Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ενοχλουνται απο τις ελληνικες επιτυχιες. Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει κατι το μεπτο, κατι το σαπιο σε οτιδηποτε καλο κανουμε εμεις... Γιατι πρεπει παντα οι επθτυχυμενοι να δεχονται πυρα.
Εγώ τουλάχισον ενοχλούμαι από το αντίθετο: Να γνωρίζουμε δηλαδή τι γίνεται με τους doperman ξένους και Έλληνες αθλητές και να κάνουμε την πάπια ότι εμείς είμαστε καθαροί και μας κυνηγάνε οι υπόλοιποι...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε, όλους να τους κυνηγήσουνε, αυτό λέμε. Τι δι@ολο, κινέζικα μιλλάμε; Εδω παίζουν μονόπλευρο παιχνίδι και εσείς εκεί, τιμωρήστε τους δικούς μας, μην κάνουν επιτυχία οι δικοί μας, δεν ειναι καθαροί οι δικοί μας, στα @ρ.... μας εαν οι αλλοι ειναι φαρμακωμένοι. Ζήτω οι αμερικανοί.

Βρε, όλους να τους κυνηγήσουνε, αυτό λέμε. Τι δι@ολο, κινέζικα μιλλάμε; Εδω παίζουν μονόπλευρο παιχνίδι και εσείς εκεί, τιμωρήστε τους δικούς μας, μην κάνουν επιτυχία οι δικοί μας, δεν ειναι καθαροί οι δικοί μας, στα @ρ.... μας εαν οι αλλοι ειναι φαρμακωμένοι. Ζήτω οι αμερικανοί.
Βλέπεις ρε Σάκη κανένα εδώ μέσα να λέει τιμωρίστε μόνο τους δικούς μας και να αδιαφορεί για το, αποδεδειγμένο, ντοπάρισμα π.χ. των Αμερικανών; :blink: Θα τρελλαθώ... :wacko:

Αυτό που, τουλάχιστον εγώ, λέω είναι ότι για εμένα, και πάλι προσωπικά, θα προτιμούσα να μην ντοπάρονται οι δικοί μας και ας μην παίρνουν μετάλλια. Προτιμώ να μην παίρνουμε μετάλλια, παρά να έχω αμφιβολία για τα περισσότερα. Αλλά ξέρω ότι είναι ουτοπία αυτό που ζητάω, αφού ο λαός διψάει για επιτυχίες και είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται... :rolleyes:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Σωστό αυτό. Καμμία σχέση με αυτά που τόνιζες πρίν. Εως τώρα διάβαζα μόνο ενάντια στους δικούς μας. Ομως εαν θέλουμε μετάλεια στον σημερινό "αθλητισμό", χάπια με το φτυάρι, οχι με το κουτάλι μόνο. (μακριά πάντως απο τα παιδιά σας, μόνο καθαρή άθληση. Τεράστια τα κέρδη. Ομως δυστηχώς, εαν το παιδί ειναι ταλέντο, οι ίδιοι οι γονείς τα ωθούν σε λάθος τρόπους και πρακτικές, διοτι διψούν για την επιτυχία με κάθε κόστος, των παιδιών τους.)

Σωστό αυτό. Καμμία σχέση με αυτά που τόνιζες πρίν. Εως τώρα διάβαζα μόνο ενάντια στους δικούς μας. Ομως εαν θέλουμε μετάλεια στον σημερινό "αθλητισμό", χάπια με το φτυάρι, οχι με το κουτάλι μόνο. (μακριά πάντως απο τα παιδιά σας, μόνο καθαρή άθληση. Τεράστια τα κέρδη. Ομως δυστηχώς, εαν το παιδί ειναι ταλέντο, οι ίδιοι οι γονείς τα ωθούν σε λάθος τρόπους και πρακτικές, διοτι διψούν για την επιτυχία με κάθε κόστος, των παιδιών τους.)
Αν έβλεπες, από εμένα τουλάχιστον, επίθεση στους «δικούς μας» είναι γιατί θέλησαν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας με «ατυχήματα», «ζαλάδες» και παραιτήσεις πριν τους «παραιτήσουν».

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

E, τι νά'καναν, απο την στιγμή που κάποιοι τους πούλησαν ξαφνικά. Βλέπεις δεν έχουν πίσω τους ολόκληρες κυβερνήσεις κλπ!!!!! που έχουν οι άλλοι (αυτοί με τα 50 αστέρια στην σημαία τους)

E, τι νά'καναν, απο την στιγμή που κάποιοι τους πούλησαν ξαφνικά. Βλέπεις δεν έχουν πίσω τους ολόκληρες κυβερνήσεις κλπ!!!!! που έχουν οι άλλοι (αυτοί με τα 50 αστέρια στην σημαία τους)
Να παραδεχθούν την ενοχή τους ή να παραιτηθούν άμεσα. Όχι να κάνουν όλα αυτά τα... γραφικά.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

2 άρθρα που μου άρεσαν πάνω στο θέμα, από τη sportime :

http://www.sportime.gr/html/ent/278/ent.60278.asp

http://www.sportime.gr/html/ent/022/ent.60022.asp

KCB

Να παραδεχθούν την ενοχή τους ή να παραιτηθούν άμεσα. Όχι να κάνουν όλα αυτά τα... γραφικά.

Kατ'αρχήν δεν ειναι διαπιστωμένο οτι ειναι ντοπαρισμένοι. (αν και εγω προσωπικά ειμαι σίγουρος, όπως φυσικά και απόλυτα σίγουρος για αυτούς που πήραν τα μετάλια στα 200 μέτρα. Ειχαν καινούργια φάρμακα εξεληγμένης μορφής.) :mad:

Ερ. «Δεν έχετε μιλήσει όλο αυτόν τον καιρό. Γιατί; Δεν είχατε την επιθυμία να ακουστεί και η άποψη σας;»

Θάνου. «Από την πρώτη στιγμή ήθελα να μιλήσω αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να σωπαίνεις παρά να μιλάς. Είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω ύστερα από όσα έγιναν τον Αύγουστο… Γενικώς ποτέ δεν ήμουν των πολλών συνεντεύξεων. Ότι έχω να πω θέλω να το λέω στον στίβο».

Ερ. «… Θα σας ρωτήσω για εκείνη τη βραδιά, για το υποτιθέμενο ατύχημα και για τα αναβολικά. Δεν σας φοβίζει κάτι τέτοιο;»

Θάνου. «Όχι. Το θέμα είναι τι παίρνει κανείς. Υπάρχουν ουσίες, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βοηθήματα που είναι επιτρεπτά. Πως είναι δυνατόν να παίρνω απαγορευμένες ουσίες όταν ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υποβληθώ σε έλεγχο ντόπινγκ; Πρωταθλήτρια είμαι. Δεν μπορώ να ρισκάρω τόσες διακρίσεις με αυτό τον χαζό τρόπο».

Ερ. «Μην το λέτε αυτό. Δεν είναι λίγες καθημερινά οι περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ βρίσκονται στην κορυφή, ρισκάρουν και τα χάνουν όλα. Πολλοί πρωταθλητές πιάστηκαν κάποια στιγμή ντοπαρισμένοι και τα έχασαν όλα».

Θάνου. «Ωραία, αυτό είναι αλήθεια. Από την άλλη, απορώ με το ότι κανένας από αυτούς που ξέρουν πως έχουν τα πράγματα δεν λέει ότι μέσα στο 2004, πριν από τους Αγώνες, είχα περάσει τέσσερις αιφνίδιους ελέγχους και σε όλους βρέθηκα καθαρή. Φοβάμαι ότι τα ισοπεδώνουμε όλα! Ο κάθε εμπλεκόμενος σε αυτή την υπόθεση ως τώρα ακούω να λέει ότι τον βολεύει και όχι όσα γνωρίζει. Ακόμη και ότι υπάρχουν ουσίες που φεύγουν σε ένα λεπτό και δεν ανιχνεύονται ύστερα από μια ώρα ακούσαμε. Πληθωρισμός κουταμάρας. Τι να σας πω; Καλύτερα σιωπή λοιπόν».

Για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε κάποιους ανθρώπους είπε, «Εμπιστεύθηκα λάθος ανθρώπους, αλλά σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο προπονητής μου. Ο Τζέκος με βοήθησε να φτάσω εδώ που βρίσκομαι. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όσα του οφείλω για να σώσω τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για συγκεκριμένους ανθρώπους, διότι σκοπός μου δεν είναι να πω κάτι που θα σκάσει σαν βόμβα. Σκοπός μου είναι να ξανατρέξω, να δικαιωθώ. Δεν μου αρέσει να γκρεμίζω. Ξέρω όμως, όπως πιστεύω ότι ξέρετε και εσείς, πως ό,τι και να πω, αν δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε, δεν θα γίνει αποδεκτό. Όπως επίσης ξέρετε ότι θα σας άρεσε να ακούσετε, για παράδειγμα, να λέω ότι τελικά το τροχαίο ως συμβάν δεν έγινε. Αμέσως θα λέγατε: 'Η Θάνου ομολόγησε αλλά... έδωσε τον Κώστα'. Από την άλλη, αν βγω τώρα και πω ότι το τροχαίο δεν έγινε, θα με πείτε ψεύτρα. Σας λέω λοιπόν ότι σας καταλαβαίνω που θεωρείτε το ατύχημα ως συμβάν παιδαριώδη δικαιολογία. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να ομολογήσω ότι έγιναν πολλά λάθη σε όλη την ιστορία και ότι κι εγώ έχω μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά.»

Ενώ ήταν κατηγορηματική πως επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στους αγώνες, «Αν μου δώσουν το πράσινο φως θα κάνω πάλι πρωταθλητισμό. Αυτό περιμένω για να αρχίσω ξανά. Είμαι έτοιμη για όσες μάχες χρειαστεί να δώσω. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν την αθωότητά μας. Από το μυαλό μου όμως έχουν περάσει όλα τα σενάρια. Και η αθώωση και ο ένας χρόνος αποκλεισμού και τα δύο χρόνια, που είναι το μάξιμουμ. Έχω τεράστια δύναμη μέσα μου. Κινδύνεψα, ωστόσο, από τη σκέψη του αν αξίζει να συνεχίσω. Θα μπορούσε κάποιος στη θέση μου να σταματήσει. Θέλω να συνεχίσω επειδή μου αρέσει ο πρωταθλητισμός και όχι για να αποδείξω κάτι σε κάποιους ή να εκδικηθώ κάποιους. Ο πρωταθλητισμός είναι τρόπος ζωής για μένα».

Ερ. Πιστεύω ότι δεν είστε αφελείς αλλά με κάποιες από τις ενέργειές σας θεωρήσατε όλους εμάς αφελείς. Αλήθεια πιστέψατε ότι θα μπορούσατε να πείσετε έστω και έναν από εμάς ότι πέσατε με τη μηχανή: Μα αυτό ήταν για γέλια. Αυτή η ιστορία με το ατύχημα ήταν ατυχούς εμπνεύσεως. Ο κόσμος ήταν και είναι μαζί σας. Αλλά έχει ένα όριο η κοροϊδία. Δε είναι ένδειξη γενναιότητας να ομολογήσετε τώρα πια ότι ήταν ένα λάθος το ατύχημα; Δεν κρίνεται άλλωστε η υπόθεση από αυτό το στοιχείο. Πιστεύω ότι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες καθορίζουν τις διαθέσεις των ανθρώπων απέναντι στα πρότυπά τους.

Θάνου. «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Με διακρίνει η γενναιότητα της ομολογίας διότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Ξέρω όμως, πως ό,τι κι αν πω αν δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε δεν θα γίνει αποδεκτό. Όπως επίσης ξέρετε ότι θα σας άρεσε να ακούσετε, για παράδειγμα, να λέω ότι τελικά το τροχαίο ως συμβάν δεν έγινε ποτέ. Αμέσως όμως θα λέγατε: Η Θάνου ομολόγησε αλλά... έδωσε το Κώστα. Από την άλλη, αν βγω τώρα και πω ότι το τροχαίο έγινε θα με πείτε ψεύτρα. Σας λέω λοιπόν ότι σας καταλαβαίνω που θεωρείτε το ατύχημα ως συμβάν, παιδαριώδη δικαιολογία. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να ομολογήσω ότι έγιναν πολλά λάθη σε όλη την ιστορία και ότι έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης σε αυτά. Έγιναν λάθη εκείνο το διάστημα από όλες τις πλευρές. Εγώ πάντα το έλεγα ότι θέλαμε έναν επικοινωνιολόγο».

Ερ. Αλήθεια που βρισκόσασταν;

«Ως προς πού ήμασταν ακούστηκαν τρία-τέσσερα μέρη. Ατελείωτη συζήτηση για κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς απόρρητο. Το πού βρίσκονται οι αθλητές στην προετοιμασία το ξέρουν μόνο η Ομοσπονδία τους και η Παγκόσμια Ομοσπονδία-με βάση την αναφορά που τους δίνουμε. Δεν μπορεί να εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε, είτε αυτός λέγεται δημοσιογράφος είτε οτιδήποτε άλλο και να λέει οι αθλητές είναι εκεί και όχι εκεί. Αν καθόμουν να σκεφτώ όλα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες και έλεγαν οι τηλεοράσεις, αν έπεφτα στην παγίδα να με απασχολεί το γιατί μας χτυπούσαν θα έχανα το χρόνο μου. Όταν θα έφτανε η αποτυχία της 21ης Αυγούστου θα καταλάβαινα τι βλακεία είχα κάνει».

Ερ. Ούτε τώρα μπορείτε να πείτε στον κόσμο που βρισκόσασταν;

«Εκεί που δηλώσαμε. Βγήκαν όλοι και είπαν: Μα εγώ ξέρω ότι είναι εδώ, ότι είναι εκεί».

Ερ. Μα λένε όλοι ότι σας είδαν να τρώτε στο χωριό... κοντά στο σπίτι του Τζέκου.

«Μας είδαν να τρώμε μια φορά στο χωριό, αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχει όμως καμία σχέση με τις ημέρες που λέμε. Ένας άνθρωπος σε βλέπει πριν από ένα μήνα και όταν τον ρωτάς σου λέει: Α ναι, τους είχα δει πριν από μια εβδομάδα, ενώ μπορεί να ήταν και πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Είναι αλήθεια ότι ακούγονταν αρκετά μέρη για το πού βρισκόμασταν. Δεν γίνεται όμως να βρισκόμαστε ταυτόχρονα σε τέσσερα μέρη. Κάποιος δεν λέει την αλήθεια. Και δε φρόντισε κανένας να διασταυρώσει τις πληροφορίες για να βγει ένα συμπέρασμα ώστε να βρεθεί η αλήθεια».

Ερ. Δεν μου απαντήσατε όμως, πού βρισκόσασταν;

«Σας απάντησα. Στο μέρος το οποίο είχαμε δηλώσει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι ήμασταν».

Ερ. Γιατί δεν πήγατε να κάνετε το τεστ για το ντόπινγκ μετά, έτσι ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά σας;

«Μα αμέσως μόλις μάθαμε ότι μας αναζητούν πήγαμε. Όταν χάνεις ένα ντόπινγκ κοντρόλ δεν μπορείς να πεις: Συγνώμη έλειπα, αλλά τώρα είμαι στη διάθεσή σας. Μετά όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα μεμονωμένα μέσα από την τηλεόραση ή τις εφημερίδες είναι εύλογο να μην γνωρίζουν».

Ερ. Ο κόσμος ωστόσο έχει μείνει με την αίσθηση ότι είχατε χρόνο να κάνετε το τεστ, αλλά το αποφύγατε. Και αν δεν προλάβατε, γιατί δεν πήγατε να κάνετε εξετάσεις σ’ ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο;

«Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Ο κανονισμός είναι συγκεκριμένος και σου επιβάλλει να παρουσιαστείς σε συγκεκριμένο μέρος, συγκεκριμένη ώρα. Δεν μπορείς να κάνεις το τεστ όποτε και όπου εσύ θες».

Ερ. Τι σας απασχόλησε περισσότερο όλο αυτό το διάστημα;

«Το αν θα ξανατρέξω. Και αυτό έχει να κάνει όχι μόνο με τον προσωπικό μου στόχο αλλά κυρίως με το τι θα προσέφερα στη χώρα μου και πώς θα ανταποκρινόμουν στις προσδοκίες του κόσμου».

Ερ. Πιστεύετε ότι δικαίως ή αδίκως κατηγορείται ο κ.Τζέκος;

«Έχει και εκείνος μερίδιο ευθύνης. Όπως σας είπα, όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης. Τα πρώτα χρόνια έπαιξε μεγάλο ρόλο στον τρόπο σκέψης μου ο Χρήστος Τζέκος. Μπορεί να απορείτε με αυτό που λέω. Ο Χρήστος είναι παρεξηγημένος. Ίσως η εικόνα του «τρομάζει» τους ανθρώπους γύρω, βγάζει μια αρνητική εικόνα, αλλά δεν μπορεί κανένας να καταλάβει πόσο έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά και τους αθλητές του. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας. Αρκετές φορές πέρασε εκείνος μπροστά από μένα και τον Κώστα. Και τώρα του το αναγνωρίζω ακόμη περισσότερο».

Ερ. Θα μείνετε στον αθλητισμό;

«Είναι κρίμα όλα αυτά που έχω κερδίσει να μείνουν κλεισμένα σε ένα κουτί. Είναι κρίμα για τον ελληνικό και τον κλασικό αθλητισμό αλλά και για τα νέα παιδιά που έρχονται να μη βρουν κάποιον, ο οποίος έχει να τους πει το κάτι παραπάνω-πράγμα που εμένα μου έλειψε. Διότι, για να φτάσω ως εδώ σκόνταψα πολλές φορές. Και αν υπήρχε κάποιος να με συμβουλέψει ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τα λάθη όμως είναι γνώση».

Ερ. Συναντιέστε ακόμη όλοι μαζί με τον Κεντέρη και τον Τζέκο; Τι λέτε; Έχει αλλάξει η ζωή σας;

«Ναι συναντιόμαστε, αλλά περισσότερο ως φίλοι. Μιλάμε για το στίβο. Έχει αλλάξει πια ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα».

Ερ. Έχετε βρει νέο προπονητή;

«Όχι ακόμη».

Ερ. Έρχεται ο Τζέκος στις προπονήσεις;

«Από τότε έχει έρθει δυο φορές στο στάδιο. Περαστικός...»

«Για ένα είμαι σίγουρη: εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε γυναίκα στον κόσμο που θα μπορούσε να με κερδίσει».

Απο το ΒΗΜΑGAZINO

• 7 months later...

Άρθρο της Ελευθεροτυπίας:

Ο εισαγγελέας εισηγείται την παραπομπή σε δίκη των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου και των δύο «ψευδομαρτύρων»

«Σκηνοθέτησαν το ατύχημα για ν' αποφύγουν τον έλεγχο ντόπινγκ»

Των ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ

Το σενάριο ενός κακοσκηνοθετημένου σίριαλ, πάνω στο οποίο διολίσθησε η αθλητική φήμη δύο παγκόσμιων προσωπικοτήτων του αθλητισμού, αλλά και η αθλητική αξιοπιστία της χώρας, παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων, περιγράφεται μέσα στις 43 σελίδες-«κατηγορώ», τις οποίες συνέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αν. Καραφλός για την υπόθεση των ολυμπιονικών Κεντέρη - Θάνου.

Περισσότερα εδώ.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και ένα παλαιότερο:

Η ελληνική πτυχή στις 50 σελίδες του εντάλματος έρευνας για τον παρασκευαστή της «καθαρής» στις ΗΠΑ

Τα ντοκουμέντα της σχέσης Τζέκου - Αρνολντ

Γράφει ο ΙΟΣ

Με τον πιο επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη στις ΗΠΑ η άσκηση δίωξης εις βάρος του Πάτρικ Αρνολντ, του χημικού και μποντιμπίλντερ, ο οποίος παρασκεύασε την «καθαρή», το σούπερ αναβολικό THG, με το οποίο όπως αποδείχτηκε ντοπάρονταν οι γνωστότεροι πρωταθλητές του στίβου, του μπέιζμπολ και του φούτμπολ.

Περισσότερα εδώ.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 4 months later...

Επαναφέρω το θέμα γιατί μου δημιουργήθηκε μια απορία.

Άκουσα προχθές το υπουργό οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη που μιλούσε στη βουλή για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ να λέει προς τους βουλευτές τπυ ΠΑΣΟΚ ότι αποφεύγουν τους ελέγχους όπως είχε κάνει και ο Κεντέρης και η Θάνου.

Συγνώμη ,έστω και αυθόρμητα που του ξέφυγε , δεν είναι επιβεβαίωση της τότε σκηνοθεσίας της δήθεν πτώσης των δύο αθλητών ;

Επιβεβαίωση δεν θα το'λεγα, καθώς εκκρεμεί η δικαστική απόφαση του δικαστηρίου (του ποινικού σίγουρα, με το αθλητικό δεν θυμάμαι που βρισκόμαστε). Αλλά νομίζω ότι ο ανεκδιήγητος (το σχόλιο δεν είναι κομματικό, δεν υποστηρίζω κάποιο κόμμα) υπουργός είπε αυτό που όλοι ξέρουν πια.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Aν και θεωρώ πετυχημένο τον παραλληλισμό (ανεξάρτητα αν έχει δίκιο τόσο στην πολιτική μεριά του θέματος, που δεν μπορώ να σχολιάσω, όσο και στην αθλητική), από τη στιγμή που όπως λέει ο Αιμίλιος δικαστικά το θέμα εκρεμμεί και πάντως δεν έχει αποδειχτεί τυπικά, δεν είναι κάτι που με ευκολία λες δημόσια.

Επαναφέρω το θέμα γιατί μου δημιουργήθηκε μια απορία.

Άκουσα προχθές το υπουργό οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη που μιλούσε στη βουλή για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ να λέει προς τους βουλευτές τπυ ΠΑΣΟΚ ότι αποφεύγουν τους ελέγχους όπως είχε κάνει και ο Κεντέρης και η Θάνου.

Συγνώμη ,έστω και αυθόρμητα που του ξέφυγε , δεν είναι επιβεβαίωση της τότε σκηνοθεσίας της δήθεν πτώσης των δύο αθλητών ;

Ο Αλογοσκούφης έχει χάσει τη μπάλα τελευταία. Το άκουσα κι εγώ αυτό, ήταν ατυχέστατη δήλωση και απορώ πώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις το ζήτημα...

Ψιλοπήρε ... από την πολιτική του πλευρά. Αλλά ποιος είναι τόσο τρελός να βγει να υπερασπιστεί τον Κεντέρη και τη Θάνου; ;)

Εγώ νομίζω ότι παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας των αθλητών.

Αν και όλοι βλέπω ότι πάνω κάτω συμφωνούμε στο ότι ήταν λίγο άκομψος ο τρόπος του ΥΠΟΟ, στην τελική αν νοιώθει ο Κεντέρης ότι προσβάλεται από τη δήλωση αυτή, ας βγει να το πει. ;)

Αλλά ξέρετε τι λένε για το σπίτι του κρεμασμένου ... :rolleyes:

(kostassl δε διαφωνώ με αυτό που λες).

O Aλογοσκούφης ,έχω την αίσθηση, πως έχασε την ψυχραιμία του, και κάνει πολλές "άστοχες" και "άκομψες" δηλώσεις τελευταία.

Και πού να υπάρξει περαιτέρω ένταση τι θ' ακούσουμε...:X

:rolleyes:

.

Poor athletes:( :this: :cry:

:rotfl:

Δε πα να είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες. Ο νόμος είναι σαφέστατος για το τεκμήριο της αθωότητας. Όταν τον παραβιάζει έτσι ένας υπουργός δίνει το παράδειγμα...