Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι εντελως ασχετος με αυτα,μεσω pc companion γινεται αυτο?γιατι το αυνδεσα κ δεν μου εβγαλε τιποτα:wacko:

Όχι όχι θα σου έρθει Over The Air σαν να κάνεις αναβάθμιση μία εφαρμογή που έχεις κατεβάσει από Google Play.

Θα σου βγάλει ενημέρωση στην status bar και θα την αναβαθμίσεις.:)

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι όχι θα σου έρθει Over The Air σαν να κάνεις ενημέρωση μία εφαρμογή που έχεις κατεβάσει από Google Play.

Θα σου βγάλει ενημέρωση στην status bar και θα την αναβαθμίσεις.:)

ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Στο θεμα της φωτογραφιας ειχα καλυτερα αποτελεσματα με εφαρμογη που κατεβασα.Δοκιμασα το ProCapture και ειδα βελτιωση στην ποιοτητα.Μετα απο αυτο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο software.Ειδικα το superior auto ειναι για κλωτσιες... :down:

Στο θεμα της φωτογραφιας ειχα καλυτερα αποτελεσματα με εφαρμογη που κατεβασα.Δοκιμασα το ProCapture και ειδα βελτιωση στην ποιοτητα.Μετα απο αυτο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο software.Ειδικα το superior auto ειναι για κλωτσιες... :down:

να φανταστω την εφαρμογη την κατεβασες απο το playstore?πως δουλευει η εφαρμογη?ενας ασχετος οπως εγω θα την καταφερει ή θα ανατιναξω το κινητο???:lol::D

να φανταστω την εφαρμογη την κατεβασες απο το playstore?πως δουλευει η εφαρμογη?ενας ασχετος οπως εγω θα την καταφερει ή θα ανατιναξω το κινητο???:lol::D

Υπαρχει στο playstore η δοκιμαστικη εκδοση που εχει καποιους περιορισμους.Αλλα ακομα και αυτη να κατεβασεις θα δεις διαφορα στη φωτογραφια.

Υπαρχει στο playstore η δοκιμαστικη εκδοση που εχει καποιους περιορισμους.Αλλα ακομα και αυτη να κατεβασεις θα δεις διαφορα στη φωτογραφια.

την κανονικη εκδοση απο που την κατεβαζεις?κ πως την βαζεις σε λειτουργια?ή μπαινει σε λειτουργια καθε φορα που ενεργοποιεις την καμερα?

την κανονικη εκδοση απο που την κατεβαζεις?κ πως την βαζεις σε λειτουργια?ή μπαινει σε λειτουργια καθε φορα που ενεργοποιεις την καμερα?

Υπαρχει και η κανονικη.Μεσα απο τις ρυθμισεις μπορεις να διαλεξεις αν θα ανοιγει η εφαρμογη οταν πατας το κουμπι της καμερας.Αλλιως βγαζεις ενα shortcut στην αρχικη οθονη :)

Υπαρχει και η κανονικη.Μεσα απο τις ρυθμισεις μπορεις να διαλεξεις αν θα ανοιγει η εφαρμογη οταν πατας το κουμπι της καμερας.Αλλιως βγαζεις ενα shortcut στην αρχικη οθονη :)

αν οντως δειχνει βελτιωμενη η καμερα,θα το δοκιμασω.ηταν μεγαλη η ξενερα οταν ειδα οτι η καμερα δεν ανταποκρινεται στις δυνατοτητες που διαφημιζουν

Καταφερα και καπου στην τσεπη μου εγδαρα 1-2 χιλιοστα το αλουμινιο στην γωνια.

Μια κουκιδιτσα μονο

Καμια ιδεα πως να το διορθωσω;;;

Δεν μπορω να το βλεπω ετσι ομως..

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη συμβίωση του Smartwatch 2 με το Galaxy Note 3, είπα (αφού περιμένω και το Gear) να δοκιμάσω το ρολόι και με το Ζ1. Συνδέεται λοιπόν κανονικά και μετά από λίγο αποσυνδέεται βγάζοντας μήνυμα στο τηλέφωνο ότι η εφαρμογή smartwatch έκλεισε. Τι reset έκανα στο ρολόι, τι απεγκαταστάσεις της βασικής εφαρμογής, τι απεγκαταστάσεις όλων των εφαρμογών των σχετικών με το ρολόι από το Ζ1, τίποτα! Συνέχεια τα ίδια. Ε, λέω κάτι χάλασε στο ρολόι. Προσπαθώ, δε, να το συνδέσω στο PC (με το Sony PC Companion), τζίφος και πάλι, καθώς δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και δεν την εγκαθιστά σωστά, λέγοντας ότι "a usb device has malfunctioned". Πάει το ρολογάκι, λέω και πάλι, οπότε δοκιμάζω να το ξανασυνδέσω με το Note 3. Ω, τι θαύμα, δουλεύει όπως πριν, απροβλημάτιστα!!! Μπράβο στη Sony, που η δική της συσκευή δε μπορεί να δουλέψει σωστά με μία άλλη πάλι δική της!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μια κουκιδιτσα μονο

Καλύτερα να μην το πειράξεις γιατί ενδέχεται να το κάνεις χειρότερο. Δεν νομίζω να διορθώνεται κάπως.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μια κουκιδιτσα μονο

Πάρε ένα τηλέφωνο στο προσώπικο της sony για να σου δώσει λύση μιας και που αυτοί είναι ειδικοί για αυτά τα θέματα

Μια κουκιδιτσα μονο

θα ζησεις με αυτο..και οταν θαχεις ορεξη να δωσεις λεφτα, του αλλαζεις την βαση που πατανε ολα. αν δηλαδη αυτο δεν ειναι απλα ενα διακοσμητικο πλαισιο γυρω γυρω, τοτε ειναι το σασι του κινητου! οπως πχ στο κ750, το γκρι ηταν το σασι. πανω εκει εδεναν ολα. δεν ειναι τοσο ακριβο, οσο πχ η οθονη αλλα ειναι μπελας να τα λυσεις ολα και να τα ξαναδεσεις.. δεν βρηκα βιντεο dissasembly στο utube να βλεπαμε ακριβως πως εχει συναρμολογηθει αλλα οσα κινητα ειχα ανοιξει ετσι ηταν. επομενως το να κανεις κατι εκει δεν εχει νοημα. απλα προσοχη και θηκη σιλικονης για την τσεπη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καμια καλη εφαρμογη για τα καμενα πιξελ εχετε να προτεινεται παιδες???λοιπον τι επαθα με το κινητο,πηρα μια θηκη να το βαλω.ο φακος κ το φλας ελευθερα,δεν επηρεαζοταν.οταν ομως το ειχα στην θηκη μου πηδαγε τις φωτο.σκοτεινες,ασπρες,γενικα σκατα.οταν το εβγαζα απο την θηκη ολα μια χαρα.τραγικο???!!!!!:blink::X:!:

Μου είχε τύχει και μένα με το Xperia S. είχα πάρει μία θήκη και ενώ ήταν "ελεύθερη" η κάμερα και το φλας έκανε τέτοια περίεργα. Φταίει το φλας. Δεν είναι όσο ελεύθερο όσο νομίζεις. Το φως δεν διαχέεται όπως θα έπρεπε. Δοκίμασε χωρίς φλας σε μία φωτο και με φλας στην άλλη και θα δεις. Λογικά αυτό φταίει
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου είχε τύχει και μένα με το Xperia S. είχα πάρει μία θήκη και ενώ ήταν "ελεύθερη" η κάμερα και το φλας έκανε τέτοια περίεργα. Φταίει το φλας. Δεν είναι όσο ελεύθερο όσο νομίζεις. Το φως δεν διαχέεται όπως θα έπρεπε. Δοκίμασε χωρίς φλας σε μία φωτο και με φλας στην άλλη και θα δεις. Λογικά αυτό φταίει

Και εγώ την είχα πατήσει έτσι με μία θήκη και ξενέρωσα για το xperia Z.Τώρα πήρα μία παρόμοια αλλά είναι κομπλέ τώρα και δεν έχει θέμα.Πάλι καλά δηλαδή. :P

Έχει κανείς την μαγνητική βάση φόρτισης; Γιατί η δικιά μου τις τελευταίες μέρες κάνει κόλπα.

καμια καλη εφαρμογη για τα καμενα πιξελ εχετε να προτεινεται παιδες???λοιπον τι επαθα με το κινητο,πηρα μια θηκη να το βαλω.ο φακος κ το φλας ελευθερα,δεν επηρεαζοταν.οταν ομως το ειχα στην θηκη μου πηδαγε τις φωτο.σκοτεινες,ασπρες,γενικα σκατα.οταν το εβγαζα απο την θηκη ολα μια χαρα.τραγικο???!!!!!:blink::X:!:

Γιατί έχει και το Ζ1 πρόβλημα με καμμένα pixels?

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Έχει κανείς την μαγνητική βάση φόρτισης; Γιατί η δικιά μου τις τελευταίες μέρες κάνει κόλπα.

Ναι εγώ την έχω.Τι κόλπα σου κάνει;

Ενώ κάθεται δεν κουμπώνει πλέον και δεν φορτίζει. Παλεύω 5-10 λεπτά κάθε βράδυ να το κουμπώσω. Δεν το έκανε στις αρχές.

Ενώ κάθεται δεν κουμπώνει πλέον και δεν φορτίζει. Παλεύω 5-10 λεπτά κάθε βράδυ να το κουμπώσω. Δεν το έκανε στις αρχές.

Του έβαλες κανένα χοντρό protector μήπως; ή με τη χρήση απλά άρχισε και δεν κουμπώνει καλά; Η δική μου πάντως , που την έχω τουλάχιστον ένα μήνα , δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα...

Γιατί έχει και το Ζ1 πρόβλημα με καμμένα pixels?

θεμα δεν εχει...βεβαια ενας συναδελφος μου ειπε να κατεβασω την εφαρμογη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Του έβαλες κανένα χοντρό protector μήπως; ή με τη χρήση απλά άρχισε και δεν κουμπώνει καλά; Η δική μου πάντως , που την έχω τουλάχιστον ένα μήνα , δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα...

Είναι χωρίς θήκη. Και είδα ότι η μαγνητική βάση παίζει. Θα έχεις προσέξει ότι έχει 2 εναλλάξιμες υποδοχές.

θεμα δεν εχει...βεβαια ενας συναδελφος μου ειπε να κατεβασω την εφαρμογη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Γιατί πούλησα το Ζ γι' αυτό το λόγο και από βδομάδα θα πάρω το Ζ1 αλλά διάβασα ότι τρώει σκαλώματα και μένει μαύρη οθόνη και θέλει reset ισχύει?

Edited by uncommandable
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

• The title was changed to Sony Xperia Z1