Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά την εγκατέστησα χθές το βράδυ. Το white balance βοηθάει πολύ στο άσπρο. Τα γκρι δν θα γίνουν ποτέ τέλεια, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα. Επίσης διορθώθηκαν ως ένα βαθμό τα προβλήματα με την αφή.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sony Xperia Z1 and Z Ultra updated with white balance setting

Το update προς ώρας απο οτι αναγράφουν, είναι μόνο διαθέσιμο απο την εφαρμογή για PC/Mac. OTA ακόμα δεν ειναι διαθέσιμο.

Αντε να δούμε πότε θα έρθει και η 4.4! :)

Edit:

Ξανα ειπώθηκε και στο προηγούμενο ποστ! Sorry!

Στο λινκ που έχεις βάλει αναφέρει πρόβλημα στο wifi και γρήγορη κατανάλωση στην μπαταρία. Δεν την έχω περάσει ακόμα. Θα δοκιμάσω και θα γράψω αποτελέσματα.

Παιδιά καμία πρόταση για κανένα καλό screen protector για Z1.

tempered glass nilkin κ θα ειναι καλα προστατευμενο, λιγοτερες δακτυλιες κ πολυ καλη αποκριση το εχω σχεδον ενα μηνα κ ειναι πολυ καλο...;)

Παιδιά καμία πρόταση για κανένα καλό screen protector για Z1.

απο ελλάδα αυτή http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60307

δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν αυτά που είδα σε video(δεν θα είχα το κουράγιο να δοκιμάσω:wacko:)

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

άμα τυχόν γρατσουνιστεί η οθόνη, αλλάζει η προστατευτική μεμβράνη της Sony? η οποία όταν βγεί βγαίνει και το λογότυπο;

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

Δεν ξέρω που μπορείς να προμηθευτείς με το logo. Στην Ελλάδα απόσο έχω κοιτάξει δεν πουλάει κανείς. Ούτε καν στο service τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχει απο οσο εχω ψαξει, ουτε στην σονυ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

απο ελλάδα αυτή http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60307

δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν αυτά που είδα σε video(δεν θα είχα το κουράγιο να δοκιμάσω:wacko:)

Η X-ONE SHOCK ABSORPTION piterphone68 έχει καλή απόκριση της οθόνης η ζελατίνα είναι καλή από θέμα πάχους και από δαχτυλιές πως τα πάει με σχέση με την εργοστασιακή.

Η X-ONE SHOCK ABSORPTION piterphone68 έχει καλή απόκριση της οθόνης η ζελατίνα είναι καλή από θέμα πάχους και από δαχτυλιές πως τα πάει με σχέση με την εργοστασιακή.

απο απόκριση και θέμα πάχους είναι πολύ καλή:)

Αλλά τις δαχτυλιές δεν τις γλυτώνεις πάλι... κάνει αρκετές...:wacko:

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Μια προστασία υπάρχει! Nillkin tempered glass και τα μυαλά στα κάγκελα. Βάλτε την και θα μας θυμηθείτε :P

http://m.ebay.com/itm?itemId=131040240952

Εγώ την αγόρασα από aliexpress!

Μια προστασία υπάρχει! Nillkin tempered glass και τα μυαλά στα κάγκελα. Βάλτε την και θα μας θυμηθείτε :P

http://m.ebay.com/itm?itemId=131040240952

Εγώ την αγόρασα από aliexpress!

Συμφωνω και επαυξανω!!! Εγω μετα απο ενα μικρο ατυχημα κατεστρεψα την glass-m που ειχα και παρηγγειλα την nillkin που ειχα βαλει στο κολλητο μου.Ειναι τοσο φθηνη που δεν εχει νοημα να αγορασει κανεις κανονικη ζελατινη.

Την αγορασα απο εδω http://www.ebay.com/itm/131040240952?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και τις δυο φορες εκαναν 2 εβδομαδες να φτασουν σπιτι συστημενες στη πορτα.

Συμφωνω και επαυξανω!!! Εγω μετα απο ενα μικρο ατυχημα κατεστρεψα την glass-m που ειχα και παρηγγειλα την nillkin που ειχα βαλει στο κολλητο μου.Ειναι τοσο φθηνη που δεν εχει νοημα να αγορασει κανεις κανονικη ζελατινη.

Την αγορασα απο εδω http://www.ebay.com/itm/131040240952?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και τις δυο φορες εκαναν 2 εβδομαδες να φτασουν σπιτι συστημενες στη πορτα.

Ειναι πολυ καλη οντως κ ξεχνας τις μεμβρανες κ τις δαχτυλιες την NILKIN εχω κ εγω οπως οι προηγουμενοι...:D:D

Καλημέρα παιδιά,είμαι από χθες το βράδυ μετά το S4 νέος κάτοχος...είδα σταθερότητα,δεν παρατήρησα lagαρισματά,η οθόνη μου κάνει κάπως θολή και η κάμερα του όχι κάτι το ιδιαιτερο...ως πιο παλιοί. έχετε να προτείνετε κάτι που πρέπει να.κάνω η να προσέξω ?

ΠΑιδες, με το Update εχουμε κανα νεο για προβληματα/βελτιωσεις?

το κανω τωρα αλλα θαθελα να ξερω αν ισχυουν φημες για μειωση διαρκειας μπαταριας κτλ.

Αν ναι να μην το κρατησω πολυ για δοκιμες και να γυρισω στην προηγουμενη.

Καλημέρα παιδιά,είμαι από χθες το βράδυ μετά το S4 νέος κάτοχος...είδα σταθερότητα,δεν παρατήρησα lagαρισματά,η οθόνη μου κάνει κάπως θολή και η κάμερα του όχι κάτι το ιδιαιτερο...ως πιο παλιοί. έχετε να προτείνετε κάτι που πρέπει να.κάνω η να προσέξω ?

Φιλε μου καλοριζικο. καταρχην πως σου φαινεται σε σχεση με το S4? υπαρχει οντως διαφορα στην ταχυτητα κτλ? ειδικα αν το S4 το ειχες ελαφρως φορτωμενο (οπως θα ειναι και το Ζ1 τωρα)..

Η καμερα θελει πολυ ψαξιμο με τις ρυθμισεις για να πεις οτι εχεις πολυ καλα αποτελεσματα σε πιο δυσκολες συνθηκες...

το αυτοματο κανει καλη δουλεια αλλα αν ξερεις απο ρυθμισεις καλο ειναι να παιξεις.

Τωρα, προσωπικα το iso κραταω χαμηλα, καθως ενεργοποιωντας τον σταθεροποιητη εικονας το βαζει στο αυτοματο και πηγαινει στο θεο, με αποτελεσμα να βλεπεις πολυ θορυβο. εγω ψαχνω την ιδανικη ισοροπια με λιγοτερο iso που να βλεπεις ομως την εικονα σου, και να λιγοστευει τον κοκκο.

Απο εκει και περα, στις εφαρμογες απενεργοποιησε οσες δεν χρησιμοποιεις, εχει ενα καρο αχρηστες που ειναι ευκολο να καταλαβεις ποιες ειναι, για οποια δεν ξερεις ρωτας. εγω το κανω γιατι δε μπορω να βλεπω καθε τοσο να αναβαθμιζονται και να τρωνε μνημη και πορους χωρις να μου προσφερουν κατι. εχω σουταρει και απενεργοποιησει πανω απο 20, μπορει και 30. (οχι οτι θα κωλωσει το Ζ1, αλλα ειναι αχρηστες)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ έπαθα πλάκα και είδα διαφορa στην αίσθηση στο χέρι... Το σ4 ψέμα τελείως σαν κατασκευή.. Διάφορα στην ταχύτητα δε βλέπω προς το παρόν.. Αλλά τα χρώματα του πολύ καλύτερα.. Υπαρχή τρόπος να τα ζωντάνεψε κάπως και στο z1?

Και κάτι ακόμη παιδιά ανοίγω τα δεδομένα κινητής και δεν κάνει του...ξέρετε γιατί?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Και κάτι ακόμη παιδιά ανοίγω τα δεδομένα κινητής και δεν κάνει του...ξέρετε γιατί?

αν δεν το έχεις κάνει πήγαινε ρυθμίσεις/περισσότερα/ρυθμίσεις internet να κατεβάσει τις ρυθμίσεις

pEtEr

Έχει κανείς κολλημένα pixelακια στην οθόνη του???

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Παιδες, γιατι μετα το update νομιζω οτι εχω αλλη οθονη? ειναι η ιδεα μου? βλεπω πολυ πιο ζωντανα χρωματα, οχι καλυτερο λευκο, αλλα τα χρωματα μου κανουν πιο ζωντανα... εβαλα και το μπλε λιγο αυξημενο για να φτιαξω το λευκο..αλλα δεν ξερω ποσο θα ηταν ιδανικα να το ανεβασω.

Για πειτε καμια ιδεα..

Εγώ έπαθα πλάκα και είδα διαφορa στην αίσθηση στο χέρι... Το σ4 ψέμα τελείως σαν κατασκευή.. Διάφορα στην ταχύτητα δε βλέπω προς το παρόν.. Αλλά τα χρώματα του πολύ καλύτερα.. Υπαρχή τρόπος να τα ζωντάνεψε κάπως και στο z1?

Φιλε μου στην ταχυτητα σιγουρα θα δεις μολις το μπουκωσεις. απλα ηθελα να δω αν εχεις δει απο την αρχη, θα ηταν τραγικο για το S4 να δεις.

Απο εκει και περα, εννοεις οτι τα χρωματα στο S4 ηταν καλυτερα?

αν ναι, τοτε δυσκολα θα μεινεις ευχαριστημενος απο την οθονη του Ζ1 καθως μερικες παρτιδες που δεν ειχαν καλα χρωματα οι οθονες (οι περισσοτεροι εδω μεσα τετοια Ζ1 εχουμε) ηταν ενα απο τα ελαττωματα.

με την αναβαθμιση που βγηκε τωρα βλεπω μια βελτιωση που ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου.

παιδια απογοητευτηκα...η φοτο του τπτ το ιδιαιτερο και πολυ θολες..οσο και αν επαιξα της ρυθμησης δεν ειδα αποτελεσμα..νομιζω θα φυγει οπως ηρθε...υπαρχει καποια λυσει να γινει η φοτογραφικη του αναλογη με αυτο που πλασαρουν?υ.γ. η θολουρα της οθονης δεν αλλαζει αποτι καταλαβα ε?υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να ρυθμησουμε τα χρωματα?

παιδια απογοητευτηκα...η φοτο του τπτ το ιδιαιτερο και πολυ θολες..οσο και αν επαιξα της ρυθμησης δεν ειδα αποτελεσμα..νομιζω θα φυγει οπως ηρθε...υπαρχει καποια λυσει να γινει η φοτογραφικη του αναλογη με αυτο που πλασαρουν?υ.γ. η θολουρα της οθονης δεν αλλαζει αποτι καταλαβα ε?υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να ρυθμησουμε τα χρωματα?

μηπως κανεις κατι λαθος? ανεβασε κανα δειγμα να δουμε. εμενα βγαζει αψογες φωτο!

Πως μπορω να ανεβάσω ?κ auto τραβηξα κ στα 20mpx αλλα τπτ..τα χρωματα της οθονης υπαρχει τροπος για βελτίωση?

Πως μπορω να ανεβάσω ?κ auto τραβηξα κ στα 20mpx αλλα τπτ..τα χρωματα της οθονης υπαρχει τροπος για βελτίωση?

η φωτογραφια ειναι θολη ή τα χρωματα δε σαρεσουν?ανεβασε σε ενα site απο αυτα που εχουν free upload

η φωτογραφια ειναι θολη ή τα χρωματα δε σαρεσουν?ανεβασε σε ενα site απο αυτα που εχουν free upload

και η φοτο δεν μου αρεσαν<ακομα και το desire hd που ειηα πρην 3χρονια καλυτερα τραβουσε> αλλα και η ποιοτητα της οθονης..πολυ ξεθωριασμενα χρωματα<οθονη>..κατι ακομα..στην τρυπα που εχει πανω για τα ακουστηκα επειδη ειναι ανοικτη αν πεσει νερο δεν θα εχει θεμα???

Παιδες, γιατι μετα το update νομιζω οτι εχω αλλη οθονη? ειναι η ιδεα μου? βλεπω πολυ πιο ζωντανα χρωματα, οχι καλυτερο λευκο, αλλα τα χρωματα μου κανουν πιο ζωντανα... εβαλα και το μπλε λιγο αυξημενο για να φτιαξω το λευκο..αλλα δεν ξερω ποσο θα ηταν ιδανικα να το ανεβασω.

Για πειτε καμια ιδεα..

Φιλε μου στην ταχυτητα σιγουρα θα δεις μολις το μπουκωσεις. απλα ηθελα να δω αν εχεις δει απο την αρχη, θα ηταν τραγικο για το S4 να δεις.

Απο εκει και περα, εννοεις οτι τα χρωματα στο S4 ηταν καλυτερα?

αν ναι, τοτε δυσκολα θα μεινεις ευχαριστημενος απο την οθονη του Ζ1 καθως μερικες παρτιδες που δεν ειχαν καλα χρωματα οι οθονες (οι περισσοτεροι εδω μεσα τετοια Ζ1 εχουμε) ηταν ενα απο τα ελαττωματα.

με την αναβαθμιση που βγηκε τωρα βλεπω μια βελτιωση που ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου.

πως μπορω να μαθω ποιες παρτιδες ειναι οι προβληματικες?γιατι εχω doa να παω να το αλλαξω..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• The title was changed to Sony Xperia Z1