orfeas92 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Γνωρίζει κανείς πως κάνουμε να μην εμφανίζεται το μήνυμα ότι τα δεδομένα του κινητού είναι απενεργοποιημένα μόλις ανοίξουμε το κινητό ? Σε κάποιο παλιό κινητό μου θυμάμαι ότι είχε επιλογή να μην εμφανίζεται κάθε φορά που ξεκινάει. Σ' αυτό δεν το βρίσκω. Το δικό μου δεν βγάζει τέτοιο μήνυμα. Ποιός ο λόγος να προειδοποιεί ότι είναι κλειστά τα δεδομένα?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrAndreas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Δεν το έχει. Αλλα τελικά ήθελε ένα "τρικ". Να περάσω τους ήχους μου σε φάκελο που να ονομάζεται ringtones. Έτσι λοιπόν μόλις το έκανα, αυτό "είδε" τους ήχους όλους. Με το ίδιο μενού που παρέθεσα πιο πρίν! Στην επεξεργασία επαφής πατάς επιλογέα ήχου,σου έχει πάνω δεξιά ένα εικονίδιο,το πατάς αυτό και βγάζει όλα τα τραγούδια που έχεις μέσα Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση! Η μπαταρια ποση ωρα σας κανει για να γινει φουλ φορτιση; Απο το 5% ας πουμε μεχρι το 100%. Εχω κανει μεχρι τωρα 4 φορτίσεις και κανει ισως και πανω απο 2 ωρες. Ειναι λογικο αυτο; Η διαρκεια της μπαταριας παντως ειναι μια χαρα. Φυσικα η φορτιση γινετε με το φορτιστη της Sony και απευθειας με τη μπριζα. Εσας ποση ωρα σας κανει; Λογικό είναι,3000 είναι η μπαταρία Edited December 31, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλησπερα.Του φιλου μου που τον εχω ρωτησει κανει 2 ωρες και 20 λεπτα περιπου.Μονο το LG G2 με ιδια μπαταρια 3000mah κανει 1 ωρα και 45 λεπτα απο 5% μεχρι 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 2 ερωτησούλες. Πως μπορείς να επαναφέρεις κάποιο site που επισκέφθηκες; Υπάρχει κάποιο ιστορικό; Διότι εαν βγώ απο το ίντερνετ για κάποιον λόγο(θέλω να στείλω μήνυμα πχ) και πάω στο google, δεν με βάζει στην ιστοσελίδα που τελευταία επισκέφθηκα. Θα πρέπει να τα κάνω ξανα απο την αρχή. Και δεύτερον, εαν θέλω κάποια σελίδα να την έχω σε εικονίδιο στην οθόνη, γίνεται; Και πως; Και κάτι ακόμα. Το άσπρο φόντο στο μενού επαφών η κλήσεων, μπορεί να αλλάξει; Θέλω κάτι πιο σκούρο. Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλησπερα.Του φιλου μου που τον εχω ρωτησει κανει 2 ωρες και 20 λεπτα περιπου.Μονο το LG G2 με ιδια μπαταρια 3000mah κανει 1 ωρα και 45 λεπτα απο 5% μεχρι 100%. Αν δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι, αργή φορτιση σημαίνει διάρκεια ζωής της μπαταρίας.. Και αυτό είναι σημαντικό σε ένα κινητό που είναι αεροστεγώς κλεισμένο και θα το σκεφτείς να αλλάξεις... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι, αργή φορτιση σημαίνει διάρκεια ζωής της μπαταρίας.. Και αυτό είναι σημαντικό σε ένα κινητό που είναι αεροστεγώς κλεισμένο και θα το σκεφτείς να αλλάξεις... Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καν η αργη φορτιση αλλαζω συσκευη κα8ε 8 με 10 μηνες το πολυ.Με νοιαζει να φορτιση οσο ποιο γρηγορα γινεται και να μην περιμενω 2μιση με 3 ωρες πανω απο ενα κινητο.