Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί καποιος να μου πει ποιο ειναι το Ελληνικό Firmware για το Z1 ? Αυτο που μας επιτρέπει να γράφουμε με 160 χαρακτήρες..δεν θελω να βαλω αλλη εφαρμογη για μυνηματα...τωρα το τηλέφωνο μου ειναι απο Γερμανία..θελω να του περάσω το Ελληνικο Firmware...

Που το βρισκω και πως?

Χάνω εγγύηση ??

Δεν έχω το ελληνικό εγώ, αλλά πιστεύω ότι για να το περάσεις θα πρέπει να είσαι ρουτ και να βάλεις ρομ ελληνική. Άρα χάνεις εγγύηση, αν όμως κάνεις ένα φλας τη μαμα ρομ θα έχεις ξανά εγγύηση

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχω το ελληνικό εγώ, αλλά πιστεύω ότι για να το περάσεις θα πρέπει να είσαι ρουτ και να βάλεις ρομ ελληνική. Άρα χάνεις εγγύηση, αν όμως κάνεις ένα φλας τη μαμα ρομ θα έχεις ξανά εγγύηση

παιδια, το να βαλετε μια ελληνικη ρομ δεν θελει τιπιοτα παραπανω απο το αρχειο της ρομ και το flashtool..

Ριχνουμε την ρομ στον αντιστοιχο φακελο που εχει δημιουργηθει απο το flashtool (ή με browse απο οποιον φακελο θελουμε νομιζω παιζει) και φλασαρουμε..(δε θυμαμαι απεξω βημα βημα το φλασαρισμα πως παει αλλα ειναι αστειο..)

Μολις τελειωσεις εχεις την ελληνικη ρομ και θα παιρνεις τα Updates της κανονικα σα να σου ειχε ερθει με αυτη..ο μονος τροπος για να τη χασεις ειναι να φλασαρεις αλλη.

Ισως εχω ελληνικη ρομ απο το Ζ1 μου σε αρχειο..θα κοιταξω το βραδυ..απλα θα ειναι προηγουμενη εκδοση, την ριχνετε και μετα ενα update και τελος..Αλλιως οποιος την εχει ας την ριξει σε κανα dropbox..

Τελος, για να εχεις 160 χαρακτηρες δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ελληνικη μονο..ειναι και καποιες αλλες πχ πολωνικη που εχει 160 για ελληνικα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Της φίλης μου το Ζ1 έχει ένα μικρό θεματάκι.. το playstore δεν την αφηνει να κατεβάσει εφαρμογή ούτε και να ενημερώσει τις υπάρχουσες. Δηλαδή εκεί που κατεβάζει δείχνει μονίμως πως φορτώνει αλλά μάταια..

Τι μπορεί να φταίει;

Να κανει ενα clear cache της εφαρμογης και θα στρωσει....Κατι αλλο τωρα.Τελικα το κινητο ειναι αδιαβροχο ή εν μερει?Δηλαδη αμα το βγαλω και το χρησιμοποιησω εξω στη βροχη υπαρχει κινδυνος να μπει νερο απο τα πληκτρα εντασης οπως εχει ειπωθει εδω μεσα, ή δεν ισχυει κατι τετοιο??Εχω μπερδευτει....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

χαρεται κυριοι ,

μπορει να μου πει καποιος εαν υπαρχει καποιο mod για ροοταρισμενο ζ1 να εχουμε call recording στην stock εφαρμογη τηλεφωνου ??

να μπορει καποιος να ηχογραφησει μια κληση οταν θελει και οχι ολες τις κλησεις ....

ευχαριστω πολυ

Edited by redcom7

Να κανει ενα clear cache της εφαρμογης και θα στρωσει....Κατι αλλο τωρα.Τελικα το κινητο ειναι αδιαβροχο ή εν μερει?Δηλαδη αμα το βγαλω και το χρησιμοποιησω εξω στη βροχη υπαρχει κινδυνος να μπει νερο απο τα πληκτρα εντασης οπως εχει ειπωθει εδω μεσα, ή δεν ισχυει κατι τετοιο??Εχω μπερδευτει....

Η Sony το λέει ξεκάθαρα, αδιάβροχο... Δεν θα έχεις πρόβλημα με την βροχή. Εγώ τουλάχιστον το πλένω κάθε 2-3 φορές την εβδομάδα λόγω προπόνησης.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

εγω εχω βγει για ποδηλατο και με εχει πιασει βροχη για 2 ωρες...εκει αποδειχτηκε η αξια της αγορας του Ζ1, απλα δε σταματησα...εβγαλα και μερικες φωτο εν κινησει και συνεχισα να το εχω στην τσεπη..εκανα και 2 τηλ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω εχω βγει για ποδηλατο και με εχει πιασει βροχη για 2 ωρες...εκει αποδειχτηκε η αξια της αγορας του Ζ1, απλα δε σταματησα...εβγαλα και μερικες φωτο εν κινησει και συνεχισα να το εχω στην τσεπη..εκανα και 2 τηλ..

Σημερα το πρωι το χαρηκα στη βροχη. Ευτυχως ηταν καθαρη και το καθαρισα και λιγο γιατι ειχε πιασει μπιχλα..:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάνω στην ώρα πιάσατε την συζήτηση για βροχή, μόλις παρέλαβα το Ζ1 μου που είχε καταστραφεί από νερό. Το τηλέφωνο δεν αλλάχτηκε, αλλά αλλάξανε τα πάντα εσωτερικά, από πλακέτα, μέχρι κάμερα. Πρακτικά, όπως βλέπω από το παραστατικό, έμεινε μόνο ο σκελετός, η μπαταρία και η οθόνη. Φυσικά υποτίθεται οτι αλλάχτηκε και η στεγανοποίηση όλη. Και εννοείται οτι δεν πλήρωσα τίποτα.

Το παρέλαβα και τους είπα ότι την επόμενη μέρα θα το ξαναβουλιάξω. Για να δούμε...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Πάνω στην ώρα πιάσατε την συζήτηση για βροχή, μόλις παρέλαβα το Ζ1 μου που είχε καταστραφεί από νερό. Το τηλέφωνο δεν αλλάχτηκε, αλλά αλλάξανε τα πάντα εσωτερικά, από πλακέτα, μέχρι κάμερα. Πρακτικά, όπως βλέπω από το παραστατικό, έμεινε μόνο ο σκελετός, η μπαταρία και η οθόνη. Φυσικά υποτίθεται οτι αλλάχτηκε και η στεγανοποίηση όλη. Και εννοείται οτι δεν πλήρωσα τίποτα.

Το παρέλαβα και τους είπα ότι την επόμενη μέρα θα το ξαναβουλιάξω. Για να δούμε...

Πάλι καλά ξεμπερδεψες γρήγορα. Μια φίλη μου έστειλε για φτιαξιμο το Ζ της και όταν το πήρε πίσω έλειπε ένα καπάκι απ τις υποδοχές... :p

Κι εμένα έλειπε η υποδοχή της κάρτας SIM. Όμως μόλις πήρα τηλέφωνο μου την έστειλαν άμεσα με courier. Πάντως η εικόνα από την αντιμετώπιση του προβλήματος από την Arvato είναι θετική. Μένει να διαπιστώσω την ποιότητα της στεγανοποίησης και ευτυχως ο καιρός σήμερα στην Αθήνα βοηθάει!:lol:

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Σε ευχαριστώ να είσαι καλά...!;) Αλλά επειδή έβλεπα ότι δεν απαντάνε τα παιδιά εδώ ρώτησα και στην θεματική ενόητητα του Ζ3:lol::lol:

Τώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα .. ξεμπλόκαρε το playstore.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μπορεί καποιος να μου πει ποιο ειναι το Ελληνικό Firmware για το Z1 ? Αυτο που μας επιτρέπει να γράφουμε με 160 χαρακτήρες..δεν θελω να βαλω αλλη εφαρμογη για μυνηματα...τωρα το τηλέφωνο μου ειναι απο Γερμανία..θελω να του περάσω το Ελληνικο Firmware...

Που το βρισκω και πως?

Χάνω εγγύηση ??

http://www.mediafire.com/view/c0ss4bqghm28kbk είναι παλιότερο αλλά δουλεύει άψογα.

Πέρνα το με το flashtool άφοβα. Το είχα φτιάξει παλιά και το είχα ανεβάσει και στο X da.

http://www.mediafire.com/view/c0ss4bqghm28kbk είναι παλιότερο αλλά δουλεύει άψογα.

Πέρνα το με το flashtool άφοβα. Το είχα φτιάξει παλιά και το είχα ανεβάσει και στο X da.

Να σας ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα ? Εκτός από το θέμα με τα μηνύματα που λύνεται με το handset sms θα υπάρχει καποια αλλη σημαντική διαφορά; Και κάτι ακόμη. Μετά απο αυτη την διαδικασία το τηλέφωνο θα είναι σαν να επανέφερα εργοστασιακες ρυθμίσεις; Θα πρέπει να ξαναεγκαταστησω τις εφαρμογές μου;

Να σας ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα ? Εκτός από το θέμα με τα μηνύματα που λύνεται με το handset sms θα υπάρχει καποια αλλη σημαντική διαφορά; Και κάτι ακόμη. Μετά απο αυτη την διαδικασία το τηλέφωνο θα είναι σαν να επανέφερα εργοστασιακες ρυθμίσεις; Θα πρέπει να ξαναεγκαταστησω τις εφαρμογές μου;

Δεν υπάρχει άλλη διαφορά . Θα πρέπει να ξαναπερασεις όλες τις εφαρμογές σου .

Παιδια καμια φορα οταν παω να βγαλω φωτογραφια, μου τη βγαζει και μετα λεει οτι η καμερα δε λειτουργει και με πεταει εξω. Και μετα δεν ειναι αποθηκευμενη η φωτογραφια που εχει τραβηχτει. Ξερετε τι μπορει να παιζει; το αντιμετωπιζετε κι εσεις αυτο;

Μου το κάνει και μένα σε τακτά χρονικά διαστήματα σε Z1c (root με stock rom) και διορθώνεται με επανεκκίνηση του κινητού. Είχε αναφερθεί παλιότερα ότι με απενεργοποίηση της εφαρμογής Google+ δεν το ξαναεμφάνιζε (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά).

Μου το κάνει και μένα σε τακτά χρονικά διαστήματα σε Z1c (root με stock rom) και διορθώνεται με επανεκκίνηση του κινητού. Είχε αναφερθεί παλιότερα ότι με απενεργοποίηση της εφαρμογής Google+ δεν το ξαναεμφάνιζε (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά).

Κι εμένα μου το έκανε μια φορά. Απλά ξανά άνοιξα την κάμερα και δούλευε, πάλι καλά δεν το έχει ξανακάνει

Και μένα μου το κάνει αραιά και που, αλλά με ξενέρωσε τότε που μου έγινε την τελευταία φορά μιας και έχασα μια πολύ σημαντική στιγμή!

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η Sony που δεν έχει δώσει καμιά σημασία στο θέμα και ούτε έχει πάρει καμιά θέση! Δεν το συζητάω για κάποια αναβάθμιση που έπρεπε να είχε δώσει ως τώρα!

Αυτό και μόνο το γεγονός της αδιαφορίας (μαζί με το αδύναμο φλας), είναι και το μοναδικό σημείο που με αποτρέπει να μεταβώ στο z3 compact και μάλλον το επόμενο θα είναι κάποια άλλη μάρκα! (...δυστυχώς):(

Εδιτ... σορυ παιδιά, νόμιζα πως έγραφα στο τόπικ του Z1 compact! :p Για το compact μιλάω , οπότε μάλλον είναι γενικό το κακό με τα κινητά της σειράς αυτής!

Edited by hasiotis_john

βρε παιδια ,ειμαι στο ψαξιμο για sony z1(κατα κυριο λογο ) σε μεταχειρισμενο παντα αλλα εχω μια απορια ??το z1 me to z1 honami εχουν διαφορα ???και αν ναι που ???

και τι θα πρεπει να προσεξω σε ενα z1 ??ελπιζωντας να μην υπαρχουν αντιγραφες σε αυτο :lol:

ευχαριστω

να ρωτησω αν το z1honami ειναι ιδιο με το σκετο z1 η οχι ??

γνωριζει καποιος να μου πει ???:)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Ναι είναι το ίδιο. Το compact δεν είναι το ίδιο.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μα το xperia z1, honami λέγεται έτσι κι αλλιώς :P δεν είναι άλλη έκδοση

το ιδιο πραμα ειναι Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

thanks

:)

Μα το xperia z1, honami λέγεται έτσι κι αλλιώς :P δεν είναι άλλη έκδοση

απλα αλλου το βλέπω σαν sony z1 και αλλου σαν sony z1 honami και αναρωτιόμουν μήπως είναι καμια βελτιωμένη έκδοση:)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

απλα αλλου το βλέπω σαν sony z1 και αλλου σαν sony z1 honami και αναρωτιόμουν μήπως είναι καμια βελτιωμένη έκδοση:)

Μπα όχι το ίδιο είναι δεν έχει διαφορά

• The title was changed to Sony Xperia Z1