HypnZ Δημοσιεύτηκε September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2013 καλησπέρα παιδιά, όπως λέει και ο τίτλος έχω πρόβλημα να συνδεθώ στο φόρουμ με το tapatalk. ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως λύνεται? πριν δε το είχα αυτό το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δοκίμασε πιο μετά. Μερικές φορές τέτοιες ώρες δεν φορτώνει.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ξανά προσπάθησα αλλά τζίφος. σας παρακαλώ ρε παιδιά κοίταξτε το λίγο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ξανά προσπάθησα αλλά τζίφος. σας παρακαλώ ρε παιδιά κοίταξτε το λίγο.. Το myphone απ'οτι έχω διαβάσει εδώ μέσα δεν το υποστηρίζει πλήρως. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Επειδη ειχα το ιδιο προβλημα εβαλα την παλιοτερη εκδοση 2.4 και τωρα σας γραφω απο αυτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 μα δεν άλλαξα έκδοση. δοκιμάζω τόσες μέρες και τπτ! πριν δούλευε κανονικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παλι πρόβλημα με το Tapatalk 4 έχει το σιτε; Εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να μπω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 εγω δεν εχω κανενα προβλημα. βασικα ποτε δεν ειχα και μπαινω σχεδόν αποκλειστικά απο tapatalk 2-4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Και γω ειχα προβλημα και με τα δυο tapatalk. Τα εσβησα και τα ξαναοερασα και λυθηκε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σε καμία έκδοση. Η 4 είναι αγορασμένη μάλιστα. Το βρίσκει, το ανοίγω, και μου πετάει ένα μεγάλο εικονίδιο τύπου bubble διαλόγου και από κάτω γράφει "χωρίς θέμα" και καμία απολύτως επιλογή για περαιτέρω ενέργειες. Έχω δοκιμάσει 2-3 φορές uninstall/reinstall. Αναγκάζομαι να το δουλεύω με την 2η καλύτερη επιλογή που έχω βρει, μέσω dolphin, αλλά εκεί έχε ένα τεράστιο μείον. Στα topics δεν σου βγάζει επιλογή σελίδας. Έτσι λοιπόν, αν ένα θέμα έχει 50 σελίδες, για να διαβάσω τα τελευταία σχόλια, είμαι αναγκασμένος να προχωράω σελίδα-σελίδα. Που απλά αυτό δεν γίνεται και δεν το κάνω φυσικά σε τέτοια μεγέθη θεμάτων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Από χτες δεν συνδέεται από το tapatalk. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Από χτες δεν συνδέεται από το tapatalk. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Όχι δικό μας πάντως. :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 δουλεύει κανονικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εχω το ιδιο προβλημα με τα παιδια που γραφουν παραπανω. Δεν συνδεεται με τιποτα το tapatalk με το myphone. Στο ταμπλετ ομως που εχω συνδεεται μια χαρα. Δεν ηξερα οτι ειχαμε τετοιο θεμα στο φουρουμ και εγραψα το προβλημα μου και εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4953922#post4953922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εγώ ξαναεκανα restore τα δεδομένα από titanium και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι είχε πάθει. Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής μήπως φτιάξει έτσι αν δεν έχεις κάποιο backup. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ^^ Το απεγκατεστησα τελειως και το ξαναεκανα install και εστρωσε τελικα. Τωρα μπαινει στο myphone οπως και πριν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harismed Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ^^ Το απεγκατεστησα τελειως και το ξαναεκανα install και εστρωσε τελικα. Τωρα μπαινει στο myphone οπως και πριν. Το ίδιο προβλημα είχα και εγώ. Είναι θέμα της εφαρμογής όχι του φορουμ απο οτι κατάλαβα. Everybody lies Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ανα διαστηματα μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα να συνδεθει και να επικοινωνησω με το διαχειριστη του φορουμ...ΠΧ σημερα ΔΕ με βαζει με τιποτα,κι ας χρησιμοποιω 2 εκδοσεις Τapatalk...σας το κανει ποτε?? Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κι εμένα το κάνει κάθε φορά που χρησιμοποιώ την δωρεάν έκδοση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εχω και το δωρεαν και το PRO..... Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν έμπαινε ούτε σε μένα σήμερα το απόγευμα.Έσβησα και ξαναπερασα το φόρουμ και τώρα δουλεύει κανονικά. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν έμπαινε ούτε σε μένα σήμερα το απόγευμα.Έσβησα και ξαναπερασα το φόρουμ και τώρα δουλεύει κανονικά. Επιβεβαιώνω κι εγώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ευχαριστω κι εγω για την πληροφορια. Δε μπορουσα να μπω απο χθες το πρωι. Εσβησα και ξαναπερασα το φορουμ κι ολα οκ τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εμένα όχι μόνο δε συνδέεται μέσω tapatalk, αλλά τώρα που απεγκατέστησα το φόρουμ και πίσω να το ξαναβάλω, λέει ότι απέτυχε να συνδεθεί. Δεν μπορώ ούτε καν να προσθέσω το φόρουμ δηλαδή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εμένα όχι μόνο δε συνδέεται μέσω tapatalk, αλλά τώρα που απεγκατέστησα το φόρουμ και πίσω να το ξαναβάλω, λέει ότι απέτυχε να συνδεθεί. Δεν μπορώ ούτε καν να προσθέσω το φόρουμ δηλαδή. κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων την εφαρμογή του tapatalk Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts