόν πώς περνούν άλλη rom μιας και μέχρι τότε δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και αφού πέρασα 3 διαφορετικές στοκ rom που βρήκα εδω μέσα απο άλλους χρήστες όταν πήγαινα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού με pc companion όταν ερχότανε η ώρα να κάνει την εγκατάσταση σταματούσε γιατί έλεγε πως έχω τροποποιημένο λογισμικό. Εν τέλη πέρασα μια ρομ λολιποπ που βρήκα στο ιντερνετ γαλλική εκδοση νομίζω και άφησα αυτή άλλα βλέπω πως έχει αρχίσει και μου κάνει νερά οπότε θα ήθελα μπας και μπορέσω και περάσω τελικά την στοκ...οποίος μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Επαναφέρω ένα θέμα μιας και ενω το έψαξα δεν μπόρεσα να το λύσω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας απαντήσει.... Αγόρασα το Z1 μεταχειρισμένο και ρουταρισμενο και αποφάσισα όταν βγήκε η lollipop να το γυρίσω σε στοκ rom και να κάνω αναβάθμιση σε lollipop με update. Έμαθα λοιπόν πώς περνούν άλλη rom μιας και μέχρι τότε δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και αφού πέρασα 3 διαφορετικές στοκ rom που βρήκα εδω μέσα απο άλλους χρήστες όταν πήγαινα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού με pc companion όταν ερχότανε η ώρα να κάνει την εγκατάσταση σταματούσε γιατί έλεγε πως έχω τροποποιημένο λογισμικό. Εν τέλη πέρασα μια ρομ λολιποπ που βρήκα στο ιντερνετ γαλλική εκδοση νομίζω και άφησα αυτή άλλα βλέπω πως έχει αρχίσει και μου κάνει νερά οπότε θα ήθελα μπας και μπορέσω και περάσω τελικά την στοκ...οποίος μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει ευχαριστώ εκ τον προτέρων. εχεις κλειδωσει bootloader? θεωρω οτι αυτο φταιει και δε σε αφηνει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouti Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Εγώ προσωπικά δεν εχω κλειδώσει τπτ έτσι το πήρα αλλα αν υποθέσουμε οτι είναι κλειδωμένος θα μπορούσα να περάσω αλλες ρομ? Επίσης πως μπορώ να δω αν είναι κλειδωμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Εγώ προσωπικά δεν εχω κλειδώσει τπτ έτσι το πήρα αλλα αν υποθέσουμε οτι είναι κλειδωμένος θα μπορούσα να περάσω αλλες ρομ? Επίσης πως μπορώ να δω αν είναι κλειδωμένος? καταρχην οταν ειναι κλειδωμενος μπορεις να ριχνεις ρομ με το flashtool, επισημες ή άλλες που δεν απαιτουν ξεκλειδωμα. αλλο αλλο εννοω τωρα, αυτος που σου ειχε περασει αλλη ρομ, μαλλον ειχε ξεκλειδωσει bootloader. Αυτο εχει μερικες αρνητικες συνεπειες οπως οτι διαγραφονται καποιοι drivers της καμερας και θα εχει λιγο χειροτερη ποιοτητα, συμφωνα με τη σονυ, δεν ξερω αν ισχυει στην πραξη ή απλα το λεει ετσι..ομως δε νομιζω οτι ειναι ψεμα. Εφοσον λοιπον αυτος σου ειχε ξεκλειδωσει bootloader, ειναι λογικο να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις το pc companion, αλλα μπορεις να τον κλειδωσεις με το flashtool και μετα να κανεις επανεγκατασταση λογισμικου με pc companion ή να ριξεις μια αλλη ρομ που θα θες για βαση, πχ ελληνικη (παιζει και να εχω ελληνικη απο οταν ειχα Ζ1 περισυ) και να αναβαθμισεις μετα με pc companion. Ο τροπος που κλειδωνεις bootloader ειναι απλος, απο το flashtool, πατας blu, το συνδεεις σε fastmode λειτουργια (κλειστο και volume up και καρφωνεις καλωδιο usb) και μετα πατας lock. για να γινει το lock ομως πρεπει να εχεις εναν κωδικο απο sony, αυτον που εδωσε για ξεκλειδωμα ή αλλον. Δεν ξερω αν θα στον παρει αυτοματα τωρα,γιατι εγω που δοκιμασα σε ενα xperia Ρ μου το πηρε αυτοματα αλλα ειχα κανει απο το ιδιο pc και το unlock. αν δεν στο παρει και σου ζητησει τον κωδικο θα πρεπει να κανεις την διαδικασια της σονυ, δινοντας το ιμει της συσκευης εδω: http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/ και ελπιζω μετα να ξεμπλεξεις.απλα ριξε μια ρομ καλη και παιξε με το pc companion. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Εμένα πάλι το Ζ1 ενός φίλου μου ακόμα αναβαθμιζεται :-P Είναι central Europe η ρομ του. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 κανει και εσας restart στο ασχετο το κινητο (βασικα εκει που ειναι στο chrome τσουπ restart) απο τοτε που μπηκε lollipop. Εχει γινει clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Περναω την καινουρια εκδοση λογισμικου 14.5.A.0.270. :D Να δουμε αν βελτιωσαν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ευτυχώς πρόσθεσαν και το close all στα recent apps!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παιδιά με το καινούργιο update όλα καλά? Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά κανένα drain στην μπαταρία? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ευτυχώς πρόσθεσαν και το close all στα recent apps!!! Να την φορτωσουμε άφοβα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα έτσι και αλλιώς είναι περίπου 25 mb το update. Δεν είδα κάποια εκτεταμένη αποφορτιση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος αναβαθμισης στην τελευταια εκδοση εχθες αγορασα το κινητο και το εκανα οτα... ποιοσ ειναι ο πιο ενδεδειγμενος τροπος και πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος αναβαθμισης στην τελευταια εκδοση εχθες αγορασα το κινητο και το εκανα οτα... ποιοσ ειναι ο πιο ενδεδειγμενος τροπος και πως γινεται? Μέσω PC Companion καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παίδες στο Ζ1 ενός φίλου μου δεν υπάρχει η επιλογή "σαν σήμερα " στο fb, ενώ στο Ζ2 μου υπάρχει. Πως εξηγείται αυτό; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μέσω PC Companion καθαρή εγκατάσταση. ακουσα οτι ενασς φιλος πιο πανω οτι εκανε μεσω pc και δεν του σβηστηκαν ολα...πως γινεται? τι πρεπει να καν για να ειναι καθαρη η εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ακουσα οτι ενασς φιλος πιο πανω οτι εκανε μεσω pc και δεν του σβηστηκαν ολα...πως γινεται? τι πρεπει να καν για να ειναι καθαρη η εγκατασταση? Θα πατήσεις στην επιλογή επιδιόρθωση. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παίδες στο Ζ1 ενός φίλου μου δεν υπάρχει η επιλογή "σαν σήμερα " στο fb, ενώ στο Ζ2 μου υπάρχει. Πως εξηγείται αυτό; κανεις παιδες; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 κανεις παιδες; Δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο. Είναι εφαρμογή του fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Θα πατήσεις στην επιλογή επιδιόρθωση. :) γιατι τι αλλη επιλογη υπαρχει? να γινει το update χωρις να σβηστει τπτ? και γιατι επιδιορθωση? εγω θελω να κανω καθαρο install απο την αρχη να σβηστουν ολα.. με το τελευταιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 γιατι τι αλλη επιλογη υπαρχει? να γινει το update χωρις να σβηστει τπτ? και γιατι επιδιορθωση? εγω θελω να κανω καθαρο install απο την αρχη να σβηστουν ολα.. με το τελευταιο update Αυτό κάνει η επιδιόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis98 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Παιδια δυστυχως εσπασε η οθονη του κινητου μου..:(Μηπως ξερετε ποσο κοστιζει η επισημη αλλαγη της?Η να μου προτεινετε καποιο μαγαζι για την αλλαγη της?Αλλα μεχρι 130 ευρω αν γινεται,:DΕυχαριστω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts