Jump to content

Honor 3

tiger30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχε πάρει κανένας θήκες?

Hard cases, leather case, silicon case?

Από που?

Αυτην πηρα εγω (ο πωλητης ειναι τυχαιος) και την περιμενω να σας πω εντυπωσεις και φυσικα φωτο!!

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει και αυτό εδω το μαγαζί που έχει θήκες για το κινητό και για πολλά άλλα

http://www.salewill.com/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&categories_id=&keyword=huawei+honor+3

Επίσης βρήκα και αυτην εδώ στο ebay.Εχω την ίδια σε zte v987 και είναι πολύ καλή ;)

http://www.ebay.com/itm/Schwarz-Nillkin-PU-Leather-Flip-Case-Leder-Tasche-Huawei-Honor-3-HN3-U01-Black-/130990944384?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item1e7fab3080

Μπορουμε να κανουμε εναν οδηγο για το πως περναμε ρομ σε αυτο το τηλ παιδια ?:)

Έχοντας (όπως έγραψα και πριν μερικές μέρες) σαν πρώτο υποψήφιο κινητό το Honor 3, έριξα μια ματιά πριν λίγες μέρες σχετικά με αυτό που ρωτάς.

Ερώτηση στο XDA:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461560

Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί σου λέει να κατεβάσεις κάτι για να συμπληρώσεις μια έρευνα (βρώμα η δουλειά..) και μετά έχεις πρόσβαση στις οδηγίες.

http://www.android-roots.com/huawei/huawei-honor-3/

Edited by Madafaka
It's never enough

Μπορουμε να κανουμε εναν οδηγο για το πως περναμε ρομ σε αυτο το τηλ παιδια ?:)

Τι ROM θελεις να περασεις? οι custom που εχουν βγει στο needrom εχουν οδηγιες μεσα και λειτουργουν με εργαλειο flash.bat και για να φλασαρεις επισημο update (χανοντας τα ελληνικα και playstore) η διαδικασια ειναι, να μεταφερεις το αρχειο UPDATE.APP στην καρτα microsd, μετα κανεις reboot το τηλεφωνο και επειτα κρατωντας πατημενο το power + ΚΑΙ τα δυο πληκτρα εντασης, ταυτοχρονα δηλαδη ολα μαζι, μεσω του original recovery tool του τηλεφωνου ξεκιναει η διαδικασια του update που κραταει περιπου 3-5 λεπτα αναλογα την ταχυτητα της microsd.

Edited by tiger30

Εχουμε και νεο update..... HN3-U01,Android 4.2,Emotion UI,V100R001CHNC00B116SP01 ..... και φυσικα εννοειτε οτι ειναι επισημη αναβαθμιση με οτι αυτο συνεπαγεται (μονο αγγλικα και κινεζικα και nonrooted) για οσους τους τρωει ο κ...ς τους να την δοκιμασουν (σαν και εμενα:lol:) Edited by tiger30

Δίλλημα ή αγορά του όταν έχεις και το p6 στα υπόψιν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εξαρτατε....εδω καλυτερη καμερα το οτι ειναι αδιαβροχο και 40-50 ευρω ποιο φτηνό ...

ειναι τη θελει ο καθενας.....

Μπορει καποιος να μου πει αν εχει βρει τις υπερυθρες σε apps να το βαλω ?

Edited by maroulisk

• 2 weeks later...

Καλησπέρα , βλέπω οτι η συζήτηση για την συγκεκριμένη συσκευή έχει παγώσει. Να υποθέσω λόγω μηδενικών θεμάτων με την συσκευή. Έχω κάποιες ερωτήσεις μιας και είμαι σε φάση που θέλω να πάρω καινούργιο smartphone και είμαι ανάμεσα σε πολλά κινέζικα.

1. Γενικά διαβάζω είναι καλή εταιρεία η Huawei. Έχει κάποιος διαπιστώσει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη συσκευή?

2. Στο site της εταιρίας γιατί δεν βρίσκω την συγκεκριμένη συσκευή?

3. Είναι δύκαρτο ή όχι?

4.Απο wifi , gps ,κάμερα ,οθόνη πως είναι?

Ευχαριστώ.

Γενικα ειναι πολυ ενταξει για τα χρηματα του , 1 καρτα σιμ εχει και ολα δουλευουν μια χαρα εδω και κανα δίμηνο που το εχω εγω ....

Καλησπέρα , βλέπω οτι η συζήτηση για την συγκεκριμένη συσκευή έχει παγώσει. Να υποθέσω λόγω μηδενικών θεμάτων με την συσκευή. Έχω κάποιες ερωτήσεις μιας και είμαι σε φάση που θέλω να πάρω καινούργιο smartphone και είμαι ανάμεσα σε πολλά κινέζικα.

1. Γενικά διαβάζω είναι καλή εταιρεία η Huawei. Έχει κάποιος διαπιστώσει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη συσκευή?

2. Στο site της εταιρίας γιατί δεν βρίσκω την συγκεκριμένη συσκευή?

3. Είναι δiκαρτο ή όχι?

4.Απο wifi , gps ,κάμερα ,οθόνη πως είναι?

Ευχαριστώ.

1. Οχι δεν εχω καποιο προβλημα πανω σε αυτες τις εφαρμογες που δουλευω εγω. Η ποιοτητα κατασκευης του δεν συνανταται σε πολυ πιο ακριβες μαρκες και μοντελα.

2. Στο global δεν υπαρχει γιατι η συσκευη ακομα διατιθεται μονο στην κινεζικη αγορα. Δες την αν θες στο κινεζικο site

3. Οχι

4. Σημα πολυ δυνατο σε ολα του. Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη, με πολυ καλη λεπτομερεια και ευκρινεια. Μετα την τελευταια αναβαθμιση εχουν στρωσει πολλα πραγματα και απροβληματιστα με μεγαλυτερη εξοικονομηση μπαταριας.

Edited by tiger30

Εδω να επισημανω μιας που ανεφερα για αναβαθμιση οτι μπορουμε να την περασουμε χωρις να χασουμε τα ελληνικα και οτι ρυθμισεις εχουμε κανει, (αφορα οσους εχουν εγκατεστημενη Root Β113) εχουμε και λεμε

1. Κατεβαζουμε την αναβαθμιση απο ΕΔΩ

2. Αποσυμπιεζουμε τον φακελο dload και τον μεταφερουμε στην sd καρτα του κινητου μας η στην external sd αν εχουμε.

3. Παμε ρυθμισεις--> Σχετικα με το τηλεφωνο --> Ενημερωση συστηματος --> Τοπικη ενημερωση (μπαινοντας στο μενου τοπικη ενημερωση αν θελουμε κραταμε και ενα αντιγραφο ασφαλειας για καλο και για κακο) --> Επιβεβαιωση

4. Το κινητο κανει reboot και ξεκιναει η εγκατασταση της ενημερωσης ΧΩΡΙΣ να κανει format και να χασουμε τα αρχεια μας και τις ρυθμισεις μας. Αφου τελειωσει η ενημερωση θα ξανακανει επανεκινηση και ειμαστε ετοιμοι.

Τωρα το αρνητικο ειναι οτι χανουμε το root και εγκαθιστανται πολλες κινεζικες εφαρμογες τις οποιες πρεπει να ξηλωσουμε, οποτε

1. Κατεβαζουμε το Hisuite (εχει τους drivers της συσκευης μας) και το εγκαθιστουμε.

2. Συνδεουμε την συσκευη μας (υπομονη την πρωτη φορα γιατι εγκαθιστα τους drivers της συσκευης και την εφαρμογη hisuite στο τηλεφωνο) και επιλεγουμε στην συνδεση με υπολογιστη --> Hisuite.

3. Κατεβαζουμε το eroot_v1.3.4 στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη και το ανοιγουμε.

4. Μας εμφανιζονται ολα τα γραμματα στα κινεζικα αλλα δεν μας ενδιαφερει γιατι θα πατησουμε μονο το κουμπι ROOT.

5. Πλεον ειμαστε και παλι ROOT (αυτη την φορα με την εφαρμογη superuser και οχι supersu)

Παμε να διωξουμε τις κινεζιες απτο τηλεφωνο μας

1. Κατεβαζουμε στο τηλεφωνο απτο playstore την εφαρμογη Διαχειριστης αρχειων ES

2. Στο μενου της εφαρμογης ---> εργαλεια ---> Εξερευνητης Root ---> Aπεγκατασταση εφαρμογης συστηματος

και αφαιρουμε οτι περιττο εχει μπει στο τηλεφωνο. Εδω να αναφερω οτι πλεον εχουμε κανονικα την εφαρμογη του τηλεκοντρολ (στα κινεζικα ομως) που δεν υπηρχε στην Β113 ROOT. Αυτα :)

Edited by tiger30

Ενα μεγαλο μπραβο φιλε....αυτο περιμενα:up::up::up::up:

ops δεν κατεβαζει το Hisuite .....

Edited by maroulisk

• 2 weeks later...

Για δοκιμαστε εδω http://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=16205 αν δεν δουλευει το link για το hisuite :)

Νεο update HN3-U01, Android 4.2, Emotion UI, V100R001CHNC00B118SP01, China Unicom channel :)

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by tiger30

Πλεον εχουμε κυκλοφορια του κινητου και σε μαυρο χρωμα, με το πισω καπακι σε μαυρο ματ......πολυ ομορφο νομιζω :happy:

http://imageshack.us/a/img36/127/on25.jpg

Παιδια, επειδη σκεφτομαι σοβαρα γι αυτο το κινητο, θελω να ρωτησω αν κατα τη γνωμη σας υπαρχει καποιο αλλο στην ιδια τιμη περιπου, που να θεωρειται ανταγωνιστης του.

Ευχαριστω

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω το φοβερό αυτό κινητάκι .

το βρήκα και σε μαύρο.

http://liaow.com/huawei-honor3-outdoor-black.php

ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμμένο e-shop ;

Edited by harry_m