Ηταν και ενας λογος ακομα για να αγορασω το LG G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καν η αργη φορτιση αλλαζω συσκευη κα8ε 8 με 10 μηνες το πολυ.Με νοιαζει να φορτιση οσο ποιο γρηγορα γινεται και να μην περιμενω 2μιση με 3 ωρες πανω απο ενα κινητο.Ηταν και ενας λογος ακομα για να αγορασω το LG G2. και εμάς μας ενδιαφέρει να χουμε μια συσκευή αδιάβροχη και όχι να κάνει μπουρμπουλίθρες όπως το LG G2 σου :lol: :D :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά, γνωρίζει κανείς στο Chrome πως ενεργοποιητε το side to side για αλλαγή tab; Δε μου δουλεύει. By default δεν είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Γεια σας παιδια... χρονια πολλα... νεος κατοχος Ζ1 λευκου το πηρα την Παρασκευη... το κινητο ειναι πολυ σουπερ τα σπαει...:D η καμερα πολυ καλη κ πρεπει να ειναι απο τα "καλα" s/n γιατι η οθονη στο ασπρο ουτε γκριζαρει ουτε κιτρινιζει... θα το κοιταξω για πιο σιγουρα στα προηγουμενα σχολια...:happy: Καλη χρονια να εχουμε με υγεια.. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Γεια σας παιδια... χρονια πολλα... νεος κατοχος Ζ1 λευκου το πηρα την Παρασκευη... το κινητο ειναι πολυ σουπερ τα σπαει...:D η καμερα πολυ καλη κ πρεπει να ειναι απο τα "καλα" s/n γιατι η οθονη στο ασπρο ουτε γκριζαρει ουτε κιτρινιζει... θα το κοιταξω για πιο σιγουρα στα προηγουμενα σχολια...:happy: Καλη χρονια να εχουμε με υγεια.. :D :D Καλορίζικο Βαγγέλη!!Πως σου φαίνεται? Είχα δίκιο?? :P Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Γεια σας παιδια... χρονια πολλα... νεος κατοχος Ζ1 λευκου το πηρα την Παρασκευη... το κινητο ειναι πολυ σουπερ τα σπαει...:D η καμερα πολυ καλη κ πρεπει να ειναι απο τα "καλα" s/n γιατι η οθονη στο ασπρο ουτε γκριζαρει ουτε κιτρινιζει... θα το κοιταξω για πιο σιγουρα στα προηγουμενα σχολια...:happy: Καλη χρονια να εχουμε με υγεια.. :D :D Καλημέρα , μήπως μπορείς να μας πεις και από που το αγόρασες; γιατί και εγώ σκέφτομαι αν το αγοράσω και αφού έχεις πέσει σε καλή παρτίδα :D Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 και εμάς μας ενδιαφέρει να χουμε μια συσκευή αδιάβροχη και όχι να κάνει μπουρμπουλίθρες όπως το LG G2 σου :lol: :D :lol: :D Hohoho.Εισαι πολυ αστειος να σε βαλουν τα παιδια του myphone.gr να λες το ανεκδοτο της ημερας και να το ποσταρουν στην αρχικη σελιδα.Τι να κανουμε ας κανει μπουρμπουληθρες οπως λες ηθελα να ηξερα ποσες φορες θα το δουλεψεις στην βροχη;Για αλμυρο νερο δεν το συζηταμε αστο καλυτερα.Α και αν ηθελα να παιξω λοταρια θα επερνα το Z1 μπας και πετυχαινα την καλη παρτιδα οπως αναφερετε εδω μεσα.Φανταστικη οθονη το κιτρινο το δειχνει τελεια για να μην πω και για τα 20.7mpx-fake:lol:.Ειδες ξερω και και εγω να λεω αστειακια και να ειρωνευομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε χρειάζεται να μιλάμε έτσι, ειναι και χρονιαρες μέρες ρε παιδιά..το κάθε κινητό έχει τα πλεονεκτήματα του. Ανάλογα τις ανάγκες αγοράζεις. Παρεπιπτοντως να σημειώσω τη πολύ καλή ποιότητα του z1, αν και δεν μου αρέσουν τα bezel και το σβελτο το ui του.