Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σχεδόν έτοιμος να πάρω κι εγώ το Ζ1, διστάζω όμως μόνο για ένα λόγο. Τα σχόλιά σας για την οθόνη.

Υπάρχει ακόμα το θέμα με τους δύο τύπους οθονών; Δεν έχουν καταλήξει σε έναν τύπο, μετά από τόσους μήνες παραγωγής; Τουλάχιστον να ξέρω ότι πλέον βγαίνουν στάνταρ με την ψυχρή οθόνη (και να περιμένω να πάρω το Ζ2) ή με την "καλή" οθόνη (και το αγοράζω άμεσα). Σημειώστε ότι θα αγοραστεί στάνταρ από Skroutz.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πηρα και εγω πριν δυο βδομαδες το z1 ,βρηκα και πηρα ενα απο τις παρτιδες που υποτιθεται οτι εχουν τις καλες οθονες . και παλι το λευκο του δεν ειναι τελειως λευκο και δεν με χαλαει καθολου . εχω στην κατοχη μου απο arc ,xperia s , xperia t , Z ,και οταν τα βαζω διπλα κανενα δεν εχει το ιδιο λευκο και συγουρα αυτο δεν ειναι προβλημα .το xperia t εχει πιο εντονα χρωματα υπερτονισμενα θα ελεγα και οχι φυσικα ,λευκο σαν χιονι τοσο εντονο που χωρις πλακα σε πονανε τα ματια αν το κοιτας ωρα . το Z1 φερνει στα χρωματα το xperia s , εντονα φυσικα ομως χρωματα ,φυσιολογικο λευκο και οχι σαν να το περασες χλωρινη . για μενα δεν μπορεσα να βρω κατι κακο στην οθονη του ισα ισα τη βλεπω πολυ φυσικη τα χρωματα πραγματικα και ετσι μου αρεσει . οσο για τα υπολειπα το τηλ. ειναι αψογο καλος καθαρος ηχος και στο ακουστικο και στο μεγαφωνο σημα καμπανα wifi πιο δυνατο απο τα προηγουμενα μοντελα gps κλειδωνει στα 4 δευτερα σε ανοιχτο χωρο η μπαταρια κραταει ανετα δυο μερες με αρκετα εντονη χρηση . για τον επεξεργαστη δεν χρειαζετε να πω τιποτα ,ειναι ετσι και αλλιως υπερβολικος για τη χρηση που του κανω εγω . τιποτα δεν με χαλασε στη συσκευη και λεω με συγουρια οτι ειναι το καλυτερο sony που εχω αγορασει [ οχι δεν εχω δει το Z2 ]

Γειά σας παιδια!ένας φίλος μου έχει το Ζ1 και θέλει μια μικρή βοήθεια. Αφού βγάλει μια φωτογραφία και θέλει να την επεξεργαστεί το κινητό τον πετάει στην εφαρμογή σκίτσο. Πως γίνεται να αλλάξει αυτή την εφαρμογή και να βάλει το pixelr?το πρόβλημα είναι ότι πάτησε τη λέξη πάντα όταν πήγε να ανοίξει την επεξεργασία φωτο και τώρα δεν μπορεί να το αλλαξει.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Γειά σας παιδια!ένας φίλος μου έχει το Ζ1 και θέλει μια μικρή βοήθεια. Αφού βγάλει μια φωτογραφία και θέλει να την επεξεργαστεί το κινητό τον πετάει στην εφαρμογή σκίτσο. Πως γίνεται να αλλάξει αυτή την εφαρμογή και να βάλει το pixelr?το πρόβλημα είναι ότι πάτησε τη λέξη πάντα όταν πήγε να ανοίξει την επεξεργασία φωτο και τώρα δεν μπορεί να το αλλαξει.

Παει στις ρυθμισεις, βρισκει την εφαρμογη, παταει πανω της και μετα εκκαθαριση προεπιλογων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας μπεί στις ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες. Εκεί θα ψάξει να βρει την εφαρμογή σκίτσο που τον ενδιαφέρει και θα πατήσει εκκαθάριση προεπιλογων. Δεν το έχω το κινητό αλλά κάπως έτσι θα γίνεται και σε αυτό.

Πες του φίλου σου να έρθει στην παρέα μας :p

Σασ ευχαριστώ παίδες...!!

Εμένα στο tablet nexus 7 βγήκε η 4.4.3 οπότε μέχρι το τέλος θα βγει και για Ζ Κ Ζ1

Γεια σας παιδιά και πάλι. Όπως σας είχα πει ενας φίλος μου πήρε το Ζ1 πρόσφατα αλλά αντιμετωπίζει ένα μικρό προβληματάκι... μέχρι στιγμής που έχει χωρίς θήκη το κινητό , όταν πάει να το πιάσει εκεί στο αλουμινένιο πλαίσιο και προς την περιοχή της φόρτισης νιώθει κάπως να ηλεκτρίζεται το χέρι του... γίνεται και σε εσάς αυτό; Είναι μήπως διαρροή ή λόγω αλουμινίου συμβαίνει αυτό; Με θήκη λύνεται το πρόβλημα;

Εγώ φίλε μου έχω το xperia P που είναι όλο αλουμίνιο και τέτοιο πράγμα δεν μου έχει τύχει. Εγώ θα το γύριζα πίσω και θα ζητούσα αντικατάσταση.

Δν θελω να φανω υπερβολικος , δν ειναι κατι πολυ δυνατο αλλα ειναι καπως αισθητο. Μηπως εχει να κανει με στατικο ηλεκτρισμο;

Γεια σας παιδιά και πάλι. Όπως σας είχα πει ενας φίλος μου πήρε το Ζ1 πρόσφατα αλλά αντιμετωπίζει ένα μικρό προβληματάκι... μέχρι στιγμής που έχει χωρίς θήκη το κινητό , όταν πάει να το πιάσει εκεί στο αλουμινένιο πλαίσιο και προς την περιοχή της φόρτισης νιώθει κάπως να ηλεκτρίζεται το χέρι του... γίνεται και σε εσάς αυτό; Είναι μήπως διαρροή ή λόγω αλουμινίου συμβαίνει αυτό; Με θήκη λύνεται το πρόβλημα;

ποτε δεν μου το εκανε..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι προβλημα, μηπως εφταιγε κατι αλλο?εκτος αν το κανει συχνα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

και

Easy Root για το z1 κομπλε τωρα !!

Υπάρχει κάπου οδηγός??

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Υπάρχει κάπου οδηγός??
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εμενα δουλεψε το EasyRootTool v4.zip ολα ενταξει ,φροντισε να κανεις τα βηματα σωστα

Το bootloader Πως τον ξεκλειδωνουμε για προχωρήσουμε σε ρουταρισμα. Ο επίσημος τρόπος που δίνει η SONY είναι ότι να Ναι, άλλες οδηγίες δίνει άλλα εμφανίζονται μπροστά σου

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Υπάρχει τρόπος για root και χωρίς ξεκλέιδωμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785286 . Και root θα έχεις και recovery μπορείς να περάσεις . Με ξεκλέιδωμα πολύ πιθανόν να χάσεις εγγύηση και πάλι, αν θέλεις να κάνεις επαναφορά, θα πρέπει να είσαι ήδη root πριν το ξεκλείδωμα για να πάρεις αντίγραφο του ta partition.

Αν σίγουρα θέλεις να ξεκλείδωσεις δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2440597.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κατέβασα τα αρχεία, αλλά το cmd δεν τρέχει. Μου βγάζει error.. Λέτε να κάνω κάτι λάθος? Χρειάζεται μήπως ξεκλείδωτο bootloader??

Κατέβασα τα αρχεία, αλλά το cmd δεν τρέχει. Μου βγάζει error.. Λέτε να κάνω κάτι λάθος? Χρειάζεται μήπως ξεκλείδωτο bootloader??

edit: Όλα ok τελικά. Έπρεπε να ενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές. Ευχαριστώ πολύ!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

καλημερα παιδιά. Σκεπτομαι να μεταβω απο galaxy s3 σε z1 κυριως για την καμερα. Σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημενος με τον γαλαξια, ας μου πει καποιος, αξιζει η μετάβαση. η να κατσω στα αβγα μου? Ευχαριστω εκ των προτερων..

Εννοειται πως αξιζει! Τρεις κατηγοριες παραπανω!

καλημερα παιδιά. Σκεπτομαι να μεταβω απο galaxy s3 σε z1 κυριως για την καμερα. Σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημενος με τον γαλαξια, ας μου πει καποιος, αξιζει η μετάβαση. η να κατσω στα αβγα μου? Ευχαριστω εκ των προτερων..

η καμερα του S3 Θεωρω οτι ειναι πολυ μετρια, αν και σε περιπτωσεις HDR μαρεσε το αποτελεσμα πιο πολυ (ειχε καλυτερη ισοροπια αλλα το να μην βγει κουνημενη ειναι πιο δυσκολο απο ο,τι στο Ζ1) κατα ταλλα πιστευω οτι αξιζει 100%..

Μιλαμε απλα για αλλο θεο, περα απο το αδιαβροχο που θα δεις οτι θα ξενοιασεις..η ταχυτητα του κινητο θα σε κανει να μην μπορεις να ξαναγγιξεις κατι πιο αργο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

σε λιγο θα το παρω και εγω για δευτερο κινητο και θα εχω και την Ζ που εχω τωρα

Θα χρησιμοποιησεις το Z1 για δευτερο και για πρωτο το Ζ;

Επειδή και εγώ αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ τα Z και Z1, θα καταλάβεις και εσύ ότι το νεότερο έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς! Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Γίνεται rollout του Android 4.4.4 στο Ζ1!!!

http://www.xperiablog.net/2014/06/27/android-4-4-4-update-14-4-a-0-108-now-rolling-to-xperia-z1-and-xperia-z-ultra/

Εντυπωσιακό που το δίνουν πριν το Ζ2...

Ας ελπίσουμε ότι η αναβάθμιση θα είναι καλή...

• The title was changed to Sony Xperia Z1