Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας για όσους γνωρίζουν.

Θέλω να φλασάρω την επίσημη ρομ αλλά γίνεται το εξής :

Ανοίγω το flashtool και συνδέω το κινητό ανοιχτό , στο flashtool μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και επιλέγω τους Drivers , επιλέγω τη ρομ , αποσυνδέω και κλείνω το κινητό και το ξανασυνδέω κλειστο και πατημένο το κάτω κουμπί volume με το usb cable.Ανάβει ένα κόκκινο και αμέσως πράσινο λαμπάκι και σβήνει.Και μετά ανοίγει κανονικά το κινητό χωρίς να γίνει κάτι.Τι κάνω λάθος?:confused:

Edit : Είχα το usb debaging ενεργοποιημένο τελικά.Λύθηκε το πρόβλημα.

Edited by chaosdoctor

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι θέμα λογισμικού που θα διορθωθεί στις επόμενες αναβαθμίσεις, αν δεν έχει διορθωθεί ήδη.

Αυτό γίνεται σχεδόν σε όλες τις συσκευές μόλις βγαίνουν σε κυκλοφορία. Διάφορα θέματα που στη συνέχεια διορθώνονται.

Μη ξεχνάμε το S4 που μόλις βγηκε, με τα πρώτα firmwares, η συσκευή ανέβαζε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Ηλία στο Ζ δεν φτιάχτηκε ποτέ η κάμερα μέσω update.

Η Sony διαθέτει τους καλύτερους αισθητήρες αλλά πάσχει στο software τους. Η apple και η Samsung που χρησιμοποιουν δικους της εχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όχι Λεωνίδα, Ηλία . Ειναι ακριβώς σαν του Ζ. Με λίγα λόγια κακες γωνίες θέασης και όχι το καλύτερο δυνατό στην απόδοση των χρωμάτων. Ειδικά όταν κυκλοφορεί το Zu. Οπως και να έχει ακόμα κι έτσι είναι πολύ καλό πάνελ, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό που διαφημίζεται. Ναι για την κάμερα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φτιαχτεί.

Έρχομαι να επιβεβαιώσω το Βαγγέλη εδώ καθώς το Ζ1 που είπα στο Μόλ προχθές ήταν ακριβώς όπως το περιγράφει ο Βαγγέλης και δυστυχώς έφαγα ήττα μεγάλη μιας και χωρίς να έχω μπει στο νήμα του κινητού ιδιαίτερα περίμενα ότι θα είναι super duper η triluminos και μου ήρθε κάπως καθώς δεν είδα και διαφορά απ το Ζ που είχα.

Γωνίες θέασης χάλια και χρώματα ψόφια με ξενέρωσαν ειδικά καθώς είχα δει και πριν τα note 3 και LG G2!!

Ασε που και στο μέγεθος ήταν σχεδόν σα το noteli μου λόγω τεράστιων bezels.

Πάμε για άλλα λοιπόν προσωπικά

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Σήμερα είχα τη δυνατότητα να περάσω για λίγο από το πλαίσιο και είδα δίπλα δίπλα το Z1 , το G2 και το Note 3.

Είναι αδύνατο να μην προσέξεις τη διαφορά ποιότητας στις οθόνες.

Η οθόνη της Sony για μια ακόμη φορά απογοητεύει ρε παιδιά.

Επίσης έιχε σχεδόν ίδιο μέγεθος με το note 3 ενώ ταυτόχρονα είχε τη μικρότερη και χειρότερη οθόνη...

Το LG είχε 599 , το Note 3 με κουπόνι στα 699 και το Z1 στα 749...

Are you with Us?

Το έχω στα χέρια μου.

Για αυτό που μπορώ να συμφωνήσω είναι για τις γωνίες θέασεις.

Απο την άλλη, όσοι είχαν amoled θα τους ψιλοχαλάσει, όσοι είχαν ips θα είναι οκ.

Είναι όμορφη η οθόνη αλλά όχι τόσο όσο με τα τόσο έντονα χρώματα της amoled.

Είναι πανγρήγορo, πολύ που smooth απο το S4.

Φυσικά δεν είναι το μέγεθος σαν το Note, αλλά όντως είναι το βάρος.

Στο χέρι κάθεται λίγο καλύτερα το S4.

Ποιότητα κατασκευής, για όσους τους νοιάζει, είναι wow.

Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τιποτα μιας και ειμαι δουλειά....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το έχω στα χέρια μου.

Για αυτό που μπορώ να συμφωνήσω είναι για τις γωνίες θέασεις.

Απο την άλλη, όσοι είχαν amoled θα τους ψιλοχαλάσει, όσοι είχαν ips θα είναι οκ.

Είναι όμορφη η οθόνη αλλά όχι τόσο όσο με τα τόσο έντονα χρώματα της amoled.

Είναι πανγρήγορo, πολύ που smooth απο το S4.

Φυσικά δεν είναι το μέγεθος σαν το Note, αλλά όντως είναι το βάρος.

Στο χέρι κάθεται λίγο καλύτερα το S4.

Ποιότητα κατασκευής, για όσους τους νοιάζει, είναι wow.

Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τιποτα μιας και ειμαι δουλειά....

ασε, το ειδα και ψιλοξενερωσα που πηρα το Ζ πριν μια εβδομαδα (μαζι με ενα Τ ακομα για δευτερο), αλλα πιστευα οτι θαναι πολυ πιο μεγαλο και δε θα εχει σπουδαιες διαφορες.

τελικα βλεπω οτι ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορο, τα εφε της καμερας και ο φακος κανουν καλη δουλεια, για μενα δεν φτανουν το 808 και 1020

και στα 610 ευρω που ερχεται πλεον αξιζει τον κοπο, ειδικα αν πουλησεις καποιο παλιο ή εχεις επιδοτηση (wind πχ με καταστημα γνωστο του σκρουτζ που συνεργαζεται)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ας συνέχισω να γράφω αυτά που βλέπω σιγά σιγά...

Νομίζω ότι όποιος διαβάσει το νήμα εδω ίσως καταλάβει ότι η συσκευή δεν αξίζει, κάτι που δεν ισχύει.Θα μιλήσω λοιπόν έχοντας στο μυαλό μου το S4 που σύγκρινα αλλά και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Στα μείον για μένα τα πράγματα είναι απλά.

Οι γωνίες θέασεις και το ''κράτημα'' όπου το S4 υπερτερεί.Η γωνίες του το κάνουν λίγο άβολο στο χέρι και νομίζεις, ενώ είναι μικρότερο, ότι κρατάς το Note.

Ας πάμε λοιπόν σε κάποια πράγματα που τα βλέπω σιγά σιγά και όχι στη πρώτη ώρα συνύπαρξης που η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσίασε.

Η ποιότητα:Μπορεί να είμαι απο εκείνους που δε με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ απο τι υλικά είναι φτιαγμένη μια συσκευή, αλλά θα πρέπει να ομολογήσω ότι το κοιτάς και καταλαβαίνεις ότι έχεις πληρώσει αρκετά για αυτό.Είναι premium αίσθηση, στοιβαρό με μια ''σπαρτιάτικη'' ομορφιά.Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό και δε χρειάζεται να πούμε πολλά.Μαζί με το HTC one είναι ότι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί για όποιον τον ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.

Οθόνη:Παρά το πρόβλημα που ΟΝΤΩΣ αντιμετωπίζει στις γωνίες θέασης, η οθόνη είναι πολύ καλή, τα χρώματα φυσικά, χωρίς κιτρινίλες κτλ.Εχουμε διαπιστώσει άλλωστε όσοι αλλάζουμε κάθε 2-3 μήνες συσκευή ότι ΟΛΕΣ οι οθόνες συνηθίζονται απο το μάτι.Δίπλα στην amoled όντως χάνει, άλλα όταν το έβγαλα στον ήλιο και έίδα το φως μου κάτω απο αυτό ή όταν έπεσε λίγο ο ήλιος και το χάζευα, νομίζω ότι δε θα με ενδιαφέρουν τα αρνητικά του στοιχεία.

Ήχος:Πλάκα κάνουμε?Ποιότητα και ένταση σαφώς ανώτερη του S4, χωρίς καμιά αμφιβολία.

Ταχύτητα-smoothness:Ότι καλύτερο έχουν πιάσει τα χέρια μου!Άρχισα να ανοίγω αβέρτα εφαρμογές και να επιστρέφω στη κεντρική οθόνη χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ κόμπιασμα!Υπερτερεί απ όλα όσα έχω, και εννοείται απο το S4 με τα redraw του και τις καθυστερήσεις του μετά απο έντολες αλλαγές εφαρμογών.

UI:Νομίζω είναι φιλικότερο σαν περιβάλλον απο το S4 χωρίς καμία καθυστέρηση σε εφαρμογές επαφών, dialer κτλ.

Με λίγα λόγια το ιδανικό smartphone για μένα θα ήταν το Z1 με την οθόνη του S4 και τη προστινή του μεριά.

Ο μόνος λόγος που θα σκεφτώ να το δώσω θα είναι ΜΟΝΟ το ιδανικό κράτημα που έχει το S4.

Θα επανέλθω όταν διαπιστώσω κι άλλα άξια λόγου.

Follow me on XDA

Here is a break-down of the Sony Xperia Z1 f specs:

4.3” 720 x 1280 pixel display

2.2GHz Snapdragon 800 system chip

20.7MP main camera, 2MP front camera

Dimensions of 127mm x 64.9mm x 9.4mm (X x Y x Z)

IP55/58 water and dust resistance

2GB of RAM

16GB of internal storage

2300mAh battery

Πολύς κόπος μου φαίνεται για κάποιο γιαπωνέζο να κάτσει να φτιάξει ψεύτικο προσπέκτους!

Άρα μάλλον πάει για αλήθεια.

Here is a break-down of the Sony Xperia Z1 f specs:

4.3” 720 x 1280 pixel display

2.2GHz Snapdragon 800 system chip

20.7MP main camera, 2MP front camera

Dimensions of 127mm x 64.9mm x 9.4mm (X x Y x Z)

IP55/58 water and dust resistance

2GB of RAM

16GB of internal storage

2300mAh battery

Πολύς κόπος μου φαίνεται για κάποιο γιαπωνέζο να κάτσει να φτιάξει ψεύτικο προσπέκτους!

Άρα μάλλον πάει για αλήθεια.

αν και βγαινουμε off topic, το παχος μου φαινεται αρκετο, και επισης η μπαταρια μαλλον μικρη για να το αντεξει..απο εκει και περα αν ειναι ομορφο και βολικο ανετα πουλαω το Ζ για το μικρο.. 4.3" να θυμηθω γραφη στο ενα χερι και πανω στο ποδηλατο :P

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν νομίζω ότι είμαστε off-topic, αφού δεν υπάρχει άλλο πλησιέστερο τοπικ να συζητήσουμε.

Για την μπαταρία δεν έχω έγνοια αφού η ανάλυση είναι μόνο 720p.

Παντού γράφουν στα ξένα forums γι' αυτό πάντως: Ο συνδυασμός οθόνης με τόσο χαμηλή ανάλυση και τον Snap 800!! Κυριολεκτικά θα πετάει!

Ξανασυγκρίνω και τα δείγματα των φωτό του Ζ1 με τα υπόλοιπα 1020, Σ4, Σ4 ζουμ κλπ. και το βρίσκω πολύ καλό. Έχει το κουμπί της κάμερας.

Κρίμα που δεν έχει ΟΙΣ.

Εφόσον το Ζ1 τώρα είναι στα 600-610 αν βγει αυτό μετά τον πρώτο μήνα θα χει κάτω από 520-550.

Ποιος είπε ότι δεν έχει image stabilizer; Εμένα έχει κανονικά την επιλογή ενεργοποίησης στις ρυθμίσεις της κάμερας. Αύριο θα ανεβασω και πολλές φωτο απο Παρίσι που πήγα μέσα στην εβδομαδα. Καλες, αλλά και πολλές με λάθη στην εστίαση.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

θεωρω το mini μια χαρα. Περιμενα λιγοτερα mp. Την μπαταρια την περιμενα καπου εκει αφου θα ειχε μικροτερη οθονη.

Ποιος είπε ότι δεν έχει image stabilizer; Εμένα έχει κανονικά την επιλογή ενεργοποίησης στις ρυθμίσεις της κάμερας. Αύριο θα ανεβασω και πολλές φωτο απο Παρίσι που πήγα μέσα στην εβδομαδα. Καλες, αλλά και πολλές με λάθη στην εστίαση.

Ο.Ι.S. = OPTICAL Image Stabilizer.

Βιάστηκες να χαρείς για την επιλογή που έχει το κινητό σου!

Το ψηφιακό Ι.S. που έχουν όλα τα κινητά (και το Ζ1) εκτός από Nokia 1020, 808, S4 Zoom, LG G2 είναι μια μαιμουδιά που κόβει το εύρος πεδίου και προσπαθεί να διατηρήσει στο κάδρο τα ίδια πίξελς.