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vingtshun Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Hohoho.Εισαι πολυ αστειος να σε βαλουν τα παιδια του myphone.gr να λες το ανεκδοτο της ημερας και να το ποσταρουν στην αρχικη σελιδα.Τι να κανουμε ας κανει μπουρμπουληθρες οπως λες ηθελα να ηξερα ποσες φορες θα το δουλεψεις στην βροχη;Για αλμυρο νερο δεν το συζηταμε αστο καλυτερα.Α και αν ηθελα να παιξω λοταρια θα επερνα το Z1 μπας και πετυχαινα την καλη παρτιδα οπως αναφερετε εδω μεσα.Φανταστικη οθονη το κιτρινο το δειχνει τελεια για να μην πω και για τα 20.7mpx-fake:lol:.Ειδες ξερω και και εγω να λεω αστειακια και να ειρωνευομαι. παντως οι πιθανοτητες να πεσει νερο οταν εισαι σε μια καφετερια ειναι παρα πολλες κ η αδιαβροχοποιηση του ηταν ενας πολυ σημαντικος παραγοντας για την αγορα του.θα μου πεις,να το βαζω στην τσεπη...αμ δεν χωραει η παντοφλα.κ γενικα απο οτι παρατηρω,ολα τα νεα κινητα ειναι ενα βημα πριν γινουν ταμπλετ.οποτε,το πεταω πανω στο τραπεζι αφοβα.:p:p:p ρε παιδια,απο που βλεπω την χωρα προελευσης του κινητου???δεν μου εχει βγαλει την 4.3:blink::blink: Edited December 31, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Hohoho.Εισαι πολυ αστειος να σε βαλουν τα παιδια του myphone.gr να λες το ανεκδοτο της ημερας και να το ποσταρουν στην αρχικη σελιδα.Τι να κανουμε ας κανει μπουρμπουληθρες οπως λες ηθελα να ηξερα ποσες φορες θα το δουλεψεις στην βροχη;Για αλμυρο νερο δεν το συζηταμε αστο καλυτερα.Α και αν ηθελα να παιξω λοταρια θα επερνα το Z1 μπας και πετυχαινα την καλη παρτιδα οπως αναφερετε εδω μεσα.Φανταστικη οθονη το κιτρινο το δειχνει τελεια για να μην πω και για τα 20.7mpx-fake:lol:.Ειδες ξερω και και εγω να λεω αστειακια και να ειρωνευομαι. κοιτα, προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν κανει μιση ωρα παραπανω να φορτισει καθως το σημαντικο ειναι οτι η μπαταρια μου βγαζει 2-3 ημερες αν δεν το λιωσω. Απο εκει και περα ομως, ειναι σημαντικο για οσους παιρνουν το Ζ1, οταν φορτιζει να μην καταστραφεται η μπαταρια και στον χρονο πανω θες αλλη επειδη θα εχει πεσει η αποδοση της. μπορει εσενα να μην σε νοιαζει, αλλα δεν το παιρνουν ολοι για 10 μηνες, επομενως προτιμω να αργει μιση ωρα παραπανω και να μου βγαλει πανω απο χρονο με την ιδια αποδοση... Οσο για την οθονη, συμφωνω οτι υπαρχει θεμα, εγω το ελυσα με εφαρμογη και πλεον ειναι σχεδον ιδια με τα "καλα" Ζ1, η οποια εφαργμογη δεν μου εχει αυξησει την καταναλωση στην μπαταρια και δεν χρησιμοποιει πανω απο 5ΜΒ ραμ. απο εκει και περα γενικα η οθονη του Ζ1 ειναι μετρια, και οποιος το παιρνει ας το ξερει, υπαρχουν κινητα με καλυτερες οθονες. το θεμα ειναι τι θες.. Χθες ημουν σε τραπεζι 20 ατομων και ενα iphone 5 ηπιε πολυ νερο, καθος και ενα νοκια των 50 ευρω..το 1ο δεν την παλευει αποτι μαθαινω σημερα..το νοκια ευτυχως εβγαινε η μπαταρια και δεν μασησε. Μακαρι να το ετρωγε το δικο μου..τωρα απλα ο ξαδερφος κλαιει τα 730 που ειχε σκασει περισυ. Απο εκει και περα,αν θες να κανεις καταδυσεις με το Ζ1 πρεπει νασαι ηλιθιος, με 60 ευρω παιρνεις υποβρυχια καμερα HD για 15 μετρα και δεν σε νοιαζει καθολου. οποτε και Ζ1 και υποβρυχια ειναι πιο φθηνο πακετο απο πολλα κινητα της κατηγοριας. το LG2 σιγουρα ειναι πολυ δυνατο κινητο, ψηφιστηκε και το καλυτερο..αλλα καποιους εδω μεσα δεν μας καλυπτει. ή μας καλυπτει περισσοτερο το Ζ1 με καποια αλλα χαρακτηριστικα που δινει. Ας μην ανοιγουμε διαμαχες, το τελειο κινητο δεν υπαρχει, υπαρχει αυτο που βολευεται ο καθενας περισσοτερο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Καλησπερα.Εχει περασει κανενας που να ειχε root την 290;Κρατας το root αν παρεις το update OTA; edit:Το root το χανεις και με OTA αλλα ειναι ευκολο να το ξανακανεις αν μπορεις να ξεκλειδωσεις το boot loader. Edited December 30, 2013 by joker7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) και εμάς μας ενδιαφέρει να χουμε μια συσκευή αδιάβροχη και όχι να κάνει μπουρμπουλίθρες όπως το LG G2 σου :lol: :D :lol: :D κοιτα, προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν κανει μιση ωρα παραπανω να φορτισει καθως το σημαντικο ειναι οτι η μπαταρια μου βγαζει 2-3 ημερες αν δεν το λιωσω. Απο εκει και περα ομως, ειναι σημαντικο για οσους παιρνουν το Ζ1, οταν φορτιζει να μην καταστραφεται η μπαταρια και στον χρονο πανω θες αλλη επειδη θα εχει πεσει η αποδοση της. μπορει εσενα να μην σε νοιαζει, αλλα δεν το παιρνουν ολοι για 10 μηνες, επομενως προτιμω να αργει μιση ωρα παραπανω και να μου βγαλει πανω απο χρονο με την ιδια αποδοση... Οσο για την οθονη, συμφωνω οτι υπαρχει θεμα, εγω το ελυσα με εφαρμογη και πλεον ειναι σχεδον ιδια με τα "καλα" Ζ1, η οποια εφαργμογη δεν μου εχει αυξησει την καταναλωση στην μπαταρια και δεν χρησιμοποιει πανω απο 5ΜΒ ραμ. απο εκει και περα γενικα η οθονη του Ζ1 ειναι μετρια, και οποιος το παιρνει ας το ξερει, υπαρχουν κινητα με καλυτερες οθονες. το θεμα ειναι τι θες.. Χθες ημουν σε τραπεζι 20 ατομων και ενα iphone 5 ηπιε πολυ νερο, καθος και ενα νοκια των 50 ευρω..το 1ο δεν την παλευει αποτι μαθαινω σημερα..το νοκια ευτυχως εβγαινε η μπαταρια και δεν μασησε. Μακαρι να το ετρωγε το δικο μου..τωρα απλα ο ξαδερφος κλαιει τα 730 που ειχε σκασει περισυ. Απο εκει και περα,αν θες να κανεις καταδυσεις με το Ζ1 πρεπει νασαι ηλιθιος, με 60 ευρω παιρνεις υποβρυχια καμερα HD για 15 μετρα και δεν σε νοιαζει καθολου. οποτε και Ζ1 και υποβρυχια ειναι πιο φθηνο πακετο απο πολλα κινητα της κατηγοριας. το LG2 σιγουρα ειναι πολυ δυνατο κινητο, ψηφιστηκε και το καλυτερο..αλλα καποιους εδω μεσα δεν μας καλυπτει. ή μας καλυπτει περισσοτερο το Ζ1 με καποια αλλα χαρακτηριστικα που δινει. Ας μην ανοιγουμε διαμαχες, το τελειο κινητο δεν υπαρχει, υπαρχει αυτο που βολευεται ο καθενας περισσοτερο. Συνφωνω σε ολα μαζι σου.Ειπα απο την αρχη δεν θελω να ειμαι εριστικος απλα πληροφοριες εδωσα ποση ωρα κανουν να φορτισουν οι συσκευες και αμεσως αρχισε η ειρωνια περι μπουρμπουληθρες.Ουτε εγω θελω να ανοιξω διαμαχη και οι 2 συσκευες ειναι πολυ καλες η καθε μια εχει τα πλεονεκτηματα της οπως και τα μειονεκτημα της. Edited December 30, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Quickcharging λέγεται το μυστικό. Το έχει ο snapdragon 800:-) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Hohoho.Εισαι πολυ αστειος να σε βαλουν τα παιδια του myphone.gr να λες το ανεκδοτο της ημερας και να το ποσταρουν στην αρχικη σελιδα.Τι να κανουμε ας κανει μπουρμπουληθρες οπως λες ηθελα να ηξερα ποσες φορες θα το δουλεψεις στην βροχη;Για αλμυρο νερο δεν το συζηταμε αστο καλυτερα.Α και αν ηθελα να παιξω λοταρια θα επερνα το Z1 μπας και πετυχαινα την καλη παρτιδα οπως αναφερετε εδω μεσα.Φανταστικη οθονη το κιτρινο το δειχνει τελεια για να μην πω και για τα 20.7mpx-fake:lol:.Ειδες ξερω και και εγω να λεω αστειακια και να ειρωνευομαι. ρε φίλε έχεις όρεξη έτσι άντε πάνε πετά τι βλακεία σου που η lg έβγαλε και κινητό δες την τιμή που έχει μόνο και μόνο για προώθηση ασε που τα χαρίζει κιόλας με αντικατάσταση άκουσε εκεί λες και κάτι τέτοιο έχει κάνει πότε καμιά σοβαρή εταιρία μιλάς και για τηλεφωνά όταν φτάσεις τεχνολογία sony μιλά μας άντε τα κουβαδάκια σου και στο πηγαίνει εκεί που λέει κινητά lg εμείς γουστάρουμε τέλος άντε μην πρήζεις κόσμο τώρα και βάλε κανένα τόνο πήρες ένα κινητό και χαίρεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 ρε φίλε έχεις όρεξη έτσι άντε πάνε πετά τι βλακεία σου που η lg έβγαλε και κινητό δες την τιμή που έχει μόνο και μόνο για προώθηση ασε που τα χαρίζει κιόλας με αντικατάσταση άκουσε εκεί λες και κάτι τέτοιο έχει κάνει πότε καμιά σοβαρή εταιρία μιλάς και για τηλεφωνά όταν φτάσεις τεχνολογία sony μιλά μας άντε τα κουβαδάκια σου και στο πηγαίνει εκεί που λέει κινητά lg εμείς γουστάρουμε τέλος άντε μην πρήζεις κόσμο τώρα και βάλε κανένα τόνο πήρες ένα κινητό και χαίρεσαι ΕΙΡΗΝΗ υμίν.... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Συνφωνω σε ολα μαζι σου.Ειπα απο την αρχη δεν θελω να ειμαι εριστικος απλα πληροφοριες εδωσα ποση ωρα κανουν να φορτισουν οι συσκευες και αμεσως αρχισε η ειρωνια περι μπουρμπουληθρες.Ουτε εγω θελω να ανοιξω διαμαχη και οι 2 συσκευες ειναι πολυ καλες η καθε μια εχει τα πλεονεκτηματα της οπως και τα μειονεκτημα της. Δε χρειάζεται να μιλάμε έτσι, ειναι και χρονιαρες μέρες ρε παιδιά..το κάθε κινητό έχει τα πλεονεκτήματα του. Ανάλογα τις ανάγκες αγοράζεις. Παρεπιπτοντως να σημειώσω τη πολύ καλή ποιότητα του z1, αν και δεν μου αρέσουν τα bezel και το σβελτο το ui του.. μα δεν τον βλέπεις σε κάθε τι που λέμε συνεχεία να μας την πει για την είναι έτσι είναι αλλιώς ε εντάξει αν δεν σου αρέσει στο καλό μην μπαίνεις ξανά στου z1 κάνεις δεν σε αναγκάζει ένα κινητό πήρες φτάνει εντάξει κάλο το lg άλλα εμείς επιλέξαμε εδώ δεν νομίζω ότι φτιάξανε το thread για τέτοια μηνύματα και όσο για την οθόνη εγώ πάντως παιδιά ενα διάλεξα από wind και τέλος ούτε κίτρινα ούτε τίποτα ολα θέμα ρυθμίσεων είναι για την κάμερα έβαλα εφαρμογή απο το play και είναι πολύ ποιο τελείες οι φώτο είναι επι πληρωμή άλλα εντάξει νομίζω αξίζει και δόξα το θεό φέτος πέρασα από όλα τα κινητά ναυαρχίδες που υπάρχουν και έχω μια καλή γνώμη και εγω η μπαταριά μου παει 1μιση μέρα με κανονική χρίση και τηλεφωνά και νετ και φορτίζω με μαγνητική βάση Edited December 30, 2013 by DMSDMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχω γεράσει και ακόμα δεν μπορώ να σας καταλάβω. Κάθεστε και τσακώνεστε για κινητά αντί να επιχειρηματολογήσετε και να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση. Ας το προσπεράσουμε αυτό. Γίνονται και από τις δυο πλευρές ειρωνικά σχόλια. Ας κάνουμε τα στραβά μάτια και σε αυτό. Επεμβαίνουν απλά μέλη για να εκτονώσουν την κατάσταση και φαίνεται ότι το κλίμα αποφορτίζεται. Ο ένας χρήστης δείχνει να ρίχνει νερό στο κρασί του (και μπράβο για αυτό) και παρόλο αυτά η αντιπαράθεση και η ειρωνία συνεχίζεται. Δεν θέλω να βγούμε από το κλίμα των ημερών οπότε δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Σας παρακαλώ ωστόσο όσο πιο θερμά γίνεται να λήξει το ζήτημα εδώ και να μην συνεχιστεί από καμία πλευρά. Για οτιδήποτε περισσότερο μου στέλνετε πμ. Σε αντίθετη περίπτωση ο πέλεκυς θα είναι βαρύς. :!: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 μα δεν τον βλέπεις σε κάθε τι που λέμε συνεχεία να μας την πει για την είναι έτσι είναι αλλιώς ε εντάξει αν δεν σου αρέσει στο καλό μην μπαίνεις ξανά στου z1 κάνεις δεν σε αναγκάζει ένα κινητό πήρες φτάνει εντάξει κάλο το lg άλλα εμείς επιλέξαμε εδώ δεν νομίζω ότι φτιάξανε το thread για τέτοια μηνύματα και όσο για την οθόνη εγώ πάντως παιδιά ενα διάλεξα από wind και τέλος ούτε κίτρινα ούτε τίποτα ολα θέμα ρυθμίσεων είναι για την κάμερα έβαλα εφαρμογή απο το play και είναι πολύ ποιο τελείες οι φώτο είναι επι πληρωμή άλλα εντάξει νομίζω αξίζει και δόξα το θεό φέτος πέρασα από όλα τα κινητά ναυαρχίδες που υπάρχουν και έχω μια καλή γνώμη και εγω η μπαταριά μου παει 1μιση μέρα με κανονική χρίση και τηλεφωνά και νετ και φορτίζω με μαγνητική βάση Να σε ρωτήσω,χρησιμοποιείς θήκη?Σε ρωταω γιατι σκέφτομαι να παραγγείλω τη μαγνητική βάση,αλλα δεν ξερω αν θα χωράει ή κάθε φορά θα πρέπει να την βγάζω. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ε και; περισσότερο πλούσιος θα ξυπνήσεις η περισσότερο φαι θα χεις στο τραπέζι σου; Ανουσιοι καυγάδες παιδια. Σημασία έχει στο τελος ο καθένας να μένει ευχαριστημένος με την επιλογή του. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Να σε ρωτήσω,χρησιμοποιείς θήκη?Σε ρωταω γιατι σκέφτομαι να παραγγείλω τη μαγνητική βάση,αλλα δεν ξερω αν θα χωράει ή κάθε φορά θα πρέπει να την βγάζω. δεν χωράει δύστυχος όχι αναγκαστικά την βγάζω και το αφήνω να φορτίζει δεν πειράζει ώμος αρκεί να είσαι προσεκτικός στην τοποθέτηση της θήκης σου μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts