sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 αν ισχυουν ολα οσα λες κριμα για sony και λοιπες(htc και δε ξερω ποια αλλη που εχουν service την αρβατο). πραγματικα καραγκιοζηδες οι ανθρωποι..καλα ξεμπερδεματα.. Ευχαριστω , δυστυχως ισχυουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ευχαριστω , δυστυχως ισχυουν. Φιλε μου, το λεμε συνεχεια εδω, και δυστυχως την πατησες. πρωτον παμε κατευθειαν αρβατο (ειναι το μονο σερβις), και ειδικα οταν ειναι ενα τοσο μεγαλο θεμα, γιατι οταν δεν αναγνωριζει σιμ ψιλιαζεσαι χοντρη ζημια Hardware.. Δευτερον, τωρα που εμπλεξες ετσι, παιρνεις αποδειξη αγορας, παιρνεις παραστατικο παραδοσης στον καιζερ (ελπιζω να σου εδωσαν καποιο χαρτι οτι το παρεδωσες για επισκευη) και πας αρβατο. ζητάς κατευθειαν εναν υπευθυνο και παραθετεις τα γεγονοτα. Τονιζεις οτι το εστειλες για αλλη δουλεια και οτι με μια φορτιση οταν εχεις σκασει 500 ευρω για κινητο δεν θα υπηρχε πιθανοτητα να το εχεις χαλασει, αρα ειτε το ριχνεις σε αυτους ειτε ζητας αντικατασταση με DOA λογω προβληματος απο την αρχη, και 3ον εαν δεν βγαλεις ακρη, παιρνεις δικηγορο και στελνεις ενα εξωδικο, οχι για αλλο λογο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. Για μενα αν πας εστω πολιτισμενα αρχικα και επικαλεστεις τα γεγονοτα μιλωντας με καποιον υπεθευνο, ισως βγαλεις ακρη. Απο εκει και περα, υπαρχει και αλλος τροπος αλλα θα πρεπει να εχεις φιλο που δουλευει σε καταστημα κινητης. Μπορουν με καποια διαδικασια να σου το περασουν σε ιμει αλλου και να το φτιαξεις εντος εγγυησης αλλα θα πρεπει να εχεις διαδοχικα κονέ..... ειχα μια γκομενα που μου το εκανε αλλα δυστυχως τωρα δεν εχουμε επαφη για να μπορω να σου την προτεινω. αν απελπιστεις πολυ ομως θα το δω, αλλα ξαναλεω ειναι δυσκολο πολυ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Ειναι πολυ λυπηρα αυτα τα φαινομενα ,καποιοι νανοι να εκπροσωπουν γιγαντες ,ξεκινα απο τα απλα .. Εχεις το Ζ1 στα χερια σου ? Edited January 8, 2014 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Να τους πεις ότι εσύ δεν έβαλες ποτέ σου το τηλέφωνο στο ρεύμα και το πρώτο πράγμα που έκανες είναι να βάλεις την κάρτα sim.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Φιλε μου, το λεμε συνεχεια εδω, και δυστυχως την πατησες. πρωτον παμε κατευθειαν αρβατο (ειναι το μονο σερβις), και ειδικα οταν ειναι ενα τοσο μεγαλο θεμα, γιατι οταν δεν αναγνωριζει σιμ ψιλιαζεσαι χοντρη ζημια Hardware.. Δευτερον, τωρα που εμπλεξες ετσι, παιρνεις αποδειξη αγορας, παιρνεις παραστατικο παραδοσης στον καιζερ (ελπιζω να σου εδωσαν καποιο χαρτι οτι το παρεδωσες για επισκευη) και πας αρβατο. ζητάς κατευθειαν εναν υπευθυνο και παραθετεις τα γεγονοτα. Τονιζεις οτι το εστειλες για αλλη δουλεια και οτι με μια φορτιση οταν εχεις σκασει 500 ευρω για κινητο δεν θα υπηρχε πιθανοτητα να το εχεις χαλασει, αρα ειτε το ριχνεις σε αυτους ειτε ζητας αντικατασταση με DOA λογω προβληματος απο την αρχη, και 3ον εαν δεν βγαλεις ακρη, παιρνεις δικηγορο και στελνεις ενα εξωδικο, οχι για αλλο λογο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. Για μενα αν πας εστω πολιτισμενα αρχικα και επικαλεστεις τα γεγονοτα μιλωντας με καποιον υπεθευνο, ισως βγαλεις ακρη. Απο εκει και περα, υπαρχει και αλλος τροπος αλλα θα πρεπει να εχεις φιλο που δουλευει σε καταστημα κινητης. Μπορουν με καποια διαδικασια να σου το περασουν σε ιμει αλλου και να το φτιαξεις εντος εγγυησης αλλα θα πρεπει να εχεις διαδοχικα κονέ..... ειχα μια γκομενα που μου το εκανε αλλα δυστυχως τωρα δεν εχουμε επαφη για να μπορω να σου την προτεινω. αν απελπιστεις πολυ ομως θα το δω, αλλα ξαναλεω ειναι δυσκολο πολυ. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ,Μα πρώτα πηρα Sony (2 μερες κινητό ηταν δεν ηταν ), εκείνοι μου είπαν να το στείλω στο μαγαζί αγορας, εγω επέμεινα για καποιο τοπικό service (Θεσσαλονίκη ειμαι δυστυχώς) μου έδωσαν καποια διεύθυνση εδω θεσ/νικη το πήγα ,αλλα δεν το ανέλαβαν διότι μου είπαν οτι δεν εχουν εντολη απο Sony. Οποτε πηρα τηλ στο κατάστημα Αγορας (Kaizer Athina ) και το εστειλα με κουριερ , εκεινοι φροντησαν να φτασει στην Sony-arvato οπου εκει ειναι ακομη, αλλα το ARVATO μου το εβγαλε εκτος εγγυησης, γιατι λεει παντα κανουν ολικο ελεγχο και σε αυτο βρηκαν σπασμενο κονεκτορ φορτησης (βλακιες.. αντε μην το χοντρύνω) οποτε βαση του κανονα οτι οποιαδηποτε φθορα ειναι υπαιτηοτητα χρηστη θετει εκτος εγγυησης το βγαλαν εκτος το κινητο και Ουτε λογος για την πραγματικη μαμισια βλαβη που ειχε δηλ οτι απο την αρχη δεν διαβαζε την sim Οσο για αποδεικτικά απο κουριερ σε τι χρειάζονται??Δεν αρνήθηκαν κατι ουτε ποτε το πηρα ουτε ποτε το έστειλα Απο οτι κατάλαβες δεν παίζει επίσκεψη ARVATO θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ειμαι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι πολυ λυπηρα αυτα τα φαινομενα ,καποιοι νανοι να εκπροσωπουν γιγαντες ,ξεκινα απο τα απλα .. Εχεις το Ζ1 στα χερια σου ? Οχι ακομη ARVATO ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ,Μα πρώτα πηρα Sony (2 μερες κινητό ηταν δεν ηταν ), εκείνοι μου είπαν να το στείλω στο μαγαζί αγορας, εγω επέμεινα για καποιο τοπικό service (Θεσσαλονίκη ειμαι δυστυχώς) μου έδωσαν καποια διεύθυνση εδω θεσ/νικη το πήγα ,αλλα δεν το ανέλαβαν διότι μου είπαν οτι δεν εχουν εντολη απο Sony. Οποτε πηρα τηλ στο κατάστημα Αγορας (Kaizer Athina ) και το εστειλα με κουριερ , εκεινοι φροντησαν να φτασει στην Sony-arvato οπου εκει ειναι ακομη, αλλα το ARVATO μου το εβγαλε εκτος εγγυησης, γιατι λεει παντα κανουν ολικο ελεγχο και σε αυτο βρηκαν σπασμενο κονεκτορ φορτησης (βλακιες.. αντε μην το χοντρύνω) οποτε βαση του κανονα οτι οποιαδηποτε φθορα ειναι υπαιτηοτητα χρηστη θετει εκτος εγγυησης το βγαλαν εκτος το κινητο και Ουτε λογος για την πραγματικη μαμισια βλαβη που ειχε δηλ οτι απο την αρχη δεν διαβαζε την sim Οσο για αποδεικτικά απο κουριερ σε τι χρειάζονται??Δεν αρνήθηκαν κατι ουτε ποτε το πηρα ουτε ποτε το έστειλα Απο οτι κατάλαβες δεν παίζει επίσκεψη ARVATO θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ειμαι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι ακομη ARVATO ειναι τα αποδεικτικα για να ισχυριστεις οτι δεν το φορτισες καθολου! αντε μια φορα να το φορτισες αν δεν μπορεις να το καλυψεις αλλα αν βγαινει να πεις καθολου, που γινεται, θα ισχυριστεις οτι κινητο 2 ημερων δεν γινεται να σπασει χωρις να το εχεις φορτισει! αρα ειτε το εκαναν αυτοι ειτε ηταν ετσι και απαιτεις αλλο! Για μενα παρε στην Αρβατο το πρωι, πες το προβλημα και ζητα να μιλησεις με καποιον υπευθυνο. δεν ξερω τι δουλεια κανεις, αλλα αν εχεις τον χρονο να κατεβεις εστω με τραινο και να μεινεις 1-2 μερες θα ηταν το ιδανικοτερο για να βγαλεις ακρη. Ειναι κριμα να χασεις καινουριο κινητο και ειδικα με τετοιο τροπο. Επισης αμφισβητησε τους και πες οτι εφοσον δεν ειχες προλαβει να το φορτισεις καθως ηθελες η πρωτη φορτιση να γινει μετα απο χρηση και εκφορτιση πληρη (και καλα) δεν αναγνωριζεις την αποφαση αυτη και δεν δεχεσαι να μην αντικατασταθει η συσκευη αμεσα! τοσο για το προβλημα της σιμ, οσο και του κονεκτορ! και απαιτησε να γινει αμεσα καθως ειναι υποπτο ενα τοσο καινουριο κινητο να εχει 2 προβληματα! σημαινει οτι κατι φταιει με τη σονυ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Να τους πεις ότι εσύ δεν έβαλες ποτέ σου το τηλέφωνο στο ρεύμα και το πρώτο πράγμα που έκανες είναι να βάλεις την κάρτα sim.... Ειδη ειπα οτι εκανα μια φορτηση, και δεν ειχε προβλημα ο φορτηστης τις συσκευης , ξαναλεω υπαρχει το arc tis Sony οι φορτιστες ειναι οι ιδιοι πως διαολο θα μπορουσα να τον σπασω???ουτε τα κινεζικα δεν χαλανε στην πρωτη φορτηση Αν ειχα κανει εστω την πατατια (που δεν ξερω πως θα γινοταν κατσαβιδι θα εβαζα??)θα το εστελνα πισω γιατι δεν θα φορτιζε οχι για την sim Λοιπόν δεν ανέφερα γιατι το θεώρησα άσχετο, οτι το κιν εχει αγοραστεί απο εμένα ,αλλα , με τελικό αποδέκτη ενα κοντινό μου πρόσωπο (το οποίο εκείνο έδωσε τα χρήματα, εγω αρχικά, έκανα εξυπηρέτηση , σήμερα κατέβαλα το αντίτιμο σνιφ, σνιφ ,μια που εγω κατηύθυνα την ιστορία στο απο που, να το Αγοράσει για να γλυτώσει αρκετά χρηματα, το πιο τηλ θα παρει, το ειχε αποφασίσει καιρο πριν,) . ΕΕΕΕ Η πρώτη φορτιση εγινε με βαση φόρτισης που ειχε παρει , πριν καν το παραγγειλουμε απο τοπικό κατάστημα (απο εκει Σκεφτόταν να αγοράσει και το κινητό , εγω την σταμάτησα ,νομίζω οτι το ειχε 700+, Σημερα εμαθα ακριβως πως εγινε η φόρτιση , που ηρθε και εδωσα τα χρηματα, και μου εφερε μαζι και το Docking station (αυτο μου το εκανε δωρο )αλλα επειδη και αυτο το πρόσωπο εχει το ARC, και εχει κινητά απο 1998 ειμουν βέβαιη οτι αποκλείεται να εκανε πατατιά με την φορτηση Ειχα ρωτήσει ξανά (μηπως κατι πηγε στραβα) και μου ειχε πει κατηγορηματικα οχι αλλά επειδη ήταν σε εξαλλη κατάσταση δεν το πολυσκαλιζα. Σήμερα που της έδωσα πισω τα λεφτά και ηρέμησε, το ξεκαθαρίσαμε ,την υπολοιπη διαδικασία , απο την κατασκευή της sim και μετά μέχρι την αποστολή σε curier επικοινωνίες Σονυ σέρβις κλπ την εκανα εγω , η μαλλον την κάναμε παρέα (οχι.. μονο εγω μιλουσα στα τηλεφωνα εκείνη ούρλιαζε) Edited January 9, 2014 by sevast99 ΣΥΜΠΛΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 αυτοι την εκανα τη γκελα μαλλον για να αποφυγουν αντικατασταση..δε μπορω να το καταλαβω παντως, απο τη τσεπη τους τα βαζουν τα τηλεφωνα που αντικαθιστουν;τοσο γελοιοι; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Νομιζω οτι το πιο γελοιο της υποθεσης ειναι οτι εκαναν ολικο ελεγχο!! Ποιοι?? Στην αρβατο που τους πας προβλημα ηχειου και καμμενων πιξελ και κανουν επανεγκατασταση με seus οι ρεζιλιδες! Ντροπη τους! Φιλε μου να βαλεις λυτους και δεμενους! Να παρεις προστασια καταναλωτη, να κατεβεις αθηνα στα κεντρικα αν μπορεις και να απειλησεις! Νικο τα πολιτισμενα στην αρβατο δεν περνανε, θελουν φοβερα οι ανιδεοι. Δεν μιλαμε για συσκευη 100 ευρω που και μονο για τα ψεματα και την ταλαιπωρια θα επρεπε να στειλεις εξοδικο αλλα για συσκευη 500 ευρω που δεν ειχες καμια υπαιτιοτητα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) τα αποδεικτικα για να ισχυριστεις οτι δεν το φορτισες καθολου! αντε μια φορα να το φορτισες αν δεν μπορεις να το καλυψεις αλλα αν βγαινει να πεις καθολου, που γινεται, θα ισχυριστεις οτι κινητο 2 ημερων δεν γινεται να σπασει χωρις να το εχεις φορτισει! αρα ειτε το εκαναν αυτοι ειτε ηταν ετσι και απαιτεις αλλο! Για μενα παρε στην Αρβατο το πρωι, πες το προβλημα και ζητα να μιλησεις με καποιον υπευθυνο. δεν ξερω τι δουλεια κανεις, αλλα αν εχεις τον χρονο να κατεβεις εστω με τραινο και να μεινεις 1-2 μερες θα ηταν το ιδανικοτερο για να βγαλεις ακρη. Ειναι κριμα να χασεις καινουριο κινητο και ειδικα με τετοιο τροπο. Επισης αμφισβητησε τους και πες οτι εφοσον δεν ειχες προλαβει να το φορτισεις καθως ηθελες η πρωτη φορτιση να γινει μετα απο χρηση και εκφορτιση πληρη (και καλα) δεν αναγνωριζεις την αποφαση αυτη και δεν δεχεσαι να μην αντικατασταθει η συσκευη αμεσα! τοσο για το προβλημα της σιμ, οσο και του κονεκτορ! και απαιτησε να γινει αμεσα καθως ειναι υποπτο ενα τοσο καινουριο κινητο να εχει 2 προβληματα! σημαινει οτι κατι φταιει με τη σονυ. Για να κατεβω αδυνατον θα παρω Αρβατο αυριο , ειπα ειδη οτι εχει γινει μια πληρη φορτηση πραγμα που ειναι αληθεια, παρελαβα πεμτη 19/12 απογευμα , φορτισα , χωρις καν να το ανοιξω πολυ ωρα 10-15 λεπτα να εμεινε ανοικτο εφοσον δεν ειχε σιμ για πληρη λειτουργια, Παρακευη παω Γερμανο -κοσμοτε με το κινητο κλειστο, παιρνω sim γινετε η διαπίστωση εκει στον Gερμανο οτι δεν αναγνωριζει sim κατευθειαν αρχιζω το ψαξιμο στο τι πρεπει να κανω (τηλ καταστημα & sony)Αλλα μεσολαβεί Σαβατοκυριακο , οποτε Δευτερα αφου παω στο εδω συνεργειο που μου συστησε η Sony και δεν το παραλαμβανουν , το στελνω με κουριερ στο κατάστημα αγορας και απο εκει πηρε τον δρομο του Στην αρχη (την Παρασκευη ουτε 1 μερα στην κατοχη μου, προσπαθησαν να μου περασουν (Απο το καταστημα) Οτι εμεις το χαλασαμε με την σιμ δεν ξεραμε να την βάλουμε την σμπρωξαμε πολυ σπάσαμε τα λαμακια του ρεντερ κλπ Αλλα οταν ειπα οτι οι τεχνικοι στον Γερμανο μου την εβαλαν , και αν εχει γινει ζημια εκει θα εγινε απο τους" ΑΠΕΙΡΟΥΣ" τεχνικους τότε μου είπαν να το στείλω και ότι πει η Sony ούτε doa 7 μέρες ουτε τίποτα Όσο το σκεφτομαι λεπτό προς λεπτό τόσο πιο ύποπτο μου φαίνεται το εργο Edited January 8, 2014 by sevast99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Νομιζω οτι το πιο γελοιο της υποθεσης ειναι οτι εκαναν ολικο ελεγχο!! Ποιοι?? Στην αρβατο που τους πας προβλημα ηχειου και καμμενων πιξελ και κανουν επανεγκατασταση με seus οι ρεζιλιδες! Ντροπη τους! Φιλε μου να βαλεις λυτους και δεμενους! Να παρεις προστασια καταναλωτη, να κατεβεις αθηνα στα κεντρικα αν μπορεις και να απειλησεις! Νικο τα πολιτισμενα στην αρβατο δεν περνανε, θελουν φοβερα οι ανιδεοι. Δεν μιλαμε για συσκευη 100 ευρω που και μονο για τα ψεματα και την ταλαιπωρια θα επρεπε να στειλεις εξοδικο αλλα για συσκευη 500 ευρω που δεν ειχες καμια υπαιτιοτητα! Συμφωνω Κωνσταντινε, αλλά το 1ο που εχει να κανει ειναι να κατεβει αθηνα για μενα και να ζητησει να μιλησει με διευθυντη αν ειναι δυνατον! 2ον να υποστηριξει οτι δεν το εχει φορτισει καθολου, εκτος αν το εχει αναφερει στο τηλ και αυτο ηχογραφηθηκε! 3ον αν το εχει φορτισει ισως να φαινεται απο τη χρηση της μπαταριας, εκτος αν το εβαλαν και αυτοι στο ρευμα οποτε και αυτο θα φαινεται.....αλλιως θα γραφει οτι ειναι 5 μερες η διαρκεια της! δεν ειναι δυσκολο να το ελεγξεις! και τωρα που το σκεφτομαι αυτο να ζητησει να δει, να ζητησει να το δει το κινητο, και να παει να δει ποσες μερες ειναι εκτος φορτισης στις ρυθμισεις...εκει αν φαινεται οτι φορτιστηκε μετα την αγορα δεν μπορει να πει οτι δεν το φορτισε! (εκτος αν παει και τσιμπησει την βαση για την επαγωγικη και ισχυριστει οτι το φορτισε απο εκει...).αν το εχουν φορτισει αυτοι, ζητας αλλο επι τοπου! Παιδες, ο φιλος πρεπει να το τρεξει αμεσα! Edited January 8, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδια ψυχραιμια, με νευρα και φωνες κανεις δεν ελυσε ποτε προβληματα , Ψυχραιμα ,με ντοκουμεντα (αποδειξεις κτλ) πας και τα λες ,ευγενικα ,εξηγωντας τι και πως .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Νικόλα (Κρητικέ :p ) και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά είναι μερικές περιπτώσεις που θέλουν φοβέρα. Και ειδικά στην Άρβατο που πετάνε χαρταετό. Όταν τους μίλησε ήρεμα από,τι μας λέει ο ίδιος, είδες τι αντιμετώπιση είχε. Και επειδή από το τηλέφωνο δεν θα βγάλει άκρη.... Τα περιστατικά είναι πάαααρα πολλά στο συγκεκριμένο σέρβις. Πραγματικά κάθε φορά που αγοράζω Sony το μόνο άγχος που έχω είναι να μην έχει hw πρόβλημα και αναγκαστώ να το αφήσω στους ανίδεους. Και καλά εγώ που μένω Αθήνα μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα εκεί. Εσείς στην επαρχία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Νικόλα (Κρητικέ :p ) και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά είναι μερικές περιπτώσεις που θέλουν φοβέρα. Και ειδικά στην Άρβατο που πετάνε χαρταετό. Όταν τους μίλησε ήρεμα από,τι μας λέει ο ίδιος, είδες τι αντιμετώπιση είχε. Και επειδή από το τηλέφωνο δεν θα βγάλει άκρη.... Τα περιστατικά είναι πάαααρα πολλά στο συγκεκριμένο σέρβις. Πραγματικά κάθε φορά που αγοράζω Sony το μόνο άγχος που έχω είναι να μην έχει hw πρόβλημα και αναγκαστώ να το αφήσω στους ανίδεους. Και καλά εγώ που μένω Αθήνα μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα εκεί. Εσείς στην επαρχία; Ευτυχως εχουμε στο Ηρακλειο σερβις ,αχρειαστο να'ναι ,αλλα επειδη μου εχει τυχει για Sony tv ,μονο τα καλυτερα εχω να πω Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Συμφωνω Κωνσταντινε, αλλά το 1ο που εχει να κανει ειναι να κατεβει αθηνα για μενα και να ζητησει να μιλησει με διευθυντη αν ειναι δυνατον! 2ον να υποστηριξει οτι δεν το εχει φορτισει καθολου, εκτος αν το εχει αναφερει στο τηλ και αυτο ηχογραφηθηκε! 3ον αν το εχει φορτισει ισως να φαινεται απο τη χρηση της μπαταριας, εκτος αν το εβαλαν και αυτοι στο ρευμα οποτε και αυτο θα φαινεται.....αλλιως θα γραφει οτι ειναι 5 μερες η διαρκεια της! δεν ειναι δυσκολο να το ελεγξεις! και τωρα που το σκεφτομαι αυτο να ζητησει να δει, να ζητησει να το δει το κινητο, και να παει να δει ποσες μερες ειναι εκτος φορτισης στις ρυθμισεις...εκει αν φαινεται οτι φορτιστηκε μετα την αγορα δεν μπορει να πει οτι δεν το φορτισε! (εκτος αν παει και τσιμπησει την βαση για την επαγωγικη και ισχυριστει οτι το φορτισε απο εκει...). Παιδες, ο φιλος πρεπει να το τρεξει αμεσα! Δεν ρισκαρω να πω ψέματα και για ποιον λογο?? ποιος χαλάει φορτιστή με μια φόρτιση?? εχοντας ηδη παρόμοιο κινητο,Αλωστε ηδη ειπα οτι το φορτισαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν ρισκαρω να πω ψέματα και για ποιον λογο?? ποιος χαλάει φορτιστή με μια φόρτιση?? εχοντας ηδη παρόμοιο κινητο,Αλωστε ηδη ειπα οτι το φορτισαμε γιατι αν δεν το ειχες φορτισει τους εκθετεις τρομερα.. και επειδη αυτοι εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι, δυσκολα θα βγαλεις ακρη. Παρολα αυτα οπως σου ειπα ειτε πας κατω και απο πρωι πρωι εκει ψαχνεις υπευθυνους κτλ, ειτε τους πετας την βαση φορτισης και λες, κυριοι εγω δεν την εχω χρησιμοποιησει την υποδοχη, οπως εσεις λετε οτι την εσπασα, εγω σας λεω οτι δεν την εχω χρησιμοποιησει! δωστε μου αλλο τηλ τωρα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν ρισκαρω να πω ψέματα και για ποιον λογο?? ποιος χαλάει φορτιστή με μια φόρτιση?? εχοντας ηδη παρόμοιο κινητο,Αλωστε ηδη ειπα οτι το φορτισαμε Την αποδειξη την εχεις ? το ιμει ? Θα το βρεις το δικιο σου ,θα ταλαιπωρηθεις λιγο ,αν μπορουμε να βοηθησουμε σαν κοινοτητα κι ολοι μαζι ευχαριστως συμμετεχω οπως θελετε Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Την αποδειξη την εχεις ? το ιμει ? Θα το βρεις το δικιο σου ,θα ταλαιπωρηθεις λιγο ,αν μπορουμε να βοηθησουμε σαν κοινοτητα κι ολοι μαζι ευχαριστως συμμετεχω οπως θελετε Την αποδειξη μου την ζητησαν απο το καταστημα Αλλα μου εκοψε και την φωτοτύπησα καθως και το ΙΜΕΙ ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι πολυ λυπηρα αυτα τα φαινομενα ,καποιοι νανοι να εκπροσωπουν γιγαντες ,ξεκινα απο τα απλα .. Εχεις το Ζ1 στα χερια σου ? ΟΧΙ Ειναι ARVATO ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι αν δεν το ειχες φορτισει τους εκθετεις τρομερα.. και επειδη αυτοι εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι, δυσκολα θα βγαλεις ακρη. Παρολα αυτα οπως σου ειπα ειτε πας κατω και απο πρωι πρωι εκει ψαχνεις υπευθυνους κτλ, ειτε τους πετας την βαση φορτισης και λες, κυριοι εγω δεν την εχω χρησιμοποιησει την υποδοχη, οπως εσεις λετε οτι την εσπασα, εγω σας λεω οτι δεν την εχω χρησιμοποιησει! δωστε μου αλλο τηλ τωρα! Θεσσαλονικη ειμαι δεν παιζει να κατεβωω για πολους λογους αλλα ενας απο Αυτους ειναι οτι ειμαι female Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κρίμα, ελπίζω να βγάλεις άκρη διότι τα χρήματα του καθενός μας πρέπει να τα σέβονται κάποιοι απο δαύτους. Αγοράζουμε τα τσουμπλέκια τους τα οποία τους κοστίζουν το 1/10 της τιμής που μας τα πουλάνε (και ίσως πολλά λέω) και δεν σέβονται ούτε τιμούν τον καταναλωτή. Υ.Γ. 1 θεματάκι έχω. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει το κινητό καθημερινά μόνο του το βράδυ; Κάποιος εβδομαδιαίος προγραμματισμός; Είτε με προγραμματάκι η εαν έχει το ίδιο το κινητό ενσωματωμένη την δυνατότητα αυτή. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τι να πω ρε ****το. Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Την αποδειξη μου την ζητησαν απο το καταστημα Αλλα μου εκοψε και την φωτοτύπησα καθως και το ΙΜΕΙ. Θεσσαλονικη ειμαι δεν παιζει να κατεβωω για πολους λογους αλλα ενας απο Αυτους ειναι οτι ειμαι female Καταρχήν Σεβαστή καλά έκανες και είπες την αλήθεια. Μπορούν να δουν πόσες φορές έχει φορτίσει ένα κινητό οπότε δεν χρειαζόταν να πεις ψέματα. Μερικές ερωτήσεις πάνω στο προηγούμενο post σου και μετά θα σου πω τι θα κάνεις. Γράφεις ότι από τη Sony σου σύστησαν κατάστημα για service αλλά αυτοί δεν το ανέλεβαν. Γιατί; Δεν είναι συνεργάτες της Sony; Μίλησες ξανά με τη Sony για αυτό το περιστατικό; Σου είπαν ότι έχει σπάσει το βύσμα της φόρτισης. Ζήτησες αποδεικτικά της βλάβης; Ζήτησε τους να σου δώσουν φωτογραφίες που να δείχνουν το σπάσιμο. Ζήτα επίσης επίσημο έγγραφο από την Arvato με υπογραφή και σφραγίδα τεχνικού που να γράφει ότι όντως το βύσμα είναι σπασμένο. Αν σου πουν τίποτα πες τους ότι θα κάνεις καταγγελία στον ΙΝΚΑ. Από τη στιγμή που το κινητό φόρτισε δεν υπάρχει περίπτωση να έχει σπάσει το βύσμα. Σε περίπτωση που αρνηθούν να σου δώσουν σχετικές αποδείξεις μίλα πάλι με την Sony και πες τους θα κινηθείς εναντίον τους νομικά. Πάντα ήρεμα και χωρίς φωνές! Υ.Γ. 1 θεματάκι έχω. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει το κινητό καθημερινά μόνο του το βράδυ; Κάποιος εβδομαδιαίος προγραμματισμός; Είτε με προγραμματάκι η εαν έχει το ίδιο το κινητό ενσωματωμένη την δυνατότητα αυτή. Δες το Power Schedule Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καταρχήν Σεβαστή καλά έκανες και είπες την αλήθεια. Μπορούν να δουν πόσες φορές έχει φορτίσει ένα κινητό οπότε δεν χρειαζόταν να πεις ψέματα. Μερικές ερωτήσεις πάνω στο προηγούμενο post σου και μετά θα σου πω τι θα κάνεις. Γράφεις ότι από τη Sony σου σύστησαν κατάστημα για service αλλά αυτοί δεν το ανέλεβαν. Γιατί; Δεν είναι συνεργάτες της Sony; Μίλησες ξανά με τη Sony για αυτό το περιστατικό; Σου είπαν ότι έχει σπάσει το βύσμα της φόρτισης. Ζήτησες αποδεικτικά της βλάβης; Ζήτησε τους να σου δώσουν φωτογραφίες που να δείχνουν το σπάσιμο. Ζήτα επίσης επίσημο έγγραφο από την Arvato με υπογραφή και σφραγίδα τεχνικού που να γράφει ότι όντως το βύσμα είναι σπασμένο. Αν σου πουν τίποτα πες τους ότι θα κάνεις καταγγελία στον ΙΝΚΑ. Από τη στιγμή που το κινητό φόρτισε δεν υπάρχει περίπτωση να έχει σπάσει το βύσμα. Σε περίπτωση που αρνηθούν να σου δώσουν σχετικές αποδείξεις μίλα πάλι με την Sony και πες τους θα κινηθείς εναντίον τους νομικά. Πάντα ήρεμα και χωρίς φωνές! Δες το Power