Jump to content

πρόβλημα σύνδεσης μέσω tapatalk 4 [MERGED]

HypnZ
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά, όπως λέει και ο τίτλος έχω πρόβλημα να συνδεθώ στο φόρουμ με το tapatalk. ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως λύνεται? πριν δε το είχα αυτό το πρόβλημα.

ξανά προσπάθησα αλλά τζίφος. σας παρακαλώ ρε παιδιά κοίταξτε το λίγο..

Το myphone απ'οτι έχω διαβάσει εδώ μέσα δεν το υποστηρίζει πλήρως.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• 2 weeks later...
Και γω ειχα προβλημα και με τα δυο tapatalk. Τα εσβησα και τα ξαναοερασα και λυθηκε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σε καμία έκδοση. Η 4 είναι αγορασμένη μάλιστα. Το βρίσκει, το ανοίγω, και μου πετάει ένα μεγάλο εικονίδιο τύπου bubble διαλόγου και από κάτω γράφει "χωρίς θέμα" και καμία απολύτως επιλογή για περαιτέρω ενέργειες. Έχω δοκιμάσει 2-3 φορές uninstall/reinstall.

Αναγκάζομαι να το δουλεύω με την 2η καλύτερη επιλογή που έχω βρει, μέσω dolphin, αλλά εκεί έχε ένα τεράστιο μείον. Στα topics δεν σου βγάζει επιλογή σελίδας. Έτσι λοιπόν, αν ένα θέμα έχει 50 σελίδες, για να διαβάσω τα τελευταία σχόλια, είμαι αναγκασμένος να προχωράω σελίδα-σελίδα. Που απλά αυτό δεν γίνεται και δεν το κάνω φυσικά σε τέτοια μεγέθη θεμάτων.

• 2 weeks later...
Από χτες δεν συνδέεται από το tapatalk. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Όχι δικό μας πάντως. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• 2 weeks later...

Εχω το ιδιο προβλημα με τα παιδια που γραφουν παραπανω. Δεν συνδεεται με τιποτα το tapatalk με το myphone. Στο ταμπλετ ομως που εχω συνδεεται μια χαρα.

Δεν ηξερα οτι ειχαμε τετοιο θεμα στο φουρουμ και εγραψα το προβλημα μου και εδω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4953922#post4953922

Εγώ ξαναεκανα restore τα δεδομένα από titanium και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι είχε πάθει.

Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής μήπως φτιάξει έτσι αν δεν έχεις κάποιο backup.

^^ Το απεγκατεστησα τελειως και το ξαναεκανα install και εστρωσε τελικα. Τωρα μπαινει στο myphone οπως και πριν.

^^ Το απεγκατεστησα τελειως και το ξαναεκανα install και εστρωσε τελικα. Τωρα μπαινει στο myphone οπως και πριν.

Το ίδιο προβλημα είχα και εγώ. Είναι θέμα της εφαρμογής όχι του φορουμ απο οτι κατάλαβα.

Everybody lies

Ανα διαστηματα μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα να συνδεθει και να επικοινωνησω με το διαχειριστη του φορουμ...ΠΧ σημερα ΔΕ με βαζει με τιποτα,κι ας χρησιμοποιω 2 εκδοσεις Τapatalk...σας το κανει ποτε??

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Εχω και το δωρεαν και το PRO.....

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν έμπαινε ούτε σε μένα σήμερα το απόγευμα.Έσβησα και ξαναπερασα το φόρουμ και τώρα δουλεύει κανονικά.

Ευχαριστω κι εγω για την πληροφορια. Δε μπορουσα να μπω απο χθες το πρωι. Εσβησα και ξαναπερασα το φορουμ κι ολα οκ τωρα

Εμένα όχι μόνο δε συνδέεται μέσω tapatalk, αλλά τώρα που απεγκατέστησα το φόρουμ και πίσω να το ξαναβάλω, λέει ότι απέτυχε να συνδεθεί. Δεν μπορώ ούτε καν να προσθέσω το φόρουμ δηλαδή.

Εμένα όχι μόνο δε συνδέεται μέσω tapatalk, αλλά τώρα που απεγκατέστησα το φόρουμ και πίσω να το ξαναβάλω, λέει ότι απέτυχε να συνδεθεί. Δεν μπορώ ούτε καν να προσθέσω το φόρουμ δηλαδή.

κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων την εφαρμογή του tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...