Έτσι έχεις λιγότερη εικόνα, λιγότερα ΜΡ, φαινόμενα τύπου ζελέ όταν κάνεις panning, χειρότερη απόδοση στο χαμηλό φωτισμό κλπ/ κλπ.

Θέλω να ρωτήσω τους κάτοχους αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με εφαρμογές.Συγκεκριμένα σ'εμένα στο Bsplayer και το Sygic που τα έχω πληρωμένα από το storе δεν μου ανοίγουν.Πατώντας το κουμπί κάνουν πως πας να ξεκινήσουν και δεν γίνεται τίποτα.Λέτε να φταίει που φλάσαρα την oficial ρομ για central europe?

Θέλω να ρωτήσω τους κάτοχους αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με εφαρμογές.Συγκεκριμένα σ'εμένα στο Bsplayer και το Sygic που τα έχω πληρωμένα από το storе δεν μου ανοίγουν.Πατώντας το κουμπί κάνουν πως πας να ξεκινήσουν και δεν γίνεται τίποτα.Λέτε να φταίει που φλάσαρα την oficial ρομ για central europe?

Ανοίγουν χωρίς πρόβλημα.Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων των εφαρμογών και διοκίμασε πάλι.

Μπατάρία→2% οvernight (περίπου 7 ώρες) με stamina on.Not bad.....

Edited by elthis

Follow me on XDA

Το ψηφιακό Ι.S. που έχουν όλα τα κινητά (και το Ζ1) εκτός από Nokia 1020, 808, S4 Zoom, LG G2 είναι μια μαιμουδιά που κόβει το εύρος πεδίου και προσπαθεί να διατηρήσει στο κάδρο τα ίδια πίξελς.

Έτσι έχεις λιγότερη εικόνα, λιγότερα ΜΡ, φαινόμενα τύπου ζελέ όταν κάνεις panning, χειρότερη απόδοση στο χαμηλό φωτισμό κλπ/ κλπ.

A, καλά το φαντάστηκα ότι ήταν electronic και όχι optical I.S.. Από την ώρα που το ενεργοποίησα, έβγαζε χειρότερες φωτογραφίες από πριν! Πίσω στο off, λοιπόν. Εντούτοις, θα έπρεπε να δηλώνουν τον τύπο του I.S. οι κατασκευαστές...

By the way, παρέλαβα και τα anti-fingerprint screen protectors (2 στο κουτί) της RoxFit. Τέλος οι δαχτυλιές, πολύ καλή άίσθηση, πολύ καλή εφαρμογή, χωρίς αντανακλάσεις στον ήλιο, αλλά συνάμα, μείωση της φωτεινότητας και της ευκρίνειας. Περιμένω και το tempered glass screen protector της Muvit να δω και εκείνο τι λέει.

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

A, καλά το φαντάστηκα ότι ήταν electronic και όχι optical I.S.. Από την ώρα που το ενεργοποίησα, έβγαζε χειρότερες φωτογραφίες από πριν! Πίσω στο off, λοιπόν. Εντούτοις, θα έπρεπε να δηλώνουν τον τύπο του I.S. οι κατασκευαστές...

By the way, παρέλαβα και τα anti-fingerprint screen protectors (2 στο κουτί) της RoxFit. Τέλος οι δαχτυλιές, πολύ καλή άίσθηση, πολύ καλή εφαρμογή, χωρίς αντανακλάσεις στον ήλιο, αλλά συνάμα, μείωση της φωτεινότητας και της ευκρίνειας. Περιμένω και το tempered glass screen protector της Muvit να δω και εκείνο τι λέει.

Έβγαλες το εργοστασιακό να υποθέσω?

Αθήνα γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με θήκες για το Ζ1?

Βρήκα στο extreme-mobile μια και μοναδική και ο Νίκος εκεί μου είπε ότι περιμένει κι άλλες.

Αλλά αν ξέρετε και κάτι άλλο, καλό θα ήταν.

Follow me on XDA

Δηλαδή έβαλαν αισθητήρα 20+MP και δεν έβαλαν οπτικό σταθεροποιητή ;

Δεν είχα κοιτάξει τα specs της κάμερας διότι το θεώρησα αυτονόητο για την κλάση και την τιμή του κινητού.

Δεύτερο μεγάλο foul μετά την οθόνη...

Are you with Us?

Δηλαδή έβαλαν αισθητήρα 20+MP και δεν έβαλαν οπτικό σταθεροποιητή ;

Δεν είχα κοιτάξει τα specs της κάμερας διότι το θεώρησα αυτονόητο για την κλάση και την τιμή του κινητού.

Δεύτερο μεγάλο foul μετά την οθόνη...

Θα μας τα πει κι ο Logi πιο καλά, αλλά απ' ότι ακούω του χρόνου όλα τα κορυφαία μοντέλα θα χουν OIS. Η Σαμι ήθελε και για το Note 3 αλλά δεν πρόλαβε τα ανταλλακτικά.

Λοιπόν...

μιας και το έχω και εγω στα χέρια μου εδω και μερικές ώρες ας παραθέσω τις απόψεις μου...

Η οθόνη είναι απίστευτα καλή,αν και προέρχομαι από Amoled (S4) μπορώ να πω ότι την χαζεύω...εντάξει για έξω στο φως δεν το συζητώ,βλέπω καθαρά μη πω πεντακάθαρα :)

Η κατασκευή είναι πολύ στιβαρή,πολυτελής αλλά και ταυτόχρονα σου κάθεται λίγο "βαρύ" στο χέρι...πάντως κάθεται καλά στο χέρι και δεν θα το έλεγα ότι κινδυνεύει να πέσει εύκολα,παρ'όλα αυτά σαν σύνολο δεν τρελαίνεσαι από την ομορφιά της συσκευής,να πεις ένα "wow" βρε παιδί μου,κυρίως αυτό το bezel είναι άστα να πάνε και μπορώ να πω ότι προς το παρόν με χαλάει πολύ αυτή η μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια.

Ο ήχος είναι πολύ καθαρός και δυνατός από το ηχείο,θα έλεγα πιο δυνατός από το S4 και χωρίς τριξίματα και θα μπορούσα να πω,θα τολμήσω να πω,ότι ακούς και λίγο μπάσσο :p

ο δε ήχος στην συνομιλία?όλα τα λεφτά..είναι λές και έχεις τον άλλο δίπλα ακριβώς!

για μπαταρία εννοείται πως δεν μπορώ να πω ακόμη τίποτα...σήμερα το "τάισα' πρώτη φορά,οπότε έχουμε μέλλον!

φωτογραφία έβγαλα κάνα 2...θέλω να αφήσω να τραβήξω καμιά νυχτερινή και βλέπουμε...πάντως πεντακάθαρες και ολοζώντανες..θα έλεγα 1-2 κλίκ πιο πάνω από S4 (καλά,μπορεί και 3)

στις γωνίες θέασης,όπως είπε και ο φίλτατος Elthis ισχύει το ότι ξεθωριάζει κατά κάποιο τρόπο,αλλά ποσώς και με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο,δεν υπάρχει περίπτωση να το χειριστώ έτσι και αν (λέω αν) τύχει...εεε εντάξει,ζείς άνετα με αυτό νομίζω :p

Από'κει και πέρα το αν θα καταφέρει να με κρατήσει,αυτό είναι ένα άλλο θέμα...στο μέγεθος (για'μένα) δεν είναι και τόσο βολικό...αλλά παίζει να είναι και θέμα συνήθειας..

Πάντως κυριολεκτικά δεν κολλάει πουθενά..μα πουθενά όμως...τα πάντα τα κάνει αστραπιαία...τώρα έχω αρχίσει και το φορτώνω με τα δικά μου...θα βάλω και Nova (γιατί δεν την παλεύω με τους μαμίσιους launchers) και θα το "υποστώ" ανευ root μπας και βγάλω συμπέρασμα...to have or not to have?:p

αυτά τα ολίγα από εμένα και συγνώμη για το σεντονάκι :)

Edited by Luciferia
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλησπερα,απο χθες το εχω κι'εγω (δεν ειχα σκοπο να αλλαξω το note μου αλλα μου το εδωσαν στη δουλεια :p ).Το τηλεφωνο ειναι σφαιρα και δε μασαει πουθενα.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω οσους το εχουν περισσοτερες μερες απο μενα ειναι πως τα παει απο μπαταρια.Το note ειναι τερας,δεν καταλαβαινει οτι και να κανεις μεσα στην ημερα.Επειδη λαμβανω πολλα email και χρειαζεται να ειμαι αρκετα στο internet θα ηθελα να μου πειτε τις εντυπωσεις σας.

• The title was changed to Sony Xperia Z1