Schedule Στο πρώτο service που το πηγα εδω Θεσσαλονίκη , που μου ειχε δώσει την διεύθυνση η Sony Δεν μου το κράτησαν γιατι έπρεπε να έχουν πάρει (μου ειπαν ειδοποίηση απο την Σονυ) Η Σονυ εκ πρώτης μου ειχε πει να το επιστρέψω στο κατάστημα αγοράς, και εκείνοι θα κάνουν τα πρέποντα , εγω επέμενα "να κόψω δρομο για να μην χρονίσει η υπόθεση ,και έτσι μου εδοσαν το τηλ και διεύθυνση 1-2 συνεργαζομενων συνεργείων , και επέλεξα το πιο κοντινό, οταν δεν το παρέλαβαν τοτε , αποφάσισα να κανω αυτο που μου πρώτο είπαν , την καθιερωμένη διαδικασία , Οχι δεν σκεφτηκα να ξαναπάρω την Σονυ να το αναφερω , πηρα στο κατάστημα αγοράς, οπου μου ειπαν τι ακριβως να γραψω στο αμπαλαζ , και να το δώσω σε curier εε και αυτο εκανα , μετά απο λιγες μέρες τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι το έστειλαν και οτι απο εδω και εμπρος να μιλαω με καποιον κυριο Δραπανιωτη τεχνικο ,και απο αυτον θα μαθω τι εγινε, πηρα και σε αυτον τηλ και μου ειπε οτι δεν το κοίταξαν ακομη απο την Σονυ γιατι έπεσαν αργίες Χριστούγεννα κλπ εε άφησα να περάσουν οι γιορτές και σήμερα πηρα στον Κυριο Δραπανιωτη που μου ειπε οτι ηρθε απάντηση απο την Σονυ και βγήκε εκτος εγγύησης για το σπασμένο conectora φορτισης. Και ο ιδιος μου ειπε οτι οταν ειδε την απάντηση κουφάθηκε ,(τωρα το επαιζε δεν το επαιζε θα σας γελάσω) παντος μου ειπε να ξαναπάρω Sony και να πιέσω, επίσης απο αυτον έμαθα οτι μπορούμε να ζητήσουμε φωτογραφικό υλικο της βλάβης κλπ επεμενε πολυ να ξαναπάρω Σονυ , το εκανα αλλα τζιφος , το φωτο υλικο μπορώ να το παρω αφου το Ζητήσει ο Δραπανιωτης , οχι εγω κατευθειαν, δεν εχω κινηθεί ακομη προτίμησα να παρω την γνωμη σας πρωτα , να δωσω άλλα 600 αποκλείεται Αλλα αντε και πηρα τις φωτο εγω ξερω οτι δεν το χαλασα ειπαμε υπάρχει παρομοιο με ιδια εισοδο φόρτισης το arc αν αυτοι για να γλυτώσουν την αλλαγή τα εξοδα (Σονυ) η απο απροσεξία έσπασαν conector εγω τι θα κανω με τις φώτο θα λεω οχι οχι δεν ηταν ετσι?και ειπαμε ολοι γνωριζουμε οτι ειναι εσωτερικά τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικα μερη ,ασε που αυτο το κινητο δεν το ανοιγεις ουτε για να βγαλεις μπαταρια γενικως δεν ανοιγει (απο χρήστη) για να μην χαθει η αδιαβροχοποιηση φανταζομαι, οποτε αν εχουν σπασει τον conectora δεν μπορω να το φορτισω ειναι άχρηστο ακόμα και για ταμπλετ η φωτο (εκτος αν το εγχειρήσω ΑΑ και σημερα που μηλησα με Σονυ τιν β φορα ειπα αυτο που λες οτι αν ηταν σπαζμενος ο κονεκτορ δεν θα φορτιζε και μου ειπαν οτι μπορει να εκανε επαφη για λιγο και βγαζοντας το να αποκοληθηκε εντελως τωρα τι να λεμε ρεζιλι κριμα ρε Σονυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μια γρήγορη ερώτηση... Με το Root θα μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα SD; και γενικά υπάρχει τρόπος για αυτό; Καποιος.... :(:(:( Παράθεση Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Στο πρώτο service που το πηγα εδω Θεσσαλονίκη , που μου ειχε δώσει την διεύθυνση η Sony Δεν μου το κράτησαν γιατι έπρεπε να έχουν πάρει (μου ειπαν ειδοποίηση απο την Σονυ) Η Σονυ εκ πρώτης μου ειχε πει να το επιστρέψω στο κατάστημα αγοράς, και εκείνοι θα κάνουν τα πρέποντα , εγω επέμενα "να κόψω δρομο για να μην χρονίσει η υπόθεση ,και έτσι μου εδοσαν το τηλ και διεύθυνση 1-2 συνεργαζομενων συνεργείων , και επέλεξα το πιο κοντινό, οταν δεν το παρέλαβαν τοτε , αποφάσισα να κανω αυτο που μου πρώτο είπαν , την καθιερωμένη διαδικασία , Οχι δεν σκεφτηκα να ξαναπάρω την Σονυ να το αναφερω , πηρα στο κατάστημα αγοράς, οπου μου ειπαν τι ακριβως να γραψω στο αμπαλαζ , και να το δώσω σε curier εε και αυτο εκανα , μετά απο λιγες μέρες τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι το έστειλαν και οτι απο εδω και εμπρος να μιλαω με καποιον κυριο Δραπανιωτη τεχνικο ,και απο αυτον θα μαθω τι εγινε, πηρα και σε αυτον τηλ και μου ειπε οτι δεν το κοίταξαν ακομη απο την Σονυ γιατι έπεσαν αργίες Χριστούγεννα κλπ εε άφησα να περάσουν οι γιορτές και σήμερα πηρα στον Κυριο Δραπανιωτη που μου ειπε οτι ηρθε απάντηση απο την Σονυ και βγήκε εκτος εγγύησης για το σπασμένο conectora φορτισης. Και ο ιδιος μου ειπε οτι οταν ειδε την απάντηση κουφάθηκε ,(τωρα το επαιζε δεν το επαιζε θα σας γελάσω) παντος μου ειπε να ξαναπάρω Sony και να πιέσω, επίσης απο αυτον έμαθα οτι μπορούμε να ζητήσουμε φωτογραφικό υλικο της βλάβης κλπ επεμενε πολυ να ξαναπάρω Σονυ , το εκανα αλλα τζιφος , το φωτο υλικο μπορώ να το παρω αφου το Ζητήσει ο Δραπανιωτης , οχι εγω κατευθειαν, δεν εχω κινηθεί ακομη προτίμησα να παρω την γνωμη σας πρωτα , να δωσω άλλα 600 αποκλείεται Αλλα αντε και πηρα τις φωτο εγω ξερω οτι δεν το χαλασα ειπαμε υπάρχει παρομοιο με ιδια εισοδο φόρτισης το arc αν αυτοι για να γλυτώσουν την αλλαγή τα εξοδα (Σονυ) η απο απροσεξία έσπασαν conector εγω τι θα κανω με τις φώτο θα λεω οχι οχι δεν ηταν ετσι?και ειπαμε ολοι γνωριζουμε οτι ειναι εσωτερικά τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικα μερη ,ασε που αυτο το κινητο δεν το ανοιγεις ουτε για να βγαλεις μπαταρια γενικως δεν ανοιγει (απο χρήστη) για να μην χαθει η αδιαβροχοποιηση φανταζομαι, οποτε αν εχουν σπασει τον conectora δεν μπορω να το φορτισω ειναι άχρηστο ακόμα και για ταμπλετ η φωτο (εκτος αν το εγχειρήσω ΑΑ και σημερα που μηλησα με Σονυ τιν β φορα ειπα αυτο που λες οτι αν ηταν σπαζμενος ο κονεκτορ δεν θα φορτιζε και μου ειπαν οτι μπορει να εκανε επαφη για λιγο και βγαζοντας το να αποκοληθηκε εντελως τωρα τι να λεμε ρεζιλι κριμα ρε Σονυ Σημερα επικοινώνησα με τον ενδιάμεσο τεχνικό το ξανασυζητησαμε το θεμα ειπα οτι η Sony αρνείται οτι εάν ειναι σπασμενος ο κοννεκτορ ειναι δικη τους υπαιτιότητα (ARVATO) και θέλω φωτο υλικό , εγγραφη βεβαίωση βλάβης με ονοματεπωνημο και σφραγίδα τεχνικού που εκανε τον έλεγχο και μου ειπε να στείλω ολο το ιστορικό σε ενα έγγραφο και τι αιτούμαι , οπως φυσικα ενημέρωσα οτι θα κινηθώ νομικά κατα παντός υπευθύνου και φυσικά του τεχνικου που διέγνωσε την βλαβη , θα προωθήσει το έγγραφο αίτηση στην ARVATO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σημερα επικοινώνησα με τον ενδιάμεσο τεχνικό το ξανασυζητησαμε το θεμα ειπα οτι η Sony αρνείται οτι εάν ειναι σπασμενος ο κοννεκτορ ειναι δικη τους υπαιτιότητα (ARVATO) και θέλω φωτο υλικό , εγγραφη βεβαίωση βλάβης με ονοματεπωνημο και σφραγίδα τεχνικού που εκανε τον έλεγχο και μου ειπε να στείλω ολο το ιστορικό σε ενα έγγραφο και τι αιτούμαι , οπως φυσικα ενημέρωσα οτι θα κινηθώ νομικά κατα παντός υπευθύνου και φυσικά του τεχνικου που διέγνωσε την βλαβη , θα προωθήσει το έγγραφο αίτηση στην ARVATO φοβαμαι οτι ετσι θα μπλεξεις με πολλη γραφειοκρατια και θα χασεις και τον χρονο σου.. Ξερω οτι ειναι δυσκολο να τρεχεις αθηνα, αλλα αν δεν εχεις εναν πολυ δικο σου ανθρωπο πιστευω οτι αν πας και μιλησεις εκει με υπευθυνους θα ειναι το καλυτερο. Φυσικα πρωτα θα τους ζητησεις στο τηλεφωνο. Δηλαδη για μενα παρε αρβατο, πες το προβλημα και τόνισε οτι ειναι ενα σοβαρο θεμα (εχουν την ταση να ξεπετανε υποθεσεις) και ζήτα καποιον απο πάνω. επειδη μπορει να μην βγαλεις ακρη, πηγαινε ακομα πιο πανω ή ακομα και με τον τεχνικο..Ειναι σημαντικο να εχεις μιλησει με καποιους απο εκει και να προσπαθησεις να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. μονο με εγγραφα αργει πολυ..συνδυασμος με προσωπικη επαφη καλυτερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts