Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την ίδια κάρτα μνήμης έχω και την βλέπει κανονικά. Για δοκίμασε την και αλλού.

Πρόβλημα η Κάρτα μνήμης 4 κινητα δεν την βλέπουν :confused:

Anyway μικρο το κακό , εχω άλλη που την είδε, kingston οχι Σονυ .

Αρε Σονυ.......

Μου ήρθε σήμερα η Nillkin προστασία οθόνης. Έχω να πω τα καλύτερα και η αφή είναι εξαιρετική. Το πάχος που έχει είναι αισθητό στο μάτι αλλά στην αφή δεν επηρεάζει καθόλου. Ίσα ίσα που είναι πολύ καλύτερα τώρα έτσι! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλους τους κατόχους της συσκευής αυτής. Η διαδικασία εφαρμογής πολύ εύκολη και δεν αφήνει εύκολα φυσαλίδες.

Επίσης οι δαχτυλιές πλέον είναι αισθητά πολύ λιγότερες από πριν.

Η πίσω η μεμβράνη που έχει είναι πολύ απλή όπως όλες οι άλλες.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μετά το RAZR XT910 και την πλήρως αποτυχημένη μετάβαση μου στα WP με ένα Lumia 925 να επιστρέψω πίσω στα Androids με το Z1 ή το Compact (μάλλον το πρώτο επειδή το compact πιστεύω θα μου φανεί πολύ... compact)

Αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι η μπαταρία.

Θα μου πείτε "πιάσε το νήμα και διάβασε αν θες να μάθεις, εμείς μ@λ@&€$ είμαστε;" και θα έχετε και δίκιο φυσικά. Αν θέλει κάποιος μου απαντάει σε δύο ερωτήσεις μου επειδή είμαι τεμπέλης.

1) Μπορώ να στηριχτώ στη μπαταρία του για ένα 16ωρο με καλή χρήση;

2) Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με την αγορά; Κάποια αστοχία που πιθανών εμφανίστηκε σε κάποια μοντέλα και που γίνεται αντικατάσταση ή που δεν το παίρνω καθόλου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

3>4

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μετά το RAZR XT910 και την πλήρως αποτυχημένη μετάβαση μου στα WP με ένα Lumia 925 να επιστρέψω πίσω στα Androids με το Z1 ή το Compact (μάλλον το πρώτο επειδή το compact πιστεύω θα μου φανεί πολύ... compact)

Αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι η μπαταρία.

Θα μου πείτε "πιάσε το νήμα και διάβασε αν θες να μάθεις, εμείς μ@λ@&€$ είμαστε;" και θα έχετε και δίκιο φυσικά. Αν θέλει κάποιος μου απαντάει σε δύο ερωτήσεις μου επειδή είμαι τεμπέλης.

1) Μπορώ να στηριχτώ στη μπαταρία του για ένα 16ωρο με καλή χρήση;

2) Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με την αγορά; Κάποια αστοχία που πιθανών εμφανίστηκε σε κάποια μοντέλα και που γίνεται αντικατάσταση ή που δεν το παίρνω καθόλου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

φιλαρακι, καταρχην το compact ισως ειναι ιδανικο, αλλα φοβαμαι το παχος του..αλλιως θα πουλαγα ανετα και το Ζ1 για να το παρω.

Οσο για το Ζ1, λοιπον, μπαταρια απιστευτα καλη. εγω τις 2 μερες τις βγαζω με υπολοιπο 10-20%

φωτεινοτητα στη μεση και αυτοματο, wifi,3G,BT Μονιμα ανοιχτα. viber, whatsapp, fb, chrome, σταθερα σε χρηση, κλησεις κανα 2ωρο τη μερα συνολο. οχι παραπανω ομως. μπορει λιγοτερο καμια φορα.φωτο/βιντεο αρκετες καθε μερα. instagram, bloomberg ανοιγοκλεινω αρκετες φορες τη μερα.

Αυτα.

Μειονεκτημα:

μερικες παρτιδες εχουν μετριες οθονες, δε θα πω κακες γιατι αν δεν το εβαζα διπλα σε αλλο δεν θα το ειχα καταλαβει. αλλα σιγουρα αν το βαλεις σου κακοφαινεται.

Το προβλημα που εχουν ειναι οτι δεν αποδιδουν σωστα το λευκο, ειδικα σε χαμηλες φωτεινοτητες, ειναι πιο κιτρινο, πιο γκρι..και τα χρωματα οχι τοσο ζωντανα.

προσωπικα με ξενερωσε την 1η εβδομαδα, γιατι εκτος οτι το συγκρινα με ενα αλλο και ειδα τη διαφορα, εχω και ενα asus padfone infinity 2 που εχει οθοναρα, και ειδικα στα χρωματα ειναι πολυ μπροστα. το λευκο τους ομως δεν απεχει και τοσο....

τελος παντων, προτιμω τουμπανο αδιαβροχο κινητο με μπαταριαρα, παρα κατι αλλο. μονο το G2 αξιζει θεωρω αυτη τη στιγμη που κανει κατω απο 400 ευρω, αλλα προσωπικα ουτε το μενου του μαρεσει, ουτε νιωθω ασφαλης με την οθονη να φτανει τοσο ακρη, ουτε μαρεσει που λειπει η SD. θελω ολα τα δεδομενα μου εκει, τοσο καταλογο (καθε φορα που αλλαζω κατι τον κανω back up εκει) οσο και φωτο/βιντεο, διοτι απλα, πεφτει και σπαει η οθονη? τα δεδομενα σωνονται ολα βγαζοντας την καρτουλα!!

ουτε καθομαι να στην cloud ουτε τιποτα...και οποτε βρω wifi να ξεζουμιζεται.

Ο καθενας ομως οπως βολευεται και τη βρισκει.

Επισης, και απο το asus που εχω και εχουν ιδια specs, το Ζ1 ειναι πιο γρηγορο, καλυτερη αποκριση, και πιο ωραιο μενου, κατα τη γνωμη μου παντα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ευχαριστώ πάρα πολύ Νικόλα.

τιποτα φιλε. ο,τι αλλο θες εδω ειμαστε.

Εγω να κανω μια ερωτηση ρε παιδες.

Πως γινεται να ανοιγεις την φωτογραφικη και να ξεκιναει με τη ρυθμιση Μ και οχι auto??δεν ειχα πολυ χρονο να ψαξω, αλλα επειδη πιστευω οτι καπως θα γινεται, ξερει να μου πει καποιος?γιατι θελω να βγαζω σταθερα στα 20ΜΡ και κυριως να κραταω το iso χαμηλα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ποσες ωρες οθονη σας βγαζει?

εχω περασει τις 6 με 20% υπολοιπο, αλλα ειναι σχετικο. γενικα στις 2 μερες κανα 4αρι-5 ωρες

και 2-4 ωρες ομιλιας, χωρια ολα τα αλλα. σημερα δεν το ελιωσα πολυ και ειναι στο 75%

Από πρωί μέχρι το βράδυ μου βγάζει η μπαταρία. Δεδομένα ανοιχτά συνέχεια, οθόνη κοντά στις 5 ώρες. Το Ζ που είχα δεν μου έβγαζε την μέρα.

αν σας πω οτι εμενα η μπαταρια εχει αρχισει και κανει νερα;το κανα μηνα και δυσκολα πλεον το 2ημερο.με γι-φι κανα 8αωρο,οθονη στ 2/3 κλπ.απλα με την ιδια χρηση επανε 2 μερες και τωρα,τις τελευταιες 10 μερες ΟΧΙ.Κατι χαζο που σκεφτηκα;το κανα μπανιο απο τοτε μαλλον αρχισε να τα κανει αυτα

αν σας πω οτι εμενα η μπαταρια εχει αρχισει και κανει νερα;το κανα μηνα και δυσκολα πλεον το 2ημερο.με γι-φι κανα 8αωρο,οθονη στ 2/3 κλπ.απλα με την ιδια χρηση επανε 2 μερες και τωρα,τις τελευταιες 10 μερες ΟΧΙ.Κατι χαζο που σκεφτηκα;το κανα μπανιο απο τοτε μαλλον αρχισε να τα κανει αυτα

εγω δεν το εχω βρεξει, μονο σε τραπεζι που επεσε ενα κρασι πανω του αλλα δεν πλυθηκε.

Παρολα αυτα μηπως εχεις πολυ δυνατα την οθονη? τα 2/3 δεν εινια λιγο..

1η 25λ 35δ και ειμαι 26%

40% οθονη κλησεις 23%ετοιμοτητα κυψελης 9%

τηλ σε αδρανεια 4τα ιια λ. συστημα αδροιδ τηλςφωνο χροουν 2

αυτα....

Στα ελληνικα unbranded,ηρθε σημερα η.136

Λοιπον,το εχω ξαναγραψει τα ελληνικα παιρνουν παντα πρωτα τις αναβαθμησεις:)

sks13 :alien:

Εμενα είναι από Σουηδία αλλά έχω περασμένη την ελληνική ρομ, τι θεωρούμε, ελληνικός ή ξένος????

Εμενα είναι από Σουηδία αλλά έχω περασμένη την ελληνική ρομ, τι θεωρούμε, ελληνικός ή ξένος????

Και το δικο μου από voda γερμανιας είναι,αλλα τρεχω με την ελληνικη,ειμαστε ελληνες φιλε.

Συνδεσετο με το sus η το pcc και θα στην βγαλει;)

Στα ελληνικα unbranded,ηρθε σημερα η.136

Λοιπον,το εχω ξαναγραψει τα ελληνικα παιρνουν παντα πρωτα τις αναβαθμησεις:)

ΩΠΑ! πειτε καμια διαφορα, αν βλεπετε..παλι θα στηνω κινητο, το βλεπω!

τωρα που εγω εχω φλασαρει την ελληνικη σε αγγλικο, με ΟΤΑ θα συνεχισω να εχω ελληνικη ρε παιδες? ή παιζει να μην με αφησει και να πρεπει να κανω απο pc εγκατασταση και να παω στην αγγλικη?

Εμένα δεν υπαρχει ακομη αναβάθμιση!!!! Με ελληνικη ρομ οπως ειπα!!!

customization Number 1276-0877?

Εάν ναι τοτε αλλου είναι το πρόβλημα,που δεν την εμφανιζει,εαν όχι δεν είναι ελληνικη η rom η είναι καποια branding ελληνικη(Cosmote,vodafone).

Όπως και να εχει,ριξε μια ματια εδώ http://scavenger.ch/sonyupdate/,θα βοηθησει;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΩΠΑ! πειτε καμια διαφορα, αν βλεπετε..παλι θα στηνω κινητο, το βλεπω!

τωρα που εγω εχω φλασαρει την ελληνικη σε αγγλικο, με ΟΤΑ θα συνεχισω να εχω ελληνικη ρε παιδες? ή παιζει να μην με αφησει και να πρεπει να κανω απο pc εγκατασταση και να παω στην αγγλικη?

Με οτα δεν εχει ερθει ακομη,σημερα κυκλοφορησε εξαλου,μονο με pc,οπως και να εχει παντως,θα συνεχισεις να εχεις την ελληνικη,πρεπει να ξαναφλασαρεις για να βαλεις παλι την αγγλικη

Sony Xperia Z1 and Z Ultra updated with white balance setting

Το update προς ώρας απο οτι αναγράφουν, είναι μόνο διαθέσιμο απο την εφαρμογή για PC/Mac. OTA ακόμα δεν ειναι διαθέσιμο.

Αντε να δούμε πότε θα έρθει και η 4.4! :)

Edit:

Ξανα ειπώθηκε και στο προηγούμενο ποστ! Sorry!

Edited by WolfRathmA

το οτι μας δινει την ρυθμιση δε σημαινει οτι θα δουμε και καλυτερα αποτελεσματα στις οθονες μας παντως.. εγω αμφιβαλω αν θα μπορω να τη ρυθμισω ετσι ωστε να δειχνει το λευκο οπως αυτο που ειχα δει στο πλαισιο..

• The title was changed to Sony Xperia Z1