alkis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τελικά προχώρησα στην αγορά του, παρά τους ενδοιασμούς μου για την οθόνη, και δεν το μετάνιωσα καθόλου!. Κανένα πρόβλημα με την οθόνη, η οποία μου αρέσει πολύ και φαίνεται οτι πέτυχα την "καλή", το τηλέφωνο πανέμορφο, όλα καλά. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγω ειδα το κινητο απο κοντα οταν το αγορασε ενας φιλος και ειχα παθει ζημια με την οθονη οταν το αγορασα και τα βαλαμε διπλα διπλα ο φιλος μου επαθε σοκ και ακομα να συνέλθει.... :lol: τωρα ψαχνει παρτιδα με τα πρωτα πανελ αλλα ειναι πλεον αδυνατο να βρει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αν εχεις Sharp η οθονη ειναι μετρια δεν εχει καλη γωνια θεασης και το λευκο ειναι μπεζ-κιτρινο τι οθονη εχεις κανε ενα root και βαλε terminal να το δεις Κοίτα εμένα μου φαίνεται ότι έχει μια χαρά γωνίες θέασης αλλά το άσπρο μου φαίνεται μουντό γιαυτό ρωτάω. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μόλις μου ήρθε η 4.4.4.... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κοίτα εμένα μου φαίνεται ότι έχει μια χαρά γωνίες θέασης αλλά το άσπρο μου φαίνεται μουντό γιαυτό ρωτάω. Edit:Όπως καταλάβατε είμαι νέος κάτοχος και θα θελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με unlock bootloader root και custom roms. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Edit:Όπως καταλάβατε είμαι νέος κάτοχος και θα θελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με unlock bootloader root και custom roms. XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μόλις μου ήρθε η 4.4.4.... εχει ερθει και σε μενα ,αν την περασει κανενας ας γραψει εντυπωσεις μην εχουμε κανενα θεμα γιατι τωρα το τηλ δουλευει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 εχει ερθει και σε μενα ,αν την περασει κανενας ας γραψει εντυπωσεις μην εχουμε κανενα θεμα γιατι τωρα το τηλ δουλευει ρολοι Δεν ειδα τιποτα σπουδαίο βασικα μια απο τα ιδια.... η κάμερα δεν έφτιαξε οπως περιμέναμε....υποψια αλλαγης calibration στην οθονη ενος φιλου με το "κακο" πανελ τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα μετα το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 XDA Δηλαδή τώρα μου ανέφερες κάτι συγκεκριμένο.?Εκτός και αν θεωρείς οτι προερχόμενος από nexus5 το XDA μου είναι άγνωστο.Απλά ρωτάω γιατί μόλις το πήρα το κινητό και δεν ξέρω που συγκεκριμένα και αν γίνονται και υπάρχουν αυτα που ρωτάω.Φιλικά πάντα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν ειδα τιποτα σπουδαίο βασικα μια απο τα ιδια.... η κάμερα δεν έφτιαξε οπως περιμέναμε....υποψια αλλαγης calibration στην οθονη ενος φιλου με το "κακο" πανελ τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα μετα το update ..δηλαδη ολα καλα αυτο ειναι ευχαριστο γιατι εχω εχω κακες εμπειριες με τις αναβαθμισεις . [[ ξερεις αν το eazy root δουλευει κανονικα για την 4 4 4 ??]] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δηλαδή τώρα μου ανέφερες κάτι συγκεκριμένο.?Εκτός και αν θεωρείς οτι προερχόμενος από nexus5 το XDA μου είναι άγνωστο.Απλά ρωτάω γιατί μόλις το πήρα το κινητό και δεν ξέρω που συγκεκριμένα και αν γίνονται και υπάρχουν αυτα που ρωτάω.Φιλικά πάντα Φιλικα παντα αφου ξερεις το XDA τι παραπανω περιμενεις να σου πει καποιος εδω?Μηπως να σου κανουμε root και unlock bootlaoder remote?Αυτα που θες τα εχει αναλυτικα στο xda ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..δηλαδη ολα καλα αυτο ειναι ευχαριστο γιατι εχω εχω κακες εμπειριες με τις αναβαθμισεις . [[ ξερεις αν το eazy root δουλευει κανονικα για την 4 4 4 ??]] Ναι κανονικα 99% κανει restart το κινητο κατι που δεν εκανε με την 4.4.2 το λεω μην ξαφνιαστεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ευχαριστω Πετρο .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Φιλικα παντα αφου ξερεις το XDA τι παραπανω περιμενεις να σου πει καποιος εδω?Μηπως να σου κανουμε root και unlock bootlaoder remote?Αυτα που θες τα εχει αναλυτικα στο xda ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι κανονικα 99% κανει restart το κινητο κατι που δεν εκανε με την 4.4.2 το λεω μην ξαφνιαστεις Αυτό που ρώτησα είναι αν εχει custom roms και ποιες με ποιο τρόπο γίνεται ρουτ και αν ξεκλειδώνει εύκολα ο bootloader.Το xda είναι χαώδης και το να ζητήσω απλά μια βοήθεια για τα βήματα δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό..Και δεν ανέφερα κάπου να μου τα κάνει κάποιος εξ αποστάσεως. Αν έδωσα τέτοια εντύπωση λάθος μου Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αυτό που ρώτησα είναι αν εχει custom roms και ποιες με ποιο τρόπο γίνεται ρουτ και αν ξεκλειδώνει εύκολα ο bootloader.Το xda είναι χαώδης και το να ζητήσω απλά μια βοήθεια για τα βήματα δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό..Και δεν ανέφερα κάπου να μου τα κάνει κάποιος εξ αποστάσεως. Αν έδωσα τέτοια εντύπωση λάθος μου Φιλε μου μπορει καποιος να σου απαντησει οπως εψαξες για το nexus ψαξε και για το Ζ1 στο XDA....το root ειναι αστεια υποθεση δες εδω τωρα για ROM και Bootloader θα σου ελεγα να μην τα κανεις ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Φιλε μου μπορει καποιος να σου απαντησει οπως εψαξες για το nexus ψαξε και για το Ζ1 στο XDA....το root ειναι αστεια υποθεση δες εδω τωρα για ROM και Bootloader θα σου ελεγα να μην τα κανεις ακομα... Ωχ γιατί?Είναι ασταθής ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλό είναι να μας λέτε και τί customization version είναι τα τηλέφωνα σας που παίρνουν το update γιατί τα ελληνικά με 1276-0877 ακόμα δεν έχουν γίνει Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 σημερα εκανα την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ ,δεν μπορεσα να βρω καμια διαφορα μεχρι τωρα στην λειτουργια του τηλ.. ολα δουλευουν οπως πριν δηλαδη αψογα . μου φανηκε περιεργο οτι το root παρεμεινε και μετα την αναβαθμιση . εχει συμβη σε κανεναν αλλο .?? να αναφερω οτι η συσκευη προοριζοταν για τη ρωσικη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Στις περισσσοτερες περιπτωσεις, οταν κανεις αναβαθμιση ΟΤΑ μενει το root..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 σημερα εκανα την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ ,δεν μπορεσα να βρω καμια διαφορα μεχρι τωρα στην λειτουργια του τηλ.. ολα δουλευουν οπως πριν δηλαδη αψογα . μου φανηκε περιεργο οτι το root παρεμεινε και μετα την αναβαθμιση . εχει συμβη σε κανεναν αλλο .?? να αναφερω οτι η συσκευη προοριζοταν για τη ρωσικη αγορα Καμιά διαφορά στα χρώματα της οθόνης? Γιατί έχει αναφερθεί κάτι σχετικό... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καμιά διαφορά στα χρώματα της οθόνης? Γιατί έχει αναφερθεί κάτι σχετικό... δεν εχω καμια διαφορα στην οθονη ,δεν ειχα και προβλημα απο αυτην ουτε πριν . το τηλ... ειναι απο τις [[καλες παρτιδες ]] αν υσχιει κατι τετοιο, ακομα βεβαια το σκαλιζω αν δω καμια διαφορα με πριν θα το αναφερω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καμιά διαφορά στα χρώματα της οθόνης? Γιατί έχει αναφερθεί κάτι σχετικό... το οτι υπαρχουν 2 παρτιδες οθονων ειναι δεδομενο, το οτι και εγω εχω πεσει συνεχεια στον ιδιο τυπο και δεν ειχα ποτε οθονη με τα ζωντανα χρωματα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Υπάρχει κανένα λινκ να κατεβάσουμε την 4.4.4????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Links υπάρχουν πολλά στος xda.. Αλλά όχι για ελληνική ftf. Να δούμε πότε θα βγεί το ελληνικό.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Να μη βάλουμε καμιά ξένη λέτε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannizz_ Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Τελικά πως καταλαβαίνουμε αν έχουμε την καλή παρτίδα οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts