enigma84 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να κανω βιντεοκλησεις ? Mέσω δικτύου μόνο τα samsung κάνουν βιντεοκλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 εμενα εβγαλε νεα εκδοση .... αλλα δεν την περναω μην χασω το ρουτ:confused: Την ειδα κι εγω στο needrom ρουταρισμενη αν θυμαμαι καλα! Πως παει η συμβιωση με το τηλ.? γενικα πως το βλεπεις αυτες τις μερες που το εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Mέσω δικτύου μόνο τα samsung κάνουν βιντεοκλήσεις. ειχα τα lg p990 και το nokia N8 και εκαναν κανονικα.... ασε εφαγα μεγαλη ηττα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Mέσω δικτύου μόνο τα samsung κάνουν βιντεοκλήσεις. Κανουν και 2-3 επωνυμα αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι αυτα, επισης κανουν και ολα τα τηλεφωνα που εχουν mtk επεξεργαστη ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αντε , βρε . Θα το παρει καποιος αλλος να δουμε τη θα σκαλισουμε με δαύτο.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Παρελαβα δεματακια σημερα!!!! http://img703.imageshack.us/img703/5729/q0uq.jpg http://img443.imageshack.us/img443/6120/0kkd.jpg Ανοιγουμε...... http://img856.imageshack.us/img856/1999/jlyj.jpg Και βγαζουμε αυτα!!!!! http://img692.imageshack.us/img692/2042/suu9.jpg Εδω βεβαια ειναι το ζουμι......... http://img34.imageshack.us/img34/1086/e6e5.jpg Edited October 8, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αυτη ηταν η πρωτη χαρα...... γιατι μετα ανοιγοντας το πακετο ειδα μεσα οτι το κουτι ηταν σφραγισμενο απτο εργοστασιο που σημαινει.......... οτι το κινητο εχει μεσα αγγλικα και κινεζικα :shifty: Κατα τα αλλα ηταν που μου ελεγε ο πωλητης απτο chat '' sorry for the delay we fix the multilingual system'' κοινως τον κακο του τον καιρο!!:lol: του εστειλα email και περιμενω απαντηση. Βεβαια την αρνητικη του θα την αρπαξει ετσι και αλλιως γιατι ευτυχως που υπαρχει το neerom! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 μια χαρα .... κοπανα των....:hunter::hunter::hunter: και πες μας τη εχει επανω? γιατι εμενα βγήκε ειδη νεα απο την μαμα εταιρια ποσο πηγε τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) μια χαρα .... κοπανα των....:hunter::hunter::hunter: και πες μας τη εχει επανω? γιατι εμενα βγήκε ειδη νεα απο την μαμα εταιρια ποσο πηγε τελικα ? Απο το εργοστασιο σφραγισμενο ηρθε με την Β111 με ολες τις εφαρμογες στα αγγλικα και κινεζικα. Εγω του περασα την rooted Β113, το θεμα ειναι οτι με αυτη την εκδοση που ειναι multilanguage και εχει τα ελληνικα δεν υπαρχουν μεσα οι εφαρμογες του ραδιο και του τηλεκοντρολ. Στην Β111 υπηρχαν κανονικα, ομως ηταν μονο στα κινεζικα και προφανως με το ρουτ ξηλωνονται, οποτε υπομονη να βγει η official που θα τα εχει ολα μεσα. Απο μπαταρια πως πας? Ποσο σε βγαζει? Περιπου 240 ευρω + 24 το powerbank και περιμενω μια θηκη και μια καρτα μνημης 32gb sandisk. Edited October 12, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Και εμενα την 113 εχει και δεν εχει αυτα που λες , βγηκε ομως η 115 . να την περασω ? Την βρηκε onair αυτοματα Η μπανταρια παει καλα , 1 μερα με πολυ , πολυ σκαλισμα και 2 μονο με κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Δεν θα την περασει το δοκιμασα και εγω, μολις την κατεβασεις και την εγκαταστησεις, στην επανεκινηση δεν θα την δεχτει και θα την πεταξει. Εγω θα δοκιμασω την official B113 θα δω τι λεει και τι εφαρμογες εχει. Edited October 10, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εχεις βρει πως βγαζει φωτω τον οθονη του , με τον κλασικο τροπο δεν μπορω . για να σου βαλω τη δειχνει εμενα και τη εχει μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Στην μπαρα ειδοποιησεων θα βρεις που γραφει ''ληψη στιγμιοτυπου'' αν θυμαμαι καλα. Εγω του περασα την επισημη B113 και τωρα εχω την Β115 και ελληνικα με το morelocale 2. Η μπαταρια εχω την αισθηση οτι εχει βελτιωθει πολυ και η καμερα. Edited October 10, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Και μερικα screenshot http://img202.imageshack.us/img202/2387/gfii.png http://img845.imageshack.us/img845/121/qu3p.png http://img703.imageshack.us/img703/8637/wc29.png http://img59.imageshack.us/img59/6688/qal8.png και ενα benchmark απτο antutu Edited October 12, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Στην μπαρα ειδοποιησεων θα βρεις που γραφει ''ληψη στιγμιοτυπου'' αν θυμαμαι καλα. Εγω του περασα την επισημη και τωρα εχω την Β115 και ελληνικα με το morelocale 2. Η μπαταρια εχω την αισθηση οτι εχει βελτιωθει πολυ και η καμερα. playstore εχεις κανονικα? με αυτην μου ηρθε εμενα Edited October 10, 2013 by maroulisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Κανονικα και playstore και οτι υπαρχει στην rooted Β113 + τρεις, τεσσερις κινεζικες εφαρμογες που δεν ξηλωνονται γιατι ειναι μερος του συστηματος και δεν ειναι rooted εκδοση. Την κρατησα για λιγο και μετα κατεβασα κατευθειαν την Β115 απτο κινεζικο site της huawei. Tης περασα τα ελληνικα με το morelocale 2 και ολα ok! Το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι ο συγχρονισμος των επαφων που πρεπει να γινει μεταφορα μεσω sd καρτας αλλα μικρο το κακο. Κατα τα αλλα πολυ σταθερη εκδοση και πολυ καλη διαρκεια μπαταριας + οτι ειναι λιγο πιο γρηγορη. Η Β113 που εχει το δικο σου ειναι 1000% του needrom. Υ.Γ Θελει λιγο δουλιτσα να την περασεις παντως γιατι τις εφαρμογες τις κατεβαζεις ολες μονος σου και τις εγκαθιστας. Edited October 10, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Γεια σας κι από εμένα. Από τη στιγμή που το είδα είναι η επικρατέστερη επιλογή για τον διάδοχο του Neo V. Ήμουν για να παραγγείλω το Lenovo S820 αλλά βλέποντας ότι με κανα 50άρι παραπάνω έχω 2gb RAM, 8gb εσωτερική μνήμη, συν το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο (προς αποφυγήν κηδείας άμα πέσει κανα νερό, όχι για υποβρύχιες λήψεις :P) νομίζω πως αξίζεi να δώσω παραπάνω φράγκα από τα μάξιμουμ 200 που είχα σαν budet. Απόψεις κατόχων? Χρειάζεται να κάνω root κατευθείαν μόλις το πάρω? Γιατί είμαι και επιεικώς άσχετος με ξεκλειδώματα και "πειράγματα" κινητών. Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 απο που θα το παρεις ? μεχρι τωρα ειναι αψογο....κανενα κολημα , αν και εχω ακομα την β113 πανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Λογικά από κάποιο (όσο πιο έμπιστο) κινέζικο e-shop. geekbuing (360,59 USD - free shipping), minideal (345.99 USD - free shipping), pandawill (330,99 USD - free shipping), etotalk (349,99 USD + 25 shipping costs - 25 to 45 business days) Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 εγω το πηρα απο minideal , αν το παρεις απο εκει θα στο ρουταρουν αυτοι και θα σου βαλουν και ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Παιδια το κινητο τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω, σε αυτα τα χαρακτηριστικα και με αυτην τη ποιοτητα κατασκευης δεν υπαρχει απλα!!! Η μπαταρια του εχει στρωσει και πλεον μου κραταει ανετα 2 μερες και βαλε, με μεση χρηση. απο που θα το παρεις ? μεχρι τωρα ειναι αψογο....κανενα κολημα , αν και εχω ακομα την β113 πανω . Η Β113 ρουταρισμενη, ειναι η καλυτερη και εχει ακριβως τον ιδιο kernel με την Β115 και εγω με αυτην εχω μεινει. Edited October 18, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Συγκριτικά με το Jiayu G4 advanced? Γιατί και αυτό στα ίδια λεφτά κυμαίνεται (στα 299 δολλάρια στα περισσότερα shops) αν και με προβληματίζει το γεγονός ότι γράφει παντού ια οθόνη 160.000 χρωμάτων. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας και τα δύο? Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Συγκριτικά με το Jiayu G4 advanced? Γιατί και αυτό στα ίδια λεφτά κυμαίνεται (στα 299 δολλάρια στα περισσότερα shops) αν και με προβληματίζει το γεγονός ότι γράφει παντού ια οθόνη 160.000 χρωμάτων. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας και τα δύο? Εχει φιλος το g4 γρηγορο και αυτο , αλλα το honor3 εχει καλυτερη κατασκευή και καμερα με διαφορα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ευχαριστώ maroulisk. Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχε πάρει κανένας θήκες? Hard cases, leather case, silicon case? Από που? Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts